Találatok a következő kifejezésre: Erezhetem a mar (110 db)

12 hetesen már érezhetem a 2. babámat? Mert szerintem néha őt érzem már!

Legjobb válasz: igen érezheted bárki bármit mond! én is éreztem,és mivel tudtam h milyen ez az érzés(mert ugye nem elsõ baba)és kétség nem fért hozzá:)

igen érezheted bárki bármit mond! én is éreztem, és mivel tudtam h milyen ez az érzés(mert ugye nem elsõ baba)és kétség nem fért hozzá:)
Igen, érezheted, én is a 13. héttõl érzem:-) 22 hkm
Én is éreztem már valamit 12. héttõl, de nem minden nap, és nagyon bizonytalan érzések még (most 15+3 vagyok), de tudom, hogy ez nem bélmozgás, hanem más. Ráadásul elöl tapad a méhlepényem, állítólag így nehezebb megérezni, mégis. Elsõnél 16. hét után éreztem valamit amirõl nem tudtam, a baba vagy más, a 19. hét után tudtam biztosra, hogy magzatmozgás amit érzek.
Simán! Én is most töltöttem a 12.hetet, és bizony érzem.Második, úgyhogy már tudom milyen.....

Érezhetem én már a babát? Vagy csak beképzelem?

Ma vagyok a ciklusom 22. napján a 25. -b?l. Testápolós-vizes (váltakozó) folyásom van, néha szurkál a méhem, Hányingerem van 3 napja, azóta (babonából nem tesztelek még) az ovu tesztek full pozitívak, aluszékony vagyok, és amúgy is, olyan "babás" érzésem va? . Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Persze hogy érezheted. Hormonális folyamat kezdõdött el, és ezt Te is érez(het)ed, az elsõ pillanattól fogva.

Persze hogy érezheted. Hormonális folyamat kezdõdött el, és ezt Te is érez(het)ed, az elsõ pillanattól fogva.

15 hetes kismama vagyok! Mikor fogom érezni, hogy mozog a babám!? Érezhetem egyáltalán már? Ilyenkor már télleg hall engem ha beszélek hozzá!?

Legjobb válasz: Én 17 hetesen éreztem elõször.Nem voltam benne teljesen biztos,hogy már az,de utána mindig egyre erõsödött.Elõször csak olyan érzés,mintha pillangók repkednének.Nekem ez az elsõ terhességem.25,3h. km.

Én 17 hetesen éreztem elõször.Nem voltam benne teljesen biztos, hogy már az, de utána mindig egyre erõsödött.Elõször csak olyan érzés, mintha pillangók repkednének.Nekem ez az elsõ terhességem.25, 3h. km.
A kérdező hozzászólása: nekem is az elsõ terhességem!!
megint én vagyok.Ird be a Google-ba, hogy az embrió fejlõdése hétrõl-hétre
Szia! Én a 20. hét körül kezdtem érezni, elõtte még nem voltam biztos benne, hogy õ az. Elsõ babánál állítólag azért kezded késõbb érezni, mert még nem tudod, mire figyelj. Védõnõm javaslatára azt csináltam, hogy esténként 10-15 percig teljes csöndben lehúnyt szemmel csak befelé figyeltem. Ha van valami, amit mindig érzel, az már õ! Ahogy az elsõ hozzászóló írta, mintha pillangó szárnyai rebbennének a pocakodban. Boldog babavárást! Egy 3 hónapos kislány édesanyja
Szia! Én a 19.héten éreztem. Azóta hol többet, hol kevesebbet mocorog, s imádom:) Boldog babavárást!
Elsõ babánál még szorosabbak a még szövetei, ezért is lehet késõbb érezni a mocorgást. Én a betöltött 20. héttõl érzem egyértelmûen. Nekem olyan, mintha tikk lenne a hasfalamban, mintha összerándulna egy izom. A férjem is érzi, ha a hasamra teszi a kezét, de még csak fekvõ, nyugis helyzetben tûnik fel, hétköznapi teendõk közben, buszon, házimunkában, képernyõ elõtt ülve nem. 21h km
Én egyértelmûen, úgy, hogy nem csak valami olyasmit, hanem 3 határozott mozgást 18+5 hetesen éreztem (Elõtte kaparászást, belülrõl cirógatást néha talán...) Azóta már szépen megerõsödött a drágám, néha már úgy érzem lerúgja valamimet, de így is nagyon gyönyörû érzés. 34 hetes kismami
Én 13, 5 hetesen éreztem éjszaka 3 érintést, aztán 2 hétig semmi, és épp 15 hetesen reggel, félig hasra fordulva jött vagy 6-8 "boxolás", ekkor lettem igazán biztos benne... Azóta eltelt 4 nap, és semmi, esetleg kisebb remegések, de ezügyben bionytalan vagyok... Hamarosan érzed, figyeld magad! Jah, nekem is elsõ baba, és nem vagyok vékony... Nem hiszem, hogy ezen múlik.


