Találatok a következő kifejezésre: Engem miért ki (96 db)

Engem miért használnak folyton ki a nők és miért okoznak nekem fájdalmat? Vajon én ezt érdemlem?

Első barátnőm 3 hónap alatt kb 6-7 szer dobott és mindennyiszer vissza is vett vissza fogadott magához. NAgyon fájt amikor szakított velem végleg, mert szerettem, de ő csak kedvelt engem . :( most van a második barátnőm, akivel 3 és fél hónapja vagyunk együtt és már többször dárdát dobott a szívembe: először azért , mert 3 hónapig az összejövetelünk után még tartotta az exel a kapcsolatot facebookon(méghozzá egy általam nem ismert facebokon ami egyébként már régen megvolt neki és nem az ex kedvéért hozta létre). Aztán fáj az is h más férfiak telefonszáma van meg a telefonjába, köztük egy évfolyamtársáé is. Most pedig azért borultam ki, mert még anno golyabálon nyert a tombolán egy bizonyos paraparkba belépőt és először nem rám gondolt, hogy velem megy el, hanem másokra, más férfiakra és nőkre. EZ most nagyon szívenütött.Igaz, amikor összejöttünk akkor volt pont a gólyabál(november 9.), aznap, és hát mi ugy jöttünk össze h nem is ismertük egymást, egyből összejöttünk második talin. De mégis, ez nagyon fájt, hogy nem a barátjával akart elmenni,és nem gondolt rám csak állítólag később. Aztán még azt is mondta, hogy kb két hete mondta le a belépőt, én miattam mert hogy én úgysem mentem volna el, mert hogy régebben pánikbetegségben szenvedtem, szociális fóbiában, és hogy félt hogy vissza esnék mert hogy ott be lettünk volna zárva és hogy ő tudja hogy én a lifttől is tartok például .EGy másik férfinak szólt hogy jó lenne elmenni a paraparkba még anno, ezen nagyon kiborultam és rettentően fájt, ráadásul ez a férfi az évfolyamtársa egyetemen, és vele van a legjobb kapcsolatba még telefonszámot is cseréltek(ami ugyancsak fájt) De persze azt mondja h ő egy hűsége lány soha nem csalna meg(ez mondjuk igaz még egyszer sem csalt meg)EGy szemüveges, szende, és túlzottan kedves(miindenkivel,férfiakkal-nőkkel)20 éves lányról van szó, akinek rajtam kívül egy barátja volt és 20 évesen veszítette el aszüzességét. Még azt is el kell mondjam h én borzasztó féltékeny vagyok és nem vagyok papucs, és csúnya sem vagyok, sőt a legtöbben jóképűnek tartanak. Miért van ez h ennyit kell szenvedjek attól, akit szeretek és szerelmes vagyok belé?

Legjobb válasz: Miért használnak ki? MERT HAGYOD. Ugyan ki az a balfék aki hagyja hogy 6-7x dobják. Jajj.... A te hibád.... kicsit jobban is kellene figyelni a csajokra mert igen is látszik ha csak szórakozik v ha szeret.

Miért használnak ki? MERT HAGYOD. Ugyan ki az a balfék aki hagyja hogy 6-7x dobják. Jajj.... A te hibád.... kicsit jobban is kellene figyelni a csajokra mert igen is látszik ha csak szórakozik v ha szeret.
Az elsõ mondatod után nem is olvastam tovább. 6-7-szer dobott és te mégis visszamentél hozzá...erre nem is mondok semmit inkább.
Mert hagyod!
Szerintem kicsit túl érzékeny vagy, ami nem feltétlenül baj, csak olyan csajt kéne keresned, aki hasonló szenzitivitású. Tipp: "6-7 szer dobott" mibõl gondoltad, hogy harmadjára, negyedjére, vagy hetedjére nem fog dobni. Nem kéne ennyire "futnod utána", mert így abszolút elveszíted a tiszteletet, megbecsülést. egy szerényebb lány kéne neked. 25/N
A kérdező hozzászólása: most egy kívülrõl szerénynek kinézõ és remélhetõleg belülrõl is szerény barátnõm van , aki szolid, szemüveges és okos, az elõzõ egy krva volt azt tudom
Ahhoz, hogy 6-7-szer szakítsanak veled, a te segítséged is kellett. A legtöbben az elsõ után is továbblépnek, még ha fáj is, hogy legalább a méltóságuk megmaradjon. Arról nem is beszélve, hogy a józan esze szerint mit vár az ember olyan partnertõl, aki ennyire nem tudja, mit akar tõle, ráadásul érthetõen kimondta, hogy nem szerelmes belé. A második barátnõd semmi rosszat nem tett azzal, hogy barátai mernek lenni, még ha köztük van az exe is. Nem mindenki szakít gyûlölködve. Azt meg végképp nem értem, mitõl sérelem neked, hogy tekintettel van a pánikbetegségedre. Ha cukorbeteg lennék, nem sértõdnék meg, hogy az ismerõseim nem kínálnak sütivel.

