Találatok a következő kifejezésre: Erezhetem a mar 16 hetesen (2 db)

Erezhetem a babam mar 16 hetesen?

Ma toltottem be a 16 hetet..tegnap es ma is fura de keves ideig(1-2 masodperc) tarto bizsergest ereztem.Olyan mint a belmukodesnel de ez most nem az.

Legjobb válasz: Én 16 hét 3 naposan éreztem.

Én 16 hét 3 naposan éreztem.
Én is elsõ babás vagyok, 14. héten éreztem ilyeneket.:) Gratula! 17 hetes kismami
Szerencsés vagy, én csak vártam 16 hetesen:-) IGen, sokan írták, hogy 16 hetesen már érezték babájukat.-)
Szia! Én is már a 14.-15. héten éreztem a kicsi, finom mocorgásait a babámnak.:-)))) Imádtam és most, hogy már 24 hetes terhes vagyok egyre erõsebbeket rúgdos a kicsikém!!! Úgyhogy igen, te is biztos a picidet érzed:-)))))élvezd ki minden pillanatát.
Szia!Az én törpém pont 15 hetesen mozdult meg elõször!:) Az elsõ napokban mindig csak este amikor lefeküdtem aludni.Akkor még én sem voltam biztos benne, hogy õt érzem.Pár nap múlva már napközben is rúgott egyszer.Most 16 hetes és 5 napos vagyok, de napok óta olyan eleven!:) Napjában többször ficánkol.Ha megfogom a pocim abbahagyja, ha nem folytatja egy darabig!Imádom, nagyon jó érzés!:) Pár nap múlva már te is biztos leszel benne, hogy õt érzed.Napról napra erõsebben lehet érezni!:)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, velemenyeket:-))) Figyelgetem magam:-)))

Érezhetem már a baba mozgását 16 hetesen?

Legjobb válasz: Igen! Én már 14 hetes kora óta érzem:) Úgyhogy érezheted! Minden jót grat a babához. egy 16 hetes kismama:)

Igen! Én már 14 hetes kora óta érzem:) Úgyhogy érezheted! Minden jót grat a babához. egy 16 hetes kismama:)
Én is 16 hetesen éreztem elõször. Apró pici kopogtatás volt az elején majd a hetek multával egyre erõsebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!