Találatok a következő kifejezésre: Engedjem a hogy (167 db)

Ma jön egy volt barátom hozzám este. Hogyan viselkedjek vele? Engedjem a csókot? Meddig menjek el? 18/L

Legjobb válasz: Ezt magadnak kellene feltenned ezt a kérdést...engedjem a csókot... Szeretnél vele csókolózni??? Ha igen akkor engedd és ki tudja mennyire élitek bele magatokat, ha elkedene lefelé menni a kezével a seggedhez vagy elkezdené lehúzni a felsõdet és te ezt már nem akarod akkor visszautasítod ennyi....

Ezt magadnak kellene feltenned ezt a kérdést...engedjem a csókot... Szeretnél vele csókolózni??? Ha igen akkor engedd és ki tudja mennyire élitek bele magatokat, ha elkedene lefelé menni a kezével a seggedhez vagy elkezdené lehúzni a felsõdet és te ezt már nem akarod akkor visszautasítod ennyi....
Nekem is hozhatnál egyet... A kérdésre a válasz: Csak te tudod eldönteni, kell-e neked az a csók, vagy több.
a hûtõajtóig menj el és hozz nekem egy sört
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat , azt tettem amit helyesnek láttam:)

Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy engedjék meg hogy rakassak egy piercing- et?

Mindig azt mondják hogy '' Maszkurát akarsz csinálni magadból'' és nem engedik :'((

Legjobb válasz: jól teszik. idiótán néz ki. te azt hiszed, hogy menõ, de nem. hidd el, jobb ha nem szúratod össze-vissza magad. nem beszélve az idióta tetoválásokról.

jól teszik. idiótán néz ki. te azt hiszed, hogy menõ, de nem. hidd el, jobb ha nem szúratod össze-vissza magad. nem beszélve az idióta tetoválásokról.

Hogyan győzzem meg a szüleimet arról, hogy engedjék meg, hogy tarthassak egy kisállatot?

Legjobb válasz: Az attól függ,hogy hol laktok, és milyen állatot szeretnél tartani....

Az attól függ, hogy hol laktok, és milyen állatot szeretnél tartani....
Üljetek le és beszéljétek meg közösen, hogy ki miért szeretné/nem szeretné, ha kisállat kerülne hozzátok. Mondd el nekik, hogy te miért szeretnél, gyõzködd õket azzal, hogy mindig kitakarítod õket, nem marad az õ gondjukra. Én pl. úgy gyõztem meg õket, hogy nagyon sokszor könyörögtem érte, és amikor végre megkaptam, mindig odafigyeltem rájuk. Kitakarítottam, amikor anya megjegyzést tett, hogy már érzi a szagukat, akkor is, ha én nem éreztem. Nem vitáztam a kisállattal kapcsolatban, hanem mindig megcsináltam, amit mondtak a szüleim, hogy lássák, képes vagyok gondozni egy kisállatot.
A kérdező hozzászólása: Kertesházban lakunk és törpehörcsögöt szeretnék.És ezeket énis mind megcsinálnám és naponta vagy50X elmondom ezt nekik de nem képesek megengedni
Mondd meg nekik hogy egy kisállat megtanítana felelõsséet vállalni és persze ha tudod fizetni a kiadásait (alom, kaja) az plusz pontot is jelent. Nekem mûködött patkánnyal, sok szerencsét hozzá :)
Ja és még valami. Soha ne add fel. Régebben volt egy törpehörim nekem is, õérte 3 hónapig könyörögtem, a patkányhoz meg több mint egy év kellett, de ha látják milyen kitartó vagy, talán meglágyul a szívük.
Hitesd el velük, hogy õk is szeretnék.Mutasd meg, hogy cuki és nekik is bejönne!Ha szerencséd van beleszeretnek... :)
A kérdező hozzászólása: Egy ideig tudnám fizetni a kaját és az almot és én is már kb 2-3hónapja küzdök és már mindent bevetettem mutattam videót képeket megígértem sokmindent de nem engedik meg.És nem fogom feladni, küzdök érte.
lehet hogy késõn írok és már kisállat farmod van, de most én vagyok UGYAN így :D nekem se engedik :/

Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy engedjék meg hogy vegyek egy vizipipát?

kösz

Legjobb válasz: Elõször írd meg,hány éves vagy.17 éven alul ne is reménykedj.