Miért szexelnek 14 éves gyerekek? Csak engem borít ki?

felelõtlenség szerintem, és nem hiszem el, hogy nem lehet várni még pár évet. 14 évesen lehet, hogy valaki testileg már érett a szexre, de agyilag tuti, hogy nem. nyilván a szülõk meg nem tudják tiltani, csak annyit tudnak tenni, hogy felhívják a veszélyekre a gyerkõcök figyelmét no de akkor is. én ezt nem értem tényleg... ti ezt hogy gondoljátok? lehet ezen egyáltalán változtatni, vagy a mostani fiatalokba (bár én sem vagyok öreg, 19 vagyok) ez égett bele, hogy aki szexel az hú de menõ és az milyen jó?

Legjobb válasz: Nagyszüleid is dugtak tini korukban, miért baj ha a mostaniak is?

Nagyszüleid is dugtak tini korukban, miért baj ha a mostaniak is?
nem felelõtlenség. a btk sem tiltja szexelni jó
Ez a pina varázsa.
Engem csak az borít ki, hogy 14 évesen többet szexeltek mint én egész eddigi életemben :-( 24f
Én sem értem, de inkább attól borulok ki, hogy szexel, de fogalma nincs pl. az elõváladék fogalmáról, szex után meg ide jön rinyálni, hogy "Terhes leheteK? A barátom idõben kivette, két hete késik. 14L" Észt meg nem osztottak sem neki, sem a fiújának. Az abortuszt meg majd Apu-Anyu fizeti... 24L
Az a baj, hogy már a törvény is engedi azt, hogy 12 évtõl szexelhessen valaki 18 éven aluliakkal.
Attól függ miért. Ketté választanám. A brahiból, mert "menõ", mert azt mondták a barátnõi, stb... ostobaság 30 évesen is. Ha meg együtt van a párájával X ideje, fülig szerelmesek, és szeretnének egymásié lenni, akkor nem fogom azt mondani, hogy ne csinálják. Csak ésszel persze.
na ezt egy kicsit rosszul fogalmaztam meg, nem arra gondoltam, hogy legyen ott valami felügyelet..:D Hanem akár adjunk nekik óvszert, meg felesleges megtiltani, hogy mondjuk együtt aludjanak. Jobb, ha otthon, mint valami ismeretlen helyen.
Szexeljen mindenki, amikor akar, a saját felelõsségére. Másrészt nem tudhatod senkirõl, hogy szellemeileg mennyire érett. Tiltani meg mi értelme lenne? Inkább segíteni kellene, hogy tényleg biztonságosan csinálják. 19/F
mindenkinek magánügye, hogy hány évesen kezdi, de azért tényleg nem kéne 14 év alatt

Ki érti a mai lányok ízlését? Én miért nem tetszem akkor nekik, engem miért utasítanak el, ha bepróbálkozom náluk, hogyan tudnék én is barátnőt szerezni, lehetőleg olyat, aki vonz is?

Nem értem, engem fikáznak a szép lányok, hogy ronda vagyok, erre mit fedeztem fel facebookon, hogy egy nem vonzó, erősen szifon szemüveges srác egy egészen vonzó, szép csajjal van együtt és a csaj őrültem rajong érte. Én meg már úgy érzem magam, ha kimegyek az utcára emberek közé, hogy egy rakás [email protected] vagyok, szó szerint, egy rondaság, aki egy csajnak sem kell és hát volt is már, hogy beszólt pár csaj, hgoy mekkora orrom van meg volt, hogy csak megláttak és nevetgélni kezdtek és érdekes mód más csúnya fiúra meg még tapadnak is, akkor msot hogy is van ez?