Már érezhetem a babámat vagy még nagyon korai?

15 hetes vagyok és második baba. Néha kis finom mocorgást, csiklandozást érzek a pocakomban. Persze ez kívülről még nem érezhető. Ez ugye már a babám? :-)

Legjobb válasz: A 2. babát én is nagyon korán éreztem, szóval lehet az is. 15 hetesen ráadásul annyira nincs is már korán :) De jó neked én most a 3-at várom és 9 hetes vagyok, de úgy várom már, hogy érezzem :)

A 2. babát én is nagyon korán éreztem, szóval lehet az is. 15 hetesen ráadásul annyira nincs is már korán :) De jó neked én most a 3-at várom és 9 hetes vagyok, de úgy várom már, hogy érezzem :)
A kérdező hozzászólása: Igen, én is úgy emlékszem, hogy a kislányomnál ekkor még nem éreztem semmit, viszont Vele meg jóval nagyobb volt a pocim. :-) Még 1 hét és ha minden igaz azt is megtudjuk ki lakik odabenn. :-) Boldog babavárást Neked!
Az elsõt 16 hetesen éreztem, ebbõl kiindulva símán érezheted a 2. babát 15 hetesen:D
Miért ne érezhetnéd?
Igen Õ az!!!Boldog babavárást!
második babát várom, 12 hetesen éreztem :) szóval te is a babát érezhetted!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam én, hogy már az én drágám az, de gondoltam kiírom a kérdést, hogy mások is így gondolják e. :-) Egyébként még csak fekve érzem.
12 hetesen??? Ezt már többektõl hallottam. 12 hetes vagyok, és mint a hülye, fekszek a hátamon, mint egy múmia és csak figyelek, de semmi... :(

Már érezhetem a szülés közelettét?

Erös menziszerü érzést érzek a pocimban.A derekam is elég jol fáj.De ezeket egyfolytában érzem,igaz hol jobban,hol kevésbé,de nem szünik tegnap ota. Etvágyam sincs és alig birok ülni annyira nyomodik a baba feje.Közel már a szülés ?

Legjobb válasz: Sztem közeledik. Tudtál aludni? Amikor végre elindult az enyém, éjszaka már nem tudtam, és hajnalban meglett a babám. Próbáld meg mérni, és figyeld, h rendszerezõdik-e.

Sztem közeledik. Tudtál aludni? Amikor végre elindult az enyém, éjszaka már nem tudtam, és hajnalban meglett a babám. Próbáld meg mérni, és figyeld, h rendszerezõdik-e.
Én 39 hetes vagyok, vasárnapra vagyok kiírva, s kb.másfél hete fája a derekam, 1 hete görcsöl a hasam, elég sokszor van keményedésem, nyomodik a baba feje, ma valószínû a nyákdugóm egy része is elment, de még mindig egyben vagyok! :) Pedig már én is nagyon kíváncsi vagyok a kisfiamra! :) Remélem hamarosan már mindketten kezünkben tarhatjuk a srácainkat! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: ok.Megfogadom a tanácsaidat.Hogy meg e tudom gyözni öt, majd kiderül, de mindenesetre azon leszek.Köszi
Málnalevéltea, forró fürdõ, szex :P gyorsíthat a dolgon. De nálam pl. az vált be, hogy megkértem õt, hogy szülessen meg, mert már nagyon szeretném látni. Ugyanis a szülés csak akkor indul be, ha a baba is és te is egyszerre termelitek azt a hormont, ami az egészet elindítja :)
A kérdező hozzászólása: Bárcsak minnél elöbb meglenne a kicsi fiunk...
Akkor közel már, de ez az állapot eltarthat akár két hétig is, de lehet, hogy már csak napjaid vannak a szülésig.
A kérdező hozzászólása: ma kezdem a 38. hetemet...már 2 héttel ezelött 1 ujjnyit nyitva voltam és az e heti ellenörzésen változatlan volt.
Hányadik hétben vagy? Nem lehet, hogy 'észrevétlenül' teljesen kitágultál?
A kérdező hozzászólása: ja plussz még a végbél nyilásom is olyan furin nyomodik, föleg ha állok fel.
A kérdező hozzászólása: O jaj aludni már jo ideje nem tudok.Ha napi 4 orát alszom akkor már jo.
A kérdező hozzászólása: Köszi és viszont kivánom neked.Remélem gyors és kimáletes szülés vár ránk.

