Találatok a következő kifejezésre: Este 10-11 hajnal (2 db)

Este 10-11 helyett hajnal 5-ig fenn vagyok mert nem tudok aludni, aztán du.2kor kelek. Ha kihagynék egy éjszakát, visszatudnék állni?

Eégebben mindíg meg ittam a citromf? teám és lefeküdtemid?ben aludni, aztán nem tudtam sokáig csak fetrengtem az ágyban. ez több napig volt aztán elegem lett és nem is próbáltam meg aludni. Így most 5 kor fekszem és 2kor kelek de szeretnék visszaállni és elaludni id?ben. Az megoldás lenne ha egy éjszakát kihagynék és ébren tartanám magam aztán má csak elalszom amikor lefekszem este nem??

Legjobb válasz: bocs a helyesírási hibákért.

A kérdező hozzászólása: bocs a helyesírási hibákért.
Ennél egyszerûbb lenne az, hogyha 5-kor fekszel le...beállítod egy délelõtti idõpontra az ébresztõt...felkelsz...jól lefárasztod magad és már is el fogsz tudni aludni este hamarabb.
A kérdező hozzászólása: sokszor próbáltam, de olyan mélyen alszom hogy nem ébredek fel rá pedig vagy ötöt is beállítok egymás után.

Este 10-11 helyett hajnal 3kor vettem be a gyógyszeremet. Az az követő napon már rendes időbe, és ma is rendes időbe fogom bevenni. Kell kiegészítő védekezés?

el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: A tájékoztatóban benne van, hogy ha 12 órán belül pótolod a tabit, akkor nem lesz gond. Ne parázz, nem kell a kiegészítõ védekezés.

A tájékoztatóban benne van, hogy ha 12 órán belül pótolod a tabit, akkor nem lesz gond. Ne parázz, nem kell a kiegészítõ védekezés.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Nem kell kiegészítõ védekezés, mivel az elmulasztott szemet 12 órán belül pótoltad. No para


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!