Találatok a következő kifejezésre: Ennyire erősen érezni (2 db)

A szomszédom lakásából árad az öblítő szag, annyira, hogy ha valaki kijön, még a bőrén és a pólóján is érezni az illatot. Ez nem káros, mert az illata jó, csak ennyire erősen kell ezt illatosítani?

Voltak külföldön két hétig és még az id? alatt sem múlt el az illat. Én néha rosszul vagyok, pedig szeretem az er?s illatot. Szerintetek ez nem káros egy gyerekre nézve? Csak kérdezem, amúgy semmi gondom nincs, mert fincsi az illat. Köszönöm

Legjobb válasz: Biztos nem egészséges, de inkább ezt szagolnám, mint a szomszéd disznóitól áradó bûzt!

Biztos nem egészséges, de inkább ezt szagolnám, mint a szomszéd disznóitól áradó bûzt!
Nem hiszem hogy káros lenne. Én is mindent ugyanazzal mosok, és más mondja, hogy milyen jó illat van nálam, én meg már nem is érzem, annyira hozzászoktam.
A kérdező hozzászólása: okés, csak egy gyereknek egészséges, hogy egész nap a vegyszeres levegõt szívja?
Nekem meg az jutott eszembe, hogy milyen rengeteg öblítõt tartalmazhat a ruhájuk, az pedig egész nap érintkezik a bõrükkel. Szerintem inkább a bõrükre lehet káros.
Ez öblítõ függõ is. Én pont most vettem kék lenort (mert akciós volt), ugyanannyit tettem a mosáshoz, mint elõtte a másik fajtából, és a száradó ruhák illatától majd megfulladtam! Most már alig teszek a mosáshoz, de még mindig elképesztõen erõs (pedig hígítva is van...)! Többet nem veszek, bár tényleg jó illatú, de csak nyitott ablaknál lehet ruhát szárítani, és azért most már hideg van a folyamatosan nyitott ablakhoz...
Engem érdekelne a szomszédod öblítõmárkája, mert nekem mindennek úgy kiöblíti a hiper-szuper mosógépem az illatát, hogy csak na.
A kérdező hozzászólása: utolsó. :) Lenor és ebbõl is a kék.

Ennyire erősen lehet érezni 18 és fél hetesen a babámat?

ez volt az els? alkalom, hogy megéreztem :)

Legjobb válasz: Ez még csak a kezdet!!!Nekem reggel szabályosan fel-le ugrált....:D28hetes kismama

Ez még csak a kezdet!!!Nekem reggel szabályosan fel-le ugrált....:D28hetes kismama
Nálam is 18-hetesen kezdodott, azóta pedig kész "focilabdának" érzem a pocimat belulrol amit állandóan rugdálni lehet van , hogy olyan eros , hogy magam is megijedek és van amikor úgy kinyújtja a kezét, lábát, hogy attól tartok, hogy egyszer csak hopp elobújik a pocimból, de megnyugtattak, hogy lessz ez még ennél s jobb-élvezettel várom, minden egyes pillanatot imádok..boldog baba várást, 25 hetes kismama...
Lesz ez még durvább is! Nincs ennél szebb érzés! élvezd ki a 9 hónapot! Dia - 6 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: :D köszi lányok!!! tudjátok, vártam itt a bugyborékolást, meg hasonlókat, erre belevág a közepébe a gyerkõc :-D.. hát nem semmi. nektek is mindenféle jókat!!
17 hét 2 napján kezdtem érezni a magzat mozgását!háton feküdtem és érztem, hogy remeg a hasam.estére már jobban érzékeltem.Most 18 hetes terhes vagyok és ma szó szerint a köldökömet akarta szétrúgdosni, de még nem olyan erõsen érzem csak ritkán:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!