Találatok a következő kifejezésre: Eshetek-e teherbe menstruációm (7 db)

Teherbe eshetek-e ha menstruáció előtt pár nappal védekezés nélkül együtt voltunk?

Ovulációs mikroszkóp szerint nincs peteérésem, viszont a ciklusom nem túl megbízható, hol el?bb hol kés?bb jön meg, most pár napja késik, kicsit aggódom, hogy terhes lehetek.

Legjobb válasz: Peteérés nem minden nõnek ugyanakkor van.. sõt 1 nõnek sem mindig ugyanakkor van. Biológiailag bármikor teherbe lehet esni, a ciklus bármely napjára eshet a peteérés.... sõt orgazmus hatására is kiszakadhat az érett petesejt.

Peteérés nem minden nõnek ugyanakkor van.. sõt 1 nõnek sem mindig ugyanakkor van. Biológiailag bármikor teherbe lehet esni, a ciklus bármely napjára eshet a peteérés.... sõt orgazmus hatására is kiszakadhat az érett petesejt.
Igen, teherbe eshetsz! Komolyan mondom, nem értem, ha félsz, hogy teherbe esel, akkor miért nem VÉDEKEZTEK?????? Könnyebb lesz abortuszra menni? Még belegondolni is szörnyû 2 gyerekes anyaként, pláne úgy, hogy az elsõ babánkért hosszú, hosszú évekig küzdöttünk. Remélem nem vársz babát és ebbõl az esetbõl okulva legközelebb védekeztek!
Igen, teherbe eshetsz! Jo pelda erre a 2 eves kisfiam...Mi ugyan akartuk de az elso kerdesem a pozitiv teszt utan az volt: jo de mikor?! Vegyel tesztet!
Eddig szkeptikus voltam az ilyen kérdésekkel, mert hát a biológia könyv sem így írta, és mensi elõtt esélytelen szinte... Aztán tavaly elszakadt a gumi, de nem aggódta, mert pár nap kellett volna, hogy megjöjjön..... Igen, az ikerlányaim most 6 hetesek....
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen nem akarunk babát, de ha lenne, szeretetben nevelnénk fel, nem értem miért kell egybõl az abortusszal jönni, nyilván minden más esetben gumit használnánk... Egyébként éppen ma jött meg, úgyhogy már nem aggódom, de köszönöm a válaszokat Mindenkinek!

Eshetek-e teherbe úgy, hogy a menstruációm meg volt már 4 napja és 3 hónapja szedek fogamzásgátlót is?

4 napja volt meg a menszeszem, amikor a barátommal szeretkeztünk és nem védekeztünk, de bennem ment el. 3hónapja szedek fogamzásgátlót, de nem igazán vagyok biztos semmiben sem, mert bármi megtörténhet. Lehetséges, hogy teherbe tudok esni?

Legjobb válasz: Ha három hónapja szeded a fogamzásgátlót, akkor miért ne mehetne el benned? Minek szeded? Nem cukorka. Igen, teherbe eshetsz, nincs 100%-os védekezési módszer. (még a gumi sem)

Ha három hónapja szeded a fogamzásgátlót, akkor miért ne mehetne el benned? Minek szeded? Nem cukorka. Igen, teherbe eshetsz, nincs 100%-os védekezési módszer. (még a gumi sem)
Kolleganõm az elsõ gyerekével fogamzásgátló mellett, a másodikkal spirál mellett esett teherbe.... szóval sose lehet tudni!
Igen kevès az esély rá hogy teherbe ess gyogyszer mellett, fõleg ha betartottad a használati utasitást. 4es, ha a kolleganõd ennyire fogékony volt kellett volna kiegészitõ védekezésként gumit használni v. egyszerûen elköttetnie magàt. Sztem kevés ilyen nõ van.
Nekem és a barátaimnak sem sikerült még teherbe ejtenünk egy lányt se akik szedtek fogamzásgátlót... Teljesen független attól, hogy hol állt a ciklusával...
A kérdező hozzászólása: Nem azért szedem mert cukorka vagy annyira ízlik vagy tudja az isten... Igazából pont ezért tettem fel a kérdést itt, hátha kapok egy normális választ, mert mindenki mást mond. :) Az én véleményem szerint, meg az életben bármi megtörténhet és semmi sem biztos. :) Vannak csodák. Köszönöm szépen a válaszokat! :) További szép estét.
Lehetséges. De akkor is lehetséges, ha fog.gátlót szedsz, gumival védekeztek, pharmatexet használtok, és a termékeny napjaidon nem szexeltek. Ha "az van megírva", úgyis terhes leszel, akárhogy is óvatoskodsz. Ha nem bízol a bogyóban, ne is szedd, mert így több, mint felesleges.
Elköttetnie magát?????? Úgy, hogy még sose volt gyereke????? Te meg vagy huzatva.

