Találatok a következő kifejezésre: Esemény utáni után (158 db)

Esemény utáni után 2napra megjött, a következő viszont nem. Tapasztalat?

Esemény utánit vettem be, majd 2 napra rá (március 20-án) megjött rendesen, ahogy kell, de azóta semmi és ugye 23-a van. Ez az esemény utáni miatt van szerintetek és késik vagy valami "baj van" ?

Legjobb válasz: Az esemény utáni tabletta egy csúnya nagy hormonbomba, kisebb csoda lenne, ha rendesen jönne meg utána.

Az esemény utáni tabletta egy csúnya nagy hormonbomba, kisebb csoda lenne, ha rendesen jönne meg utána.
Mivel elég sok hormont tartalmaz a gyógyszer lehetséges , hogy az zavarta össze a szervezeted. De persze ez az én véleményem.
Igen, az esemény utáni megkavart, igaza van az elõttem szólóknak.
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs mitõl félnem szerintetek?
Csinálj egy tesztet, de kizártnak tartom, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
ne aggódj csajszi, nincs semmi baj... nekem is elõször megjött rendesen, igaz nagyon kevés jött, majd azt követõ alkalommal több napot késett, majd megjött és KÉT ÉS FÉL HÉTIG véreztem... nagyon nagyon káros, nem is csoda hogy évente csak egyszer szabad bevenni :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Aranyos vagy! :) Tényleg nem is volt semmi baj, túlparáztam.

Esemény utáni után, ha 2 héttel előbb jött meg, akkor, akkor is meg kell jönnie a normális időben? Vagy majd az is 2 héttel később kellene megjönnie, hogy a kettő között 1 hónap teljen el?

Mert most kellene normál esetben megjönnie, de már 2 héttel korábban megjött. (1 héttel a tabi beszedése után)

Legjobb válasz: Hát, ez így kicsit érthetetlen, de annyi biztos, hogy az esemény utáni eléggé megkeveri a hormonháztartást, ezért lehet hogy elõbb jött meg, és igen, az is lehet hogy ezért majd a kövi kicsit késni fog. De aztán majd szépen visszaáll.

Hát, ez így kicsit érthetetlen, de annyi biztos, hogy az esemény utáni eléggé megkeveri a hormonháztartást, ezért lehet hogy elõbb jött meg, és igen, az is lehet hogy ezért majd a kövi kicsit késni fog. De aztán majd szépen visszaáll.

Az normális, hogy 72 órás esemény utáni után az első menstruáció alatti vérzés kevesebb mint általában szokott lenni?

Legjobb válasz: Az irod hogy az elsõ menstruációs vérzés,utána meg hogy kevesebb szokot lenni ,mint a többi.Akkor most ez az elsõ menstruációd??!?

Az irod hogy az elsõ menstruációs vérzés, utána meg hogy kevesebb szokot lenni , mint a többi.Akkor most ez az elsõ menstruációd??!?
A kérdező hozzászólása: nem ez az elsõ hanem a tabletta után ez az elsõ...
Ja, akkor bocsi!Szerintem normális a vérzésed!

Esemény utáni után, ha 2 héttel előbb jött meg, akkor, akkor is meg kell jönnie a normális időben? Vagy majd az is 2 héttel később jön meg, hogy a kettő között 1 hónap teljen el?

Mert most kellene normál esetben megjönnie, de már 2 héttel korábban megjött. (1 héttel a tabi beszedése után)

Legjobb válasz: Nem tudjuk.

Nem tudjuk.
Meg szokott? Hányszor vettél már be?
Mi O: ?
Szerintem tönkretetted a szervezeted.
Szokott???!!! Az ám nem cukorka, hogy néha csak úgy bekapj belõle egyet! És igen, lehetsz terhes. Az esemény utáni sem ad 100% védelmet. Ha már ilyen rutinos vagy a szedésében, igazán tudhatnád…
A kérdező hozzászólása: 3x
A három az pont háromszor több a kelleténél. Iszonyúan megterheli a szervezetet, bármi (komoly) bajod lehet tõle. Szedj tabit, használj gumit. Ne mond, hogy kiszakad! Rendes tárolás és normális használat mellett nem szakad ki az olyan könnyen.

Escapelle tabletta (esemény utáni) után mikor kell megjönnie?

Szombaton kiszakatt a gumi és rá 2 órára be is tudtam venni a gyógyszert. Csak nekem nem jött meg és semmilyen mellékhatás nem volt... Mikor fog mejönni? Jővő kedden megyek nőgyógyszhoz...