Elõször írd meg, hány éves vagy.17 éven alul ne is reménykedj.
15.35 Gratulálok.Az ilyen felfogású emberek miatt ilyen ez a magyar társadalom.
A vizipipa sokkal károsabb mint a cigi nem tudom mit hülyítititek a csajt azzal h nem káros. A közhiedelemmel ellentétben a viz nem szûri meg a füstöt.
A kérdező hozzászólása: Na a fatert nagy nehezen rá vettem hogy vegyen, de azt mondta még utána néz na itt a gáz, mert ha netten utána nézz legtöbb helyen azt írják hogy károsabb a ciginél. HELP!
A kérdező hozzászólása: :) ) jogos
Szerintem sehogy. enyém sem tudja, de amit anyu nem tud, az nem fáj neki ^^ 14/L
Nálunk volt drogprevenció a suliba és a csávó aki tartotta mondta, hogy a vizipipa károsabb mint a cigi, szóval aki azt mondja, hogy nem az vagy nem tudja vagy hazudik, amúgy ez a tv-ben is volt.
Ha nem arra, hogy te is kipróbáld, akkor miért is? Csak, hogy legyen? Az akkor felesleges pénzkidobás. Vagy vegyél és próbáld ki, vagy ne vegyél és ne hazudj nekünk. Ez egy anonim oldal, nem tudjuk ki vagy, nem kell tenni a jókisfiút. :) Amúgy 14 évesen nem hiszem, hogy engednék a szüleid. Iskolaidõben miért nem mentél? Apud pedig téved, a vízipipa nem káros. És utána nem jön a cigi. Kipróbáltam, és érdekes, semmilyen kényszert nem érzek, hogy cigizzek.
A kérdező hozzászólása: Szülinapomra kérném.Hát igen, fater már egybõl mondta hogy szó se lehet róla, mert utána jön a cigi meg már ez is az.De köszi hogy írtatok még jöhetnek a válaszok.Ma még próbálkozok, mert anyu már engedi sõt õ is fizeti :D.
Hát ha esetleg dohányzol, és a szüleid tudják, akkor szerintem ez már nem oszt vagy szoroz. Abból gondoltam, hogy ezt elmondtad nekik mit szeretnél. Szerintem azért nem engedik, mert ált. a fûvel szokták összefüggésbe hozmi. Persze azt is lehet benne szívni, de abba illatos keleti dohányt szoktak rakni. :) Azt még sok nemdohányzó ember is kipróbálja. Hogy, hogy vedd rá õket? Mond meg, hogy nem füvet akarsz bele tenni.
14 évesen természetes, hogy nem engedik.Menj át a haverokhoz, náluk majd tudsz vizipipázni.
A kérdező hozzászólása: óó, 14 vagyok. A suliba már mindenki próbálta /most nem azért akarok venni, mert már mindenki próbálta, mondjuk úgy is azt fogjátok hinni :P / na mindegy, de mikor még suli idõ volt mindig hívtak de nem mentem.Na valaki ötlet hogy hogy vegyem rá õket?
sehogy... ne vegyél vizipipát :-)
ha fatert akarod meggyõzni mutass neki olyan honlapokat ami kimutatja h nem annyira káros ami igaz is!nincs benne kátrány ami amugy a papirból keletkezik nikotin alig van benne mindössze 0, 5% egy átlagos(nem magas) cigiben 2% van.egyedül szénmonoxid azaz co2 van benne szoval azért káros de csak annira amennyire egy fõút!

Engedjek a barátom kérésének, hogy egy új illetővel újítsuk meg szexuális életünket?

Nem tudom mi tév? legyek, már több mint 2 éve vagyunk együtt, és most felhozta azt, hogy újítás képpen vegyünk meg még 1 csajt a szexbe.... Nem tudom mi tév? legyek... Mert azt mondta, hogy egyszeri alkalmat szeretne, de félek, hogy legközelebb újra el?hozná...

