Találatok a következő kifejezésre: Eshet-e teherbe lány (3 db)

Aktus közben éreztem hogy nemsokára el fogok menni, de még nem jött el az a pillanat, viszont mikor kivettem a péniszem a lányból akkor már kjött valami belőle. Konkrét orgazmus nem volt. Ilyenkor eshet-e a lány teherbe?

Nagyon fontos lenne a válasz mert apasági tesztet akar csináltatni, és most nincs felesleges 40ezer Ft-om rá. Másik kérdés pedig az hogy kötelez?-e elvállalnom a teszt végrehajtását. Hivatalos "szerv"-t?l nem jött papír vagy ilyesmi ami utasítana rá, kizárólag a lány kérte... Eddig.

Legjobb válasz: Attól még h nem élveztél el, folyhat belõled cucc, ami tartalmaz spermiumokat, szóval igenes simán teherbe ejthetted a lányzót.

Attól még h nem élveztél el, folyhat belõled cucc, ami tartalmaz spermiumokat, szóval igenes simán teherbe ejthetted a lányzót.
Az elõváladék lehetett, amiben van spermium, amitõl teherbe eshetett a csaj. Apasági tesztet elrendelheti a bíróság, ha hozzájuk fordul. De ha semmilyen hivatalos szerv nem szólít fel, és te nem vállalod el a tesztet, akkor nem tudja megcsináltatni. De szerintem felesleges a teszt, ha akkor amikr fogant baba, csak veled volt a lány, mert akkor tuti tõled van. Ha meg nemcsak veled volt, akkor is simán lehet tõled a gyerek.
Ha nem vagy rá hivatalosan kötelezve, akkor nem kell magadat alá vetni, de ha szétmentetek, esetleg gyerektartási per lesz belõle, akkor megcsináltatják.A gyerek egy éves kora után lehet megcsinálni.Viszont, ha kiderül, hogy te vagy az apa, akkor visszenõleg is kifizettetik veled a gyerektartást. Amúgy simán teherbe eshetett a lány.Még tabival is meg lehet babásodni, nemh megszakítással.
Símán lehetsz te az apa. Szerintem jobban jársz, ha belemész a tesztbe, mert bírósági úton is kikényszerítheti. Egyezzetek meg, hogy ha kiderül, hogy nem te vagy az apa, akkor õ fogja fizetni a tesztet, ha pedig te, akkor fele-fele. Te nem szeretnéd tudni, hogy tiéd-e a baba? Mert ha igen, akkor felelõsséggel tartozol érte, de cserébe sok örömet fog neked okozni. :)
Ha csak feltételezed, hogy terhes lett a lány, akkor mire fel akar apasági vizsgálatot csináltatni. Véleményem szerint vagy nem most esett teherbe tõled, vagy nem te vagy az apa. Egyébként ami folyt belõle az egy olyan nyálka, mint amilyen neked az elõváladék. Ez segíti helyükre találni a spermákat. A mai világban bárhogy teherbe lehet esni, még védekezés mellett is. Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él nemi életet. Én azért a helyedben végiggondolnám a kapcsolatot a lánnyal. Sok sikert, és kívánom, hogy olyan eredmény szülessen, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: A lány feltételezi hogy tõlem van a baba, én visszagondoltam a kapcsolatot és csak ez az egy alkalom jutott eszembe ami miatt esetleg tõlem lehet. Természetesen szeretném tudni hogy az enyém-e, de nem tartom valószínûnek. Az eset kb. 2 évvel ezelõtt történt és akkoriban úgy tudom nem én voltam egyedül vele (ezért sem vagyok biztos benne hogy enyém a baba). Válaszotokat nagyon köszönöm.

Teherbe eshet e a lány ha szűz de a fiú az elmenése előtti másodpercben helyezi be a péniszét?

Legjobb válasz: igen, amiket mondtál, nem konstellálnak azzal, hogy vki szûz-e vagy már nem.

igen, amiket mondtál, nem konstellálnak azzal, hogy vki szûz-e vagy már nem.
Jól értem: a fiú a szûz lány hüvelyébe helyezett pénisszel élvez el? Ha jól értem, akkor igen, teherbe lehet esni. A szûzhártya gyengécske baktériumoktól véd, de nem óvszernek felel meg.
De hova helyezi be? A szájába, a gumiba, gatyájába, kulcsjukba?
A szûzhártya behelyezés után már nem véd semmitõl mivel át lett szakítva. De a szûzhártya egyébként sem zárja le a hüvelyt. Az csak egy gyûrûszerû hártya ami max. szûkíti a bejáratot. A leírtak ideális körülmények a megtermékenyítéshez.
4. válasz: Szerinted? Majd biztos a konnektorba!

Eshet-e teherbe egy lány ha ondós ujjal maszturbál?

Igaz csak rovid ideig es az ondo sem volt friss, a kez mar szaraz volt?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi rá az esély, hogy a spermiumok irányba állnak, és leúsznak a petesejtig, de elõfordulhat. Ezzel nem érdemes játszani!

Szerintem kicsi rá az esély, hogy a spermiumok irányba állnak, és leúsznak a petesejtig, de elõfordulhat. Ezzel nem érdemes játszani!
Ahogyan az elõttem lévõ is írta nem érdemes játszani.Kicsi, de az esély megvan rá!!!
Szerintem már nincsenek életben a spermiumok, bár attól függ, mennyi idõ telik el az +ujjadra kerülés", és a maszturbálás között..
fél órán belül a spermiumok elhalnak, kiszáradnak, ha eltelt ennyi idõ, akkor nem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!