Találatok a következő kifejezésre: Engedtem, hogy Hogyan jobb (2 db)

Engedtem, hogy megujjazzon. Hogyan jobb vagy kibírható így is az első alkalom?

érdekes a kérdésem a lényeg, hogy még sz?z vagyok és leszeretnék feküdni a barátommal már több mint 8hónapja együtt vagyunk, igazából félek, hogy nagyon fájni fog, mert nem engedtem, hogy megujjazzon, egyszer?en taszít, összerántom magam, megfeszülök, nem tudom, szerintetek, így mennyire lesz fájdalmas...

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de nekem még úgy is eléggé fájt, hogy nálunk volt ujjazás.. Bár mindenki más, és lehet, hogy te pont azok közé tartozol akinek nem fog, mert ugye van ilyenis. Szerintem nem kéne ennyire tartanod az ujjazástól, ha megtörténne, akkor abból következtethetsz, hogy mennyire fog fájni ha majd nem az ujját rakja be.

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem még úgy is eléggé fájt, hogy nálunk volt ujjazás.. Bár mindenki más, és lehet, hogy te pont azok közé tartozol akinek nem fog, mert ugye van ilyenis. Szerintem nem kéne ennyire tartanod az ujjazástól, ha megtörténne, akkor abból következtethetsz, hogy mennyire fog fájni ha majd nem az ujját rakja be.
Szia!..Hány éves vagy?:) ...Figyelj szerintem már eleve bebeszéled magadnak hogy nagyon rossz lesz és emiatt lehet nálad ez a rossz érzés:S..próbálj meg ellazulni és csak oda koncentrálni..és ha odakerül a sor csak akkor tedd meg ha te is akarod!..Az is lehet a baj hogy nem vagy még rá felkészülve:S..De szerintem pettingeljetek és próbálj meg lazítani..és tényleg csak akkor tedd meg ha úgy érzed!:) Sok sikert!puszi;)
Persze ha nem akarod akkor nem kell bedugnija az ujjät mär az is jo ha a csiklodat ès környékét jol megsimizi esetleg megpuszilgatja vagy benyalhat a bejäratba is és ha mär majd ezek utän nagyon nedves leszel biztos berakhatja nyugodtan finoman meglätod jo lesz
Hogy érted hogy taszít?Nem kívánod?
Hogy kívánhatod azt amit nem is próbáltál soha? Ne aggódj ha megmossa a kezét nem fogsz elkapni ferõzést! Mért nem lehet az "romantikusan" csinálni? Ha fekszik melletted simogat és közben bedugja az ujját az mért nem romnatikus? Hisz közben ott van melletted, csókol és szeret. Simogatni sem szokta neked, vagy te neki?
És magadnak szoktad csinálni? Illetve próbáltad már? Tampont használsz vagy betétet? Mert ezektõl is nagyban függ a dolog, viszont a lényeg mindenképpen az, hogy ne félj tõle, ne görcsölj rá ennyire a dologra és meglátod, nem lesz semmi baj, fõleg, ha a barátod türelmes. Sok sikert!
Vannak nõk akik egyszerûen nem bírják elviselni ha valami bennük van... :S Remélem te még csak tapasztalatlan vagy. Próbálkozzatok, izgasson fel minél jobban, és ha fáj vagy ugyanígy "begörcsölsz" szex közben, várjatok még. Ne aggódj, nem fog emiatt jobban fájni, ha magát a szexet kívánod, csak az ujjazással van bajod.
Probalkozzatok meg. Sokan vannak igy az elejen. Lenyeg, hogy lazulj el es ha nem megy ne eroltessetek, mert akkor tenyleg nagyon fog fajni.
Szia! Mi hónap után feküdtünk le egymással, és elõtte már 3 hónapja pettingeltünk, azaz megujjazott a barátom. Én akkor véreztem néha, de nem fájt egyáltalán, és így amikor elõször szeretkeztünk nem véreztem egyáltalán. Amúgy azért fáj, mert nem vagy felizgulva, és ha össze is rántod magad, az eléggé azt jelzi, hogy nem vagy rá felkészülve. Hány éves vagy?
Figyu...nekemis volt ilyen az elején hogy féltem meg nem kívántam meg minden ilyesmi...de pettingeltünk sokat...jobban megismertük egymást...és jobban megbíztam benne..és így el tudtam engedni magam!:) ...Próbálj meg mindenképpen ellazulni és csak a pillanatnak élni!:) ..Meglátod tök jó lesz minden!;)Puszi
Ez érdekes.. Én is azt nézem, hogy amikor válaszoltam még nem így volt feltéve a kérdés!
A kérdező hozzászólása: amúgy mi az hogy átírják a kérdésem.. =/ :@
A kérdező hozzászólása: de szokta simogatni, ezekkel nincs semmi gond, és ahogy írtam próbáltuk már , csináltuk csak kértem, hogy hagyja abba, mert összerándulok és fáj, nem szoktam magamnak se, valahogy brrrr nem, és igen emiatt használok betétet, mert ehyszerûen nincs undorom magamban nyulkálni, persze a testem hozzám tartozik, de valahogy nem megy...és elmondtam barátomnak és õ is így vélekedig hogy nem szívesen csinálja... igazából az érdekelne, hogy van -e így más is vagy csak én vagyok ilyen "béna"
A kérdező hozzászólása: igazából romantikus típus vagyok, és valahogy nem tartom annak, hogy az ujjával nyújjon belém, meg nagyon érzékeny vagyok könnyen elkapok fertõzéseket pl.: balaton...meg hasonló, és az is hogy mennyi baktérium lehet az ujján, persze megmossa de akkor is..és nem is kívánom
A kérdező hozzászólása: 18 éves leszek, próbáltuk már és egy szintig el is jutottunk, de egyszerûen nem megy, mert ahogy írtam taszít... szívesen várok még a véleményeteket mert érdekel...köszi :)
A kérdező hozzászólása: már írtam, hogy hány éves vagyok, de akkor ismét 18 leszek...