Legjobb válasz: Mondd meg ,hogy Te is szeretnéd ,ha csatlakozna még egy férfi :D Megnézném,hogy azt is ilyen jó ötletnek tartaná-e :)

Mondd meg , hogy Te is szeretnéd , ha csatlakozna még egy férfi :D Megnézném, hogy azt is ilyen jó ötletnek tartaná-e :)
EZ NEM JELENTI AZT, HOGY NEM SZERET!!!! egyszerüen mondd meg neki, hogy nem akarod és kész, na ha emiatt kiakad rád vagy valami, akkor lehet h nem szeret. de ha szeret megérti, hogy nem szeretnéd. és megy tovább minden boldogan :) 20/L
Hihihi...néhány napja hazafele jövet láttunk egy szõke csajszit. Mivel nagyon megbámulta, megkérdeztem, mi lenne, ha beállna harmadiknak.. Õ még nem kért ilyesmit, de felcsillant a szeme egybõl. Nem tudom, mit szólna, ha egy pasit akarnék harmadiknak.. biztos megölné az illetõt. Én meg állati féltékeny lennék a csajra. Ha más kell neki, hagyjon el (sz*r kifogás, hogy friss hús kell..), de ne a közös ágyunkban és ne elõttem, sõt velem! Az én pasimat csak én tapizhatom, különben vérengzõ vadállat leszek! :D Inkább egy másik párt szervezzetek be és mindenkinek meglesz az öröme.
Ezt te sem gondolod komolyan, hagyd ott!!! Ha már ilyet kér akkor nem is szeret!!! Hogy lehet egy pasi ekkora balf*sz:@ Ha hülye vagy akkor vele maradsz és megteszed amire kér, de akkor követnéd el életed legnagyobb hülyeségét!!!!!!
Ez egy [email protected] alak. Már bocsi de már egyáltalán nem szeret téged. Lépj tovább, dobd ki te, mert hamarosan õ fog téged.
azonnal LAPÁT NEKI!!
A sok buta, prûd, féltékeny, önbizalomhiányos nõ, meg a hülye tanácsaik. Rengeteg olyan pár létezik, akik nyitott kapcsolatban élnek, és csodálatosan. Az ismertségemben van egy 30 éve házas lassan 50-es éveikbe lépõ pár, akik messze a legkiegyensúlyozottabb, legbizalmasabb és legszebb házasságban élnek, amit egész életemben láttam. Van sok más ismerõsöm, aki kipróbálta és szerette a hármas felállást és bár én nem vettem még részt ilyenben, tõlem sem áll távol a dolog. Ha szeretitek egymást, akkor a bizalom legfelsõbb foka az, amikor féltékenység, hiszti nélkül képesek vagytok beengedni egy harmadik testi szeretõt is kettõtök mellé, és nem közé. Ha nem fognád fel egybõl a féltékenység meg hûtlenség, meg az ilyesmi szemszögekbõl biztos vagyok benne, hogy te is egy élvezetes élménnyel gazdagodnál.
Ha rendesen elolvasnád a válaszokat láthatnád, hogy nem neked írtam, hanem egy másik válaszolónak.
A kérdező hozzászólása: Ok, persze megértem amit írtál. Én is hasonlóképpen vélekedek errõl a dologról és kíváncsi voltam mások mit gondolnak errõl. köszi
A kérdező hozzászólása: Akkor sorry, de nem volt semmi aláírás, hogy kinek címezted meg ilyenek, ezért nem értettem a dolgot. Köszi, hogy írtál. Üdv
én se tudnám elképzelni h a pasim vki massal.. igen, felvállalom h féltékeny vok, és ilyen téren prûd. nalam nagyon sok minden belefér a szexbe, amitõl mások odzkodnak ( orális, anális ), de az h legyen egy harmadik, na az nem fér bele.