Legjobb válasz: korod?

korod?
Küldj képet! :)
jaja, egy kép megoldaná a helyzetet.
Küldj egyet.
+ ha õk barátok (fiú és lány), akkor nem számít a kinézet. gondolj bele, te mindent nézel rajta?
Ha bírod?
Képet ide is küldhetnél :D
Kuldj kepet. :) egyebkent en sem ertem.. lany vagyok, de egy csomoszor eszrevettem, hogy a legszebb lanyoknak vannak a legcsunyabb pasijuk.. viszont az is megfigyelheto, hogy a helyes pasiknak is csunya baratnoik vannak.
nem igaz a legszebb lányoknak van a legundorítóbb kigyúrt agyú gondolkodni nem tudó teszem a fejem barátjuk ! De lassan már a normálisak is átmennek ebbe a kategóriába

Engem miért írtak ki 36 hétre és miért nem 40-re?

Legjobb válasz: A kérdés kevés infót tartalmaz ahhoz, hogy válaszoljunk. Biztos, hogy 36-ra lettél kiírva? Mi alapján a 36. hétre? 28 napos ciklusod volt? Egy babád van, vagy ikreid? Magasabb a cukrod? van valami komplikációd? Még sok infó kéne, hogy találgassunk, mert igazán ezt a dokid tudná megmondani..

A kérdés kevés infót tartalmaz ahhoz, hogy válaszoljunk. Biztos, hogy 36-ra lettél kiírva? Mi alapján a 36. hétre? 28 napos ciklusod volt? Egy babád van, vagy ikreid? Magasabb a cukrod? van valami komplikációd? Még sok infó kéne, hogy találgassunk, mert igazán ezt a dokid tudná megmondani..
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi komplikáció!3. gyerek:) Most 25 hetes vagyok és június 27-re írtak ki.Szóval ezért nem értem!!!

Miért van az hogy egy pasi csak addig teper, amég biztosnak nem érzi a helyzetét? Ez csak engem ábrándít ki?

Első pár hónapban még mindent megtett értem, de utána azt vettem rajta észre mintha már nem is érdekelné annyira ez az egész kapcsolat elég langyos víz lett. Én pár hónapig még pitiztem, próbáltam rávenni hogy valahogy szeressen, de mára már nagyon meguntam és azt hiszem ki is ábrándultam. A sok veszekedés is kiábrándított. Szerintetek ez normális? Akkor nem is voltam igazán szerelmes? 19L 20F

Legjobb válasz: Nem, nem csak téged ábrándít ki! Nem vagy egyedûl!

Nem, nem csak téged ábrándít ki! Nem vagy egyedûl!
Nem tudom, én nem szoktam visszavenni. Azért érezze mindig, hogy nõ, hogy meg van becsülve, és hogy nagyon fontos számomra :)
a nõk is és mi is hajlamosak vagyunk visszavenni, ha már biztonságban érezzük magunkat. de azért ennyire...az múr túlzás
A kérdező hozzászólása: Akkor csak úgylehet tartós párkapcsolatban élni ha szemethunyok efölött?
Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel, bár kivételek mindig lehetnek. Én ismerek kivételt. Na õ nem az én pasim.
"van egyáltalán olyan pasi, aki komolyan is gondolja és nemcsak az elején?" Van, csak pl én már vén róka vagyok :) (32)
ezt én is észrevettem, hogy amikor viszonzok bármit, onnanstól kezdve megszûnik minden. van, hogy szex elõtt. hát sajnálom, hogy ilyenek a pasik.
Voltál már horgászni? Meddig eteti egy horgász a halakat? Amíg ki nem fogja õket, nemde?
Nem minden férfi olyan...
A kérdező hozzászólása: Én nem fogom senki alatt rezgetni a lécwet mivel komolyak a szándékaim szóval ha ez tart össze egy kapcsolatot az nem az amit akartam...van egyáltalán olyan pasi, aki komolyan is gondolja és nemcsak az elején?
Mert amikor már "megvan", a nõk is eltunyulnak, nem illetik magukat... Így a fickó nem akarja már hódítani...
Úgy, hogy másik párt választasz. Ennyi a titok.

