Találatok a következő kifejezésre: Erdélyben mennyi a benzin Hány (1 db)

Erdélyben mennyi most a benzin? Hány lej?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy hány lej, de a forintos ára pár hónapja volt 260-270Ft.

Azt nem tudom, hogy hány lej, de a forintos ára pár hónapja volt 260-270Ft.
Én kb 2 hónapja voltam. 20-30 forinttal olcsóbb ugyan mint itthon, de 30-50 bani (20-30 forint) eltérést is tapasztaltunk a kutak között. Pl. az ottani mol talán a legdrágább. Érdemes kivinni még forintot és eurot is, Erdélyben mindkettõt elfogadják, de a kutakon talán csak Lei-jel lehet fizetni. Jó utat !!!
Szia! Megnézem neked holnapra és megírom egyébként itt vegyél mert erdélyben olcsobb mint ot. tehát ha átjöttél a határon akkor sokkal érdemesemm ott kevesebbet és itt majd elegendöt tankolni. ( nyaralni vagyok itt 3 hónapot és nagyon jo mindenkinek ajánlom :) )
4 lej felett sose tankoltunk erdélyben, ha ezt beszorzom a legmagasabb 70 forintos (1lej = 65-70ft) árral, akkor se kapok 280 magyar forintnál magasabb árat, tehát szerintem ott érdemesebb tankolni...
Igaz a válaszhoz nincs sok köze amit írok, ez csak egy tanács. Igaz a "MOL"os benzin a legdrágább de az a legjobb is, mert én tankoltam más kutaknál is de azoktól nem ment úgy a kocsi tõle, meg azt is észre vettem mintha többet is fogyasztott volna meg nehezebben indult meg ilyenek... De ez csak az én véleményem lehet mások nem így vélekednek errõl.
En erdelyi vagyok es itt a legjobb kutak valoban a MOLos kutak es a benzin ugy 3.80 es 4.40 korul mozog....az nem tom mennyi forintban....
Asszem most a benzin literje ott kb. olyan 673 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 lej körül van.
4.80 RON


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elvált szülőknél csak a gondviselőnek kell beleegyeznie a jogsiba vagy mindkét félnek? 17f

1

Külön KRESZ és forgalom?

Azt szeretném kérdezni, hogy az lehetséges-e, hogy a KRESZ-t leteszem akár már most, kifizetem külön, meg az elsősegélyt, és a forgalmat csak télen kezdem (akkor töltöm be a 17-et), akár más autósiskolában?

5

Könyves Kálmán krt. - Gyáli út #-be van térfigyelő kamera?

Egy közlekedési felelősség eldöntésében kérném a segítséget, mivel tegnap ott történt egy közlekedési baleset. Akkor sajnos rendőrt nem hívott a kedves ismerősöm és az EU kárbejelentőt is hiányosan töltötték ki. Akkor a másik fél nem ismerte el a felelősségét, pedig járműben keletkezett sérülésekből is egyértelműen meg lehet állapítani, hogy ő volt a hibás. Sajnos ma szerettem volna vele egy új betététlapot kitölteni, de azt mondta hogy már nem ismeri el a felelősségét. Abban a kereszteződésben működik az UTV.hu-nak a térfigyelő kamerája, de ha jól tudom azok nem rögzítenek, valamint megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, de sikertelenül. Valahogy van még arra lehetőség hogy visszakapom a pénzem, vagy mér csak a jogi út maradt aminek persze semmi értelmét nem látom. Segítséget előre is köszönöm.

4

Pedelec rendszerű elektromos kerékpárok fenntartása mennyire költséges? Akkumulátort mennyi időnként/kilométerenként kell cserélni és az milyen költséget jelent?

Tapasztalt elektromos kerékpárosok véleményére és tapasztalataira lennék kíváncsi, akik legalább 1-2 éve használnak pedelec rendszerű e-bringát.

2

Ha a B kategorias orvosi viszgalaton pl rossz a szemem akkor is jelenkezhetek a kressz oktatasra amig lesz szemuvegem?

2

Milyen fajta jogosítvány kell a teherautó vezetéséhez? (man 19.4)

4

Milyen büntetést kapok legrosszabb esetben ha külföldön vezetek és 18 alatt vagyok?

6

Milyen útvonalat válasszak Budapestre az árvíz miatt?

Holnap Pécsről a Szent László kórházba megyek autóval. Néztem, sok az útlezárás és szerintem Siófokra megyek, onnan pedig az M7-esen fel. Azt viszont nem tudom, hogy Pesten milyen utak, hidak vannak lezárva. Segítségetek kérem, hogy merre célszerű mennem.

1

A flightradar hogy mutathat egy fantomrepülőt? Vagy másik útvonalon leszálló repülőt?

http://www.flightradar24.com/
Itt lehet látni a repülőket és az előbb mutatott egy Boeinget, aminek Ferihegyen kellett volna leszállni, de azt lehetett látni, hogy Alsónémediben szállt le. Végig mutatta az útvonalát és Alsónémedinél eltűnt. Közben pedig Üllő felett elrepült egy repülő, amit láttam és hallottam, de az nem is volt rajta a radarképen. Ezek szerint ez ennyire nem megbízható? A többi repülőt általában normálisan mutatja.

1

Budapesten hogy lehet eljutni a Nemzeti Színházba? Érintik a lezárások a környéket?

A MÜPA parkolója továbbra is használható?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!