Találatok a következő kifejezésre: Esetleges terhesség után (12 db)

Mikor mutatja ki a terhességi teszt az esetleges terhességet? Tehát az eggyüttlét után hány nappal? Medi-lab teszt mikor mutatja ki?

Legjobb válasz: Együttlét után kb 12-14 nappal leghamarabb! De még van akinek ilyenkor sem biztos.

Együttlét után kb 12-14 nappal leghamarabb! De még van akinek ilyenkor sem biztos.
az együtt lét után 14 nappal
Szia! Én 5 hétig negát teszteltem kétszer a harmadik tesztet a legnagyobb veszekedés közben vettem meg. Már biztos voltam benne hogy páromnak ez a perverzitása hogy látja ahogy lelkibeteg leszek... Aztán neki volt igaza és a hormon változás miatt voltam már akkor(!) idegbeteg

Ovuláció után 14 nappal már kimutatja az esetleges terhességet a teszt? Vagy várjak még?

Legjobb válasz: Ovu után 14 nappal ki kell, hogy mutassa a teszt! Kérdés, mennyire vagy biztos az ovud idõpontjában!

Ovu után 14 nappal ki kell, hogy mutassa a teszt! Kérdés, mennyire vagy biztos az ovud idõpontjában!
A legbiztosabb, ha megvárod, elmarad-e a menzeszed. Amúgy vagy igen vagy nem. Nekem még akkor nem mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel kellene (nem)megjönnie:-)nincs "olyan" tünetem...kedd reggel tesztelek és rakom fel ide!!!Köszönöm a szorítást!!Nagyon szeretnék babát!!!!
Mikor kellene (nem)megjönnie? Szerintem, ha már ilyen korán pozitív volt délutániból, akkor csinálhatsz egyet reggelibõl. Nem tudod felrakni az elõzõ teszted? Mindenképp írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Ma még nem mertem:-)mérem a hõmet, elég magasan van, nem esett vissza, nem jött meg (hál'Isten) várok 1-2-3-napot még...esetleg melyik tesztet ajánlanátok még??
Hát olvastam már jót is, rosszat is az X-epil-rõl. De reméljük, hogy valós eredményt mutatott. Szerintem holnap reggeli vizeletbõl ismételd meg, ha valóban van baba, akkor már mutatnia kell erõsebben. És várjuk a képet! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom lefényképezni - egyenlõre, de amint sikerül, felteszem megígérem!(Technikai okok miatt)X-epil tesztet használtam (remélem megbízható)
Off: megkérdezhetem milyen tesztet használtál? Nekem 4. napja késik, de sorra negatívak a tesztek.... :(
Gratula!!!!! :) Feltennéd a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Lányok, teszteltem!!!Pozi lett...bár nagyon halványan, délutáni vizeletbõl!Pár nap múlva megismétlem!Én nem merem elhinni!!!!
Nekem jelenleg 4. napja késik, de a teszt negatív. Várd meg a nemvárt napját, ne csalódj elõbb, amiatt, mert negatív.
Na, pozitív lett a ma reggeli teszted? Milyen érzés? Elmondtad már a családnak?

Aktus után az esetleges terhesség kb mennyi idő után észlelhető?

aug 20. án voltam együtt egy fiúval pont a ciklusom utolsó napján másnapra megjött és azóta mindig megjött de most a ciklusom 19.napja körül barnás folyásom van.a pasival védekeztünk gumival.lehetséges a terhesség??

