Találatok a következő kifejezésre: Este éreztem mintha (22 db)

Amikor elõször érzitek a babátokat, akkor onnantól már minden nap érzitek? Én mintha pénteken éreztem volna este lefekvés után elõször, de azóta nem minden este éreztem. Ez így normális? Azt is le tudnátok írni, milyen érzés pontosan?

Legjobb válasz: Amíg pici, az elsõ mozgásait érzed akkor nem mindennapos, attól függ, hogy fekszik. Viszont ha már nagyobb, akkor mindennap érzed. Az elsõ mozgások olyan furcsa buborékszerû pattogások, pillangós rezgések.

Amíg pici, az elsõ mozgásait érzed akkor nem mindennapos, attól függ, hogy fekszik. Viszont ha már nagyobb, akkor mindennap érzed. Az elsõ mozgások olyan furcsa buborékszerû pattogások, pillangós rezgések.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintem tényleg azt éreztem. :) Sõt ma hajnalban elõször már kicsit határozotabb "rúgást" éreztem, de csak egyszer. :D Annyira jó érzés!!!!!
Nem. Volt úgy, hogy egy hétig semmi :-) A 21. héttõl érzem minden nap. :-)
Sõt az is nagyban befolyásolja, hol van a méhlepényed. Ha mellsõ fali, akkor eleve késõbb érezhetõ, és kevésbé intenzív az elején. Bõven elég, ha a 21-22. hét környékétõl érzed minden nap :)
16-17. héten éreztem elõször heti néhány alkalommal. Minden nap kb a 25. héttõl.
Anyám figyelmeztetett hogy ha rám hasonlít akkor a mozgását sem nagyon fogom észrevenni, túl diszkrét voltam végig, volt hogy hetekig nem mozdultam meg utána is csak csiklandoztam erõsebb sohasem voltam... Mennyi hetes vagy?
14+2 hetesen éreztem egy pillanatra. Legközelebb 14+5 hetesen, aztán 15 hetesen, na és onnantól lett minden napos. De van, amikor csak napi egyszer érzem, van amikor többször. Változó. 18 hkm
Én múlt héten éreztem elõször (16. hét), azóta kb kétszer, olyan mintha óvatosan megböknének ujjal. A kisfiamnál csak a 18. héten éreztem elõször, és õt sem minden nap.
A kérdező hozzászólása: 15 hetes vagyok.

Holnap leszek 16 hetes. Tegnap este ahogy lefeküdtem és az oldalamon volt a kezem olyat éreztem mintha egy nagyobb buborék pukkant volna szét. Lehtséges hogy a babám rugását éreztem?

Már több mint 1 hete éreztem az elsö mozdulását.Mint egy pici csiklandozo buborék.De ez masabb volt.

Legjobb válasz: lehet persze

lehet persze
igen, lehet, hogy õt érezted

Este éreztem olyat, mintha kétszer kicsit bugyborékolt volna valami a hasamban. Létezik hogy a babámat éreztem?

Este éreztem olyat,mintha 2x kicsit bugyborékolt volna valami a hasamban,nem olyan mint amikor hasmenésed lesz, hanem valahogy más volt.Elég gyengén éreztem.Lehetett ? vagy bebeszélem magamnak,mert tény már nagyon várom a mocorgását.

Legjobb válasz: Szia En olvastam,h ilyenkor mar erezheted Ot,szeritnem O volt. Jaj de jo lenne,ha mar En is legalabb itt tartanek,de nagyon gratulalok neked a babahoz. 10 hetes kismama

Szia En olvastam, h ilyenkor mar erezheted Ot, szeritnem O volt. Jaj de jo lenne, ha mar En is legalabb itt tartanek, de nagyon gratulalok neked a babahoz. 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is gratula neked:-)
Kedves 15 hetes kismama! Hát ez az az érzés amikor megmozdul a Baba a pocakodban, pár hét és akkorákat rúg majd hogy el sem hiszed!!:) ) 23 hetes kismama
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, tényéleg a pici lehetett, õszintén gratulálok. Néhány hét múlva már azt is érezni fogod, ha ébren van, és fickándozik, tornázik, hidd el mesés érzés:)
Szia! Ez simán lehet a baba! Én is a 14-17. hét között éreztem õt elõször! Ahogy telik az idõ, egyre határozottabban jelzi majd, hogy odabent van! Nagyon jó érzés! Üdv, egy 27 hetes kismami.