Teherbe eshetek-e a menstruációm alatt? Illetve egy napig volt vérzésem, azután elmúlt, de azalatt nem védekeztem szex közben! Mennyi az esélye, hogy "megtörtént a baj"?

A menstruációm egy héttel korábban jött meg, ezért a barátommal nem védekeztünk szex közben, ez a ciklusom els? napján történt, másnapra azonban nem jelentkezett a vérzés. Az 1. nap sem volt er?s, épphogy pár csepp vér. Természetesen az aktus után hüvelyöblítés, stb. megtörtént, de hogy most teherbe eshettem-e vagy sem? Lehet-e, hogy a stressz miatt volt a vérzés (elég problémás hetem volt. ), és emiatt hittem azt, hogy megjött, illetve hogy hirtelen leadtam 2 kg-t (teljesen normális testalkatom van, se túlsúlyos, se kórosan sovány)? Lehet, hogy mégis teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz. Sõt a peteérés jele is lehet a minimális vérzés. Lehet, hogy nekem mesni elõtt egy héttel azon a napon volt, amikor egy kicsit véreztél. Bármi lehetséges, de mi nem tudunk biztosat mondani. Írass fel egy 72 órás tablettát, ha még nem késõ. Ha késõ, akkor csak reménykedhetsz.

Bármikor teherbe eshetsz. Sõt a peteérés jele is lehet a minimális vérzés. Lehet, hogy nekem mesni elõtt egy héttel azon a napon volt, amikor egy kicsit véreztél. Bármi lehetséges, de mi nem tudunk biztosat mondani. Írass fel egy 72 órás tablettát, ha még nem késõ. Ha késõ, akkor csak reménykedhetsz.
SZia! sajnos sztem van rá esély.. nem vagy felfázva? nekem akkor vérzett de csak kiicsit mikor fel foltam fázva... és emiatt késett is a menstruációm.
(Le leszek pontozva, de elmondom a véleményem.) Annyi ilyen kérdé volt már és lesz is. Miért nem elõtte gondolkodtak gyerekek??? Nem vagyunk gépek. Akár mikor lehet egy spontán tüszõrepedésed. Mindíg kell védekezni!!! MINDÍG Persze, hogy van rá esély, hogy teherbeeshetsz. Elõtte kell gondolkodni vagy írass tablettát, azzal annyit szerelmeskedhetsz amennyit nem szégyelsz. De ha megveszed a kúpot vagy a gumit még akkor is jobban jártok, mint egy 72 órással vagy ne talán abortusszal. Gondolkodni kell, nem felelõtlenül szexelni, majd utána sírni.
akármikor teherbe eshetsz, nem csak akkor a havi 2 napban amikor elvileg peteérésed van. még menstruáció alatt is elõfordulhat úgynevezett spontán peteérés, ezért is hülyeség a számolásos védekezés. de ha ez neked iyen trauma vegyél be egy 72órásat, vagy sétálj el orvoshoz. mi itt az oldalon nem látunk be a méhedbe.
Istenem, ezen az oldalon minden 2. kérdés az, hogy teherbe lehet-e esni ekkor meg akkor. És a válasz mindig az, hogy a hónap bármely napján teherbe lehet esni. Ha ennyit nem tudsz, miért szexelsz? Talán olvasgass még egy pár hónapot, évet.
utolsó válasz adó...hát te aztán k*va okos vagy!! -.-

Eshetek-e teherbe a menstruációm utolsó szakaszában?

