Találatok a következő kifejezésre: Estére teljesen a (123 db)

23 hetes terhes vagyok és keményedik a hasam eddig ritkán fordult elő, de ha beszedtem a magne b6-ot elmúlt. Most 3 napja estére teljesen fel vagyok puffadva és keményedik a hasam.Mitől van ez?

Elég kellemetlen és félek, hogy valami baja lehet a babának.

Legjobb válasz: Szia! Én 25 hetes vagyok, estére én is ezt érzem, én az étkezéssel hozom össszefüggésbe. Egyébként pedig én is kiváncsi lennék az okára. Boldog bébivárást

Szia! Én 25 hetes vagyok, estére én is ezt érzem, én az étkezéssel hozom össszefüggésbe. Egyébként pedig én is kiváncsi lennék az okára. Boldog bébivárást
Ha fel vagy puffadva, akkor szerintem az étkezést kéne figyelned, mert a keményedés nem egyenlõ a puffadással. Nekem is szokott keményedni a hasam néha, próbálok pihenni és este 7 után már nem eszem. Próbáld ki, hogy este már csak iszol. 31 heteske

Tegnap este elfolyt a magzatvíz, éjjel és ma is 5-8 perces fájások, reggel még teljesen zárt méhszáj, szerintetek mikor lesz ebböl baba?

arátnömröl van szó és már a kórházban van :)

Legjobb válasz: Ha elfolyt a magzatvíz,akkor nem fognak napokat várni a dokik,az veszélyes lenne a babára nézve. Ha nem nyílik ki,segítséggel se,akkor legkésõbb este fele császározni fogják! Könnyû szülést,egészséges kisbabát barátnõdnek!!

Ha elfolyt a magzatvíz, akkor nem fognak napokat várni a dokik, az veszélyes lenne a babára nézve. Ha nem nyílik ki, segítséggel se, akkor legkésõbb este fele császározni fogják! Könnyû szülést, egészséges kisbabát barátnõdnek!!
Nem értem, hogy lehet, hogy a magzatvíz elfolyása után 4 napig szenvedett az ismerõsöd? Miután elfolyt a magzatvíz, nem várhatnak napokat, mert mint azt már írtam, veszélyes a babára nézve. Hogy pontosan miért, azt nem tudom. Kérdezõ! Na, meglett már a babó? Kisfiú/kislány? Mennyivel született, és mikor? Természetes úton, vagy császár?
Sajnos az ismerõsömet 4 napig szenvedtették magzatvíz elfolyás után! Nekem 10 órára rá meglett, sógornõmnek 16 órára lett baba magzatvíz után!
A kérdező hozzászólása: csak ugye az éjjel sem aludt már, nappal is csak néha elszundított pár percre, azért ezt sokáig nem lehet birni :(
Nem volt fogadott orvosa? Ilyenkor már rég meg szokták indítani a szülést. Én december 24-én éjjel, pontosabban 25-én hajnalban mentem be a szülészetre, ott töltöttem mégegy napot és éjszakát, bár a fájások nem jöttek. A dokim 26-tól volt ügyeletben, reggel jött, és szólt, hogy ma szülünk, készüljek. Nem várnak ilyenkor, mert az fertózésveszélynek tenné ki a babát.

Véd a gyógyszer abban az esetben, hogy amióta szedem, nem szilárd a székletem, amikor reggel elmegyek wcre és este bevettem a tabit? Attól még véd teljesen?

Legjobb válasz: Ha a bevételtõl számított 4 órán belül nincs hányás vagy igen erõs hasmenés, akkor semmi gond. Este és reggel közt bõven van 4 óra, és a lazább széklet még nem hasmenés. Nyugodj meg, semmi gond.-)

Ha a bevételtõl számított 4 órán belül nincs hányás vagy igen erõs hasmenés, akkor semmi gond. Este és reggel közt bõven van 4 óra, és a lazább széklet még nem hasmenés. Nyugodj meg, semmi gond.-)
Ne izgulj, teljesen rendben van, ennyi idõ alatt bõven felszívódik a gyógyszer.


Másoknál is az az elvárás, hogy teljesen a munkádnak élj és mikor kilépsz a túlórázás után, még este és hétvégén is a munkádon agyalj? Én vagyok a rossz, ha nem így teszek?

Legjobb válasz: igen te vagy a rossz....-.-" nézd a kérdésben már meg is adtad a választ magadnak... ez teljesen normális... és ne törõdj a barátaiddal(?) akik munkamániások...bár lehet hogy nem ez a hivatásod, vagy csak már eltelt pár év hogy ott dolgozol ahol.

igen te vagy a rossz....-.-" nézd a kérdésben már meg is adtad a választ magadnak... ez teljesen normális... és ne törõdj a barátaiddal(?) akik munkamániások...bár lehet hogy nem ez a hivatásod, vagy csak már eltelt pár év hogy ott dolgozol ahol.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom, h munka után beteszem az ajtót és onnantól a családomnak, hobbimnak élek. Munkatársaim szóltak meg egyébként emiatt.
Ne hallgass rájuk. A munkaidõ utáni életedbe ne szóljanak már bele!

Tegnap esta mocorgott a pici, de teljesen lent. Olyan mint ha ki akarna jönni és a szülöcsatornában mocorogna. Furcsa érzés, mintha bugyborékolna valami teljesen lent. Mi lehet ez az érzés?

