Találatok a következő kifejezésre: Erdélyben mennyi a benzin (1 db)

Erdélyben mennyi most a benzin? Hány lej?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy hány lej, de a forintos ára pár hónapja volt 260-270Ft.

Azt nem tudom, hogy hány lej, de a forintos ára pár hónapja volt 260-270Ft.
Én kb 2 hónapja voltam. 20-30 forinttal olcsóbb ugyan mint itthon, de 30-50 bani (20-30 forint) eltérést is tapasztaltunk a kutak között. Pl. az ottani mol talán a legdrágább. Érdemes kivinni még forintot és eurot is, Erdélyben mindkettõt elfogadják, de a kutakon talán csak Lei-jel lehet fizetni. Jó utat !!!
Szia! Megnézem neked holnapra és megírom egyébként itt vegyél mert erdélyben olcsobb mint ot. tehát ha átjöttél a határon akkor sokkal érdemesemm ott kevesebbet és itt majd elegendöt tankolni. ( nyaralni vagyok itt 3 hónapot és nagyon jo mindenkinek ajánlom :) )
4 lej felett sose tankoltunk erdélyben, ha ezt beszorzom a legmagasabb 70 forintos (1lej = 65-70ft) árral, akkor se kapok 280 magyar forintnál magasabb árat, tehát szerintem ott érdemesebb tankolni...
Igaz a válaszhoz nincs sok köze amit írok, ez csak egy tanács. Igaz a "MOL"os benzin a legdrágább de az a legjobb is, mert én tankoltam más kutaknál is de azoktól nem ment úgy a kocsi tõle, meg azt is észre vettem mintha többet is fogyasztott volna meg nehezebben indult meg ilyenek... De ez csak az én véleményem lehet mások nem így vélekednek errõl.
En erdelyi vagyok es itt a legjobb kutak valoban a MOLos kutak es a benzin ugy 3.80 es 4.40 korul mozog....az nem tom mennyi forintban....
Asszem most a benzin literje ott kb. olyan 673 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 lej körül van.
4.80 RON


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

8 éves kisfiam, ma bicajozott az apjával. Gyerkőc hirtelen megállt, apuka, hogy ne menjen bele, félrekapta a kormányt, elesett. Jogosan vitték a 8 éves gyerekemet el?

Rendőrök pont jöttek,szonda,megfújta,bevallotta ivott...Erre bevitték...a gyerekemet is.Onnan egyet telefonálhatott,rohantam be..kisfiam,sírva,rémülve borult a nyakamba!Kérdem én?Nem kellett volna a helyszínen engedni,hogy engem apuka felhívjon,menjek a gyerekért..???Teljesen kivan.Apukát mélységesen elítélem,rég el is váltunk,pont a pia miatt.Jogosan ültették be a fiamat a rendőrautóba,és vitték el??Rendőri túlkapás?

6

Liszt Ferenc reptér 2-es termináljánál hogyan tudok utast felvenni (rokonért megyek)?

Olvastam, hogy mindenhol fizetős lett a parkolás... Van olyan hely a közelben, ahol díjmentesen várakozhatok, és amikor megérkeznek, akkor bemegyek értük? Mert ugye az érkezési idő viszonylagos, lehet, hogy késik a gép... ezért nem fizetnék több ezer ft-ot...

2

Van ilyen oktató játék?

pl a volán mögött ülsz és nyomni kell a kuplungot, fék, gáz, akkor kell váltani meg irányjelző stb.
persze billentyűzeten.

Elkezdtem vezetni és gyakorlás kép van-e ilyen játék? Mert sokszor lefulladok, meg szokott lenni pár hibám.
Persze oktatóval kezdtem el vezetni és egy párszor mondta, hogy most mit csinálok, meg stb. Szóval gyakorolni szeretném a váltásokat meg a kuplunghasználatot mert ritkán van órám (4naponta és mikor az órák végén belejövök eltelik 4 nap és egy kicsit elfelejtem).
Tudtok ilyen oktatójátékot?

3

CEGLÉDIEK! Meg tudná nekem valaki mondani hogy régen merre ment a Cegléd, Csemő, Hantháza vasútvonal?

Fontos lenne !!! köszönöm

1

Szabad az 1es főúton biciklizni Ács és Komárom között?

2

Magellan polaris mennyit ér?

Elsősorban érdeklődnék az alábbi kerékpárom lehetséges eladási áráról!
Kérem azok segítségét is akik nem kívánják megvásárolni de tudnának rá nekem egy árat mondani!

