Találatok a következő kifejezésre: Enyhe émelygés, megjön (5 db)

mikorra kellett volna megjönnie? a tünetek bíztatóak.
A kérdező hozzászólása: 3napja, de a délutáni teszt negatív volt, azért kérdeztem, hogy lehet még nem mutassa, vagy egyáltalán nincs is baba:(
Szia! Szerintem várj 1-2 napot..és ha addig nem jön+, akkor tesztelj egy újat, de REGGEL!!Akkor sokkal koncentráltabb a vizelet! Szorítok Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot. Akkor megvárom a hétvégét.
Ez még bármi lehet. Túlságosan figyeled magad. Ilyen korán még nincs jele annak, hogy sikerült vagy sem.

Émelygés, megjön érzés, enyhe görcsölés. Június 5. -re nem várom. Reménykedhetek hogy végre sikerült?

Tudom,hogy mindkett?nek lehet ez jele,tehát a mensinek is.De sosem szoktam el?tte émelyegni.

Legjobb válasz: És mi ezt honnan tudjuk?!Majd ha tesztelsz egyet kiderül.

És mi ezt honnan tudjuk?!Majd ha tesztelsz egyet kiderül.
Reménykedni bármiben lehet. Úgyis kiderül majd. Régóta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Lassan 1 éve próbálkozunk.
Valami fejlemény?
A kérdező hozzászólása: Megjön érzésem van és néha görcsölgetek.Hát, nem is tudom...
Mi lett?


Enyhe émelygés, mindjárt megjön érzés, kicsi mellfeszülés és fáradékonyság lehet baba jele? Két napja késik a menzeszem, délután teszteltem negatívat. Akkor nincs babám?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is reggel tesztelj!!!!! Várj egy két napot és ismételd meg a tesztelést. Valószinüleg kevés még a HCG szint a szervezetedben.

Szia! Elõször is reggel tesztelj!!!!! Várj egy két napot és ismételd meg a tesztelést. Valószinüleg kevés még a HCG szint a szervezetedben.
Szerintem holnap holnapután tesztelj ujra ha addig nem jön meg, mert még lehet, hogy nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy a teszt ki tudná mutatni. Sok sikert! :)
Tesztelj és meglátod mi a helyzet.Szorítok!
Ezek lehetnek terhességi tünetek, de: várj még pár napot, utána tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, akkor már biztosabb lesz az eredmény.

4 napja késik a menzim. Enyhe émelygésen és a mindjárt megjön érzésen kívül más tünetem nincs. Terhes lehetek? Mikor csináljak tesztet? Ha délután csinálok akkor már kimutatja?

Legjobb válasz: Szia! Én a mensim kimaradása után 1 nappal már teszteltem, én is délután, és halványan, de ott volt a 2 csík. Tünetem nekem sem volt semmi, szerintem tesztelj nyugodtan, szorítok a zebráért:) 21 hetes pocakos

Szia! Én a mensim kimaradása után 1 nappal már teszteltem, én is délután, és halványan, de ott volt a 2 csík. Tünetem nekem sem volt semmi, szerintem tesztelj nyugodtan, szorítok a zebráért:) 21 hetes pocakos
Szerintem ha tuti eredményt akarsz, a tesztet inkább reggel csináld, de ahogy azt elõttem írták, akár du is tesztelhetsz pozitívat. 2 csíkot kívánok neked!
Szerintem reggel. Nekem a Gabriel már 1 nap késésnél kimutatta.
Tesztelj ma mindenképp sztem, és írd meg mi lett az eredmény:) Szerintem 4 napos késésnél talán már van annyi HCG a szervezetedben, hogy kimutatja :) Szorítok!
Nekem még ott sem volt az ideje , mensi elõtt 3-4 nappal is két csíkom lett.Sok sikert, legyen úgy , ahogy szeretnéd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!