Találatok a következő kifejezésre: Erektált állapotban a (10 db)

Ha meleg, ha nem, kicsivel átlag alatti.
Átlag alatt van valamivel, de ugye átlag alatt is kell lenni valakinek, attól átlag. Már csak azt nem értem hogy ennek mi köze van ahhoz hogy meleg vagy.
Jó leszel passzívnak :)
nagyon gáz. heteroknál még elmegy
Nem gáz. Ha elég helyes vagy, simán elnézhetõ, és így is leszopnálak.

Olyan létezik, hogy egy férfinak csak félig áll fel erektált állapotban a pénisze, és úgy is képes ejakulálni?

Mit?l lehet? Lehet változtatni valahogyan rajta?

Legjobb válasz: Létezik sajnos. Orvoshoz vele,hátha.

Létezik sajnos. Orvoshoz vele, hátha.
az isten áldja ezeket a [email protected] szakszavakat!
Én értettem, és igen, létezik, nekem is ha nagyon megerõltetem magam.

Erektált állapotban mérik a hímvessző méretét?

Legjobb válasz: Hát ki hogyan méri, erre nincs szabvány. :) Erektált állapotban jóval könnyebb megmérni, az tuti. :)

Hát ki hogyan méri, erre nincs szabvány. :) Erektált állapotban jóval könnyebb megmérni, az tuti. :)
Erektált állapotban mérik, különben fura lenne, ha leállva lenne valakinek pl 18 centis:)
Másképp elég fura lenne. Az sem mindegy hogy a hímvesszõ melyik oldalán méred. Lehet lentrõl, felülrõl vagy oldalról. Elvileg oldalról kell de ha nagyobb önbizalomra vágysz akkor lentrõl mérjed.
Teljesen ingyenes, de 18 év alatt szülõi engedély kell hozzá .
Korod mennyi? És mi zavar benne?
A kérdező hozzászólása: 18
Ingyenesen megcsinálják a legközelebbi Urologián!
És mi zavar benne? (a fitymafékedben)
A kérdező hozzászólása: Hogy Mindig Továbbakarom húzni a fitymám, és hát ugye a fék nem engedi. Sokszor nem bírom megállni és visszafeszíti a makkom stb. Engem egyszerûen idegesít. Nem akarom magam körülmetétetni, viszont ezt kényelmesebbnek gondolom.

Hány centiméteres a péniszed erektált állapotban?

Statisztikai felmérés

Legjobb válasz: 14-15 izgalmi állapottól függõen.

14-15 izgalmi állapottól függõen.
15
Ha nagyon fel vagyok izgatva, akkor 16, 8 cm.
85... erre vered ki?
384 000 kilométer... Kéne mi?
11 :)
20cm
17-18 cm 21/f
20-21cm ..és? :) az fontosabb, h még bánni is tudok vele :P
Nem mértem még, de eddig csak egy lány volt akinek lefért a torkán...
15 14/F
ki lehet erre kiváncsi egy csaj vagy egy bubu?
143678368237 a 17-en nanométer
Sosem mérem. Minek?!
19 17vok

Srácok, ti hogy oldjátok meg a vizelést erektált állapotban lévő pénisszel?

Reggel mindig mellé megy. A wc mellett 1méterre ott a fal, ezért "bepucsítani" is alig tudok, hogy lejjebb menjen a célkereszt. Értelemszer?en lehajtani nem tudom. És nincs leet?ségem az udvarra kimenni, és ereszteni amerre megy, mert apám mindig kint cgizik reggel. Hogy kellene?

Legjobb válasz: ezt nem igazán értem. csak mert merev, attól még le lehet hajtani. rogyaszd be a lábaidat, és hajtsd le, nem fog eltörni.

