Találatok a következő kifejezésre: Eskuvoi meghivoba valami (2 db)

Eskuvoi meghivoba keresek valami szep egyedi szoveget, verset. hol talalhatok ilyesmit neten?

Vagy ha tud ilyen fele szoveget valaki akkor elore is koszonom.

Legjobb válasz: az enyémben ez volt: Szemedbe nézek -kezedhez érek Halandó a test,de örök a lélek Nézem az idõt,miként pereg Mint homokóra falán a homokszemek... Telnek az órák és múlnak a percek Engem az örök szerelem tüze éltet, De én csak nézem két csodás szemed, Mellyel szívem rabul ejted... Mint tiszta nyári éjjen a fellegek, most úgy ragyog arcod,s csillog szemed Mint halandó testben az örök lélek Úgy éltet engem csupán a léted... Megfogom kezed,õrzöm szerelmed Inkább meghalok,mintsem elveszítselek Mert mit sem ér az életem Nélküled akit,...mindig,s mindenkor Szerethetek szerintem nagyon szép.nem tudom ki írta de imádom ezt a verset.Nagyon sok boldogságot!!

az enyémben ez volt: Szemedbe nézek -kezedhez érek Halandó a test, de örök a lélek Nézem az idõt, miként pereg Mint homokóra falán a homokszemek... Telnek az órák és múlnak a percek Engem az örök szerelem tüze éltet, De én csak nézem két csodás szemed, Mellyel szívem rabul ejted... Mint tiszta nyári éjjen a fellegek, most úgy ragyog arcod, s csillog szemed Mint halandó testben az örök lélek Úgy éltet engem csupán a léted... Megfogom kezed, õrzöm szerelmed Inkább meghalok, mintsem elveszítselek Mert mit sem ér az életem Nélküled akit, ...mindig, s mindenkor Szerethetek szerintem nagyon szép.nem tudom ki írta de imádom ezt a verset.Nagyon sok boldogságot!!
Ezeken az oldalakon találsz nagyon sok linket idézetekhez külön esküvõi meghívóba, és néhány ötletet, ha esetleg magatok szeretnétek megcsinálni a meghívót: http://meghivo.lap.hu/ http://idezet.lap.hu/
Arra gondoltál már hogy esetleg te írsz valamit? A mi meghívónkban (bár egyenlõre csak szerepjáték keretein belül, de pár év múlva a valódi életben is) egy kedvenc számunk szövege szerepel, saját fordításban. Az eljegyzését bejelentõ lapokra unokatestvérem mindenkinek személyre szabottan írt pár sort, ha meghitt esküvõ lesz, szerintem a meghívókba is jó ötlet.
Sszia! Itt elég sok minden van: http://www.netorian.hu/
Egyébként tényleg, akár Te is kereshetsz vmi különlegességet, amit kicsit kiegészítetek.

Elmennétek az exetek (volt pasi, volt nő) esküvőjére, ha meghív? Vagy valami frappáns szöveggel kivágnátok magatokat?

Legjobb válasz: csakis akkor mennék el, ha az exem jövendõbelijét nem zavarná egyáltalán. Ha zavarná nem mennék. Minek? Hogy szegénykének azon járjon végig az agya, hogy én ott vagyok? 22L