Erezhetem a babam mar 16 hetesen?

Ma toltottem be a 16 hetet..tegnap es ma is fura de keves ideig(1-2 masodperc) tarto bizsergest ereztem.Olyan mint a belmukodesnel de ez most nem az.

Legjobb válasz: Én 16 hét 3 naposan éreztem.

Én 16 hét 3 naposan éreztem.
Én is elsõ babás vagyok, 14. héten éreztem ilyeneket.:) Gratula! 17 hetes kismami
Szerencsés vagy, én csak vártam 16 hetesen:-) IGen, sokan írták, hogy 16 hetesen már érezték babájukat.-)
Szia! Én is már a 14.-15. héten éreztem a kicsi, finom mocorgásait a babámnak.:-)))) Imádtam és most, hogy már 24 hetes terhes vagyok egyre erõsebbeket rúgdos a kicsikém!!! Úgyhogy igen, te is biztos a picidet érzed:-)))))élvezd ki minden pillanatát.
Szia!Az én törpém pont 15 hetesen mozdult meg elõször!:) Az elsõ napokban mindig csak este amikor lefeküdtem aludni.Akkor még én sem voltam biztos benne, hogy õt érzem.Pár nap múlva már napközben is rúgott egyszer.Most 16 hetes és 5 napos vagyok, de napok óta olyan eleven!:) Napjában többször ficánkol.Ha megfogom a pocim abbahagyja, ha nem folytatja egy darabig!Imádom, nagyon jó érzés!:) Pár nap múlva már te is biztos leszel benne, hogy õt érzed.Napról napra erõsebben lehet érezni!:)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, velemenyeket:-))) Figyelgetem magam:-)))

Tökmagolaj kapszulának van-e érezhető hatása a már megnagyobbodott prosztatára? (Magyar gyártmány)

Kinek milyen tapasztalata van ezzel a természetes anyaggal? ma kezdtem el próbaképp, a gyógyszert tartalékba tettem... nem rákról van szó, csak nagyobbodik...

Legjobb válasz: A Tökmag az biztos hogy jó, mert az én öregem is azt szedte. Most viszont ráállt a virágporra! Mindkettõtöl javultak az értékei(PSA vagy mi) olyan szintre, hogy nem kell megmûteni és már könyebben tud vizelni is! Remélem segítettem!:)

A Tökmag az biztos hogy jó, mert az én öregem is azt szedte. Most viszont ráállt a virágporra! Mindkettõtöl javultak az értékei(PSA vagy mi) olyan szintre, hogy nem kell megmûteni és már könyebben tud vizelni is! Remélem segítettem!:)

Aki próbálta már a Sedtif Pc-t, bevált? Mennyi ideig kellett a babának adni? Utána meddig volt érezhető a hatás? Mekkora volt a baba, amikor kapta?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Kb. 6 hónaposan jött elõ nála egy kemény alvászavar. Nem mozgásfejlõdés volt, mert akkor nem tanult semmi újat. Egyszerûen csak fél óránként mennem kellett hozzá, és sehogy nem lehetett lenyugtatni. Szinte semmit nem aludtunk, mi sem, és természetesen õ sem. Egy hét után totál zombi voltam, õ pedig napközben még nyûgösebb lett. És még mielõtt azt mondaná valaki, hogy a foga volt, hát nem. Ugyanis csak 9 hónaposan jöttek ki az elsõ fogai. Elkezdtük adni neki a Sedatifot, és három nap alatt már érezhetõ volt a javulás, és napközben is sokkal jobb kedve lett. Kb. 2 hétig adtuk neki, utána már nem kellett.

Kb. 6 hónaposan jött elõ nála egy kemény alvászavar. Nem mozgásfejlõdés volt, mert akkor nem tanult semmi újat. Egyszerûen csak fél óránként mennem kellett hozzá, és sehogy nem lehetett lenyugtatni. Szinte semmit nem aludtunk, mi sem, és természetesen õ sem. Egy hét után totál zombi voltam, õ pedig napközben még nyûgösebb lett. És még mielõtt azt mondaná valaki, hogy a foga volt, hát nem. Ugyanis csak 9 hónaposan jöttek ki az elsõ fogai. Elkezdtük adni neki a Sedatifot, és három nap alatt már érezhetõ volt a javulás, és napközben is sokkal jobb kedve lett. Kb. 2 hétig adtuk neki, utána már nem kellett.
a


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!