Legjobb válasz: nekem a rendes idoben jott meg..

nekem a rendes idoben jott meg..
Nekem is megjott rendes idoben de amint a mellékhatásokban is leírták szétdobálhatja a no menstruácioját mert nagy adag hormont tartalmaz.Tehát irány a doki aki majd megmondja mi a szitu
Nekem is a megszokott idõben jött meg, még meg is lepõdtem, mert miután bevettem rá 5 napra véreztem. Ne izgulj, szerintem nem lesz baj. Nagyon hamar bevetted!

Esemény utáni után felírják a "rendes/sima" fogamzásgátlót?

tegnap vettem be és jövö csütörtökre van idöpontom az orvoshoz.

Legjobb válasz: Felírni felírják szerintem, de azért mondd meg a dokinak, hogy mikor vetted be, és van e valami javaslata. Ha nem szedheted még egy ideig, azt õ úgyis megmondja, de véleményem szerint nem zárja ki a kettõ egymást.

Felírni felírják szerintem, de azért mondd meg a dokinak, hogy mikor vetted be, és van e valami javaslata. Ha nem szedheted még egy ideig, azt õ úgyis megmondja, de véleményem szerint nem zárja ki a kettõ egymást.

Esemény utáni tabletta bevétele után erős a vérzésem, olvastam h. ez normális, de meddig fog tartani, vagy mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: Én nem vagyok nõ de ha már esemény után vagy az nem jó, elõtte kéne védekezni erre alkalmas dolgokkal, az esemény utáni tabletta amúgy is erõs!

Én nem vagyok nõ de ha már esemény után vagy az nem jó, elõtte kéne védekezni erre alkalmas dolgokkal, az esemény utáni tabletta amúgy is erõs!

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi időnek kell eltelnie, hogy óvszerszakadás esetén alkalmazható legyen az esemény utáni tabletta?

Legjobb válasz: Elvileg ha abbahagyod a gyógyszert akkor már nem véd! És a tévhitekkel ellentétben azonnal teherbe lehet esni.Én személy szerint 3 hónapja hagytam abba, megszakításosan "védekezünk"mondjuk nem lenne baj a baba sem, eddig 3 bakink volt, de nem vettem be esemény utánit és nem is lettem terhes. De ez szervezet függõ..valaki az elsõ hónapban az lesz. Mondjuk sztem beveheted az esemény utánit, de az biztos hogy egy lórúgás és felborul minden! Ha nagyon nagy baj lenne a baba inkább vegyél be!

Elvileg ha abbahagyod a gyógyszert akkor már nem véd! És a tévhitekkel ellentétben azonnal teherbe lehet esni.Én személy szerint 3 hónapja hagytam abba, megszakításosan "védekezünk"mondjuk nem lenne baj a baba sem, eddig 3 bakink volt, de nem vettem be esemény utánit és nem is lettem terhes. De ez szervezet függõ..valaki az elsõ hónapban az lesz. Mondjuk sztem beveheted az esemény utánit, de az biztos hogy egy lórúgás és felborul minden! Ha nagyon nagy baj lenne a baba inkább vegyél be!
A közhiedelemmel ellentétben, akár a fogamzásgátló szedése alatt is alkalmazható esemény utáni tabletta. Persze nyilván nem feltétlen jó, de lehet alkalmazni.
Barátnõm amikor elfelejtette bevenni a fogamzásgátlót, elment a dokihoz és õ adott neki esemény utánit, szóval tényleg lehet bevenni, tabletta mellett is.

SOS! Az esemény után pár órával bevettem egy esemény utáni tablettát. A menstruációmnak mostanában kéne megjönnie. Érdekesen érzem magam, gyengének, fáradtnak. Lehet hogy ezeket csak én produkálom és beképzelem? Mennyi esélye van hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha bevetted az esemény utánit, akkor gyakorlatilag semmi esély rá, hogy terhes legyél. A mensruációd meg lehet, hogy késni fog, mert a lórúgásnyi hormon felborítja a hormonháztartásodat, valszeg ettõl vagy rosszul is. Mondjuk a gyengeség-fáradtság nem tipikus terhességi tünetek, de mindegy. 25/N

Ha bevetted az esemény utánit, akkor gyakorlatilag semmi esély rá, hogy terhes legyél. A mensruációd meg lehet, hogy késni fog, mert a lórúgásnyi hormon felborítja a hormonháztartásodat, valszeg ettõl vagy rosszul is. Mondjuk a gyengeség-fáradtság nem tipikus terhességi tünetek, de mindegy. 25/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!