Találatok a következő kifejezésre: Esetleges terhesség után mennyivel (3 db)

Aktus után az esetleges terhesség kb mennyi idő után észlelhető?

aug 20. án voltam együtt egy fiúval pont a ciklusom utolsó napján másnapra megjött és azóta mindig megjött de most a ciklusom 19.napja körül barnás folyásom van.a pasival védekeztünk gumival.lehetséges a terhesség??

Legjobb válasz: nem a kérdéshez tartozik de azóta csak videóztok?:D

nem a kérdéshez tartozik de azóta csak videóztok?:D
nincs semmi bajod :P
Lehetséges a terhesség, de nem az augusztus 20-ai aktus miatt.Ha akkor estél volna teherbe, akkor már több hónapos lenne a magzatod és annak vannak jelei.A menstruációd, ha eddig szabályos volt, idõre jött és a mennyisége, állaga is, akkor nem voltál terhes.Hogy most az vagy-e azt nem lehet tudni.Ha mindig óvszerrel védekeztetek, akkor kicsi az esélye.Az utolsó aktustól számítva 2 hét múlva csinálj tesztet vagy menj el az orvoshoz és kiderül, hogy van-e baba.
A kérdező hozzászólása: azóta nem voltam pasival, de aug.31én voltam nõdokinál.gondolom észre ette volna...de most barnázásom van.
augusztus 31-én még nem biztos, hogy észrevette volna a terhességedet, a beágyazódás, akár 12-14 napig is eltarthat és csak utána beszélhetünk terhességrõl.Tapintással sem lehet még ilyenkor megállapítani semmit, ultrahanggal is csak annyit, hogy felhigulás van.Elvileg 20-a óta már háromszor menstruáltál rendesen.Vagyis nem észleltél semmi furcsát azokban a menstruációkban, ami terhesség mellett egyébként is ritka, de az intenzítása és jellege akkor is változik.Vagyis eddig semmi nem utal terhességre.Ez a barnázás sok mindentõl lehet.Csinálj egy terhességi tesztet és hamar kiderül, hogy mi a helyzet.Ha most nem jönne meg, akkor menj el orvoshoz is.
A kérdező hozzászólása: szakítottunk:D

Esetleges terhesség felszívódás után mennyivel jöhet meg a menstruációm, vagy van-e más jele a felszívódásnak?

Legjobb válasz: Szerintem pár nap eltérés lehet, úgy hogy még nincs más tünet.

Szerintem pár nap eltérés lehet, úgy hogy még nincs más tünet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!