Találatok a következő kifejezésre: Eshetek-e teherbe menstruációm utolsó (2 db)

Eshetek-e teherbe a menstruációm utolsó szakaszában?

Legjobb válasz: Ha valaki nagyon fogamzós bármelyik periódusban teherbe eshet. Saját bõrömön tapasztaltam!

Ha valaki nagyon fogamzós bármelyik periódusban teherbe eshet. Saját bõrömön tapasztaltam!
Olyan nincs, hogy valaki mindig fogamzós legyen. EGy nõnek a 28 napos ciklusa alatt vannak olyan napjai, amikor fogamzóképes, menses alatt, akár utolsó szakaszról is beszélhetünk, akkor szinte esélytelen a fogamzóképesség. Szerintem egyeseknek elõször tájékozódniuk kellene, és aztán írkálni!
Soha ne mond hogy soha..vagy eselytelen. Ime, masodik vagyok aki azt mondja "elo pelda" a menstruaciom 3. es 6. napja kozott estem teherbe. Reg nem latott baratom, majd ismetelt elutazasa garantalja a fogamzas idopontjat.Elotte en is biztam a szakirodalomban...
Szia! Bizony eshetsz! Nekem két lányom is a menszeszem alatt lett! Elég sokszor van peteérés menszesznél!
A mostani tehességem a menstruációm alatt következett be. Elõtte évekig próbálkoztam és nem sikerült. Az elsõ terhességem a menstruációt követõ 26. napon fogant.

Teherbe eshetek e, ha a menstruációm utolsó napján nem védekezünk? Félek, mert halványan és gyengén ugyan, de megvolt még és az aktus után nem folyt vissza semmi.

Legjobb válasz: Szerintem nem túl megbízható erre a védekezésre támaszkodni. Kevés ugyan az esélye, hogy teherbe ess, de az a kevés épp elég.

Szerintem nem túl megbízható erre a védekezésre támaszkodni. Kevés ugyan az esélye, hogy teherbe ess, de az a kevés épp elég.
jah nekem egy ismerõsöm mindig védekezett csak egyszer nem mikor megvolt neki és terhes is lett :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!