Tegnap együtt voltunk a párommal este. és délelőtt múlt el a menstruációm. úgy érezte mintha belém engedte volna. Szerintetek mennyi az esélye hogy teherbe esek?

(nagy vonalakban írtam le mert nincs sok időm. ) poénos és bunkó válaszolók kíméljenek légy szíves.!

Legjobb válasz: Kicsi rá az esély,de én vagyok a kivétel. Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni! Tehát éppen neked is sikerülhet. Ma már 3 hónapos a lányom :D

Kicsi rá az esély, de én vagyok a kivétel. Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni! Tehát éppen neked is sikerülhet. Ma már 3 hónapos a lányom :D
Esély mindig van rá! 1 hét múlva még tényleg felesleges a teszt, legkorábban 2 hét múlva mutatahat bármit, de a biztis akkor, mikor kimarad a mensid! 5 hónapra nem is érdemes elkezdeni a bogyit...nekem mondta is a dokim, hogy csak akkor kezdjük el szedni, ha nem szeretnénk fél éven belül próbálkozni a kistesóval! Drukkolok! Amúgy pocisan is lehet költözni, mi is úgy csináltuk:-) :-) a dobozokat a baratok cipelték én csak be-ki pakolásztam belõlük;-)
A kérdező hozzászólása: és azért nem kezdtem el a tabit, mert úgy gondolom/gondoltuk hogy erre a durván 5 hónapra "felesleges"..!
1 het mulva nem fog a teszt semmit se mutatni... Tul korai. Vard meg a mensid, ha nem jon csinalj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk babót, de egy kicsit késõbb..ha úgymond "becsúszik"(bármikor) vállaljuk..csak elõbb elszeretnénk költözni amire csak június végén kerül(ne) sor..1hét múlva csinálunk egy tesztet.;)Köszönöm nektek is a válaszokat.:)
Szerintem még most menj el 72 órás tabiért, ha nem szeretnél gyereket. Kicsi az esély, de van, hogy terhes legyél.
Eleg naiv ez a kerdes. Ha teherbe akarsz esni akkor miert nem inkabb az ovulaciod kornyeken probalkoztok? Szerintem nem akarsz te teherbe esni... Nem stimmel ez a kerdes..
A kérdező hozzászólása: 1.Gratulálok a lánykához.:) remélem hogy mi ilyen szerencsések leszünk. 2.Ahogy érezte a párom., rögtön ki is vette és "le is konyult"..ez akkor szokott történni amikor elmegy...:) 3.remélem beleestem/tünk...:) ) Köszi szépen a válaszokat.!!
százalékban mérve? Figyelembe véve a megszakításos módszer biztonságát (persze itt nem errõl van szó), ami 27%-ra terhes leszel - gondolom mondhatjuk, hogy ebben az esetben is megvan rá a 27%-os esélyed. (Vagyis 100 nõ közül 27 terhes lesz). De gondolhatsz arra a fennmaradó 73%-ra, hogy nem leszel az, mivel, elméletileg még lenne kb 7 napod a peteérésig.
"úgy érezte mintha belém engedte volna" ezt hogy? vagy bementek a katonák, vagy nem, nehéz eltéveszteni:) ha igen, van rá némi esélyed, ha nem, akkor is az elõváladék miatt, de mivel gyanítom nem most van peteérésed, igen-igen kevés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.:) kedvesek vagytok. akkor lehet hogy hagyjuk ezt a teszt témát egyenlõre.!:)

Tegnap este ereztem aktus közben, h vlmi nagyon jo erzest érzek a hüvelyemben. Aztan jött egy ilyen fura erzes, mintha pisilnem kellene es abbahagytam miatta a lovaglast. Folyt. Lent?

