Találatok a következő kifejezésre: Erdekel meg az (296 db)

Nem tudom hova tanuljak tovább. Humán beállítottságú vagyok és érdekelnek a designel, tervezéssel kapcsolatos dolgok de sajnos nem rajzolok elég jól . Érdekel még az emberek viselkedése. Na igen eléggé más vonal. Valaki esetleg tudna tanácsot adni?

Legjobb válasz: http://tiniszaj.hu/pages/suli-munka.php?id=384 ezt nézd meg am én is ezen gondolkodom,bár van még egy évem a középsuliban mégis jó lenne eldönteni h vajon biztos ez szeretnék-e lenni ,de annyi minden más is érdekel...:)

http://tiniszaj.hu/pages/suli-munka.php?id=384 ezt nézd meg am én is ezen gondolkodom, bár van még egy évem a középsuliban mégis jó lenne eldönteni h vajon biztos ez szeretnék-e lenni , de annyi minden más is érdekel...:)

Mennyi ideig kapható a családi pótlék? Felvettek az egyetemre és anyu nem tudja, de engem meg érdekel. Meg az is, hogy ha anya meg a nevelőapám összeházasodnak akkor is jár a pótlék?

Ha nem, akkor én igényelhetem magamnak, ha nem édesanyámmal élek és nincs jövedelmem? Vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Nem, egyetemistának nem jár. Már rég el kellett volna intézni, hogy ne kapjátok, mert kamatostól kell visszafizetni.

Nem, egyetemistának nem jár. Már rég el kellett volna intézni, hogy ne kapjátok, mert kamatostól kell visszafizetni.
A 2-es jó linket adott, csak nem jól értelmezi. Egyetemistának nem jár. Már a nyári szünetre sem járt, ha mégis, vissza kell sajnos fizetni. Közoktatási intézményben tanulmányokat folytató gyermekre tekintettel annak a tanévnek az utolsó napjáig jár, amelyben a gyermek a 20. életévét, sajátos nevelési igényû gyermek esetén a 23. életévét betölti. Közoktatási intézmény: óvoda, általános iskola, szakmunkásképzõ iskola, szakiskola, gimnázium, szakközépiskola, alapfokú mûvészetoktatási intézmény, gyógypedagógiai-, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény, diákotthon és kollégium.
A kérdező hozzászólása: Nyáron nem kaptunk semmit és most fejeztem be a sulit is. Csak anyu úgy tudta, hogy 25 éves korig jár vagy valami ilyesmi és hogy újra kell igényelni ha fel vettek valahova. De ezek szerint nem. Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem az baromi régen 7-10. éve volt, hogy 25 éves korig járt de akkor is csak akkor ha középiskolába jártál. Egyetemistaként nem jár családi majd a suliba igényelhetsz szociálit meg burshat.


2 hét alatt le tudok adni 7kg-ot így? (Tudom, hogy nagyon gáz, jojóeffektus se érdekel, meg az h utána több jön vissza, de annak a 7kg-nak le kell mennie).

Reggeli: 1dl natúr 0.5-ös joghurt, elkeverve fahéjjal és egy banán belevágva. Tízórai: 1 alma Ebéd: Kínai üvegtészta wokban káposztával, gyömbérrel, újhagymával és répával 1 teáskanál olívaolajon megpirítva. Kb fél fej káposztára és 3-4 répára gondoltam, mert az azért eltelítene rendesen. Vacsora: 1-2 alma Közben egesz nap zöldtea, gyógytea, meg víz. Minden este sétálok 1 órát. Várom a véleményeket, de légyszi ne azt írjátok, hogy ez nem egészséges, mert én is tudom. Arra lennék kíváncsi, hogy mit ne egyek meg ezekböl, hogy mindenkeppen meglegyen a 7kg minusz 2 hét alatt. :S köszi.

Legjobb válasz: Nekem 2 hét sikerült 8 kilótól megszabadulnom és azóta sem jött vissza. Nem gondoltam volna, hogy ilyet tudok... http://www.vital.hu/themes/fogyi/fogyi_13nap1.htm ezt az étrendet követtem, igaz a bárány sült meg az ilyenek helyett én mindig párolt csirke mellett ettem. DE! Nem ettõl fogytam le 8 kg-ot, hanem hogy nagyon sokat mozogtam. Futás, biciklizés, felülés, fekvõtámasz, torna... Szóval nem lehetetlen, csak sokat mozogj mellé mert különben nem fog lemenni 7kg.