ezt nem igazán értem. csak mert merev, attól még le lehet hajtani. rogyaszd be a lábaidat, és hajtsd le, nem fog eltörni.
Meghajtod, becélzod, start, pár lépés hátra, küldöd neki, jön, jön, küldöd neki, csökken, egy kis lépés elõre, csökken, csökken, még egy lépés, csöpögtetés, kész is vagy. :D
elõzõ! én lány vagyok, még nem találkoztam olyannal, amit ne lehetett volna lehajtani. :D ha nem is teljesen, de le lehet.
kedves utolsó, leht, hogy a te [email protected] merev állapotban le lehet hajtani, de vannak még itt kemé[email protected]úak :)
sõt, ha már itt tartunk, a nagy csalódás nekem az volt, mikor kiderült, hogy a pénisz nem is olyan kemény. mindenhol azt lehet olvasni, hallani, hogy kõkemény. én tényleg arra számítottam. hát, nem egészen. :D
ülj rá te suttyó
Akkor ugy látszik még nem találkoztál kemény farokkal. Én 27 vagyok és azért kezdek benne lenni a korban, érzem is hogy már nem áll ugy, már nem olyan kemény. De pár évvel ezelõttig nem nagyon lehetett összenyomni 2-3 ujjal. Az egyik volt nõm néha azzal szórakozott, hogy próbálta összenyomni, hát nem nagyon sikerült neki, már kérdezte hogy nem fáj, én meg csak vigyorogtam és hagytam had csinálja...:) :) Régen ha álltam (lábon), a farkam is totál függõleges volt, és max 45 fokba tudtam lehajlitani (sajnos kár is mert elég sok póz igy kimaradt a repertoárból, no de majd talán ezután bepótolhatom), és már bizony nem is olyan kõkemény, azért mostmár összébb lehet nyomni. Vannak kemény farkúak, meg kevésbé kemény farkúak, van akinek egyébként ez jön be van akinek amaz. és akkor a válasz. Megvártam mig vége az erekciónak, valamivel eltereltem a figyelememt. Ha nagyon kellett akkor tényleg csak a pucsitás maradt, hogy az altested közeledjen a vizszinteshez és ezáltal a farkad is, igy azért könnyebb célozni, de a leülés is egyszerû...ha beleférsz igy a wc-be...:D:D
akkor lehet, hogy a korral jár. :D a legfiatalabb barátom, akivel a szexig eljutottam 31 éves volt. eddig 5 férfivel voltam. egyiknek sem volt olyan hû, de kemény.
:DD a kádba brunyálok olyankor
A kérdező hozzászólása: elsõ: nem ülök rá, nem szeretm ha a farkam a wc falához ér. kedves csaj: le lehet hajtani, tényleg, de akkor nemigazán tudok vele hugyozni, és nagyon fáj. Kérdezd meg azoknak a hajlósf*szúaktól, tudnak-e úgy hgyozni! És igen, a pénisz kemény. Nem kõ kemény, de kemény mint egy bicepsz.
Plakátold ki Kiszel Tünde képeivel a vécét! Az eredmény garantált!
A kérdező hozzászólása: hát tüncikét személy szerint tolnám
Helló! Én úgy szoktam, hogy hagyom az égnek meredni és a nyomással "játszom", kosarazom így ez az ívelõs techn ika nekem bevált de sztem érdemes kipróbálni. DE ha megtudod oldani akkor én is a zuhanyzót/kádat javaslom. Ott tényleg nem kell semmire se figyelni xD...
mély levegõket veszek, aztán megvárom még lekonyul..
Én kertes házban lakom és kimegyek az udvarra, mert nekem sem lehet lehajlítani.Ha meg nem olyan nagyon kell pisilni akkor kiverem elõtte.
Csináld a csapba. Leüléssel az a baj, hogy nem fér el az ülõke mellett, és azért nem a legjobb ha hozzáér. A reggeli merevedést ráadásul nem a szexuális izgalom, hanem maga a vizelési inger váltja ki. Így 22-es csapdája, hiszen tudnál könnyen pisilni, ha elmúlna. De pont a pisiléstõl múlik el szinte azonnal.

A barátom szinte folyamatosan erektált állapotban van, már ha csak közel ül hozzám. Mi lesz amikor strandra megyünk?

Strandon másabb az ember?

Legjobb válasz: Sosem voltatok még együtt szórakozni? Valószínûleg, ha vannak körülöttetek, akkor az lesz a legelsõ gondolata, hogy megdughasson, nem pedig az, hogy végignézze a felhozatalt... reális. :) És igen, én barátomnak is van hasonló "problémája", de a strandon, egyéb helyeken ezzel nincs gond.

