Találatok a következő kifejezésre: Erezhetem a mar 16 (5 db)

Erezhetem a babam mar 16 hetesen?

Ma toltottem be a 16 hetet..tegnap es ma is fura de keves ideig(1-2 masodperc) tarto bizsergest ereztem.Olyan mint a belmukodesnel de ez most nem az.

Legjobb válasz: Én 16 hét 3 naposan éreztem.

Én 16 hét 3 naposan éreztem.
Én is elsõ babás vagyok, 14. héten éreztem ilyeneket.:) Gratula! 17 hetes kismami
Szerencsés vagy, én csak vártam 16 hetesen:-) IGen, sokan írták, hogy 16 hetesen már érezték babájukat.-)
Szia! Én is már a 14.-15. héten éreztem a kicsi, finom mocorgásait a babámnak.:-)))) Imádtam és most, hogy már 24 hetes terhes vagyok egyre erõsebbeket rúgdos a kicsikém!!! Úgyhogy igen, te is biztos a picidet érzed:-)))))élvezd ki minden pillanatát.
Szia!Az én törpém pont 15 hetesen mozdult meg elõször!:) Az elsõ napokban mindig csak este amikor lefeküdtem aludni.Akkor még én sem voltam biztos benne, hogy õt érzem.Pár nap múlva már napközben is rúgott egyszer.Most 16 hetes és 5 napos vagyok, de napok óta olyan eleven!:) Napjában többször ficánkol.Ha megfogom a pocim abbahagyja, ha nem folytatja egy darabig!Imádom, nagyon jó érzés!:) Pár nap múlva már te is biztos leszel benne, hogy õt érzed.Napról napra erõsebben lehet érezni!:)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, velemenyeket:-))) Figyelgetem magam:-)))

Szurkál a bal oldalon, a petefészkem, 16-ára irta ciklus.hu az ovulációt. Azt érezhetem már most?

Legjobb válasz: Igen, a petérést õk is csak hozzávetõlegesen tudják kiszámolni, fõleg rendszertelen menzesznél. Ha babát szeretnél, inkább ovuteszt. Kellemes próbálkozást... :-)))

Igen, a petérést õk is csak hozzávetõlegesen tudják kiszámolni, fõleg rendszertelen menzesznél. Ha babát szeretnél, inkább ovuteszt. Kellemes próbálkozást... :-)))
Szia. Persze hogy érezheted. És nem kell percre pontosan tartanod magad ahoz a naphoz, mivel átlagba 72 órás meghatározással mutatják ki ezek a dolgok. Mi ilyenkor már próbálkoztunk, bár én inkább az ovulációs tesztnek hiszek, és be is jött. Én az inferyti lapon csináltam a görbét és sose jött be.Sok sikert egy 20hetes kismama

16+5 napos vagyok. Már érezhetem a babám?

Ma éreztem el?ször a pocakomban furcsaságokat, apró korgásokat, volt olyan, mintha "kopogtatta" volna a méhszájamat. Ez már lehet a babám, vagy a bélmozgást érzem?

Legjobb válasz: ez nem a baba (ha a baba lenne az annyira jo nem lenne) de mivel ott növekszik valami és a szervezeted is változik, a hormonjaid is változnak, és még eröesen koncentrálsz is oda, így még mást is fogsz hallani.

ez nem a baba (ha a baba lenne az annyira jo nem lenne) de mivel ott növekszik valami és a szervezeted is változik, a hormonjaid is változnak, és még eröesen koncentrálsz is oda, így még mást is fogsz hallani.
Érezheted õt, én is éreztem ilyenkor, de nem hallod. Csak apró finom kis mozgást érezhetsz, mint mondjuk amikor egy apró halacsak úszkál. De annak nincs hangja. Ha hangot is hallasz mellé, akkor az minden bizonnyal bélmozgás.
Hát valószinüleg Õ, igaz én csak 19+6 naposan éreztem, de azóta minden nap nagyon intenziven mozog. 25 hetes kismami
Szia En 15 hetesen ereztem a babam mozgasat eloszor, szoval igen szerintem erezhetted Ot, es szerintem kellemes erzes amikor a baba mocorog. 28 hetes kismama


Érezhetem már a baba mozgását 16 hetesen?

Legjobb válasz: Igen! Én már 14 hetes kora óta érzem:) Úgyhogy érezheted! Minden jót grat a babához. egy 16 hetes kismama:)

Igen! Én már 14 hetes kora óta érzem:) Úgyhogy érezheted! Minden jót grat a babához. egy 16 hetes kismama:)
Én is 16 hetesen éreztem elõször. Apró pici kopogtatás volt az elején majd a hetek multával egyre erõsebb.
Nem érezhetõ neki, de ha vérezni fogsz azt azért látja.
Dehogy érzi.
Hogy szakította volna át a szûzhártyát egy tampon vagy az ujjad?:D Ne viccelj már..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!