Nekem 2 hét sikerült 8 kilótól megszabadulnom és azóta sem jött vissza. Nem gondoltam volna, hogy ilyet tudok... http://www.vital.hu/themes/fogyi/fogyi_13nap1.htm ezt az étrendet követtem, igaz a bárány sült meg az ilyenek helyett én mindig párolt csirke mellett ettem. DE! Nem ettõl fogytam le 8 kg-ot, hanem hogy nagyon sokat mozogtam. Futás, biciklizés, felülés, fekvõtámasz, torna... Szóval nem lehetetlen, csak sokat mozogj mellé mert különben nem fog lemenni 7kg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Te mennyi kilóból dobtál le 8-at 2 hét alatt? Ùgy tudom, hogy többöl könnyebb leadni, mint kevesebböl. Èn 58kg vagyok és 170cm. Akkor sokat mozgok mellé, valszeg futás lesz meg sok séta, valamint otthon torna. Ùgy menni fog?
így is sovány vagy még ebbõl fogynál? -.-
Ilyen kis kezdõsúlyból szerintem közelít a lehetetlenhez.
súlyod jó, ha a cél hogy klasszabbul nézz ki, elég ha sportolsz.
Nem lenne jobb, ha szépen, lassan, egészséges táplálkozással meg sok edzéssel fogynál zsírból, nem pedig 2 hét alatt fogynál 7 kg-ot, ami izom+vízvesztéssel is járna? Mert hogy zsírból nem fogsz 7 kg-ot fogyni 2 hét alatt, az száz..Utána meg még szépen vissza is hízol egy csomót.Én a helyedben ezt elfelejteném, akármennyire is fontos lenne addigra lefogyni. Ja és az elsõ válaszolónak is gratulálok, hogy így kínozta magát ezzel a koplalással+még edzett is mellé..Hosszútávon nem épp a legjobb megoldás a szép alak elérésére meg megõrzésére. Egyébként meg nem hiszem, hogy kéne fogynod, fõleg nem 7 kg-ot.
hát igne 58 kilóból nehéz lesz 7kilót leadni. nekem 88 kg-ról sikerült 80-ra. De akkro sem voltam kövér mivel 185 magas vagy így a 88 se sok annyira sztm. 20/F
"Ja és az elsõ válaszolónak is gratulálok, hogy így kínozta magát ezzel a koplalással+még edzett is mellé..Hosszútávon nem épp a legjobb megoldás a szép alak elérésére meg megõrzésére. Egyébként meg nem hiszem, hogy kéne fogynod, fõleg nem 7 kg-ot." Hát barátom nem látod hogy nézek ki úgyhogy ne írj így semmit , mert hülyeséget...és nem szenvedtem, elsõ 2-3 napba kevés volt a kaja, de utána bõven elég volt. Azóta 81 kg vagyok, de ez már nem zsír hanem izom pluszba. Nem vagyok egy izompacsirta, de szerintem bõven jó. Ja és ez 2 évvel ezelõtt volt, ha szerinted ez akkora hülyeség volt, hogy lehet, hogy még mindig tartom azt a formát?

Ajánlanátok-e Az utolsó szamuráj/Gladiátor/A rettenthetetlen-hez hasonló filmeket? Érdekelnek még az olyan filmek mint pl. : Az életrevalók. Komoly és sokatmondó filmekre lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: 21 gramm (21 grams, 2003)[link] A Magdolna nõvérek (The Magdalene Sisters, 2002)[link] Ahol egyszer jártunk (Där vi en gang gatt, 2011) [link] Belsõ tenger (Mar adentro, 2004)[link] Beszélj hozzá! (Hable con ella, 2002) [link] Biutiful (2010)[link] Dina vagyok (I am Dina, 2002)[link] Egy botrány részletei (Notes on a Scandal, 2006)[link] Eljõ az ember fia (L'uomo che verra, 2009)[link] Fair Play (2006)[link] Fordított kánon (Canone Inverso - Making Love, 2000)[link] George és Fanchette (George et Fanchette, 2010)[link] Goya kísértetei (Goya's Ghost, 2006) [link] Ház a ködben (House of Sand and Fog, 2003)[link] Hemingway és Gellhorn (Hemingway & Gellhorn, 2012)[link] Joe May utolsó dobása (The Last Rites of Joe May, 2011)[link] Kétely (Doubt, 2008)[link] Meghasadt dallamok (Voices, 1995)[link] Mindent anyámról (Todo sobre mi madre, 1999)[link] Ó, testvér, merre visz utad? (O Brother, Where Art Thou?, 2000) [link] Otthon, biztonságban (Right at Your Door, 2006)[link] Pengeélen (Sling Blade, 1996)[link] Ragyogj! (Shine, 1996)[link] Rossz nevelés (La mala educación, 2004)[link] Szemekbe zárt titkok (El secreto de sus ojos, 2009) [link] Születésnap (Festen, 1998)[link] Tótumfaktum (Factotum, 2005)[link]

