Találatok a következő kifejezésre: Esetleges terhesség csak a (5 db)

Esetleges terhesség esetén csak a reggeli hőmérséklet eredménye a mérvadó, vagy lehet a késöbbi is "jósló"?

Legjobb válasz: Úgy tudom csak az ébredési hõt szabad mérvadónak tekinteni, én mindig csak azt nézem. A napközbeni ingadozik, attól is függ, hogy épp mit csináltál elõtte. Ezért kell mindig egy idõben nézni úgy, hogy szinte elõtte meg se mozdulj! Kitartás!!! Sok sikert! :o)

Úgy tudom csak az ébredési hõt szabad mérvadónak tekinteni, én mindig csak azt nézem. A napközbeni ingadozik, attól is függ, hogy épp mit csináltál elõtte. Ezért kell mindig egy idõben nézni úgy, hogy szinte elõtte meg se mozdulj! Kitartás!!! Sok sikert! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Neked is! :)

A 14. Dpo-n már nem csak a reggeli vizeletből mutatja ki a teszt az esetleges terhességet?

Legjobb válasz: Nekem a 14. Dpon-n délután rögtön kimutatta. Pedig 25ös X-Epil teszt volt, semmi extra.

Nekem a 14. Dpon-n délután rögtön kimutatta. Pedig 25ös X-Epil teszt volt, semmi extra.

Ovu-mikroszkóposok! Ha együtt voltunk a "páfránykor", akkor a mikroszkóp esetleges terhesség esetén folyamatosan páfrányt mutat, vagy csak 2 hét múlva jönnek vissza a páfránykák?

Bocsi, kicsit hosszúra sikerült a kérdés! :-)

Legjobb válasz: Szia! Én sokakkal ellentétben hiszek a mikroszkópban,ugyanis 5 napja volt ovuteszt szerint ovum és a mikroszkóp gyönyörû páfrányos lett:) Nos,tegnap fele buborék fele páfrány volt ahogy belenéztem,ma pedíg egy-két szálacskát látok. Ovum megint nem lehet,szóval nem tudom mit mutat,de reménykedem...

Szia! Én sokakkal ellentétben hiszek a mikroszkópban, ugyanis 5 napja volt ovuteszt szerint ovum és a mikroszkóp gyönyörû páfrányos lett:) Nos, tegnap fele buborék fele páfrány volt ahogy belenéztem, ma pedíg egy-két szálacskát látok. Ovum megint nem lehet, szóval nem tudom mit mutat, de reménykedem...
Persze, hogy reménykedhetsz.Viszont ne éld bele magad, ha páfrányos lesz a ciklus vége felé, mert nekem is sokszor volt már így, mégsem volt baba.Sok sikert


Szeretném tudni, hogy kb 10-14 nappal egy esetleges baleset (pl: egy elszakadt gumi) után után milyen lehetőségek vannak/ mit lehet tenni, a nem kívánt terhesség ellen? Ilyenkor már csak az abortusz maradna?

Hello, szeretnék egy kicsit kérdezni, ha kérhetem ne írjatok olyat, hogy milyen hülyeséget csináltam, mert csak kérdezni szeretnék arról amir?l még nem annyira tudok sokat, de már 18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ugy hallottam, 30 e Ft körül van az ab. Be kell jelentkezni a családsegítõhöz, vagy mihez, hogy milyen alapon is akarsz te abortuszt kérni? Az együttlét után 3 napig még a sürgõsségi tabletta megoldás lehet, utána viszont csak az abortusz, az is a 12. hétig, utána csak orvosi utasításra lehet, ha az anyát vagy babát veszélyezteti a terhesség! Kb. így ennyit tudtam segíteni, de elõbb tényleg tesztelj!