Legjobb válasz: nem a kérdéshez tartozik de azóta csak videóztok?:D

nem a kérdéshez tartozik de azóta csak videóztok?:D
nincs semmi bajod :P
Lehetséges a terhesség, de nem az augusztus 20-ai aktus miatt.Ha akkor estél volna teherbe, akkor már több hónapos lenne a magzatod és annak vannak jelei.A menstruációd, ha eddig szabályos volt, idõre jött és a mennyisége, állaga is, akkor nem voltál terhes.Hogy most az vagy-e azt nem lehet tudni.Ha mindig óvszerrel védekeztetek, akkor kicsi az esélye.Az utolsó aktustól számítva 2 hét múlva csinálj tesztet vagy menj el az orvoshoz és kiderül, hogy van-e baba.
A kérdező hozzászólása: azóta nem voltam pasival, de aug.31én voltam nõdokinál.gondolom észre ette volna...de most barnázásom van.
augusztus 31-én még nem biztos, hogy észrevette volna a terhességedet, a beágyazódás, akár 12-14 napig is eltarthat és csak utána beszélhetünk terhességrõl.Tapintással sem lehet még ilyenkor megállapítani semmit, ultrahanggal is csak annyit, hogy felhigulás van.Elvileg 20-a óta már háromszor menstruáltál rendesen.Vagyis nem észleltél semmi furcsát azokban a menstruációkban, ami terhesség mellett egyébként is ritka, de az intenzítása és jellege akkor is változik.Vagyis eddig semmi nem utal terhességre.Ez a barnázás sok mindentõl lehet.Csinálj egy terhességi tesztet és hamar kiderül, hogy mi a helyzet.Ha most nem jönne meg, akkor menj el orvoshoz is.
A kérdező hozzászólása: szakítottunk:D

Amikor komplett vér tesztet csinálnak, hogy szedhetek-e tablettát, az kimutatja az esetleges terhességet is? 10 nap után?

10 napja volt az utolsó együttlét a barátommal, de szerintem minden rendben volt, nem lyukadt ki a gumi és egyéb dolgok. Mégis 3 napja késik a mensim. Holnap megyek vérvételekre. Ha lenne valami akkor azt ott kimutatnák? Elméletileg nem lehetek terhes, sőt...de annyira nyomaszt, hogy pont most nincs rendben a havim.

Legjobb válasz: Majd megtanulod a fizetésnél.3 nap nem késés.3 hét már az!

Majd megtanulod a fizetésnél.3 nap nem késés.3 hét már az!
vérteszt nem mutat korai stádiumu terhességet. ráadásula teszt is minimum 2 hetes esemélnyt tud mutatni.
Egy sima vérvétel nem nézik ezt. Ahhoz külön vérvizsgálatot kell csináltatni, hogy terhes-e az illetõ. Amúgy meg a HCG nevû hormonból mutatják ki a terhességet, a teszt is, viszont ez csak egy idõ után kezd el termelõdni, a legérzékenyebb teszt is csak 14 nappal aktus után mutatja ki. Úgyhogy ebbõl a vérvételbõl biztos nem fogod megtudni, hogy terhes vagy-e. És egyébként korábban nem voltatok együtt, amibõl terhes lehettél? Mert akkor nyilván már most is csinálhatnál tesztet. De ha minden rendben volt, akkor akár más dolgok miatt is késhet. Stressz, hormonális dolog, betegség esetleg.
A kérdező hozzászólása: 4x voltunk eddig együtt de minden alkalommal óvszerrel védekeztünk, és nem volt gond. Nem élvezett el elõváladék is kevés volt, nem nyúlt magához aztán hozzám, és én sem nyúltam magamhoz szóval ezek alapján eléggé kizárható nem? Azért aggódom...4 nap múlva tesztelek majd, de addig is ideges vagyok... talán lehet felfázás, vagy gyulladás, ami miatt késhet...vagy a stressz, hogy megjön-e vagy sem...
"elõváladék is kevés volt, " de került beléd elõváladék? tehát volt benned gumi nélkül? Mert tök mindegy, hogy mennyi volt az elõváladék, ha abban volt sperma!
A kérdező hozzászólása: Nem nem volt bennem...és a közelemben sem...a kevés alatt pedig annyit értek, (lehet nem jó a hasonlat) hogy annyi sem volt, amennyit a kezemnek szét tudnék rendesen kenni

Elmaradt menstruáció után hányadik napon mutat ki a teszt esetleges terhességet?

Nem teljesen stabil a menzeszem, 28-30 napos a ciklusom, tehát előfordul 1-2 nap kilengés. Most vagy a 32. napon és semmi. Mikortól érdemes tesztelni, hogy valós eredményt kapjak, akár negatív, akár pozitív? (Egy hónapja voltam nőgyógyásznál általános vizsgálaton, akkor mindent rendben talált, csak egy enyhe fertőzésem volt, amire szájon át szedhető antibiotikumot kaptam.)

