Találatok a következő kifejezésre: Este 10 munka (5 db)

A barátom nemrég kapott egy munkát ami este 10-ig tart.4x megy egy héten + 1 hétvégi napon akkor 10-tõl 10-ig. Én is dolgozom, ezért amúgy is csak késõ du. Tudunk együtt lenni. Valakinek van valamifajta tanácsa?

2 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, és nem is vagyok nála a hét minden napján. Nagyon szeretjük egymást (legalábbis a részérõl is így érzem)de ez a jelenlegi helyzet kicsit padlóra tett engem. Olyanoktól szeretnék tanácsot aki hasonló cipõben járnak. Hogyan tudják megoldani ezt az egészet?

Legjobb válasz: Szerintem összeköltözés nélkül nehéz dolgotok lesz!Mi inkább összeköltöztünk 1 év után. Mi is napi 10órákat dolgozunk,de legalább esténként együtt vagyunk :)

Szerintem összeköltözés nélkül nehéz dolgotok lesz!Mi inkább összeköltöztünk 1 év után. Mi is napi 10órákat dolgozunk, de legalább esténként együtt vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: És mennyit tudtok esténként együtt lenni? Hogy oldjátok meg, hogy eljárjatok ide-oda?

Mitől van, hogy munkaidő után (kb. este 6-7-kor) állandóan szakadozik/eltűnik a tv jel (stb-n keresztül), este 10 után viszont kifogástalan a vétel?

Visszavinném a boxot garanciális javításra,mert esténként kb.minden 3 percben kiírja, hogy "no signal" és elsötétedik a tv. De késő este mégis jó a vétel, akkor most a box a hibás vagy az a baj, hogy "csúcsforgalomban" akarunk tévézni?

Legjobb válasz: Valami zavarja, pl. a közelben mûholdas tányérantenna van?

Valami zavarja, pl. a közelben mûholdas tányérantenna van?
A kérdező hozzászólása: Kisebb tányérantennák vannak a közelben (panelház).
A kérdező hozzászólása: Semmit nem tehetek ellene?
Semmit, ezek zavarják.
Szerintem nem tudom hogy fel-e vettek.
Ilyenkor szerintem érdemes megvárni a legközelebbi munkanapot
Hát, inkább várdd meg a következõ mensid, utána okosabb leszel! Ne aggódjj!
Szia! Hát, hát...nehéz az ügyed, mert én ugyanígy voltam, mikor méhen kívüli terhes voltam.Annyi különbséggel, hogy a mensim rendben megjött(ezért nem is tudtam meg idõben, hogy terhes vok), és rá két hétre volt ilyen vérzésem, de akkor már 6, 5 hetes terhes voltam.Sztem figyeld magad, a babóról még ne mondj le, mert ez bizony lehet terhesség is.Ne stresszelj, nyugi, ha nem jön meg, tesztelj kimaradás után 3-4 nappal, ha pozitív, menj orvoshoz!!!!Drukkolok.Egy öreg róka

Párom elvárja, hogy a 10 órás nehéz fizikai munka után este lefeküdjek vele. Hogy lehetnek ilyenek a pasik?

Legjobb válasz: Nem A Pasik, csak a tied. A nagyapám azt szokta mondani: "ki milyen virágot szakaszt, olyat szagol". Érted, ugye? :)