Sosem voltatok még együtt szórakozni? Valószínûleg, ha vannak körülöttetek, akkor az lesz a legelsõ gondolata, hogy megdughasson, nem pedig az, hogy végignézze a felhozatalt... reális. :) És igen, én barátomnak is van hasonló "problémája", de a strandon, egyéb helyeken ezzel nincs gond.
szerintem ugyan úgy fog állni neki. segíts rajta elõtte
Légy rá büszke!
Én is így vagyok ezzel 27 éves srác vagyok és még 2 és fél után is folyton feláll ha a prom csak hozám ér, utácn strandon bárhol, de nem szégyellem mert inkább za lenne a ciki ha nem álllna fel.
Nálunk is ugyanez a helyzet, mi 6 éve vagyunk együtt, és a strandon is. :) De a víz alatt senki sem látja, csak Te érzed. :) :) Örülj neki!!
A barátod szerelmes :-) Légy kedves, és háláld meg neki ezt a szeretetet! Szépen leszopod, majd szétkened az arcodon, így naptej sem kell majd :-)
igen másabb, pasikra fog állni neki mint a cövek
Az utolsónak igaza van. Az én párommal is ez a helyzet... És büszke vagyok rá, hogy miért? Mert ezzel is azt fejezi ki, hogy kíván, szeret. :) Viszont együtt strandon még nem voltunk, de ha úgy csókolom meg, ahogy szoktam, vagy csak meglátna bikiniben és megfogná a fenekem, lehet felállna. ÉS? :)

Fiúk! Nektek erektált állapotban fel ér a köldökötökig a péniszetek?

A tudtátok ezt a péniszr?l kérdés kapcsán jutott eszembe, hogy ez jó viszonyítás lehet. Én b? 180 cm magas vagyok, 14 centis a péniszem, és kb 5,5-6 centivel a köldököm aláig ér, ha merev állapotban, amikor én is állóhelyzetben vagyok a hasfalamhoz nyomom a péniszem. Legyetek szívesek testmagasságot is írni, mert abból kb lehet következtetni a köldök, és a pénisz alsó részének a távolságára. :)

Legjobb válasz: Néha meg is dugom a köldököm.

Néha meg is dugom a köldököm.
igen
Szegény férfiak, hogy miket kérdeznek egymàstól?:) :) :)
Tanakodott egy szép napon Hosszú f.szú Elemér, Vajon f.sza Rózsi néni kapujáig el-e ér. Elõvette vérbunkóját, elõmeresztette jól, De bizony a végsõ határ kert végén a csirkeól. Nem gondoltam, hogy csak ennyi- szontyolodott Elemér. Azt hittem, hogy Rózsi néni s.ggébe is beleér. Elindult hát tanakodva bûzlõ gané domb felé, És egy óriási nagy bivaly-ganaj tárult orr elé. Ezaz megvan, megtaláltam!-örvendezett hangosan, Elõvette vérbunkóját és kenegette gondosan.
Valamit rosszul néztél akkor szerintem. Nekem állva elér a köldököm alatt 1 cm-re(16 cm). Pedig magasabb is vagyok két centivel. (182 cm magas)
~178 - igen.
A kérdező hozzászólása: A bõ 180 centit úgy értettem, hogy kb 2 centivel haladom meg, talán 3-mal. :D E szempontból lényegtelen, de én a 14 centit úgy értem, és szerintem ez az elfogadott mérés, hogy a merev péniszemet úgy állítom, hogy a hasammal derékszöget zárjon be. Így a has felöli, azaz így felsõ oldalán lemérem a tövétõl a hegyéig. :D JAh, és azért hangsúlyoztam, hogy én állóhelyzetben agyok ezen mérés alatt, mert, ha hanyattfekszem, akkor már csak kb 4 centi marad a köldököm alsó része, és a péniszem vége között. :)
mindenkinek mások a testarányai. (pl rövidebb a dereka, stb), szóval erre ne nagyon alapozz. :)
A kérdező hozzászólása: IGen, ebben igazad van, úgyhogy ez sem túl jó módszer a hozzávetõleges igazság kiderítésére. Sõt, a köldök formája is egyéni, azaz van akinek pl jó egy centivel lejjebb terjeszkedik a formája miatt, tehát lejjebb van az alja. :) Ráadásul ez is szubjektív mérés kérdése, mivel ha kicsit begörnyed az ember, már 2 centit módosult az egész... Jah, valószínûleg nálam az a néhány centi differencia abból adódik a 16 centis péniszû válaszoló méréséhez képest, hogy én elég vékony vagyok, a hasam pedig egyenesen lapos... Ha picit kidülledne, ahogy az átlag embernek :) , akkor 1-2 centit az is módosíthatna a helyzeten, mivel a péniszem más szögben állna, és ahogy eddig észrevettem ennek jelentõsége van -legalább is nálam. Így pl a leírt derékszöges mérés szerint 14 centi a péniszem hossza, ha viszont a hasfalamhoz nyomom, akkor mivel a töve elvesz némi helyet a formája "torzulása" miatt, már csak 12-t mérhetek.
176 centimmel felér a köldökömig simán a 17 centis péniszem.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! -köszi a választ, már azt hittem, mindenki csak baromkodni jár ide. :) Ezek szerint neked kb 20 plusszos a méreted?
185 pont köldökig ér néha kicsit fölé is
nekem az államig ér ha elõre dõlök
:) :) :)
én télen körbe szoktam tekerni a nyakamon mint egy sálat
fantaszticseszkij
Én sokszor az államat szokta vakarni vele, de van hogy egy lajhár letépi a tv-t és huncut makarónit készit reggelire.
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek. :)
nem
nem, lankadt állapotban leér a földig, és ha feláll azzal szántom a vetést. 93F
172magasságom, és felér a köldökömig LANKADTAN ! Ha erektált állapotba kerül, akkor egymás mellett megtud kapaszkodni rajta 7 varju ( igaz az utolsó csak fél lábbal ). Egy matróz ismerõsöm farkán 2cm.-es tetovál betûkkel már csak ez olvasható" poly ". Valamikor ez így volt teljes: " Konstantinápoly " Ne add fel a reményt, te is elérheted ezt, ha sokat húzogatod a nyakán a bõrt hagy fejesedjen !