Engem miert nem vesz el senki felesegül? 30 éves vagyok jol nezek ki adok magamra. Bezzeg a tesom már elevették 2 éve pedig nem is ad magara átlagosan nez ki alacsony hatareset sulyu nem festi a hajat se polo farmerban jár és orvos lett a férje

Én meg festem a hajam sz?kére nem ronda barna magas vagyok vékony nagymellü ja a tesom kismellü hozzám képest én 80 e ? 80 c

Legjobb válasz: Talán mert a melled térfogata nagyobb mint az agyadé...

Talán mert a melled térfogata nagyobb mint az agyadé...
Hallottad már azt a mondást, hogy a kevesebb néha több? Feltûnõ szõke haj, agyonsminkelt arc, hihetetlen színekben pompázó karmok, mininél is minibb szoknya, köldökig kivágott felsõ - ezek nem éppen a családanyának/házastársanak való típus ismertetõjegyei szerintem. Egyébként az ha valaki farmerban meg valami egyszerû felsõben van smink nélkül, az még nem igénytelenség. Attól még nézhet ki jól. Meg még egy közhely - elsõdlegesen nem a külsõn múlik. 26F
Mert talán nem csak a külsõségek számítanak??? Én is csinosan öltözködök, de kicsi a mellem, nem vagyok szõke, nem festem már a hajam és nincs rajtam egy kiló vakolat. Mégis hosszabb távú kapcsolatokat értem eddig el mint a nagymellû csudaplázacicavagyok és butamintaföld ismerõseim. Talán a húgod egy kedves okos nõ? Értékeld át magad.
nah most akkor olvasd el mégegyszer amit írtál, és akkor megtudod, hogy miért nem vesz el téged senki feleségül!
Régen rossz lenne, ha azért kellenék valakinek, mert festem a hajam, tökéletes a súlyom, tökéletes a mellem, folyton belõve a séróm, smink nélkül ki se lépek, és miniben nyomulok, a farmert még játszósruhának sem ismerem... Ez eléggé gáz lenne, mert valószínûleg egy ribancnak gondolnának a pasik, aki minden pénzét külsõségekre költi és akivel nem érdemes hosszútávon lenni. Ha így élnék, akkor beérném a beszólogatós hülyékkel vagy a nõs emberekkel... Az okos és normális férfiak talán a szolídabb, természetes, sportos és ápolt megjelenésû lányokat díjazzák... Persze nem mind, tehát van esélyed, csak kitartást!
Talán azért, mert kicsit (NAGYON!!!) beképzelt vagy.
Valamit tud a tesvéred, amit te nem. Ismerned kellene annyira, hogy ellesd a sikerének a titkát. Próbálj esetleg az õ társaságukba járni, ha befogadnak. Ne görcsölj a párkeresésre. Várd meg, amí érted is eljön valaki.
Talán mert nem a külsõségeken múlik egy kapcsolat? Hosszútávra a férfiak inkább belsõ értékekkel rendelkezõ nõket keresnek - gondolom eddig itt véreztél el.
Azért, mert téged az utcasarkon akarnak csak "feleségül venni" 1-2 órára. Ez a hozzáállásodból meg a nagyképûségedbõl jön le fõleg, nem abból, hogy milyen a külsõ borításod. Hülye p*csa vagy, én sem akarnék soha ilyen feleséget, aki lenézi a saját testvérét és irigykedik. Megérdemled. :) Tudod feleségnek a normális nõk kellenek, a csinosság csak extra.
Talán mert a tesód még pólóban és farmerben is százszor értékesebb ember, mint Te kicsípve. Amúgy nekem fake gyanús... 23N
F A K E
Mindegy, hogy fake kérdés vagy sem. Mégpedig azért, mert a való élet tele van ilyen üresfejû libákkal. :(
talán mert hü.lye vagy, a tesód meg nem... a kérdésed szövege alapján setét vagy, mint az éjszaka...ne csodálkozz, hogy a kutyának se kellesz..
1, hiába van diplomád, attól még eszed nem lesz. Nézd meg, hogy milyen a helyesírásod is, az sok mindent elárul az emberrõl. 2, hiába látsz te valaki rondának, másnak attól még kellhet 3, a felháborító az, hogy nem veszed észre magad: a külsõség nem minden 4, kövér vagyok, bõrbeteg, 6 éve párommal és már menyasszony vagyok, hamarosan házasodunk, baba is lesz, meg minden, szóval háborodj fel! :D
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vessz%C5%91_%28%C3%ADr%C3%A1sje.. hátha ezek után sikerül férjhez menned:)
én is ilyen voltam, mint a kérdezõ, és volt egy srác, aki kidobott vagy 5x mielõtt elkezdett velem komolyan járni, és teljesen átalakított (barnának kellett lennem, megtiltotta a szoknyát, stb stb) és úgy kért meg. aztán kidobott azzal az indokkal, hogy igazából soha nem fogok megváltozni (holott szerintem pont az volt a baj, hogy mindenem feladtam érte, és így már le is nézett)