Nem A Pasik, csak a tied. A nagyapám azt szokta mondani: "ki milyen virágot szakaszt, olyat szagol". Érted, ugye? :)
alvás után is lehet, és a szabadnapon is lehet nemi életet élni..nem muszáj munka után.... neked hajlandóságod sincs rá? akkor a fene megette...:S
Feküdj le vele munka elõtt.
Még mindig ez a probléma? Pedig 1 hete is sok jó tanácsot kaptál.
-.- Micsoda tragédia ! Ha õ utasítana el fáradtságra hivatkozva rögtön kiíródna a kérdés , hogy :-Szerintetek megcsal a párom ? Örülj neki , hogy rád vágyik , nem máshol keresi a boldogságot . Írtam már a korábbi kérdésedhez is ... Nem kifogás állandóan arra hivatkozni , hogy fáradt vagy !
Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor miért a párod? Hagyd ott, és maradj egyedül, akkor nem lesz ilyen gondod.
Egy kapcsolatban elvárható, hogy legyen szex. De ez így nem is helyes megfogalmazás, inkább egy kapcsolatban alap, hogy van szex.
Engedd meg neki, hogy más nõkkel szexeljen, és akkor békén hagy téged.
Dobd ki.
De hát ott már csak feküdni kell, szerintem az a fizikai munka sokkal rosszabb lehet annál. Inkább az a baj, hogy elvárja, hogy napi 10 óra kemény fizikai munkát végezz.
A válaszadók kb 80%-a totál agymosott, szexmániás gyökér. Ne is foglalkozz velük! A kérdésedre válaszolva: Elõször is, azt hiszem ezt inkább a pároddal kéne megbeszélned. Nem akarom elhinni, hogy ezt 2 épelméjû, kulturált és egymást szeretõ ember ne tudja megbeszélni...megoldani. Ha te fáradt vagy esténként a munka után...akkor bújjatok össze reggel..vagy hétvégén. De ha neked akkor is problémád van, akkor bizony a kapcsolatotokban nagyobb a gond, mint a puszta fáradtság......
Akkor inkább reggel szeretkezzetek. Akkor kipihented magad, és még jól is esik. :)
Kérdezõ! Olyan röhejes vagy, hogy egy vicc jut rólad eszembe: Egy állatkerti séta alkalmával, az asszonyt berántja a gorilla a ketrecébe, és elkezdi megszexelni. El is kezd kiabálni a párjának, hogy -Gééza, seegíííts! Mire a párja: -Mond neki is amit nekem szoktál, hogy most fáj a fejed... :)
Pasi vagyok, én értem, hogy pokolba kívánod a szexet a munka után... Viszont akor mit javasolsz, hogyan, mikor, kivel éljen nemi életet?
Na, hogy komolyan vegyük: Ha minden nap napi tíz órát dolgozol és soha de soha nincs kedved lefeküdni vele emiatt, akkor ez így nem fog mûködni, nemcsak vele, de mással sem, hiszen egy átlagos pasinak azért vannak igényei, tehát változtatnod kell a helyzeten, és tényleg neked kell változtatnod, nem a párodnak. Ha viszont nem állandóan, hanem mondjuk három-négy naponta dolgozol napi tíz órát, mert esetleg olyan a munkád, akkor szerintem elvárható lenne tõle némi tolerancia, hogy azokon a napokon hagyjon békén, ráadásul sok öröme nem telhet egy inaktív, fadarabként fekvõ, félig alvó nõben. Ha ez a helyzet, akkor viszont önzõ alak.
Igen, mi pasik csak és kizárólag a fizikai szükségleteink kielégítése céljából szoktunk párkapcsolatot létesíteni, ki van zárva, hogy ne puszta rosszindulatból akarna lefeküdni veled. Nem véletlen a régi vicc, hogy ajuhász végignéz a nyájon és felsóhajt: Birkák, birkák, ha fõzni is tudnátok...
Milyen munkát végzel? Esetleg nem lehetne napi "csak" nyolc órában csinálni azt a kemény fizikai munkát? A férjed mennyit dolgozik és mit? Otthon is megcsinálja a házimunkát?
Sok hozzád hasonló liba, azért utasítja el a párját, mert a munkahelyén már megoldotta egy kollégával, a raktárban...
Ha szexelnél vele jobban bírnád a munkát...( tapasztalat) Ha nem azt írjuk amit vársz, akkor semmirekellõek? Sajnáljuk, hogy nem tudunk örömet okozni... Mégis milyen válaszokat vársz? "Hogy lehetnek ilyenek a pasik?" Helyett a kérdés: "Hogy lehetnek ilyenek azok az emberek, aki normális párkapcsolatban akarnak élni?"
1.) Minek van párod, ha a munkád és a kapcsolatod nem tudod összhangba hozni. Természetes, hogy le akar feküdni veled, az lenne a baj, ha nem akarna. 2.) Gondolom van szád és ki tudod nyitni, szóval nyisd ki! Mondd meg neki normális, nem tapló stílusban, hogy ne haragudjon, de te nagyon elfáradtál és nincs kedved a szexhez és ezzel nem akarod õt megbántani, de pihenni akarsz 3.) Ha sosem akarsz szexet, mert mindig fáradt vagy, akkor élj egyedül szex nélkül, vagy ne vállalj be tartós kapcsolatot 4.) Szerintem ez pont egy olyan dolog, amit az ember akkor is szívesen csinál, ha fáradt, persze, ha szereti párját. . Nyilván vannak olyan alkalmak amikor tényleg annyira fáradt valaki, hogy az ágyon kívül semmi nem érdekli. Na de mindig???? 5.) Miért általánosítasz? Ráadásul úgy csinálsz, mintha hatalmas bûnt követne el ezzel. Késõbb meg majd azért rinyálsz, hogy miért nem akar lefeküdni veled.... 6.) Nõ vagyok, de te újabb ékes példája vagy a hülye nõknek, akikre jellemzõ, hogy, ha valami van, az a baj, ha nincs akkor meg az.
Semmirevaló válaszok? Kapcsolatban élsz, de nem akarsz lefeküdni a pároddal. Sõt, még felháborít, hogy elvárja. Mégis, mit vársz? A szex ugyanolyan fontos egy kapcsolatban, mint a többi dolog.
Semmirekellõ kérdésre mégis milyen válaszokat vársz?
A kérdező hozzászólása: Milyen kérdésemhez?
A kérdező hozzászólása: Ilyen semmirevaló válaszokat!
Én örülnék neki, nálunk én nyagattom õt... Nekem mindig van kedvem bármilyen fáradt vagyok. 27 L.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!