Lányok! Nektek az kiábrándító, ha összejöttök egy pasival aki 185-190 magas 100 kg közepesen izmos, és amikor lekerül a nadrág akkor csak egy 13 hosszu és 4cm széles szerszámot találtok (persze erektált állapotban:-) )?

Jah és tudom h sokan azt fogják írni h ez az átlag meg h nem a méret számít meg ügyesen kell bánni vele. Ezeket tudom:-) Csak els?re kicsit kiábrándító nem?

Legjobb válasz: Nagy ember kis bottal jár :) Elsõ pillantásra tuti meglepõdnék, és nem tudnék mit mondani, de ha szimpatikus a srác, nem hagynám el, mert az átlagnál kisebb a szerszáma.

Oh, sztem nem kell aggódnod, egyet értek az elsõ hozzászólóval...;) De figyelj, ha az eddigi partnereidnek volt melletted orgazmusa, akkor miért aggódsz?...Volt már ilyen kaliberû pasim, hidd el, soknak nem nagyobb:)
Orgazmust 10 cm-es szerszámmal is el lehet érni. Ha a barátnõdnél nem sikerült akkor benne van a hiba. Egyébként meg nem mindenkinek a 20 cm-s óriáskifli jön be:D Én kifejezetten a kisebbet szeretem.
Nagy ember kis bottal jár :) Elsõ pillantásra tuti meglepõdnék, és nem tudnék mit mondani, de ha szimpatikus a srác, nem hagynám el, mert az átlagnál kisebb a szerszáma.
Nem feltétlen. Én már az adatoktól beindulok. Ráadásul tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes, én sem vagyok olyan hû de magabiztos, hisz nem épp a legnagyobb a mellem. Én inkább saját magam miatt izgulnék, és talán jobban is örülnék egy normális méretû pénisznek, amit nem kell 'benyelnem'. Nem vagyok én barlang.
Dehogy is! Szerintem abszolút nem kiábrándító!
Te biztos tökéletes vagy, kedves kérdés feltevõ! Nyemkó
Igen elsõre kiábrándító! DE másodjára már lehet jó is.:-)
egyszer volt egy pasim. vadul elkezdtünk vetkõzni hogy szex lesz meg minden. téptük le egymásról a ruhát, nagyon erotikus volt. amikor megláttam a péniszet ott akartam hagyni, mert azt hittem nem áll, és ezt felháborítónak tartottam, aztán egy másodperc után leesett hogy igazából az a farka ami éppen áll. nem hazudok kb 5-6cm volt. akkora volt mint az öngyújtóm. na az gáz volt. szerintem a tiéd nem vészes. még mind a mai napig ki vagyok akadva azon a kukin nem kell paráznod.
Azért az a 13 centi tényleg kicsi
helló, hát lehet, hogy nem leszel egy pornófilmcsászár, DE, ha nagyon közel kerültök a barátnõddel egymáshoz és análig eljuttok, biztos, hogy imába foglalja a neved!
Szerintem is elsõre kiábrándító a látvány, bocs..viszont jó hír, hogy az orgazmus hiánya nem hiszem, hogy ettõl lenne!!! Többször kell együttlenni és ha összeszoktok, akkor lesz a lánynak ogazmusa. Lehet, hogy azért nincs még neki, mert nem régóta vagytok együtt, sztem ez teljesen normális, de nem a méret látványától vagy a túl kicsi mérettõl nincs orgazmusa! Persze elõfordulhat, hogy a szerszám méret befolyásolhatja az orgazmus elérését/intenzitását, de egy kapcsolat elején nem lehet tudni, hogy attól van-e, ill sztem biztos nem! Sokat legyetek együtt és gyakoroljatok:) !!!Szerintem nem lesz gond a késõbbiekben!
A kérdező hozzászólása: Az igazság az h nem volt eddig olyan sok bnõm, sõt most van az elsõ:-) És pont ez az h nem tudok nála ezzel orgazmust elérni:-)
Jól ki kell nyalni azt a csajt! Nem lesz gond! Utána azt csinálsz amit akarsz. Akkor már jó lesz minden! 25/f