A kérdező hozzászólása: Már bocsi, az utolsó hozzászólónak, de nem tudom, hogy melyik válaszomon akadtál fenn ennyire, honnan vetted, hogy én bárkire is rá akarom erõltetni az álláspontomat? Én csak feltettem egy kérdést, és érdekelt, hogy mit írnak rá az emberek
Szerintem kettõnk közül te akarod ráerõltetni az álláspontodat másraXD Én leszarom más kivel mit csinál, csak válaszoltam a kérdésre. Nyílván te máshogy éled meg a szexet meg az érzelmeket. Ennyi, engem nem érekel ki mit csinálXD
Ez te vagy. Ez a te álláspontot, a te nézeted. A "szherelehm" nem feltétlenül szól arról, hogy életed végéig egy emberrel leszel csak. A másokkal való testi együttlétet teljesen hibátlanul bele lehet integrálni egy tökéletesen mûködõ szerelemházasságba. Van, akinek ez olyan természetes, mint az, hogy a nap reggel felkel. Hogy neked mik a normáid, az nem ráerõltethetõ másra.
hát ne is haragudjatok, de ha én szeretek vkt akkor elvárom h ne mást dugjon, és fordított esetben is.Ha már a kapcsolatban megjelenik egy 3. személy is, akkor már ott nagy gondok vannak!!!
Lehet, hogy a bizalom legfelsõbb foka... de nem a szerelemé. Szeretetbe belefér, szerelembe nem. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi :)
Szerintem nem sok férfi van, akit ez nem izgat, de azért ismerek néhányat.
A kérdező hozzászólása: Lehet.. és ez tényleg ennyire izgatja a pasikat? Hát nem tudom... meglehet, hogy tényleg csak ezért akarja, na majd kiderítem. köszi
lehet, hogy a pasid azt akarja, h te csináld a másik nõvel :) sztem ez is egy opció
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a hosszú és igen tartalmas válaszodat... El is gondolkozom rajta, csak tudod nagyon nehéz a féltékenységet és a hûtlenséget háttérbe szorítanom, mert ilyen a természetem, és nagyon szeretem a páromat, és fura lenne egy másik lánnyal , , osztozni" rajta. De, mindenesetre köszi, hogy írtál, és tényleg megfontolom az általad leírtakat.
A kérdező hozzászólása: Hát teljesen igazad van, én is ezt gondolom, az én pasim csak nekem van , , jogom" hozzá érni, csókolni, ölelni... A pár gondolata érdekes, de megfontolandó.. bár még akkor is féltékeny lennék én is (akkor meg fõleg, ha csak egy csaj lenne.. pffff!!) köszi a véleményedet!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, örülök, hogy valaki végre nem azt írta, hogy dobjam ki, mert tudom, hogy fura, hogy ilyet , , kér" és nem is szeretném teljesíteni de én sem érzem azt, hogy nem szeretne ez miatt. Meg is mondom neki, hogy lépjünk tovább. A többieknek is köszi, mert megértem amit gondoltok és senkit nem is ítélek el, mert ezen a véleményen vagytok... Jó, hogy õszinték vagytok köszi
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi nektek Hát nem is rossz 5let, hogy felhozzam neki ha lenne még 1 pasi, megnézem mit szól hozzá! köszi
Mi lett végül?