Legjobb válasz: Nekem a nem várt elõtt két nappal már kimutatta, igaz 10-es teszt, de a nem várt napján már kimutatta a sima 25-ös érzékenységû is. Szerintem holnap reggel tesztelhetsz! Drukkolok!! Majd írd meg hogy pozitív lett-(e)! :)

Nekem a nem várt elõtt két nappal már kimutatta, igaz 10-es teszt, de a nem várt napján már kimutatta a sima 25-ös érzékenységû is. Szerintem holnap reggel tesztelhetsz! Drukkolok!! Majd írd meg hogy pozitív lett-(e)! :)
A kérdező hozzászólása: Mit jelent, hogy 10-es vagy 25-ös a teszt? Annyiból furcsa az elmaradása, hogy a "munkahelyi nadrágbaleset" megelõzéseképp a várt napon reggel fel szoktam helyezni tampont. Megfigyeltem, hogy a tényleges menstruáció elõtt 1-2 nappal már halványan nyomot hagy a vér. Most semmi, tök fehér amikor eltávolítom. Ez a legfurcsább. 3-4 napja teszteltem egyet, az negatív lett. Nem akarom eldurrantani az összes tesztet feleslegesen, megvárnám, amíg biztosra tudok menni az eredményt illetõen. Menstruáció elmaradásom egyszer volt pár éve, az orvos szerint egyszerûen "elbambult" az aktuális petefészkem, nem volt kóros, "üzemzavar" csak. Akkor három hetet késett, már rákészült az orvos az injekciós megindításra, de elõtte megjött magától.
A kérdező hozzászólása: Ma megjött, de ahhoz képest, hogy eddig mindig tünetmentes menstruációm volt, most napokig feszített a méhem. Van némi gyanúm, hogy korai terhességet (kb egy hetes) lökhetett ki a szervezetem, mert késett is, a vérzés is erõsebb a szokásosnál.

5, 5 fél hónappal a második császár után kihordható egy esetleges terhesség?

3 napja késik a menzeszem (már nem szoptatok, 3 hónapja jött meg először), és eddig napra pontos volt. Óvszerrel védekeztünk, de elvi esélye megvan a terhességnek. Az orvosom azt mondta a műtét után, hogy 1 évig jó lenne megelőzni a terhességet (hegszétválás veszélye miatt), de mi van, ha most mégis az vagyok? Kihordhatom vagy el kéne vetetnem..?:(

Legjobb válasz: ezt a dokid tudná megmondani,fõleg h második császár...õ látja milyen állapotú a heged.

ezt a dokid tudná megmondani, fõleg h második császár...õ látja milyen állapotú a heged.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen, gondolom, ez lenne az elsõ, amit megnézne uh-n. Csakhogy a heg állapota a méh növekedésével derül ki, mennyire bírja... Remélem csak vaklárma, de azért most már eljátszottam a gondolattal.. várok még péntekig, ha addig sincs semmi, veszek egy tesztet.
Persze, hogy kihordhatod:) Majd írd meg mi lett.
A teszt már ma kimutatja, felesleges idegelned magad péntekig.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet... akkor ma délután veszek, de csak holnap reggel csinálom meg.:)
Kihordhatod, de mindenképpen programozott császárod lesz ha az vagy.
A kérdező hozzászólása: Azt sejtem, nem is ezzel lenne a probléma, hanem attól tartok, a méhem hogy bírná a terhelést...
Nyugi, szerintem nem lesz probléma ha esetleg tényleg . terhes vagy, barátnõm is császár után 7 hónappal lett újra terhes és nem volt semmi gond! Programozott császárral a 39. héten megszületett a babája! Majd írd meg az eredményt:)
A kérdező hozzászólása: Vaklárma volt, végül megjött rá 2 napra.. :) Köszönöm még egyszer a válaszokat!

Az ovul. Után 11 nappal vagyok. Van olyan teszt ami az esetleges terhességet kimutatja?

A ciklusom 30. napján vagyok. Mivel szabálytalan a ciklusom, abból nem tudok kiindulni, hogy mikorra várom illetve nem várom a menzeszt.