Pedig mar teljesen ugy ereztem, h közel vagyok az orgazmushoz. Na de akkor miert jön ram a pisilés érzése még el?tte?

Legjobb válasz: Hali! Ha elhiszed, ha nem, a csajoknak is van úgymond... "prosztatájuk". Ez a mirigyekbõl álló szerv ugyancsak a húgyhólyag alatt, a húgycsöved és a hüvelyed között talál6ó. Ezek a Skene-mirigyek, amelyeknek köze van a hüvelyed nedvesedéséhez. A hüvely fala itt rendkívül érzékeny,... (ez a Gräfenberg-pont vagy ismertebb nevén: "G-PONT") ...és ha EGY BIZONYOS inger éri... (amihez te már MAJDNEM eljutottál, csak csináltad vna tovább...) ...akkor ez a mirigy megduzzad... (ez adja a pisiléshez hasonló érzést) ... majd az orgazmus pillanatában bekövetkezõ hipererõs inger6Ás következtében e mirigynek a tartalma az orgazmus következtében kilövell. Ezt hívjuk "nõi ejakulációnak" vagy más néven "G-PONT ORGAZMUSNAK"!!!!! És az a nõ, aki ezt átéli, az különösen szerencsésnek m6ja magát, mert sokan vágynak rá, hogy átél7sék. Az orgazmus intenzitása elsõsorban a "G-PONT" izgalmi állapotától függ. Kezdetben a csajok többsége kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, mert mindegyik azt hiszi, h. "mingyá összepisilja magát". (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Veled is ez történt. Totál felizgultál, és amikor elspricceltél volna, visszafogtad magad, mert megijedtél. NEM KELL!!! Ilyenkor hagyni kell, mert különben gátlásként is megél7ed ezentúl az élvezéseket. Idõnként persze hasznos, ha szándékosan visszatartod az orgazmust, ill. karban tartod ezt a képességedet KEGEL-tornával, de minél többször SZÁNDÉKOSAN fogod vissza magad, annál nagyobb is le7 akár a következõ hüvelyi orgazmusod. A barátod meg igazán büszke le7 magára, hogy ennyire felhevítette a nõjét! ;-) Üdv: EE

