Találatok a következő kifejezésre: Estére teljesen a fürdőszobában a plafon, (1 db)

Estére teljesen beázott a fürdőszobában a plafon, a felső szomszéd miatt, kb 1 m átmérőben. Mit lehet ilyenkor tenni?

Az a baj, hogy rosszul szell?z? hely, félünk hogy bepenészedik. És újra csak akkor tudjuk festeni, ha teljesen kiszáradt, ugye?

Legjobb válasz: Ha kics az ablak, és nem szárad ki a fal szimlpán a szellõztetéssel, elektromos páramentesítõvel lehet a nedvességet a levegõbõl kivonni, így gyorsabban szárad a fal. Persze eennek akkor lehet nekilátni, ha a vizesedés okát már megszüntették. Ilyen esetben, párnap-pár hétre kell páramentesítõ gép, esetleg bérelni olscóbb mint venni.

Ha kics az ablak, és nem szárad ki a fal szimlpán a szellõztetéssel, elektromos páramentesítõvel lehet a nedvességet a levegõbõl kivonni, így gyorsabban szárad a fal. Persze eennek akkor lehet nekilátni, ha a vizesedés okát már megszüntették. Ilyen esetben, párnap-pár hétre kell páramentesítõ gép, esetleg bérelni olscóbb mint venni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudnék venni, legalább 4-5 mm-es bőrt? (keményáru)

Szeretnék csinálni egy lamellás bőrpáncélt. Mielőtt megvettem volna mindent hozzá, megcsináltam kartonból, hogy legyen egy kis rutinom, és hogy ne a drága anyagot pazaroljam. Somogy megyében élek, errefelé semmi bőrdíszművesről, vagy akármi másról sem tudok, ahol bőrt lehetne venni. Egyedül pesten találtam egy bőrkereskedelmet, de az nagyon húzós lenne. Szóval a kérdésem, tudok-e somogy megyében, 4-5 millis bőrt venni?

5

Hogy lehet egy régi típusú FÉG V4-es átfolyó vízmelegítőn elzárni a gázt? A gyújtó lángot is!

5

Konyhai egykaros csap elkezdet akadozni egy ideje most teljesen megraga, kar mozog de melegviz nem nyithato a hideg meg folyik . Mi lehet a csappal? Javithato?

5

Kérnék ötleteket, mert a kinyithatós ágyunk iszonyúan nyikorog - már próbáltuk mindennel kenegetni a "gépezetét", de a kárpit (ülőrésze) továbbra is eszelős módon nyikorog, mit tegyek?

2

Hol lehet kapni Budapesten extra-lágy szilikont?

1

Airbrush felszerelést szeretnék venni. Ki melyik márkát ajálnja?

És még egy olyan kérdésem is van, hogy különböző vastagságú vonalakhoz különböző pisztoly kell? Köszönöm a válaszokat előre is.:)

0

Koax kábel szerelésénél melyik a szakszerű megoldás és miért?

Találtam két félét, gondolom mindkettő fog működni, de ha már csinálom érdekelne melyik a kettő közül a szakszerű megoldás.

A két csupaszolási hossz más és az egyiknél az alsó fémfólia (nevét nem tudom) nincs visszahajtva.


1:38-nál van kép:

7

A WC bűzelzárója elejti a vizet és jön fel a szag úgy hetente 2*3* megtörténik. Hogy oldjam meg? Mitől lehet ez? Hol a probléma? Mit csináljak vele?

6

Nagy hőmérsékletű testet mivel lehet hőszigetelni?

Lényegében egy 280-300 °C-os Füstgép kazánját kellene leszigetelni!
Mivel lehet, vagy Milyen anyaggal szokták?

2

Hogyan tudok itthon kulcsot másolni?

Van ugye egy módszer, hogy veszek egy nyers kulcsot és kireszelgetem, de nekem ez nem lesz jó, ugyanis nem tudok nyers kulcsot venni. Itt a kulcs a kezemben viszont valami alternatív módon kéne egy kulcsot létrehoznom. Van ólmom például abból kéne kiönteni, vagy ilyesmi.
Ha bármi ötletetek van írjatok kérlek.
Esetleg hogy mivel és hogyan tudnék mintát venni a kulcsról, hogy késöbb kiönthessem.

Válaszokat előre köszönöm és mindenkinek jó barkácsolást :)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!