Találatok a következő kifejezésre: Este 10-kor bevenni a (4 db)

Hú, hát elvileg ér, mivel 72 órás.. Még sosem voltam ilyen helyzetben, hamarabb kellett volna bevenned szerintem.
még benne volt a 72 órában... de minél hamarabb be kell venni, remélem nem lesz semmi baj
A kérdező hozzászólása: Az a baj...h a mensim is összevissza van most meg..mert kórházban voltam ..és a fogamzásgátlóval nem nagyon jó az antibiotikum , így hát jóval elõbb megjött mint kellene..nem tudom mi lesz, h még megjöne egyátalán:(
Az idegesség is sokáig húzhatja, próbálj megnyugodni, egy teszt nyugtat meg a legjobban.
ha megvetted, mért nem tudtad bevenni?
Hát... A tabletta nem 100%-os. 24 órán belül kb 95%, 24-48 órán belül 86% körül, 48-72 órában már csak 50-60% körül. Persze ez csak akkor, ha egyébként megtermékenyültél volna. Mivel alapból már az sem biztos, így nagyobb az esély, hogy nem vagy terhes. Mindenféleképpen csinálj tesztet az aktustól számított két hét múlva. De szerintem ne idegeskedj:)
Nem minden antibiotikum csökkenti a hatását, meg azért csak van vmennyi hatása a tabinak, ha még csökkentheti is, de azért jó h gumival csináltátok, csak hát kár h elszakadt :S Szerintem nem lesz bajod

Este 10-kor szoktam bevenni a fogamzásgátlót. De egyik nap elfelejtettem véletlenül, és csak reggel 7-kor pótoltam. Mennyire befolyásolhatja a fogamzásgátló hatását ez?

Azóta mindig akkor szedem be. Ez ugye nem baj? És az számít, hogy étkezés el?tt, vagy után veszem be? Vagy túlreagálom csak a dolgokat? Mert lehet. :)

Legjobb válasz: Nem lettél ettõl most kevésbé védett és az sem baj hogy átálltál a reggeli bevételre! Sõt az sem számit hogy kaja elõtt vagy után veszed be! Semmi gond,a lényeg hogy rendszeressen szedd a továbbiakban és ne legyen hosszabb 12 óránál az idõ ha mégis elfelejted bevenni!:D

Nem lettél ettõl most kevésbé védett és az sem baj hogy átálltál a reggeli bevételre! Sõt az sem számit hogy kaja elõtt vagy után veszed be! Semmi gond, a lényeg hogy rendszeressen szedd a továbbiakban és ne legyen hosszabb 12 óránál az idõ ha mégis elfelejted bevenni!:D
SEmmi gond, ebbõl még nincs probléma. Ha egyet nem veszel be, azt még másnap pótolhatod, együtt a kettõ bevehetõ, de persze jobb, ha minél elõbb pótolod. Mindegy, hogy reggel, vagy este, mindenki másra esküszik. A lényeg a rendszeresség. Az étkezésnek nincs köze hozzá, 4 óra alatt szívódik fel.

Kell kiegészítő védekezést alkalmaznunk? Tegnap késő estig vizsgára tanultam, és elfelejtettem bevenni a 2. levél első szemét ( általában este 10-kor veszem be). Reggel 6-kor pótoltam. Kell így is óvszert használnunk?

Legjobb válasz: Ha tobb, mint 1 honapja szeded a gyoszit, akkor nem. Egy gyogyszer kimaradas nem gond, foleg, hogy csak kesve vetted be. En volt, hogy 2-t kihagytam es semmi.

Ha tobb, mint 1 honapja szeded a gyoszit, akkor nem. Egy gyogyszer kimaradas nem gond, foleg, hogy csak kesve vetted be. En volt, hogy 2-t kihagytam es semmi.
Tájékoztató elõvesz, elolvas, információ megtud. Ugyanis le van írva...
A kérdező hozzászólása: elolvastam a betegtájékoztatót, mi szerint 12 órán belül kell bevenni, ha kimarad egy szem, de az szerintem arra vonatkozik, ha már szeded a bogyót és pl. levél közepénél tartasz, nem a levél elsõ szemére, vagyis nem tudom...épp ezért kérdeztem meg
Melyik fogamzásgátlót szeded?
A kérdező hozzászólása: diane 35

Több, mint 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tabit. Tegnap este 10-kor kellett volna bevennem, és ma délután 2-kor pótoltam. Ez a 3. hét, a szedés utsó ciklusa. 3 napja voltam együtt a barátommal. Megtörténhetett a baj?

Eddig Trinordiolt szedtem, de most 2 hónapja váltottam Triquilar-ra.A betegtájékoztattóban le van írva,hogy ha ma pótoltam,akkor a levél elogyása után nem szabad 7 napos gyóygszerszünetet tartanom,hanem folytatnom kell. Ezt be is tartom...

Legjobb válasz: Ha betartod, nem lesz semmi baj!

Ha betartod, nem lesz semmi baj!
Egyezértek az elõzõ hozzászólóval!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!