>... Még annyit errõl, hogy a hüvelyi orgazmus SOKKAL INTENZÍVEBB a csiklóorgazmusnál. Ilyenkor a nõ teste TELJESEN beleremeg akár, ez is az orgazmusinger kisülésének mértékétõl függ. De ilyenkor a csajok nagyon felhevülnek, testük forróvá válik, izzadnak, kipírosodnak, nyüszítenek vagy sikoltoznak. EZ A LEGERÕSEBB ORGAZMUS!!! ;-D Üdv: EE
Hali! Ha elhiszed, ha nem, a csajoknak is van úgymond... "prosztatájuk". Ez a mirigyekbõl álló szerv ugyancsak a húgyhólyag alatt, a húgycsöved és a hüvelyed között talál6ó. Ezek a Skene-mirigyek, amelyeknek köze van a hüvelyed nedvesedéséhez. A hüvely fala itt rendkívül érzékeny, ... (ez a Gräfenberg-pont vagy ismertebb nevén: "G-PONT") ...és ha EGY BIZONYOS inger éri... (amihez te már MAJDNEM eljutottál, csak csináltad vna tovább...) ...akkor ez a mirigy megduzzad... (ez adja a pisiléshez hasonló érzést) ... majd az orgazmus pillanatában bekövetkezõ hipererõs inger6Ás következtében e mirigynek a tartalma az orgazmus következtében kilövell. Ezt hívjuk "nõi ejakulációnak" vagy más néven "G-PONT ORGAZMUSNAK"!!!!! És az a nõ, aki ezt átéli, az különösen szerencsésnek m6ja magát, mert sokan vágynak rá, hogy átél7sék. Az orgazmus intenzitása elsõsorban a "G-PONT" izgalmi állapotától függ. Kezdetben a csajok többsége kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, mert mindegyik azt hiszi, h. "mingyá összepisilja magát". (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Veled is ez történt. Totál felizgultál, és amikor elspricceltél volna, visszafogtad magad, mert megijedtél. NEM KELL!!! Ilyenkor hagyni kell, mert különben gátlásként is megél7ed ezentúl az élvezéseket. Idõnként persze hasznos, ha szándékosan visszatartod az orgazmust, ill. karban tartod ezt a képességedet KEGEL-tornával, de minél többször SZÁNDÉKOSAN fogod vissza magad, annál nagyobb is le7 akár a következõ hüvelyi orgazmusod. A barátod meg igazán büszke le7 magára, hogy ennyire felhevítette a nõjét! ;-) Üdv: EE
Szex közben nem tud bepisilni, anatómiailag lehetetlen. Miközben fokozódik az érzés, egyre jobban azt hiszi, hogy pisilnie kell, majd mikor már majdnem "bepisilne", hirtelen átcsap az egész orgazmusba. Ez így zajlik. Legalábbis nálunk.
A kérdező hozzászólása: Köszi EE :)
Van egy olyanfajta orgazmus amikor a lánynak ejakulációja van... (már 2x átéltem.. valami hihetetlen élmény, bár elsõre elég fura..) nem összekeverendõ a hüvelyi orgazmussal. Szóval erõs pisilési inger van, de ha folytatod ( tuti nem pisilsz be szex közben ) akkor ha eljutsz a csúcsra valami víz szerû izé jön ki belõled. (nem pisi) Fura, de szerintem yóó. :D
Az hagyján, de miért jön ezzel kapcsolatban mindenki a hüvelyi orgazmussal? Mi köze van annak ehhez? http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/85890/1
Mi a fene van ma már....hányszor van szó ma a a vizelési ingerrõl....:|
Én is lány vagyok.. Nem tudom miért úgy írtam, mintha fiú lennék.. xD
A kérdező hozzászólása: De en lany vagyok...szerintem a lanyok siman betudnak pisilni olyankor :( most akkor lehet elszalasztottam életem elsõ hüvelyi orgazmusat?
Nem egy lánynál értem el a spriccelõs orgazmust. Csak annyit tudok javasolni Neked, hogy közvetlenül szex elõtt menj el pisilni, hogy tudd késõbb h nem kell aggódni, nem kell pisilned, még akkor sem ha azt érzed. Ha pedig szex közben olyasmit érzel, hogy nagyon jó/ de mintha pisilned is kellene közben, akkor az utóbbi érzéssel ne törõdj, ha erõsödik és már nagyon kell, akkor felejtsd el, ne tartsd vissza. Nem bepisilni fogsz, hanem életed egyik (ha nem a legintenzívebb) orgazmusát fogod átélni.
Menj orvoshoz.
Bizonyár folyásod van és nem fojásod!
Igen, orvost igényel. Az ilyesmi nem vérzik normális esetben. Méhszájseb is lehet.

Mi lehet ez? Még szoptatok, és mintha egy borsónál kisebb csomót találtam volna. Csak úgy vettem észre ha fekszem, és felteszem a kezem, ülve nem érzem. Este éreztem és most sem tudom hol "keressem". Nagyon megijedtem mi lehet ez?

Ebb?l a cicib?l a lány is kevesebbet szopik.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a tejmirigy. Az enyémben is van egy és szoptatok. Fél éve voltam nõgyógyásznál más miatt és áttapintotta a mellemet, és nem mondta, hogy baj lenne. Ha már nem szoptatok és ott lesz még, felkeresem a nõgyógyászt, hogy akkor nézze meg mi is az.

Lehet, hogy a tejmirigy. Az enyémben is van egy és szoptatok. Fél éve voltam nõgyógyásznál más miatt és áttapintotta a mellemet, és nem mondta, hogy baj lenne. Ha már nem szoptatok és ott lesz még, felkeresem a nõgyógyászt, hogy akkor nézze meg mi is az.
A kérdező hozzászólása: Én ma bemegyek, nem tudok nyugodni..nagyon félek.

Tegnap este mikor a pocimon volt a kezem olyat éreztem mintha kapircoltak volna vagy egyizom remegne. Lehetet ez már a baba? 1 baba, 17 hetbe lépek vasárnap.