Csak magamból tudok kiindulni, engem zavart volna, ha a férjem meghívja az exét az esküvõnkre, pedig tudom/tudtam, hogy jóban vannak.Csak ezért, én nemet mondok.
csakis akkor mennék el, ha az exem jövendõbelijét nem zavarná egyáltalán. Ha zavarná nem mennék. Minek? Hogy szegénykének azon járjon végig az agya, hogy én ott vagyok? 22L
A helyzettõl függ. Tegyük fel, hogy van barátom/férjem, aki eljönne velem, baráti kapcsolatban vagyok az exemmel és a jelenlegi párom sem utálja, nem féltékeny. Ebben az esetben talán el tudom képzelni, de csak akkor ha a menyasszonyt is ismerjük és õ is kedvel minket. Gondolom, ez elég ritka eset, hogy így összejön minden tényezõ, de ekkor talán elmennék, de akkor se biztos. Amúgy semmiképp. Nem kell frappáns szöveg, nem érek rá, ez-és ez a fontos és halaszthatatlan programom van.
Igen. Nekem csak két komolyabb kapcsolatom volt, de azokkal az exekkel a mai napig tartom a kapcsolatot és nagyon jóban vagyunk. Miért ne mennék el? Egyiküknek sajnos azóta nincs más az életében, pedig jó öt éve nem vagyunk együtt, én nagyon örülnék neki, ha találna egy kedves lányt, akivel boldog lehet, mert látom, hogy így nem az.
Ha elhívott téged (gondolom a te exedrõl van szó), akkor az azt jelenti, hogy egy kellemes személy vagy a múltjából, akit kedvel, de már nem érez iránta semmit. Lezárta a dolgot. Ha te felteszed ezt a kérdést, az meg azt jelenti, hogy te még nem annyira zártad le a dolgot, vagy te még érzel valamit. Ha így van, akkor ne menj el. És ne is keress kifogást, hanem mondd meg õszintén: "Bocs, de nem kellek én oda. Legyetek boldogok"
ha ténylegesen túl vagyunk mindketten a kapcsolatunkon és jó barátságban vagyunk, akkor miért ne? Van olyan exem, akinek jóban vagyok a jelenlegi barátnõjével is és örülök a boldogságuknak. Ha esküvõre készülnének, valószínûnek tartom, hogy meghívnának és szívesen el is mennék.
..én anno kifejezetten kértem exemet, hogy hívjon meg az esküvõre, amin az anno legjobb barátnõmmel esküdött.. :D ..és tényleg komolyan gondoltam, talán korábban túltettem volna magam rajtuk, ha látom és ott vagyok! Még az sem zavart volna, ha ez az exbarátnõmet zavarta volna.. :D Persze õ nem hívott, mondván, hogy a lánnyal azóta eléggé megcsappantak az átcsicsergõs estéink.. ;)) Amúgy átlagos esetben ha tényleg jó a kapcsolat azóta is, és tisztán csak baráti alapon tudott tovább mûködni, akkor igen. Bár ez szerintem nehéz. Frappáns szöveget meg nem mondanék. Vagy "igen, tök jó, gratulálok, köszönöm.", vagy "Gratulálok, de nem tudok menni, de azért érezzétek jól magatokat!"..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) sokat segítettetek :)
nem mennek el. Semmi kozom az o eletukhoz es az uj feleseg se kivancsi a regire. Ha lenne kozos gyerek akit szinten meghivtak az mas szituacio.
összes VOLT óvodástársamat már nem vagyok óvodás :D
Nem mennék el, mert nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni a párját. A múltat tudni kell elengedni és továbblépni. Ennyi erõvel az összes óvodástársamat is meghívhatnám és viszont...
Nem, ha csak ennyi kötött össze minket és nem tartozunk mondjuk egy baráti társasághoz.
Nem mennék, mert úgy lett vége, hogy nem lett vége sehogy a kapcsolatnak. Na mindegy jó nem sülne ki belöle.
mi a baratommal a nyaron megyunk az unbokatesom eskuvojere, aki az o volt baratnoje...amikor ezt meghallotta csak nezett hogy minket is meghivott...de elmegyunk minden gond nelkul...bar a baratom azt mondta hogy biztos furcsa lesz neki a dolog...de mar engem szeret es nem szamit neki a mult... ha lezartada dolgot es van uj baratod...szerintem menjetek el es erezzetk jol magatokat...oruljetek eggyutt veluk
Ne menj el, sebeket tépne fel benned is és benne is, ez a nap nem rólatok szól. Frappáns szöveg: hivatalos vagy egy másik esküvõre, névnapra, születésnapra. Vagy pedig: elutazol pár napra az új barátoddal, v külföldi vendégeket vársz, v valami hasonló. De persze azt is megmondhatod, hogy legyen boldog mással, ha már mást választott. Ha viszont te szakítottál vele, akkor meg miért is hív meg? Hogy lásd, õ járt jobban? Szóval ne menj el, én ezt tanácsolom.
Én nem mennék el semmiképpen. Túl vagyok már régen a kapcsolaton, de nem szeretném a férjemet ilyen kellemetlen helyzetbe hozni, hogy az exem esküvõjén parádézzon velem, nélküle meg pláne nem mennék el, mi már összetartozunk.
Én elmennék, nekem semmi bajom az exeimmel, de a párom nem preferálná és megértem, mert valamiért nekem sem tetszene, ha ott díszelegne az exe esküvõjén.
Én nem, nem hiszek a kapcsolat utáni barátságban.
a kapcsolatunktól függ, gondolom nem úgy hagytátok abba a kapcsolatotokat, hogy "soha többé nem akarlak látni", mert akkor nem is hívott volna meg: D Ha jól gondolom... : ) Ha barátok maradtatok elmennék tiszteletbõl, de ha még mindig érzel iránta valamit akkor neked lenne szenvedés egy másik személlyel boldognak látni és belegondolni, hogy te állhatnál ott most mellette: ) Tudom, hogy nem segítettem, de nem tudok konkrét választ adni sajnos...ez szerintem egyéni döntés:"D Remélem nem bánod meg majd a döntésed! szia.
Én nem tudom, de szerintem ez nem egészen normális. Egy olyan embert akihez egyszer gyengéd szálak fûztek nem hívom meg az esküvõmre, és a páromat se hoznám ilyen kellemetlen helyzetbe. Megértem ezt a barátok maradtunk témát is, de azért túlzásba már nem kell vinni. De én pl nem is barátkozom egyik exemmel sem, mivel õ annó nem a barátom volt, hanem a szerelmem, és amúgy is van elég jó barát az életemben... És nagyon rosszul esne, ha a párom meghívná az õ exét...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!