Miért engedte meg az EU, hogy indulhasson az EU-parlamenti választásokon egy olyan párt, mint a Jobbik?

Felgyújtja és kidobja az ablakon az EU-s zászlót, nyíltan oroszbarát és EU-ellenes, volt már pár zûrös antiszemitizmushoz köthetõ ügye, és ne is feledkezzünk meg az olyan mondásokról, mint a "nem vagyunk demokraták" és "nem az ÁVH fog grasszálni a választás napján, hanem az Iráni Forradalmi Gárda"

Legjobb válasz: Az EU-nak is tisztelnie kell a választók döntését, akaratát bárhogy is döntenek azok. Errõl szól a demokrácia.

Az EU-nak is tisztelnie kell a választók döntését, akaratát bárhogy is döntenek azok. Errõl szól a demokrácia.
Szerencsére ezt is nem az EU dönti el, hanem a magyar választási törvénykezés.Azt pedig Budapesten dolgozzák ki, nem Brüsszelben.
Kérdezõ és mások! Rendkívül egyszerû oka van ennek. AZ Uniónak - minden ocsmánysága, minden ostoba politikusa, és minden cinizmusa ellenére - egyszerûen más az elvrendszere. Belsõ indítékból, a létébõl következik, hogy számára ebben a formában a tiltás fogalma nem is létezhet. Egyszerûen ilyen cselekvés, hogy "nem engedi" számára elfogadhatatlan, akkor se, ha csípõbõl tehetné meg. Összesen ennyi az alapvetõ különbség. ÉS minden más ebbõl a különbségbõl következik. Azt megértem, hogy csak nagyon tiszta gondolatmenettel és odafigyeléssel érthetõ meg, miért van ez így.
Az EU nem egy mindenható szervezet. Ha a tagállamok teleszavazzák kommunista pártokkal, akkor a fõ ideológia az lesz. Ha nemzetiszocialistákkal szavazzák tele, akkor olyan lesz. Ilyen egyszerû.
A liberalizmus azt jelenti, hogy mindenkinek tisztelni kell a véleményét. Sok-sok európai embernek az volt a véleménye, hogy kellenek szélsõjobbos pártok is az EU parlamentbe és ezt õk tiszteletben tartották. Angliában konkrétan a legtöbb mandátumot egy EU szkeptikus radikális párt vitte el. Miért csak addig tart nálatok a véleménynyilvánítási szabadság, amíg az passzol a ti véleményetekhez? Ezt soha nem értettem. Ráadásul a Fidesznek és az MSZP-nek is voltak hajmeresztõ kijelentései. Meg lehet élni 47k-ból, vagy akinek amennyi pénze van, annyit is ér... Soroljam?
És ha valakit el kellene tiltani az indulástól, azok a kártékony pártok, mint DK, Együtt, LMP.
A francia Le Pen vezette FRONT NATIONAL-t sem tilthatja be. Es nem is a ez dolga. Alapból arra épül egy demokrácia, hogy a többség véleménye mellett. Azok hangját is képviselni kell akik ezekre a pártokra szavaznak.
És megint nem összevágott videókból kellene tájékozódni. Hallgasd meg mit mond a "nem vagyunk demokraták" után. Mert bizony, hogy még ezt is fel lehet tüntetni úgy, ahogyan most hangzik.