"meg diplomas vagyok nem buta." A kettõ nem zárja ki egymást. :D
Hozzám jössz?
téged sem az eszedért "szeretnek"
Nekem is van diplomám, pénzügy-számvitel szakról + idén kezdem végre a mestert. De hidd el, az iskolában, bármelyikben a tanagyagot kell megtanulni és nem azt, hogy hogy kell viselkedni és mi a helyes értékrend. Vizsgára, zh-ra gyerekjáték bemagolni, begyakorolni a kért anyagot, de attól még hülye marad az illetõ szociális intelligencia terén, mert azt nem fogják neked megtanítani. Nem véletlenül van sok-sok tahó és buta diplomás. Még annyi: mindenki válaszolt a kérdésedre, de ha képtelen vagy agyilag felmérni a mondandónkat, akkor megint csak az intelligenciád szegénységére írhatod a dolgod. Szerencsére az egyetemen többségben vannak az okos/csinos/és még sok nagymellû is van/magas/alacsony nõk, az olyan primitívekkel szemben mint te. Nyugodj meg, nem fog elvenni senki, de aggódnod sem kell, mindig lesz jelentkezõ 1-2 numerára, ha ügyes vagy még profitálhatsz is belõle, manapság a beképzelt r*bancok körében jól menõ szakma ez is, még diplomáznod sem kellett volna.
Istenem!! Mondjátok hogy ilyen nincs! Ha a saját testvéredre féltékeny vagy képzelhetem milyen ember lehetsz! Jobb is ha nincs senkid ilyen felfogással. A másik meg az hogy:"egymas utan 2 orvost is összeszed" Na itt kijön, hogy ugyancsak a felszín számít. Miért mi lenne ha kõmûves lenne a párja?? Akkor nem lennél irigy, ha vele lenne boldog? Szánalmas egy idióta nõ vagy!
:D Még senkinek sem esett le, hogy FAKE kérdéssel állunk szemben? Ráadásul pasi írta. Egy nõ tudja, mi a különbség a 80C és a 80E között, ráadásul egy nõ nem ír olyat, hogy 'belövi' a haját... Ezt valami szánalmas, forever alone-kategóriás, megkeseredett pasi írta...
Ilyenkor kezd elmenni a kedvem attól, hogy nõ vagyok.Szégyellem a saját nemem.
mert az ilyen nõket nem kapcsolatra, hanem csak "arra" akarnak a férfiak.... Ráadásul a természeted sem szép...elég sekélyes vagy, ha azt hiszed igénytelenség smink nélkül járni (pedig én sem megyek smink nélkül utcára), azt, hogy a barna hajú nõk rondák. Feleségnem a praktikus gyakorlatias, kedves nõk kellenek a férfiaknak, aik majd a sminkjük mögtt a gyerekeiket is tudják nevelni, nem csak miniszoknyában parádézni. Természetesen az csak plusz, hogy mindezek mellet a nõ csinos, jóalakú is. De nem csak a külsõségek számítanak, sõt
160 cm magas vagyok, nem festem a hajam, nincs mûkörmöm csa púdert és szempillaspirált használok. Kedvenc öltözékem a tornacipõ-póló-farmer kombináció. Három férfi kérte meg 22 éves koromig a kezem és egynek mondtam igent aki ma a férjem. De nekem nem jár, mert nem olyan vagyok mint te. (:
Arra most akadt rá a szemem, hogy 80E... jesszum, az nem ér földig melltartó nélkül?
Kérdezõ, cikk neked, témába vág: http://velvet.hu/szex/2012/05/27/buta_noket_akarnak_agyba_vi..
mert a homlokodra van írva hogy férjet akarsz fogni!sajnálom a tesód, hogy így lenézed!
A kérdező hozzászólása: Nem értetek ti semmit.ne is valaszoljatok akkor.ja és aszilikon nem lóg térdig.meg diplomas vagyok nem buta.
A diploma és az ész között nem feltétlenül van összefüggés, fõleg a szociális készségek terén. Megkérdezhetem, hogy mi lenne az a válasz, amivel elégedett lennél?
De válaszoltak. Te viszont ne kérdezz, ha nem fogadod el a választ. Arany szabály. Úgy látszik az a diploma szart sem ér.
Szerintem attól még nem vagy rossz ember. Akik itt írogatnak biztos éreztek már hasonlót, hogy a másiknak milyen jó, csak nem vallják be, könnyebb a másikat elítélni. Tényleg vannak olyanok, akik alig adnak magukra és nem a sminkre gondolok, hanem tisztálkodás szempontjából és így is van párjuk. Lehetsz úgy is csinos, ha nem öltözöl prostinak. A hétköznapokban ne hordj miniszoknyát, meg kivágott ruhát, magassarkút. Legalábbis ne egyszerre. Ilyen külsõvel nem is akarnak majd tõled többet. Azt látják, hogy egy újabb olyan csaj, aki csak arra jó. Szóval öltözködj visszafogottabban, ne agyalj azon hogy neki miért van és neked miért nincs, inkább törõdj magaddal és érezd jól magad a bõrödben. Ne akarj görcsösen férjhez menni, mert megijednek a pasik. :-)

