Találatok a következő kifejezésre: Eredeti Adidas az, (3 db)

Igen, eredeti.
Szerintem eredeti, mert egy bank nem járatja le magát azzal, hogy hazudik a gyártóról.

Adidas márkájú baseball sapkám az imént vásároltam egy Miskolci hivatalos márkakereskedésben, de itthon vettem csak észre benne a "made in china" feliratot. Ezzel együtt elképzelhető hogy sapkám eredeti?

Korábban csak cip?höz volt szerencsém ugyanebben az üzletben, ami származási helyének Indonézia volt megjelölve . Így most ez a china csöppet szíven ütött a sapkánál.

Legjobb válasz: Minden nagy céghez hasonlóan az Adidas is gyárt cuccokat Ázsiában, mert ott olcsó a munkaerõ. Az egyetlen kínai gyárukat a google szerint július 18-án zárták be, még simán lehet az üzletekben ott készült áru. Márkakereskedésben kicsi az esélye, hogy kamut adnak.

Minden nagy céghez hasonlóan az Adidas is gyárt cuccokat Ázsiában, mert ott olcsó a munkaerõ. Az egyetlen kínai gyárukat a google szerint július 18-án zárták be, még simán lehet az üzletekben ott készült áru. Márkakereskedésben kicsi az esélye, hogy kamut adnak.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm
Kedves Elsõ válaszoló! Remélem biztos vagy benne, hogy kicsi az esélye, hogy kamut adnak márkboltban! Mert Magyarországon nincs eredeti adidas, puma, nike márka boltban sem!! Remélem tudod, hogy az eredeti puma adidas cipõ és társai 2-4 évet kibírnak úgy hogy focizol is benne és rugod, ütöd! Magyarországi "márkás" cipõknél, ha ráfúj a szél, lejön róla a külseje, mivel ezek nem mentek át a nyílvántartásba vételen a minõségük miatt, persze leszámítva Magyarországot, itt pénz beszél kutya ugat, drágábban el lehet adni a rosszabb minõséget! ... Meg, hogy mi az eredeti és mi nem, az is egy érdekes dolog.. Ha veszünk mondjuk egy övet aminek a márkája Armani, az egyik eredeti a másik nem, a kettõ abban tér el, hogy az egyiket beregisztrálták a másikat nem, de ugyanott gyártották pakisztánban pédául vagy indonéziában ugyanabban a gyárban, csak az egyiket fû aladt adták el és nem kapta meg a sorozatszámot, ezért lehet például szabadkán kapni olcsóbban jóval ami a vaterára megy fel, a szép igényes övekrõl beszélek nem a bóvlikról, de a bóvlikból is van bõven a vaterán sajnos amit tényleg le akartak utánozni, de nem sikerült!

Ez az Adidas os fullcap eredeti?

http://hu.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-flat-peak-cap-men..

Legjobb válasz: Hagyd már ezt a vackot! Inkább öltözz normálisan! Ez olyan gyerekes cucc, így nem találsz magadnak normális csajt.

Hagyd már ezt a vackot! Inkább öltözz normálisan! Ez olyan gyerekes cucc, így nem találsz magadnak normális csajt.
Elõzõ, látod valahol, hogy a kérdezõ tett fel ilyen kérdést? Am szerintem kamu, csak simán rá van nyomva a logóba, de belsejébe se egy címke se semmi.
Meg amúgy ez nem is fullcap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!