Találatok a következő kifejezésre: Erős baloldali petefészek (2 db)

Erős baloldali alhasi fájdalom mi lehet? Olyan mintha a petefeszkem csavarodna! Valaki tapasztalt hasonlót? Mi derült ki?

Nem tervezünk babát, fogamzásgátlót szedek! Az utolsó menstruáció 1napig tartott! Orvoshoz időpontot okt végére kaptam!

Legjobb válasz: Ciszta? Nekem az fajt ugy, mintha csavarna bent valamit... Elég nagy volt mar akkor. :(

Ciszta? Nekem az fajt ugy, mintha csavarna bent valamit... Elég nagy volt mar akkor. :(
A kérdező hozzászólása: Szerencsére eddig nem volt cisztam nem tudom milyen! Azért bízom benne, hogy nem az! Hogyan kezelik? Ha az akkor mire számítsak? ? Köszönöm a választ!
Nekem vesegyulladás volt (egyoldali), pedig elõl fájt... Remélem elmentél hamarabb orvoshoz ha nem múlt el a fájdalom. Mi volt?
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnal tegnap! Nézett vizeletet, ultrahang mindent ellenõrzött! Petefeszkek tisztán, minden normális! Tovább küldött a hazi orvoshoz ugyanis szerinte attól fáj, hogy több hasi mûtétem volt már! Az utolsó 11honapja! 2csaszar metszés, vakbélgyulladás amit mûtöttek illetve sérv! Valószínûleg megterhelem! Majd több kiderul hétfõn! :-)
Jobbulást! Próbáld kímélni magad. Habár 2 gyerek mellett nem lehet egyszerû...

Erős baloldali hasfájás (petefészek körüli) lehet jele gyulladásnak?

Babát szeretnék persze... :-)

Legjobb válasz: Sztem ez még a pé miatti szurkálás.Nekem 4-5 napig szokott tartani. De persze lehet gyulladás is. Nem fáztál meg/fel mostanság vhol esetleg?

Sztem ez még a pé miatti szurkálás.Nekem 4-5 napig szokott tartani. De persze lehet gyulladás is. Nem fáztál meg/fel mostanság vhol esetleg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!