Mégis hogyan lehet ilyen csúnya, egyáltalán nem is vonzó fiúknak is cuki, aranyos barátnõje, komolyan engem miért küldenek el ronda jelzõvel, mikor én is nézek ki így, mint ezek a semmilyen külsejû, fejû fiúk?

Épp most találtam egy új ilyen srácot a neten, kis kövérke, semmi izom, csak egy kis háj, nem vészesen kövér, de duci és hát a feje is kis pufi, tök átlagos semmi olyan, hû, de menõ férfias vonás külsõre, semmi széles váll, hát, értitek se szõr semmi! Én nekem vékony alkatom van, edzek is, szálkás izomat, igaz nem vagyok egy nagy benga állat, szinte semmi zsír rajtam, de arcra is szerintem simán megütöm az ilyen egyszerû srácok szintjét. Állítólag szépek is a szemeim, de az tuti, hogy nem tucatszemeim vannak, ilyen szemszín elég ritka manapság, mégis engem észre sem vesznek a csajok, más meg semmi extra külsõvel is simán becsajozik, ráaádul enne a srácnak is tök jó csaja van. Ami a legdurvább, hogy tinikrõl van szó! Már pedig mindenki tudja, hogy a tini lányok a legválogatósabbak külsõre. Komolyan nem értem én ezt, én ronda, más meg simán felszed csajokat. Mi a fene van ebben a világban?!o.O

Legjobb válasz: Lehet, hogy van stílusa, kisugárzása? Lehet, hogy nem utcán "támad le" random nõket, hanem jár társaságba, ott megismeri alaposan a "kiszemeltet", és csak egy csajnak udvarolt, aki igazán bejött neki? Mondjuk ilyenek állhatnak a háttérben...