Mit mondjak anyumnak, hogy végre engedjen a barátomhoz? 16L :-S (lent)

4 hónapja vagyunk együtt, és anyum egyszer?en nem enged hozzá. Nem azért mert arra gondol, hogy valami hülyeséget csinálunk, mert azt már leszögeztük, és megbeszéltük, hogy nem lesz semmi, hanem mert ? úgy tartja, hogy egy lánynak nem illik a fiúhoz menni. Mindig azzal jön el?, hogy mit mondanak majd mások, hogy én már járok fel a fiúhoz, meg amúgy is ha a fiú udvarol, ? kell jöjjön mindig! Hogyan gy?zzem meg róla, hogy már máshogy mennek a dolgok, és olyan már régen volt, hogy eljegyzésig a fiú mehetett a lányhoz csak? Akárhányszor mondom neki, mindig nem a válasz, egyszer?en nincs ötletem hogyan vegyem rá. Barátom is szeretné ha végre egyszer elmennék hozzá, ráadásul délután pár óráról lenne szó, úgy, hogy a szülei is otthon vannak. Mit mondjak neki, ami hatásos lenne? Vélemények?

Legjobb válasz: Barátod szülei fölhívják idösanyádat és megbeszélik vele :)

Barátod szülei fölhívják idösanyádat és megbeszélik vele :)
Azt, hogy szeretne bemutatni a szüleinek, és nyilván senki nem várhatja el a szüleitõl, hogy átjöjjenek hozzátok emiatt. Ugyanakkor az õ szülei nyilván ugyanolyan kíváncsiak és joggal szeretnék tudni, hogy kivel jár a fiuk, mint õ.
Fogod magad azt elmész.
Akkor mond meg a baratodnak, hogy a szülöket vegye ra, hogy meghivjanak vacsorara. Ha a szülök hivnak meg azt illik elfogadni es ezt anyudnak is megmondhatod, esetleg beszeljek meg ök telefonon.
A kérdező hozzászólása: igen, miért?
És anyukád is tudja, hogy a szüleivel találkoztál már?
A kérdező hozzászólása: abból meg jó nagy baj lesz mert nagyon szigorú :/
A kérdező hozzászólása: Szüleivel már találkoztam, tehát ismernek valamennyire...
A kérdező hozzászólása: 1.es az nem fog menni....:/
A kérdező hozzászólása: az õ szüleinek nem olyan fontos, hogy menjek mivel eleget találkozunk így is(minden nap), tehát nem beszélnének anyummal ezért.

Engedjem a barátomnak hogy fizessen nekem? (bővebben lent)

2 hete vagyunk együtt, de már kb. 2hónapja mindkett?nk számára nyilvánvaló volt hogy ez majd több is lehet. én elég makacs vagyok,nem szeretem ha fizetnek nekem. hétvégén mekibe megyünk,engedjen neki? ne érezzem magam kínosan?

Legjobb válasz: Engedd!