21 gramm (21 grams, 2003)[link] A Magdolna nõvérek (The Magdalene Sisters, 2002)[link] Ahol egyszer jártunk (Där vi en gang gatt, 2011) [link] Belsõ tenger (Mar adentro, 2004)[link] Beszélj hozzá! (Hable con ella, 2002) [link] Biutiful (2010)[link] Dina vagyok (I am Dina, 2002)[link] Egy botrány részletei (Notes on a Scandal, 2006)[link] Eljõ az ember fia (L'uomo che verra, 2009)[link] Fair Play (2006)[link] Fordított kánon (Canone Inverso - Making Love, 2000)[link] George és Fanchette (George et Fanchette, 2010)[link] Goya kísértetei (Goya's Ghost, 2006) [link] Ház a ködben (House of Sand and Fog, 2003)[link] Hemingway és Gellhorn (Hemingway & Gellhorn, 2012)[link] Joe May utolsó dobása (The Last Rites of Joe May, 2011)[link] Kétely (Doubt, 2008)[link] Meghasadt dallamok (Voices, 1995)[link] Mindent anyámról (Todo sobre mi madre, 1999)[link] Ó, testvér, merre visz utad? (O Brother, Where Art Thou?, 2000) [link] Otthon, biztonságban (Right at Your Door, 2006)[link] Pengeélen (Sling Blade, 1996)[link] Ragyogj! (Shine, 1996)[link] Rossz nevelés (La mala educación, 2004)[link] Szemekbe zárt titkok (El secreto de sus ojos, 2009) [link] Születésnap (Festen, 1998)[link] Tótumfaktum (Factotum, 2005)[link]
Régi keletet idézõ harcos filmek, abból is a komolyabbak közül, amik nekem tetszenek: Zatoichi - [link] Musa - [link] Shaolin 36 próbatétele - [link] Fearless - [link] Kong Zi - [link] Wo hu cang long - [link] Shinobi - [link] Mongol - [link] A bosszú ura - [link] Yip Man - [link] Yip Man 2 - [link] Yip Man chinchyun - [link] Sau hok bat bo - [link] Yojimbo - [link] Kuroszava remekei: Ran - [link] Hét szamuráj - [link] Tsubaki Sanjuro - [link] Továbbá érdemes rákeresni ezekre a filmekre: The Twilight Samurai Samurai Rebellion (1967) Throne Of Blood (1957) Samurai Assassin (1965) 13 Assassins (2010) Harakiri (1962)
A hüvelygombáról.
általános dolgokról, filmekrõl, zenérõl, hobbiról, utazásról. tervekrõl, célokról. mi az ami irritál, imádok puffogni, nyafogni. érdemes felhozni egy-két komolyabb példát a saját életedbõl, de nem túl mélyen belemenni. kb.
ezt azért nem lehet általánosítani mert minden lány más .. mindenkit más érdekel.Én speciál imádok a süteményekrõl beszélgetni, gyerekkoromról és szeretem hallgatni ha a másik partner egy kicsit mesél magáról. 15/L
Amit a többiek elmondtak szóval csatlakozom kérdezgesd, de azért te is mesélj magadról ne érezze úgy magát mint egy kihallgatáson, de szerintem felesleges így elõre tervezni úgyis jön majd magától.
A kérdező hozzászólása: Azt tom hogy jön, csak kell egy támaszpont. Vagy egy indítókulcs

Garmin nüvi 250-hez hol találok térképfrissítést? Letölthető vagy cd-n megvásárolható verzió is érdekel, meg az árak is!