Lehet, hogy van stílusa, kisugárzása? Lehet, hogy nem utcán "támad le" random nõket, hanem jár társaságba, ott megismeri alaposan a "kiszemeltet", és csak egy csajnak udvarolt, aki igazán bejött neki? Mondjuk ilyenek állhatnak a háttérben...
Rohadtul nem értek itt senkit!!! Egyiknek az a baja hogy ronda és nincs barátnõje, a másiknak meg az hogy jól néz ki és nincs barátnõje!! Egyébként könnyen kiderítjük hogy miért nincs barátnõd... Küldj egy képet(jöhet priviben is)
nyugodtan lepontozhatod, lepontozhatjátok azt, aki azt írja, rosszul látod! nyugodtan! de: attól még te is azokra mész rá, akik tökjól néznek ki, szóval te ugyanolyan vagy, mint azok a lányok, akiket szídsz. Háh! Rejtély megoldva!
Jaj ne hidd már el, hogy miket mondanak a lányok... "Jófej, humoros" Nekem is mondtak már ilyeneket, meg hogy "rendes, kedves, udvarias" jópárszor kaptam már udvarias jelzõt. Kitörölhetem vele a s**gemet! Azzal is, hogy rendes vagyok, meg azzal is, hogy meg tudom nevettetni õket. Mind nem ér egy kalap szamócát se, mert miután két külön irányban támad dolgunk máris elfelejtenek... Ez az egész párkeresõsdi rohadtul nem azon múlik, hogy milyen vagy nézd meg a sok tapló tahó idiótát is akik fullos csajokkal járkálnak, meg a pénzes sutyerákokat is a tuningverdájukban. Az egész csak a büdös nagy szerencsén múlik. Jó helyen vagy jó idõben, összefutsz egy lánnyal és van valami megfoghatatlan jelenség ami miatt vonzódtok egymáshoz (vagy egyik fél a másikhoz). Van egy lány ismerõsöm. Az "ideálomtól" bár nem szeretem ezt az idealizálást, de igencsak eltér tõle. Nem hasonlít rá. Ismerem a belsõjét egy elkényeztetett pénzes csaj, valamelyest még lusta is, ha egy kisebb fizikai nehézségbe botlik (például kiránduláskor hosszú lépcsõn kell felmenni egy dombra) máris nyafogni kezd és még elég durva is tud lenni simán elküld bárkit az anyjába. Akárhogy töprengek rajta azt érzem, hogy én ezzel a lánnyal nem tudnék együtt élni hosszú távon, pláne hogy néha még rövid távon is bosszantó. Mégis mikor meglátom, hogy csak feltöltött egy képet magáról, vagy csak írt valamit azon a retkes facebookon mindig hevesebben kezd verni a szívem és rohadtul nem tudom miért... Azt akarod, hogy valaki beléd szeressen? Dõlj hátra és kezd el teljesen mással foglalkozni mint a nõkkel. Csináld azt amit szeretsz, felejtsd el, hogy társra vágysz, elég ha emberek közé mész utána már puszta szerencse az egész. Próbálhatod leszólítgatni a nõket a bevásárlóközpontban vagy a tököm tudja hol... Látod mi lesz az eredménye? Ha nincs meg a vonzalom akkor nincs meg.
A kérdező hozzászólása: Még szép, hogy a külsõmmel foglalkozom, hiszen a lányoknak ez az elsõdleges, folyton azért küldtek el, mert szerintük ronda vagyok. -.- Igen, mégis mi mást tehetnék, ha mindig a külsõn bukom el? Képzeld ismerkedtem már lányokkal kép nélkülé és nem is egy megkedvelte, de miután taliztunk utána csak jelezte, hogy nem vonzódik hozzzám, szóva igen is a külsõ a lényeg a lányoknál, ezen múlik minden épp ezért nem értem, miért kell sok lánynak csúnya fiú, ha engem elküldetenk, pedig állítólag jó fej vagyok meg humoros stb.
Te a szerelemrõl már hallottál?
Már megint te? Elmondom még egyszer miért megy nekik: OLYAT TUDNAK NYÚJTANI AMIT TE NEM. lehet az pénz, humor, megértés, akármi b+ ami benned nincs meg, mert csak a ki-be b*szott külsõddel foglalkozol.
írd le egy konkrét csajózós esetedet, onnan, hogy meglátod és odamész hozzá.
két tipp: õ belsõre jobb, vagy jobb a kiállása, vagy a csaja is csak külsõre "tökjó". másik: valójában õ egy tökjó pasi, mert a pasiknak meg a nõknek más pasik "tetszenek". kicsit nézzél magadba, hogy vajon csak a külsõd lehet-e értékes, és ha nem, másban miért csak azt veszed észre, és azt hasonlítgatod???? 26N
Jajjj te kis butus.Ha jól nézel ki az valójában hátrány, mert félni fognak tõled.Te se mersz odamenni a legbombább csajhoz csak úgy nem igaz?Az meg, hogy kopjál le, egy büdös bunkó ótvar ge*ikurwáról árulkodik csak, az meg neked nem kell.

