Találatok a következő kifejezésre: Enyhe émelygés, megjön érzés, (5 db)

mikorra kellett volna megjönnie? a tünetek bíztatóak.
A kérdező hozzászólása: 3napja, de a délutáni teszt negatív volt, azért kérdeztem, hogy lehet még nem mutassa, vagy egyáltalán nincs is baba:(
Szia! Szerintem várj 1-2 napot..és ha addig nem jön+, akkor tesztelj egy újat, de REGGEL!!Akkor sokkal koncentráltabb a vizelet! Szorítok Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot. Akkor megvárom a hétvégét.

Émelygés, megjön érzés, enyhe görcsölés. Június 5. -re nem várom. Reménykedhetek hogy végre sikerült?

Tudom,hogy mindkett?nek lehet ez jele,tehát a mensinek is.De sosem szoktam el?tte émelyegni.

Legjobb válasz: És mi ezt honnan tudjuk?!Majd ha tesztelsz egyet kiderül.

És mi ezt honnan tudjuk?!Majd ha tesztelsz egyet kiderül.
Reménykedni bármiben lehet. Úgyis kiderül majd. Régóta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Lassan 1 éve próbálkozunk.
Valami fejlemény?
A kérdező hozzászólása: Megjön érzésem van és néha görcsölgetek.Hát, nem is tudom...
Mi lett?
Ez még bármi lehet. Túlságosan figyeled magad. Ilyen korán még nincs jele annak, hogy sikerült vagy sem.


Enyhe émelygés, mindjárt megjön érzés, kicsi mellfeszülés és fáradékonyság lehet baba jele? Két napja késik a menzeszem, délután teszteltem negatívat. Akkor nincs babám?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is reggel tesztelj!!!!! Várj egy két napot és ismételd meg a tesztelést. Valószinüleg kevés még a HCG szint a szervezetedben.

Szia! Elõször is reggel tesztelj!!!!! Várj egy két napot és ismételd meg a tesztelést. Valószinüleg kevés még a HCG szint a szervezetedben.
Szerintem holnap holnapután tesztelj ujra ha addig nem jön meg, mert még lehet, hogy nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy a teszt ki tudná mutatni. Sok sikert! :)
Tesztelj és meglátod mi a helyzet.Szorítok!
Ezek lehetnek terhességi tünetek, de: várj még pár napot, utána tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, akkor már biztosabb lesz az eredmény.

4 napja késik a menzim. Enyhe émelygésen és a mindjárt megjön érzésen kívül más tünetem nincs. Terhes lehetek? Mikor csináljak tesztet? Ha délután csinálok akkor már kimutatja?

Legjobb válasz: Szia! Én a mensim kimaradása után 1 nappal már teszteltem, én is délután, és halványan, de ott volt a 2 csík. Tünetem nekem sem volt semmi, szerintem tesztelj nyugodtan, szorítok a zebráért:) 21 hetes pocakos

Szia! Én a mensim kimaradása után 1 nappal már teszteltem, én is délután, és halványan, de ott volt a 2 csík. Tünetem nekem sem volt semmi, szerintem tesztelj nyugodtan, szorítok a zebráért:) 21 hetes pocakos
Szerintem ha tuti eredményt akarsz, a tesztet inkább reggel csináld, de ahogy azt elõttem írták, akár du is tesztelhetsz pozitívat. 2 csíkot kívánok neked!
Szerintem reggel. Nekem a Gabriel már 1 nap késésnél kimutatta.
Tesztelj ma mindenképp sztem, és írd meg mi lett az eredmény:) Szerintem 4 napos késésnél talán már van annyi HCG a szervezetedben, hogy kimutatja :) Szorítok!
Nekem még ott sem volt az ideje , mensi elõtt 3-4 nappal is két csíkom lett.Sok sikert, legyen úgy , ahogy szeretnéd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!