Találatok a következő kifejezésre: Este 10-kor bevenni a fogamzásgátlót (2 db)

Este 10-kor szoktam bevenni a fogamzásgátlót. De egyik nap elfelejtettem véletlenül, és csak reggel 7-kor pótoltam. Mennyire befolyásolhatja a fogamzásgátló hatását ez?

Azóta mindig akkor szedem be. Ez ugye nem baj? És az számít, hogy étkezés el?tt, vagy után veszem be? Vagy túlreagálom csak a dolgokat? Mert lehet. :)

Legjobb válasz: Nem lettél ettõl most kevésbé védett és az sem baj hogy átálltál a reggeli bevételre! Sõt az sem számit hogy kaja elõtt vagy után veszed be! Semmi gond,a lényeg hogy rendszeressen szedd a továbbiakban és ne legyen hosszabb 12 óránál az idõ ha mégis elfelejted bevenni!:D

Nem lettél ettõl most kevésbé védett és az sem baj hogy átálltál a reggeli bevételre! Sõt az sem számit hogy kaja elõtt vagy után veszed be! Semmi gond, a lényeg hogy rendszeressen szedd a továbbiakban és ne legyen hosszabb 12 óránál az idõ ha mégis elfelejted bevenni!:D
SEmmi gond, ebbõl még nincs probléma. Ha egyet nem veszel be, azt még másnap pótolhatod, együtt a kettõ bevehetõ, de persze jobb, ha minél elõbb pótolod. Mindegy, hogy reggel, vagy este, mindenki másra esküszik. A lényeg a rendszeresség. Az étkezésnek nincs köze hozzá, 4 óra alatt szívódik fel.

Több, mint 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tabit. Tegnap este 10-kor kellett volna bevennem, és ma délután 2-kor pótoltam. Ez a 3. hét, a szedés utsó ciklusa. 3 napja voltam együtt a barátommal. Megtörténhetett a baj?

Eddig Trinordiolt szedtem, de most 2 hónapja váltottam Triquilar-ra.A betegtájékoztattóban le van írva,hogy ha ma pótoltam,akkor a levél elogyása után nem szabad 7 napos gyóygszerszünetet tartanom,hanem folytatnom kell. Ezt be is tartom...

Legjobb válasz: Ha betartod, nem lesz semmi baj!

Ha betartod, nem lesz semmi baj!
Egyezértek az elõzõ hozzászólóval!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!