Találatok a következő kifejezésre: Esemény utánit használnom (3 db)

Esemény utáni tablettát milyen gyakran lehet használni?

gondolok itt most arra, hogy egy hónapban hányszor, vagy milyen s?r?n lehet alkalmazni, ha már muszály. 2tabletta bevétele között eltelt id?.

Legjobb válasz: esemény helyetti tabletta

esemény helyetti tabletta
mivel elég komoly hormon tartalmú készítményrõl van szó így inkább nem javasolnám a havi többszöri használatot... inkább figyeljetek jobban a védekezésre...
Tájékoztató szerint egy ciklusban egyszer, orvosok szerint fél évente maximum.
Inkább soha, nemhogy havi többször. Az egy lórúgással egyenértékû a hormonháztartásodnak.
Ma reggel mondták a tv-ben, hogy havi 1 max. és minden egyes bevétellel csökken a hatékonysága a szervezetedben.
Miért nem könnyebb elsétálni a nõgyógyászhoz, a doki bácsi felírja a megfelelõ fogamzásgátló ( ! ) bogyót, kiváltod a gyógyszertárban és láss csodát max két hét és ...... orrba-szájba!!!
erre csak egy válasz van.. terhes és AIDS-es medvedisznóember vagy amit elkaptál SP-tõl..
Mi szivárgott volna ki ??? A sperma? És attól lelohadsz??? Ha beléd kerül? Igen, vegyél be, biztos nyugodtabb leszel.
Kedves Utolsó válaszoló! Meg mondanád, hogy miért is hülye a kérdezõ? Szerintem meg nem, csak meg van ilyedve. Ha már ilyet írtál, akkor indokold is meg, mert ez nem szép dolgo, meg ha nem tudsz normális választ adni, akor ne is írkálj mindenféle baromságot!!!!
hát sajnos te nagyon hülye vagy nem részletezném inkább fordulj pszichiáterhez
az eseményutáni tabletta az az úgynevezett sürgõsségi másn néven 72 órás tabletta. Így már gondolom tudod mit jelent kedves utolsó válaszoló. Vagyis a szexuális együttlét után erõs a teherbeesés gyanúja, és az illetõ nem szeretne babát, akor 72 órán belül lehetõség van ilyen tabletta bevételére, ami abortuszt okoz.
Mi az az eseményutáni?:P:D
Ja, bocsi azt hittem te vagy a nõ!
ne aggódjatok:)
A kérdező hozzászólása: Az együttlét közben csak elõváladék volt. Közben rosszul lettem. Így nem folytattuk tovább, mert a rosszullét miatt a merevedésem kezdett elmúlni. Nem igazán érezzük szükségét a tablettának, csupán nyugtalan vagyok. Köszönet a válaszokért!
Feleslegesen ne vegyen be a párod esemény utánit.
Az eseményutáni nem játék...fölöslegesen kár bevenni mert tacsrateszi a hormonháztartását a lánynak..a mellékhatásokról nem is beszélve...Te voltál ott, te tudod szükségszerû e vagy sem...
A kérdező hozzászólása: A Kedves utolsó hozzászólónak nagyon köszönöm, hogy kiállt értem. A néhány válasszal ezelõtti hozzászólónak pedig csupán annyit üzennék, hogy terhes nem lehetek, mert férfi vagyok. AIDS-es sem vagyok szerencsére. Illetve szerintem maradjon meg a képkommenteknél és az msn-nél, feltéve, ha egyáltalán tudja, hogy mi az. Ugyanis, aki egy ilyen komoly témában egy ilyen választ ír, annak nem valószínû, hogy eléri az IQ-ja 20-at. Ez a téma nem éppen egyszerû, és még csak nem is vicces. Egy pár bizony komolyan meg is ilyedhet ilyen helyzetekben. Az utolsó hozzászólónak pedig ezúton mégegyszer köszönöm.

Esemény utánit kellett használnom n. sokkal menzesz után, és menzeszem elmúlása után 1 héttel megint véreztem 3napig, a hasam is fájt. Ez mellékhatás volt? Most kéne megjönnie, d. eddig még semmi jele. A vérzés ellenére lehet h. terhes vagyok?

Legjobb válasz: A második vérzés a sürgõsségi tabletta miatt volt. Lehet, hogy most késni is fog miatta, mert túl sok hormont juttattál a szervezetedbe. Ez sokaknál elõfordul. És tutira nem vagy terhes, mindez csak a tabletta miatt van.

A második vérzés a sürgõsségi tabletta miatt volt. Lehet, hogy most késni is fog miatta, mert túl sok hormont juttattál a szervezetedbe. Ez sokaknál elõfordul. És tutira nem vagy terhes, mindez csak a tabletta miatt van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!