Legjobb válasz: Ha valaki nagyon fogamzós bármelyik periódusban teherbe eshet. Saját bõrömön tapasztaltam!

Ha valaki nagyon fogamzós bármelyik periódusban teherbe eshet. Saját bõrömön tapasztaltam!
Olyan nincs, hogy valaki mindig fogamzós legyen. EGy nõnek a 28 napos ciklusa alatt vannak olyan napjai, amikor fogamzóképes, menses alatt, akár utolsó szakaszról is beszélhetünk, akkor szinte esélytelen a fogamzóképesség. Szerintem egyeseknek elõször tájékozódniuk kellene, és aztán írkálni!
Soha ne mond hogy soha..vagy eselytelen. Ime, masodik vagyok aki azt mondja "elo pelda" a menstruaciom 3. es 6. napja kozott estem teherbe. Reg nem latott baratom, majd ismetelt elutazasa garantalja a fogamzas idopontjat.Elotte en is biztam a szakirodalomban...
Szia! Bizony eshetsz! Nekem két lányom is a menszeszem alatt lett! Elég sokszor van peteérés menszesznél!
A mostani tehességem a menstruációm alatt következett be. Elõtte évekig próbálkoztam és nem sikerült. Az elsõ terhességem a menstruációt követõ 26. napon fogant.

A menstruáció befejezése utáni 2 hét alatt eshetek e teherbe?

Dec.24.-én kezd?dött a menstruációm és már érzem,h terhes vagyok

Legjobb válasz: Miért ne? Ha minden jól megy és volt akkor peteérésed akkor elvileg lehetsz terhes.Csinálj egy tesztet, ha késni fog a menzid. De ha vannak tüneteid akkor lehetséges hogy baba van, de biztosat csak a teszt után tudsz.

Miért ne? Ha minden jól megy és volt akkor peteérésed akkor elvileg lehetsz terhes.Csinálj egy tesztet, ha késni fog a menzid. De ha vannak tüneteid akkor lehetséges hogy baba van, de biztosat csak a teszt után tudsz.
tesztelj majd ha késik a mensi.

Teherbe eshetek e, ha a menstruációm utolsó napján nem védekezünk? Félek, mert halványan és gyengén ugyan, de megvolt még és az aktus után nem folyt vissza semmi.

Legjobb válasz: Szerintem nem túl megbízható erre a védekezésre támaszkodni. Kevés ugyan az esélye, hogy teherbe ess, de az a kevés épp elég.

Szerintem nem túl megbízható erre a védekezésre támaszkodni. Kevés ugyan az esélye, hogy teherbe ess, de az a kevés épp elég.
jah nekem egy ismerõsöm mindig védekezett csak egyszer nem mikor megvolt neki és terhes is lett :S
Igen, de szexuálisan nem lehet létesülni....
szexuálisan létesültem :D vicces:D IGEN lehetsz terhes. Elment benned? ha igen menj 72órásért.
Bocsi, de a pharmatex nem fogamzásgátló hüvelykúp? Azt elõtte kell alkalmazni. Szóval igen van rá valamennyi esély, hogy teherbe esel, még ha menstruálsz is éppen. Pharmatexet felrakni szerintem már felesleges.
A kérdező hozzászólása: Bocsi.... nem írtam helyes kérdést.... De most akkor komolyan teherben eshetek????
Pharmatexet szex elõtt kell felrakni bizonyos idõvel (sztem bele is van írva a tájékoztatójába). Irány a doki 72 órás tablettáért, mert elõfordulhat h a ciklus során extra peteérés történik és akkor lényegtelen h van-e havi v nincs.
Igen lehetsz terhes. A Pharmatex az csak akkor véd ha aktus elõtt felhelyezed, akkor sem 100%osan.
Igen, bár viszonylag kicsi az esélye. Talán elõbb kellene kérdezni, és utána "szexuális létesülni".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!