Legjobb válasz: szia persze van 10es érzékenységü teszt internet babaprojekt boltban , de hidd el nincs értelme én mult honapban 4 pozi tesztet csináltam és szépen naprol napra halványult el , szörnyü volt !!! inkább várd meg ha nem jönn meg tesztelj!!! :) 11 honapja probálokozo clostis

szia persze van 10es érzékenységü teszt internet babaprojekt boltban , de hidd el nincs értelme én mult honapban 4 pozi tesztet csináltam és szépen naprol napra halványult el , szörnyü volt !!! inkább várd meg ha nem jönn meg tesztelj!!! :) 11 honapja probálokozo clostis
A kérdező hozzászólása: Szörnyû lehetett, én is clostis vagyok és nagyon remélem hogy most sikerül, és már annyira várom. Csak tényleg az a baj, hogy nem tudom mikor kellene megjönni... a 30-42 nap között moszog a ciklusom.
pé után mindenképpen megjönn 14 nappal nekem mult honapban 15 napon volt pém most meg a 16 napon !!! nem méred a hödet???
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. ez az ehavi görbém , jo becsapos !!! mindjárt mutattom a mult havit itt mindenki az mondta babagyanus!!!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. na ez a mult havi , két honapja kapom a clostit!!!
A kérdező hozzászólása: óó, ez tényleg nagyon babagyanúsan néz ki. ezek szerint a lutális fázisod hosszabb volt ennyivel? :O Ez az elsõ hónapom, h görbézem.
igen már mutatja, nekem már 10. dpon szép pozitív volt a tesztem!
A kérdező hozzászólása: Melyik tesztel csináltad?

Egy esetleges vetélés után megmaradnak a terhesség tünetei?

1 hét késéssel jött meg a vérzésem, 4 napig tartott, elötte lett 2 + tesztem. A menstruációm a megszokottnál jóval gyengébb és rövidebb volt. Mióta elmúlt ugyanúgy fájnak a melleim, émelygek, s?r? vizelési ingerem van, és ismét jelentkezett a testápolószer? folyás. Nagyon fiatal terhesség (volt), ezért kérdezem hogy ha elment a baba, akkor a tünetek még meglehetnek? Az orvosom elérhetetlen, és ha el is vetéltem semmi panaszom sincs. Segítsetek lányok! :(

Legjobb válasz: Szerintem is, nézetsd meg magad egy sztk-s UH-on, mert ha gyengébb volt a mensi, akkor még simán ott lehet a baba!

Szerintem is, nézetsd meg magad egy sztk-s UH-on, mert ha gyengébb volt a mensi, akkor még simán ott lehet a baba!
Sokan a terhesség elsõ hónapjaiban menstruálnak.
Vetélésnél elmúlnak a terhességi tünetek. Innen is lehet tudni, hogy vmi nincs rendben. Nekem két vetélésem volt és mindkettõnél az elsõ jel a tünetek elmúlása volt. A teszt még lehet pozitív. Neked nem biztos hogy vetélésed volt! Szorítok, hogy így legyen!
Akár 1-2 hétig is lehet utána poz a teszt.Keresd fel az orvosod vagy amig nem éred el próbálj elmenni egy sztk-s UH-ra, mert vetélés után ált erõs vérzés szokott lenni, neked pedig nem ilyen volt.Uh-n meg tudják nézni, hogy ha tényleg baba volt nem maradt-e le nem vált szövetdarab a méhedben.
A kérdező hozzászólása: Külföldön leszek még egy hétig, ezért az SZTK kilõve. A menstruációm egyáltalán nem volt durva, és azóta nem is teszteltem. Még elõtte mikor elmaradt. Azt tudom hetekig lehet a szervezetben HCG, de a többi tünet?

Esetleges terhesség felszívódás után mennyivel jöhet meg a menstruációm, vagy van-e más jele a felszívódásnak?

Legjobb válasz: Szerintem pár nap eltérés lehet, úgy hogy még nincs más tünet.

Szerintem pár nap eltérés lehet, úgy hogy még nincs más tünet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!