Legjobb válasz: ez a pici igen nem ott mozog ahol vártad a hasfalon hanem ott ahol most érzed és jól érzed nekem olyan volt és még mindig sokszor ugy érzem mintha a méhszájamon trambulinozna ugye milyen érdekes ?én nagyon szeretem van hogy egész a hüvelyemig csikiz a kis bugyborékoló:)))))

ez a pici igen nem ott mozog ahol vártad a hasfalon hanem ott ahol most érzed és jól érzed nekem olyan volt és még mindig sokszor ugy érzem mintha a méhszájamon trambulinozna ugye milyen érdekes ?én nagyon szeretem van hogy egész a hüvelyemig csikiz a kis bugyborékoló:) ))))
Nekem a fejecskéje szinte mindig lent van, és folyton feszülget a hólyagom, valamit nagyon dolgozik rajta, nem jön ki, hidd el, jó helye van.Nyugodj meg, nincs baj.Lesz még furábbb is.
Én nem szedném. Tanulmányozd inkább az alábbi oldalt http://neuroptim.hu/
nekem is ivással kezdõdött a pánikbetegségem. Szedtem a rexetint, nekem nem használt, de lehet másnak használ, embertõl is függ.Ha kipróbálod lehet lesznek mellékhatások elõször, amik elmúlnak/elmúlhatnak egy idõ után, aztán ha a használ akkor az csak jót jelent, az kell a szervezetednek, sztm ezt úgyis érezni fogod valamilyen szinten. Az elhagyásnál szoktak még tünetek lenni, de ha úgy vagy vele mostani állapotodban, hogy ennél rosszabb már nem lehet, sztm próbáld ki! !Érezni fogod , hogy változik e valami.
Miújság ezzel kapcsolatban? Hogy vagy?

Vasárnap lefagyasztottam 5 kis csomag csirkehúst. Tegnap valami miatt kiengedett a mélyhűtőm, így estére teljesen kiengedett benne a hús, de ma reggelre visszafagyott. Most dobhatom ki az egészet?

Legjobb válasz: Hát ha már visszafagyott, akkor szerintem kár lenne megint felolvasztani azért, hogy visszafagyaszd. Fõzd meg akkor ha szükség lesz rá, és ne tárold semeddig, fogyasszátok el.

Hát ha már visszafagyott, akkor szerintem kár lenne megint felolvasztani azért, hogy visszafagyaszd. Fõzd meg akkor ha szükség lesz rá, és ne tárold semeddig, fogyasszátok el.
Fõzd meg, ha másként nem, egy egyszerû sós fõzõvízben addig, amíg biztos lehetsz abban, hogy a csontig átfõtt. (megbököd, ha nem véres a kifolyó húslé, akkor ok)Így fagyaszd vissza, aztán ha aktuális lesz, szükség szerint fûszerezve már azt csinálsz vele, amit egyébként is akartál. Az egyszer már kiolvadt, visszafagyasztott cuccnak, lesz egy jellegzetes "hûtõ-szaga". Nem büdös, nem romlott, de valahogy mégsem az igazi... Így már mentettem meg én is húst, még jól is jött, mert "elõfõzve" hamarabb elkészült a kaja.:-)
Szerintem igen gyorsan fõzd meg, és utána fagyaszd le újra. Ha így hagyod, akkor késõbb biztosan nem lesz már jó.

Milyen a szex minõsége azoknak a férfiaknak, akik idõsebb korban estek át a teljes körülmetélésen?

Ilyen mûtét elõtt állok...

Legjobb válasz: Egy jo tanacs. Inkabb ne itt varj valaszt hanem keress ra a neten orvosi cikkekre vagy velenebyekre, de itt ilyen komoly kerdesre ne varj valaszt. Vagy magatol az otvossal beszelj mindegy kivel csak ne itt...

Egy jo tanacs. Inkabb ne itt varj valaszt hanem keress ra a neten orvosi cikkekre vagy velenebyekre, de itt ilyen komoly kerdesre ne varj valaszt. Vagy magatol az otvossal beszelj mindegy kivel csak ne itt...
Rosszabb a szex, mivel sok idegvégzõdés (több ezer) már nincs ott.

Egész nap nyugton van a cicám, aztán abban a pillanatban ahogy este lekapcsolom a lámpát, hirtelen feléled, és rohangál körbe-körbe, össze-vissza. Teljesen megkukkan. Miért van ez?

Napközben csak alszik, eszik, bújik, alszik, dorombol, hízeleg, alszik, kakil, játszik, alszik, kb ebbõl áll a napja. Aztán teljesen megváltozik ha sötét van már. Tudom, hogy éjszakai állatok a macskák, de ilyenkor teljesen bedilizik, és kikészíti a többieket. (engem nem zavar, csak nem értem miért van ez)

Legjobb válasz: nálunk fordítva volt, bár mióta nagy, elõfordul, de nem az hogy ugrál, csak nem tud nyugton aludni. Fogalmam sincs, hogy ez miért lehet. Talán fél éjszaka :))

nálunk fordítva volt, bár mióta nagy, elõfordul, de nem az hogy ugrál, csak nem tud nyugton aludni. Fogalmam sincs, hogy ez miért lehet. Talán fél éjszaka :) )
Ahogy te is mondtad éjszakai állat. Nappal lustálkodik, este bepörög, "vadászik". A normális macskák ezt csinálják. :)
Hátul könnyebben kócolódik, hozzáér a pulóveredhez, kabáthoz, stb.
A kérdező hozzászólása: De nekem a hajtövemnél lesz kócos és annál a résznél ami még a nyakam el sem éri.
Nekem is ez szokott lenni, gondolom a párnától.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges :/
Párna, nyaklánc. Mióta 24 órában rajtam van a nyakláncom szinte rasztásra kócolja a hajamat idõnként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!