Természetesen elszeretném adni de nem tudom mennyiért ezért kérem hogy segítsetek egy reális árat belőni, előre is köszönöm!

Váz: Magellan polaris 18"
Teleszkóp: SR Sountour
Kormánycsapágy: WTB
Stucni: Trinity
Kormány: Truvativ
Fékek: V-fék Vuelta
Első fékkar: Vuelta
Hátsó fék-váltókar: Shimano
Markolat: B+
Váltó: Shimano
Hajtókar: Turvativ, baloldala B+ ra lett cserélve.
Elsőkerék: B+ kerékagy
TIOGA gumi
Hátsókerék: B+ felni
Shimano agy
Ritchey gumi

Képek:
Előre is köszönöm!

1

Ha valaki beparkol elém vagy mellém úgy, hogy nem tudok kiállni az autóval sehogy, olyankor mi a teendő?

6

Kinek mi a véleménye a mostanában gyártott traktorokról/erőgépekről? (Véleményem lentebb)

Szerintem a Magyarországon kapható traktorok minősége, és kínálata elég siralmas. Jóformán a márkát veszi meg az ember. Vannak ezek 280-320 Le-s John deere, case ih, stb. 70-80 mázsa körül vannak. Alig adják le a lóerejüket. Pl ott volt a Dutra. Az volt majdnem akkora súlyú 90 Le-vel és érdekes mód vitte az ekét. A mostaniak jó formán csak az esztétikára gyúrnak. Amivel dolgozni kell iszonyú drága. Egy autót olcsóbban veszek. Az MTZ talajmunkára lótrágyát nem ér. Az elsőhajtás tönkremegy. Folyik orrán száján az olaj. Már-már műanyagból készül. 3-4 év múlva sokat kell rá költeni. Igaz olcsók az alkatrészek. De akkor romlik el, mikor dolgozni kell vele. (ez nem új dolog). A Rába az jó gép. De már azt se gyártsák. :( Nekünk van egy. 80-100 ha dúr évente. alig van vele baj. Szerintem újra kellene gyártani a Dutrákat. Nem csak 90 lovas kivitelben. Hanem mondjuk 130-140. Mert MTZ-ben kapható nagyobb gépek azok szerintem felejtősek a földön. A Dutrával meg az a baj, h nincs hozzá alkatrész szinte. Ha a járószerkezet megbomlik, bajok vannak. Strapabíró, orrnehéz gépek kellenének elérhető áron. - Nem pattogó kecskék, amelyek alig bírják az ipart. - Olyan, mint a Dutra, vagy mint az amcsiknál gyártottak a 80' években IH 33/35/3788 (130-170 LE) ill. 62/64/6688 (210-260 LE) tipusú orrnehéz derékcsuklós gépeket. A Rába egynek jó volna. A Dutra pedig másodiknak. Lenne egy nagy erős nehéz talajmunkára (RÁBA). Lenne egy középkategóriás univerzális, mindenes. AZ MTZ pedig elhúzza a pótkocsit, permetezőt, rendsodrót, vagy éppen homlokrakodózik. Az mellett, hogy lennének elérhető áron jó gépek, visszafoglalnánk a helyünket a traktorgyártás élén. (Nem mennyiségileg, mint ahogy a ruszkik tették, hanem minőségileg.)
Ámbár ez az én véleményem. De szerintem elég szégyen, hogy UE 28-as DUTRA (28 lovas) többet bír, mint egy 82-es MTZ. Vagy az 1 hengeres Hoffher MTZ 80-s elveri. Pedig a Hoffherbe szintén gyengébb motor van.
Egyértelműen tudom, hogy a DUTRA gyártás politikai okok miatt szűnt meg. Illetve a Rába is el lett menesztve külföldre. Azt is tudom, hogy fogyasztói társadalom. Alacsony minőséget kell gyártani..., hogy hamar vegyél egy újat De akkor se hagyjuk már magunkat földbe döngölni mezőgazdaság terén...

8

Mennyi idő alatt lehet belejönni egy ilyen targonca irányításába? Nekem csak az ülés pozíció furcsa, na meg az hogy ha előre akarsz menni, akkor jobbra mész, stb.

http://www.szugyi.hu/term_kep/149.jpg

2

Van egy MTZ-50-esem bálát hordok vele és az a bajom hogy ha már felemeltem 2 bálát akkor már nehezen emel de már vettem bele új hidrolika szivattyút és még mindig ugyan azt csinálja?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!