Az lehet, hogy egy pasi a szex közepén azt mondja, hogy hívja az anyagcsere és erektált állapotban kimegy wcre, és 15 perc után visszajön és folytatni akarja?

Közben persze elszívott egy cigit...Miért csinálta ezt?

Legjobb válasz: Szia! Én mintha úgy emlékeznék bioszóráról, hogy ilyen nem lehet! Mert a kettõ nem megy együtt - remélem érted, mire gondolok. Emlékszem, nálunk valaki megkérzezte, h egy pasi bele tud-e pisilni a lányba és az volt a válasz, h nem, mert akkor ezek a dolgok elzáródnak valahogyan. Vicces óra volt egyébként :-)

Szia! Én mintha úgy emlékeznék bioszóráról, hogy ilyen nem lehet! Mert a kettõ nem megy együtt - remélem érted, mire gondolok. Emlékszem, nálunk valaki megkérzezte, h egy pasi bele tud-e pisilni a lányba és az volt a válasz, h nem, mert akkor ezek a dolgok elzáródnak valahogyan. Vicces óra volt egyébként :-)
Jesszus.... Nem mindennapi. Szerintem amúgy van ilyen. Nem zárja ki semmi, hogy ne lenne ilyen... mondjuk azt már nehezen hiszem, h "olyan" állapotban szépen kisétál a WC-re :)
Szia en fiu vagyok s tudom hogy ez nem lehetseges. Véleményem szerint félt hogy tul hamar elmegy ezért ment ki a wc-re mert valoszinuleg olvasta hogy másodszorra a férfi sokkal tovább birja. Szerintem ez történhetett de biztos hogy nem pisilni ment:D
Sztem azt érezhette (mondjuk igazából akkor már az elején is érezte volna), hogy pisilnie kell (de az is lehet, hogy "nagydolga" volt??) szóval azt érezhette, hogy tele van a hólyagja és kiment a wc- re, megvárta míg lenyugszik- akkor tud pisilni. De álló f.rokkal nem megy :)
pontosan ez történhetett mert tényleg baromi kellemetlen ha hugyozhatnékja van az embernek fél órán át és arra tud csak figyelni, és ehhez várnia kellett egy kicsit. Utánna meg mért ne szívhatott volna el egy cigit, a lényeg az hogy visszament miután végzett nemde?!
ha a dolog nem aktus közben történt, hanem miközben te orálisan kényeztetted, akkor tudom a megoldást. Ugyanis én is jártam így. Volt egy barátnõm, aki (a kapcsolatunk elején) nem igazán volt a toppon orális értelemben. Konkrétan abban merült ki a tudománya hogy nagyon erõsen szívta. Ami egyrész nekem nem is volt jó, másrészt meg pisilnem kellett tõle. Namost, ha elötte röviddel nem intéztem el a dolgot, akkor határeset volt, hogy vissza bírom-e tartani, vagy nem.
lehet, hogy hasmenése volt
Ez fájt..... Kérem én nem fiú vagyok, hanem férfi... és igen is lehet, simán.... Attól hogy szeretkezik az ember, még mûködik az anyagcseréje, és érzi ha épp aktus közben kezd feszülni a hólyagja! Igen, persze igaz, hogy mikor erektált állapotban megy ki... akkor rögtön nem fogja tudni rögtön üritésre használni a szerszámot, így kell vele várnia!!!! Amúgy velem is elõfordult már 1-2 alkalommal! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!