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); -Az Eunak semmi köze hozzá? -Demokrácia, mond ez neked valamit, hmm? -Megszavazták õket demokratikusan, kb 1 millióan? -Magyarország 2. legnagyobb pártja? -Te antiorosz rasszista te. Miért baj ha orosz barát? -Miért baj ha valaki Eu szkeptikus? Nem lehet Eu ellenzék? Te antidemokratikus te. -Volt antiszemitizmus kapcsolható ügy? Hát aztán, ez itt Magyarország még, senki sem áll törvényen és kritikán felül. Olyan nincs hogy ha valaki zsidó, akkor nem lehet ellene szólni vagy tenni, mert az ami. -Azt szeretnéd hogy az ávh grasszáljon itt vagy mi? Visszakérdezek hasonló, ámbár annál jogosabb kérdéseket: -Izrael mit keres Euval kapcsolatos dolgokban, szervezõdésekben? -Ha õk részleges Eu tagok, illetve ha nem is, miért nem szól be nekik senki hogy amit a palesztinokkal csinálnak, ugyan az amit velük csináltak a nácik anno? -Ha a Jobbikot ennyiért ki kéne tiltani, akkor Izrael mit érdemelne a viselt dolgaiért? -De maradhatunk helyben is, 2006-ban az Eu miért nem ment neki a szemkilövetõknek? -Fodor a turbó liberális demokrata szivárványlovagként miért tereli és tartja övön alulinak azt az amúgy teljesen jogos kérdést hogy miért nem rendezi az expártja a tartozását, aminek õ a vezetésében is benne volt? -Õ aki megmondja mindig a tutit, hogy van képe pofátlanul egy új pártot csinálni, és a népre hagyni a tartozását fapofával, és újra beülni a székbe? -A pártszövetsége miért állt szóba vele, miért vette be a jelentéktelen, súlytalan, 0 bázisú pártját aminek õ maga az egyetlen tagja? -Az Eu miért engedte hogy Kovács Bélát, mint Ep jelöltet így tönkre tegyék? És még sorolhatnám. Tudom hogy ti libsik csak akkor szeretitek a demokráciát amikor elõnyötök van belõle, vagy az ellenfelet lehet vele ostorozni. Minden olyan helyzetben amikor ez a rendszer az ellenfeleknek kedvez, egybõl átmentek diktátorba.
A Jobbik térnyerése csak egy módon fékezhetõ meg, drasztikusan növelni kell az elmegyógyintézetekben a férõhelyek számát.
Ha a Jobbikot feloszlatnák akkor óriási tüntetések lennének és nem épp békés tüntetések.
Nem kizáró ok a zászlóégetés, pláne nem az oroszokkal való jó kapcsolat. Amíg meg a saját országában egy pártot nem tiltanak be (a fidesz-kdnpre is megvan az ok amiért rég be kellett volna tiltani), addig kénytelen elfogadni ha kijut. Btw, itten tényleg nincs demokrácia, egyszemélyi diktatúra van.
Ostobaság lenne betiltani a Jobbikot, mert az csak növelné a szimpátiát az irányába. Helyre kell tenni az országot és akkor a Jobbik eltûnik magától is.
Nagy sokkot fogsz kapni, de szerte európában erõsödtek az eurószkeptikus pártok, úgyhogy rossz éjszakátok lesz libbantagyúak! :)
Azt bírom a libbantakban, hogy még a saját rendszerük ellen is fellázadnak.
Nemtom eddig mintha földhöz vertétek volna magatokat kedves libsik, hogy az Eu milyen demokratikus. Most már mégsem kéne annak lennie? :D
Mert megengedte, hogy induljon egy olyanféle, mint az mszp vagy fidesz, akik 25 év bûneivel (lopás, csalás, hazugságok, stb)elérték, hogy legyen Magyarországon erõs szélsõjobb. Vagy csak Induljon a Banzáj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!