Legjobb válasz: Bizony ez már õ lesz!Napról napra egyértelmûbben lehet majd érezni a mocorgását,amikbõl aztán szép lassan komoly rúgások lesznek.Ne aggódj majd,ha nem minden nap érzed õt,ilyenkor még nem egyforma intenzitással lehet érezni a mozgását.Egy kis csoki azonban felélénkíti õket,persze csak csínján az édességgel!

Bizony ez már õ lesz!Napról napra egyértelmûbben lehet majd érezni a mocorgását, amikbõl aztán szép lassan komoly rúgások lesznek.Ne aggódj majd, ha nem minden nap érzed õt, ilyenkor még nem egyforma intenzitással lehet érezni a mozgását.Egy kis csoki azonban felélénkíti õket, persze csak csínján az édességgel!
Igen, ez már a baba, gratulálok! Ugyanígy kezdtem el érezni, ma már 10 hónapos! :)
szia.biztos hogy a babo.én is érzem, mondjuk én leginkább csak azt hogy vándorol a buborék, de néha érzem mintha az izom rángana, azt leginkább akkor ha hideg kézzel nyúlok a pocimhoz.de már vagy 2 hete, de sajnos még máshogy nem érzem, csak ha a pocimon van a kezem. 16+5 hetes km

Az egyik este nagyon szédültem még akkor is ha lefeküdtem az ágyra forgott velem minden, néha ereztem mintha hányni is akarnék de ez mellékes, másnap is kába voltam sőt még harmad nap is. Mitől lehetett ez?

A folyadékhiánytól v. vérnyomástol lehetett?

Legjobb válasz: Azon kívül hogy nem értem mi köze ennek a gyerekneveléshez... Lehet enyhe kiszáradás, vagy a melegtõl, esetleg a vérnyomásod, vagy valamilyen enyhe mérgezés, enyhe napszúrás, valami rosszat ettél, gyógyszer mellékhatása, vírus, láz, etc.

Azon kívül hogy nem értem mi köze ennek a gyerekneveléshez... Lehet enyhe kiszáradás, vagy a melegtõl, esetleg a vérnyomásod, vagy valamilyen enyhe mérgezés, enyhe napszúrás, valami rosszat ettél, gyógyszer mellékhatása, vírus, láz, etc.

2 napja késik a menstruációm. Vasárnap este éreztem olyan görcsöt mintha meg akarna jönni és hétfőn reggel is. Azóta semmi.. se görcs, se mensi. Lehet baba?

A melleim érzékenyek,de t?rhet?.Sikerülhetett?Fél éve próbálkozunk.Ma reggel hányingerem volt.Más tünetem nincs.Sosem késett eddig.Reménykedhetek?Reggel teszteljek vagy akár most is lehet?

Legjobb válasz: Szerintem holnap reggel tesztelj! Drukkolok!

Szerintem holnap reggel tesztelj! Drukkolok!
Szerintem ha kesik a mensid es a tuneteid is vannak talan kimutatja mar a teszt most is, de biztosabb reggel az elso vizeletbol..ha baba gartulalok!
szia most tesztelj nekem pénteken kellene megjönnie de már most lett két csíkom igaz hogy nagyon halvány de ott van
:D reggel tetsztelj, de ha esetleg neg.-ot mutatna ne keseredj el, nekem egy hét kellett hogy poz. legyen a neg. tesztbõl.szóval akkor párnap múlva újra tesztelj drukk:D
Nekem ugyanígy kezdõdött a mensi elõtt 1 nappal nagyon görcsöltem utána elmult 3 nap mulva pozitívat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..azt hiszem várok még 1-2 napot, mert félek a csalódástól(volt már negatív tesztem régebben).Köszönöm, hogy drukkoltok!:DMajd megírom mi lett!
Szerintem is okosan teszed, ha vársz pár napot! Nagyon nem jó egy csíkot látni azon a fránya teszten! Én is tapasztaltam már! Szorítok nagyon, hogy most két csík legyen!
Szerintem sikerült! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!