Engem miért csak a nyomúlós/egoista fiúk találnak meg akik azt hiszik hogy jól néznek ki?

16 vagyok és szerintem nem csúnya(szõke hátközépig érõ haj,kék szem,165cm,43kg meg alapveõen normális vagyok,jól tanulok,szeretek olvasni vannak barátaim akikkel elvagyok de egyszerûen a közelbe semmi értelmes fiú nincs.A suliba nem lehet ismerkedni mert aki egy kicsit is bejön az mind az foglalt.Közben pedig mindenkinek van valakije ez miért van??

Legjobb válasz: Mert egy hul.e plaza pitsa vagy azért!

Mert egy hul.e plaza pitsa vagy azért!
A kérdező hozzászólása: Mert te aztan annyira ismersz...az a fogalom nem nalam kezdodik.
mert a lányok letörik azoknak az önbizalmát, akik rendesek, és érdemesek lennének egy értelmes lányra... aztán jön a sirás hogy miért csak a nyomik vannak, majd a normálisaknak elegük lesz az egészbõl, és homokosok lesznek :) kár hogy én nem tudok vonzódni a férfiakhoz...
Mar bocs de pont az ilyen csajokat kerülöm mint amilyen te is vagy!Felszínes királylány.
Azért mert nem ismerlek, de sztem ha ismernélek se "nyomulnék" rád mert úgy érezném esélyem se lenne. :/Ha valaka tetszik neked(nem csak külsõleg) és a kiszemelteden látod, hogy nem mer lépni akkor adj egyértelmû jeleket vagy kezdeményezz te. De szurkolok, hogy taláj magadnak egy hozzád illõ párt.
Felszínes vagy. Talán kinövöd huszonéves korodra.
Mert a herceget várod fehér lovon, és aki nem néz ki tökéletesen, azt észre se veszed. Egyébként nagyon sovány is vagy, de nem ez a baj.
Ez van, ha a lányok csak a külsõt nézik. Ásd el magad!:D

Engem miért készített ki a féltékenységével a smink, vagy akármi miatt, amikor a köv. Nõjérõl meg azt mondja nem a smink számít?

engem nem egyszer kínzott bõgésig vagy a smink miatt, vagy mert miért festem a hajam, vagy mert ne vegyek fel szoknyát, mert hogy szerinte minden r*bancos, a mostani nõjérõl meg olyanokat mond, hogy sminkel, de ugye nem ez a lényeg, nem ezt kell nézni, meg stb stb

Legjobb válasz: Kihasznált? nem tom

Kihasznált? nem tom
A kérdező hozzászólása: 4 évet voltunk együtt, nem hinném, hogy kihasználásról lett volna szó én arra gondolok, lehet csak valaki voltam, hogy ne legyen egyedül, nem a szerelme. mert jah, ha szeretünk valakit, akkor ugye nem belekötünk hogy hogy néz ki, hanem tetszik mindene. de lehet nem jól látom, nem tudom
Ezt veheted bóknak is, téged szebbnek tartott és tudta rád könnyebben mozdulnak mint a mostani barátnõjére.
Lehet hogy téged értékelt és nem szerette volna hogy más pasik is csorogjanak utánad de a mostani barátnõje meg olyan mutogatós barátnõ féle akivel menõzik hogy nézd nekem ilyenem van.
Erre céloztam.
Nem csak sexuális úton lehet vkit kihasználni.
A kérdező hozzászólása: értem. hazugság volt maga az egész kapcsolat az elejétõl a végéig én most ezt nagyon így érzem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!