Ugy hallottam, 30 e Ft körül van az ab. Be kell jelentkezni a családsegítõhöz, vagy mihez, hogy milyen alapon is akarsz te abortuszt kérni? Az együttlét után 3 napig még a sürgõsségi tabletta megoldás lehet, utána viszont csak az abortusz, az is a 12. hétig, utána csak orvosi utasításra lehet, ha az anyát vagy babát veszélyezteti a terhesség! Kb. így ennyit tudtam segíteni, de elõbb tényleg tesztelj!
Elõszõr tesztelj! Magyarországon elvileg csak az abortusz marad, hiszen az abortáló tabletta (mellékhatásai miatt) nincs engedélyezve. Nem mehetsz haza, altatnak, másnap engednek haza. Ha nagykorú vagy, akkor természetesen nem kell szülõi beleegyezés. Azt ne értem, hogy mit akartál kérdezni azzal, hogy "A vetélés is eljön az abortusszal? " Elõször tesztelj, menj el a dokidhoz, beszéld meg vele a dolgokat.
1. igen, ha nem akarod semmikepp megtartani 2. ha elmultal 18 nem kell szuloi beleegyezes, de nem art ha megy veled valaki a korhazba (megerto, barat pl) nemcsak mert nehez nap, hanem mert szukseged lesz a segitsegre. utana valoszinuleg el leszel gyengulve, jo ha van melletted vki h segitsen kijelentkezni, ha kell hivni orvost, stb. 3.ha jol tudom a 3. honapig 4. pontos arat nem tudok, korhaztol is fugg (pl maganklinika, stb) parszaz euro 5. nem megy epp ilyen gyorsan, ha jol tudom altatassal jar. felebredsz, utana par orat benntartanak. de estere otthon vagy ha minden jol ment 6. szervi gondok, meddoseg. 7. ha nem is 1bol, de idovbel visszaall a menzesz remelem tudtam segiteni. 1 par dolgoban en sem vagyok 100%ban biztos ugyh ha valaki pontosabb adatokkal tud szolgalni....
Igen, a sürgõsségi tabletta után már csak az abortusz maradt, én is úgy tudom, hogy elõtte be kell jelentkezni a családsegítõ központba. 5 évvel ezelõtt 30 ezer körül volt egy ilyen mûtét, barátnõmnek csinálták, most nem tudom milyen árban van, és ez a kórházi támogatott betegellátásban, klinikákon ez jóval drágább.
Ne haragudj, de amikor azt olvasom, hogy mettõl meddig lehet abortuszra menni... Nem érdemes húzni, halasztani! Ugyanis a babának, már 6 hetes korában dobog a kicsi szíve. Ajánlom a Néma sikoly címû kisfilmet, de csak erõs idegzetûeknek! Engem annyira felkavart, hogy miután megnéztem, remegtem, mint a kocsonya.
Biztos vagy benne már, hogy terhes vagy?Teszteltél?Voltál orvosnál?Elõször ezeket végezd el, majd aztán gondolkozzál az abortuszon :( ! L, 18
Szia! Az eseményi utáni tablettát ilyenkor már nem tudod igénybe venni, de nem biztos hogy teherbe estél, bár nagy rá az esélyed! Nekem 2-3 hét után elkezdtek elõjönni a tünetek... pl: mellfeszülés, hirtelen meg is nõttek, és vékony kis erek jelentek meg rajtuk, gyakran kellett pisilni menni, és mindent össze vissza ettem... Hányinger és rosszullét csak 1x 2x volt. Aztán csináltam egy tesztet, és pozitív lett... Most fogok menni orvoshoz, hogy mik a további teendõk. Nem tudom megtartani a babát, nem is szeretném. Még fiatal vagyok, és a körülmények is eléggé rosszak. Sajnos így jött össze, pedig mi is védekeztünk, de sajnos kilyukadt a gumi... :S Lelkileg nagyon megvisel a dolog, de szerintem akkor lesz igazán rossz, ha már túl leszek az abortuszon... :( Ha nem vagy még nagykorú, akkor kell hozzá szülõi beleegyezés. Én is még csak 17 éves vagyok.

A Terhesség jár Hormon változással? Esetlegesen több lehet pl. a pattanás, vagy csak egyre több dolgot képzelek be magamnak?

Legjobb válasz: Igen, a hormonok rendetlenkednek ilyenkor. Nalam inkabb kevesebb ilyenkor, tisztabb arc. Hormonalis hatas a dusabb, masoknal vekonyabb haj, ejszakai intenzivebb izzadas is, es a bízonyos etelek kivanasa is.

Igen, a hormonok rendetlenkednek ilyenkor. Nalam inkabb kevesebb ilyenkor, tisztabb arc. Hormonalis hatas a dusabb, masoknal vekonyabb haj, ejszakai intenzivebb izzadas is, es a bízonyos etelek kivanasa is.
A kérdező hozzászólása: Hajvasalásnál észrevettem pl. ma hogy nehezebben vasalom a hajam, psdig van amikor 10 perc alatt kivasalom, szóval sokkal dúsabb a hajam... Imádtam a par. mártást, most rá se tudok nézni, reggelente észlelek egy kis hányingert, ingerült vagyok, az arcom tele van pattanással, és azt se mondhatom hogy most fog megjönni a menzeszem, mert nem rég mult el... De lehet hogy beképzelem magamnak a dolgokat, , mert már nagyon akarom a babát...
A terhesség szinte csak hormonváltozással jár az elsõ perctõl az utolsóig:) ) Ennek aztán szinte annyiféle tünete van a hajon, bõrön, az egész testen, a hangulat változásában, ahány várandós nõ. Miután a nõi ciklust is hormonok vezérlik, ezért hasonló változások elõfordulhatnak terhesség nélkül is. Ha "gyanús" vagy magadnak miért nem tesztelsz? Bár valószínûbb, hogy a baba iránti vágy miatt, most jobban figyeled a tested összes változását, és olyasmit is észreveszel, amit korábban nem tûnt fel.
Igen, Hormonváltozással hajlaMos Járni.
Szia! Egyetértek a 3-as válaszolóval, hormonváltozások végig. De csak nemvárt után. Addig nincs hormonváltozás, nincs valódi tünet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!