Találatok a következő kifejezésre: Estére teljesen a fürdőszobában (1 db)

Estére teljesen beázott a fürdőszobában a plafon, a felső szomszéd miatt, kb 1 m átmérőben. Mit lehet ilyenkor tenni?

Az a baj, hogy rosszul szell?z? hely, félünk hogy bepenészedik. És újra csak akkor tudjuk festeni, ha teljesen kiszáradt, ugye?

Legjobb válasz: Ha kics az ablak, és nem szárad ki a fal szimlpán a szellõztetéssel, elektromos páramentesítõvel lehet a nedvességet a levegõbõl kivonni, így gyorsabban szárad a fal. Persze eennek akkor lehet nekilátni, ha a vizesedés okát már megszüntették. Ilyen esetben, párnap-pár hétre kell páramentesítõ gép, esetleg bérelni olscóbb mint venni.

Ha kics az ablak, és nem szárad ki a fal szimlpán a szellõztetéssel, elektromos páramentesítõvel lehet a nedvességet a levegõbõl kivonni, így gyorsabban szárad a fal. Persze eennek akkor lehet nekilátni, ha a vizesedés okát már megszüntették. Ilyen esetben, párnap-pár hétre kell páramentesítõ gép, esetleg bérelni olscóbb mint venni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet venni műanyag lambériát?

Elsősorban Salgótarjánban vagy Szécsényben (esetleg Nógrád megye). Ha minden kötél szakad valami online bolt?

2

Lehet házilag kályhát csinálni?

Nem cserépkályhára gondoltam, hanem vaskályhára, vagy mobil kandallóra. Szeretnék csinálni, vennék vasat összehegeszteném, esetleg üvegesre csinálnám az ajtaját. Meg lehet csinálni otthon egy kis szerény műhelyben??

5

Milyen motorindító kondenzátor? Többi lent

Van egy kb 51 éves szalagfűrészem amin egy 1956os 380/220 villanymotor van.220v-ra van kötve és úgy oldották meg az indító kondenzátort hogy nem kondit raktak hanem egy bakelit lapra felcsévéltek vastag rézhuzalt és ez az indítója.Szépen működik is,indítsa rendesen.
Csak kíváncsiságból érdekelne hogy milyen módon működik ez az egész?Egy egyszerű rézdrót hogy veselkedhet kondenzátorként?

5

Egy ilyen csavarnak mennyibe kerül darabja? (link)

55 mm hosszú és 10 mm széles.

4

Üvegpoharat mivel ragasszam össze?

Letört egy darab a kedvenc poharamból, ami pótolhatatlan és számomra fontos, szeretném még használni. Milyen ragasztót használjak, hogy ne legyen káros az egészségre, ne oldódjon ki stb. ?

2

3szor 10 Amper van a házban amit vettem! Kevés pénzem maradt miután kifizettem amiket kellett. Ez a 3szor 10 elbír egy mosógépet vagy egy villanytűzhelyt?

Persze nem egyszerre használnám őket! Odafigyelnék, hogy ne menjen minden elektromos eszköz egyszerre! Majd ha lesz pénzem akkor természetesen bővítek!

9

Munkapadot használt már valaki? Workmate és tsai. Milyen tapasztalatai vannak ezekkel?

Tervezek valami munkapadot készíteni, ami hasonló a workmate-hez. Hasonlóan működne a fedőlapja, két menetes orsóval, de nem fémből, hanem fából készíteném el. Valakinek van tapasztalata ezekkel a gyári munkapadokkal akár jó, akár rossz? Mi az amit jobban is meg lehetne oldani rajtuk? Mi az ami hülyeség, vagy mi az ami nagyon hiányzik róluk? Kb 5e Ft-ért lehet fémet venni, de azok nekem nem igazán tetszenek, viszont a mozgatható tetejük, amelyek szorítóként funkcionálnak azok nagyon tetszenek, és sokszor jól jönnének.

7

Milyen festéket használjak egy képkeret vintage stílusú festéséhez?

Ilyen rusztikus fehér, tört fehér, de mégis fényesebb festék. Ez nem egy nagy képkeret, 30X25cm. szóval a festék kihozatala a lehető leggazdaságosabb legyen, és persze olcsó. Értem ez alatt hogy ne kelljen egy liter festéket vennem ehhez az apró munkához. Ha esetleg olyan keveredne ide, aki csinált már hasonlót, esetleg a készítés módját is leírhatná, hogy ő hogy csinálta... köszönöm.

0

Kültéren vas kerítés oszlopokat akarok festeni, van olaj és zománc festékem. Összekeverve használjam, ha igen milyen arányban?

5

Melyik az olcsóbb? A vakolás, vagy a külső lambéria? B

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!