Találatok a következő kifejezésre: Erőltessem-e a ha nem kéri (1 db)

Erőltessem-e a cumit, ha nem kéri?

Legjobb válasz: Annak mégis mi értelme van??Inkább legyél hálás,ha nem kell neki.

Annak mégis mi értelme van??Inkább legyél hálás, ha nem kell neki.
NE!!! Örülj, hogy nem kell neki! Nagyon sokan küzdenek a rászoktatással, aztán meg panaszkodnak, hogy még ötévesen is cumizik, mert az neki az "anyapótlék"... Ha nem kell neki, az annyit jelent, hogy a szoptatással vagy a cumisüveggel megkapja a számára szükséges ilyen irányú "érintkezést". Egyébként a cumi helyett inkább szeretgesd, többet ér! ;-)
nem. az enyem sem cumifuggo, bar neha jo. elobb utobb ugyis megtalalja az ujjacskáit :)
Hát az enyém nem fogadja el, de szeretném ha rászokna, mert elõbb vagy utóbb kell neki valami és ha az ujját szopja az szerintem károsabb, mert jobban eldeformálja a fogacskáit, a cumi meg úgy van kialakítva, hogy ne okozzon kárt. Sajnos magamról tudom, elég sokáig szopiztam az ujjam, ki is áll a fogam:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen körülmények, okok miatt fordulhat elő, hogy a védőnő nem engedi haza az újszülöttet?

11

Hogyan tudom fejleszteni 8 hós babámat, aki ugyan kúszik és mindenhova eljut, de csak az egyik lábával löki magát? Lehet, hogy gond van?

7

Mikor vittétek először "közösségbe" a babátokat? A nagyobb gyermekem ovis és nekem kellene reggel vinnem oviba, de nem tud senki vigyázni addig a kicsire, míg elbuszozunk a naggyal.

7

Már 8 hetesen tudtam, hogy mi lesz a kislányom neve. Direkt SEMMIT nem olvastam róla a neten, hogy ne tántorítson el. Eltelt már több, mint 1 év és utólag kiderült, hogy nagyon gyakori. Ez nagyon zavar engem. Mit csináljak?

Már nincs olyan nap,hogy ne gondolnék arra,hogy miért nem kutakodtam utána és megmondom őszintén zavar,hogy gyakori. Hülye vagyok?

22

Normális, hogy egy 11 hónapos 1 órát alszik napközben?

Már csak egyszer alszik,de csak 1 órát.Éjszaka is többször ébred,ilyenkor ringatni kell,úgy alszik vissza.Megszakításokkal 12 órát alszik éjszaka.

2

Miért nem akar enni?

11 hós fiam eddig olyan jó evő volt ebédre megevett kb 350-400 grammnyi főzeléket és egy 200-250et vacsira,most kb 50-100at egy óra alatt tudok adni neki,pedig már nem is főzelék,hanem olyan,amit mi eszünk,kézzel,villával,kanállal,de csak a hiszti van,mit csináljak?
még anyatejes is

3

Hány napig elég 1 üveg Infacol?

Egy nagyon hasfájós gyermeknél.

5

Most aludná ki a betegséget?

Tegnapelőtt magas láza volt, tegnap már csak hőemelkedése, az lehet hogy ma is van neki, de nem mértem mert egyáltalán nem érzem melegnek. Viszont elég nyűgös és jóval többet alszik mint szokott. Az étvágya már kezd visszajönni csak ez az "aluszékonyság" idegesít. Nem vagyok paramami, csak most volt először lázas a gyerek. 14 hós

5

Valéria vagy Vanda? Melyiket adnád születendő kislányodnak?

11

10 hónapos a kislányom, de még nem akar mászni csak kúszik, igaz azt nagyon gyorsan és ügyesen, nem vagyunk elmaradva?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!