Engedd!
A kérdező hozzászólása: lány vagyok.
Én személy szerint ha együtt vagyok komolyan valakivel akkor semmiképpen sem engedném, hogy õ fizesse a vacsorát, mozit... 18f
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Csak akkor, ha engedi viszonozni és ha tényleg kedvességbõl, formalitásból hív meg. Ha tiltakozik a viszonzásnál, az gyanús! Annyit nem ér, hogy majd folyton hajtogatni kezdje, hogy "õ meghív téged, te élõsködsz rajta"- tudom, elképzelhetetlen, de van aki ezért, az icike-piciket egója növelése miatt csinálja. Mondanám, hogy ezzel is lehet nem-foglalkozni, de fárasztó tud lenni. Ha ilyen, inkább ne hagyd sosem: mindenki fizesse a sajátját.
engedd és köszönd is meg ha lehet mer ez udvariasság mint pl.: hogy kinyissa elõtted az ajtót stb...
simán megengedheted neki. ha komoly a kapcsolat, úgy is az lesz, hogy egyszer õ fizet, egyszer te
Melyik mekibe mentek? Mennék én is ingyen zabálni egyet.
engedd neki! sõt, mondd meg neki, hogy vegyen egy kólát nekem is
8, ez kedves gesztus, de egy nõ néha nem erre vágyik. Inkább arra, hogy kölcsönösen kedveskedjetek egymásnak és ha valamin összekaptok, legalább nem fogod kapásból "élõsködõnek" nevezni aki "biztosapénzedmiatt" van veled :) )
16 évesen már gyereket is szülhetnél.
sok mindent nem lehet rosszul csinálni, de mégis mire gondolsz? :D
A kérdező hozzászólása: igazából nem tudom.. lehet hogy túl rá parázok erre az egészre?? :/
valószínû, semmi "extra" dolog nincs bennem elrontani nem tud mit, annyira csak nem mulya :D te sem ujjaztad még magad? akkor tudod h fáj-e, de nem hinném hogy fog
A kérdező hozzászólása: nem..de én ujazzan magam elöször, vagy inkább hagyjam rá a dolgot?:D
B*szod végigolvastam. Lesz*ptad, kiverted, de azt nem hagyod, hogy megujjazzon. Titokban jártok, mivan szégyell a haverjai elõtt? Ha ennyire félsz, megujjazlak a barátod elõtt, hogy lássa hogy kell, nem fog fájni. 23L
A kérdező hozzászólása: nekem pont elég h titokban vagyunk.. akinek tudnia kell tudja akinek nem az pedig természetesen nem tudja.. és egy haverja elött szégyell, de nem is engem inkább magát hogy rámhajtott miközbe a haverja belém van esve.. de amugy köszi az értelmes válaszod, sokra mentem veled
Nekem aztán mindegy, de azért gondolkodj el rajta, hogy mennyire vesz téged komolyan.
Amúgy de most komolyan hány évesek vagytok ? Mert anélkül, amúgy is nehéz segíteni ....
Kérlek, mondd hogy ez kamu kérdés!! Mert ha nem, akkor ez úgy ahogy van, nagyon gáááz. 21 L
"Ha ennyire félsz, megujjazlak a barátod elõtt, hogy lássa hogy kell, nem fog fájni. 23L" BRUAHAHAHAHAHAAAA
Na megujjazott mar ?!
A kérdező hozzászólása: igen és nem fájt :D
A kérdező hozzászólása: és mivan ha rosszul csinálja??
A kérdező hozzászólása: köszi ! :)
A kérdező hozzászólása: nem 16 vagyok
A kérdező hozzászólása: és kérlek értelmes válaszokat adjatok! :)
neked akar jót, hogy kicsikarja az orgazmust... de, ha lesz*rod elöbb-utóbb is ezt teszi, aztán simogathatod a fapéniszt összetört szívvel.
Szerintem engedd nyugodtan.Ha csak ezen múlik én megengedem, hogy megengedd neki:D
õ is ezt teszi*
A kérdező hozzászólása: az a helyzet hogy én már le is szoptam õt, és ki is vertem neki.. akkor szerintetek hagyjam hogy engem kényeztessen?
Egy kis ujjazásba még senki nem halt bele. De miért kell titokban lenni, melyikõtök szégyelli a másikat?
?????? Te leszoptad õt de ahhoz meg túl prûd vagy, hogy megujjazzon? Neked mi bajod van? Jól vagy összerakva?
A kérdező hozzászólása: de nem fog fájni?? bocsi tapasztalatlan vagyok :/ igazából nem szégyelljük egymást csak az õ haverja az rám hajt és nem akar ebbõl bajt.
Hát akkor agyilag max 14 évesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: köszi de nem vagyok kiváncsi a véleményedre... :D
titokban járásnak nincs értelme, vállajátok fel és kész. ha kívánod akkor engedd meg neki, ha jól csinálja nem fáj, legyél kellõen nedves, és lazulj el
pezsgõõõõõt !!!!!
dugj egy jót és érezd jól magad.
sokan kijelentik azt h érzelmek nélkül...de az sosem tart sokáig...egy idõ után nem is sok idõ után..már elõtörnek az érzések mert emberek vagyunk és érzünk! Nem olyan biztos az h nem érez semmit!

7 eves kisfiamnak naponta mennyi idot engedjek meg hogy jatszhasson a szamitogeppel? Naponta 1 ora sok vagy rendben van?

Mindenkinek kivancsi vagyok a velemenyere, es nagyon koszonom!

Legjobb válasz: Szerintem ez pont jó. :)

Szerintem ez pont jó. :)
Szerintem is jó a napi 1 óra de, az én fiam 9 éves és harmadikos, idén hoztuk be azt a szabályt hogy csak hétvégén játszhat mert hétköznap mindig sietett, elkapkodta a leckéit hogy minél elöbb játszhasson. azelött az 1 órát nem tudtuk mindig betertani, de így most hétvégén játszhat akár két órái is.
Véleményem szerint(remélem nem sértek meg senkit) én még 7 évesen nem engedném egyáltalán a számítógépet.Az én meglátásom szerint 9-10 évesen talán, de akkor is megnézném, hogy mivel játsszana.Inkább játsszon a levegõn, vagy a kortársaival. Persze szülõként majd lehet, hogy ez a vélemény megváltozik, de most így látom.Mert káros a szemre is, meg hát sok felnõtt is mániákus, és ha ilyen korán kezdi...
Én is kb ennyit fogok megengedni. Szerintem korrekt.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindegyikotoknek hogy irtatok!
A kérdező hozzászólása: Koszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!