Legjobb válasz: A hivatalos honlapon!Vagy szaküzletben!Szerintem 8-10 ezer forint nekünk asszem ennyi volt de nem ilyen Feketén tettük rá:D

A hivatalos honlapon!Vagy szaküzletben!Szerintem 8-10 ezer forint nekünk asszem ennyi volt de nem ilyen Feketén tettük rá:D
HELLO, GARMIN KÉSZÜLÉKEKHEZ 2012 ES TÉRKÉPEKET EURÓPA A [email protected] EMAIL CÍMRÕL TUDNAK SEGÍTENI
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasonló helyrõl történt meg a frissítés, nem sok eredménnyel (egész Közép-Európa térkép kell, és ennek a navigációnak már kicsi a memóriája ehhez).

Mit gondolsz erről a párkapcsolatról? (Ha lehet, ne csak néhány szóban, véleményekre vagyok kíváncsi. Ha pedig nem érdekel, akkor NE ÍRD MEG azt, ok? )

Onyutha Judit házasságáról van szó. Már az elején szeretném leszögezni, hogy nem a pletyka miatt foglalkozok a dologgal. Csupán kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol magáról az esetről. Ezért sem szeretném, ha bárki azzal jönne nekem, hogy mi közöm van más emberek életéhez. Értem?

Legjobb válasz: Nem az hogy nincs közöd, mivel "ismert személy" így benne van a pakliban hogy nyomonkövetik az emberek az életét. Egyébként nem nagyon tudom mirõl van szó, mivel én nem követem, és nem azért mert nem érdekel, csak van jobb dolgom.

Nem az hogy nincs közöd, mivel "ismert személy" így benne van a pakliban hogy nyomonkövetik az emberek az életét. Egyébként nem nagyon tudom mirõl van szó, mivel én nem követem, és nem azért mert nem érdekel, csak van jobb dolgom.
A kérdező hozzászólása: nagyon kösz! ott van 2 rövid cikk, csak véleményekre vagyok kíváncsi. tök jó, hogy te ennél 'jobb' vagy. kár hogy a szövegértés nem az erõsséged..
Hát mit gondoljak? Minden 2.-3. házasságnak ez a vége, szóval nagyon meglepõdni nem tudok rajta. Persze, sajnálom, hogy megint vége lett egy hosszú kapcsolatnak, ráadásul ott a két gyerek, de hát majd rendezik az életüket. Mondjuk azt se tudni, mi igaz az egészbõl...

Valakit érdekelnek még egyáltalán az internetes munkalehetőségek?

Legjobb válasz: Én elég rosszakat hallottam ezekrõl, úgyhogy már egyáltalán nem érdekel.

Én elég rosszakat hallottam ezekrõl, úgyhogy már egyáltalán nem érdekel.
Engem érdekelne, ha valódi munka lenne, valódi pénzért.
Ha nem kamu lenne az összes, akkor érdekelne...
szintén érdekelne ha nem lenne kamu.
Volt a tvben 1 hete hogy sokan dolgoznának távmunkában, normális munkát ( mi nem átverésrõl és pénzt elõre kérikrõl szól) Én is neten dolgozom mellékállásként. Szerintem sokan lennének így, csak ugye a névtelenség, szerzõdés hiánya, rengetek kamu átverõs oldal miatt kevés a bizalom.
Kedves utolsó! Megkérdezhetem, hogy milyen típusú munkát végzel otthonról?
A kérdező hozzászólása: Küldjetek elérhetõséget, kockázat nincs, küldök tájékoztatót
02-17 17:08 as vagyok Weboldalaimat üzemeltetem. Eladás, reklámozás, stb.

Jelenleg a gazadsági főiskolába járok, de egyáltalán nem érdekel, és tanácstalan vagyok. Hogyan tudhanám meg az érdeklődési körömet?

Legjobb válasz: Nem csak te vagy ebben a cipõben, én is oda járok és utálom, nem köt le, nem is érdekel. Talán felvi.hu-n tölthetsz ki tesztet, érdeklõdési kör,milyen szakma illik hozzád.. Ha nagyon nem tetszik, át is mehetsz másik iskolába.

Nem csak te vagy ebben a cipõben, én is oda járok és utálom, nem köt le, nem is érdekel. Talán felvi.hu-n tölthetsz ki tesztet, érdeklõdési kör, milyen szakma illik hozzád.. Ha nagyon nem tetszik, át is mehetsz másik iskolába.
Nézd meg ezt a továbbtanulási kisokost, biztosan találsz benne hasznos tippeket: http://www.bkf.hu/tovabbtanulasikisokos/
A kérdező hozzászólása: Köszi...de azt hiszem, hagyon inkább ezt a továbbtanulást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!