Találatok a következő kifejezésre: Energia ital ártalmas a (2 db)

Energia ital fogyasztása ártalmas a babára?

Legjobb válasz: hát, én kerülném a helyedben. szerintem rosszabb, mint a kávé.

hát, én kerülném a helyedben. szerintem rosszabb, mint a kávé.
Én úgy tudom, hogy minden energiaital dobozára rá van írva, hogy terheseknek, szoptatós anyáknak nem ajánlott a fogyasztása, szóval tuti, hogy nem tesz jót, valószínûleg ártalmas a babára nézve!
nagy a koffein tartalma így nem szabad fogyasztani. 1 doboz nem akarok hülyeséget mondani de minimum 5-6 kávéval azonos a koffein tartalma. tehát ha kávét nem ajánlott inni terhesség alatt, akkor energia italt TILOS
A babavárás gyönyörû, de lemondásokkal is jár. Ami nem egészséges, azt terhesség alatt különösen kerülni ajánlott, ha jót szeretnél a babádnak. Az energiaitalról meg jót nem nagyon lehet elmondani. És errõl lemondani talán nem is olyan nagy áldozat.
Igen ártalmas.A dobozon is feltüntetik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Természetesen lemondok az italról!
nem baz**g majd jót tesz a babának....hagyd a fenébe.Azt olvastam hogy egy energiaital olyan mintha 10 normálpohár erõs kávét innal állítólag de néha lehet inni de persze nem gyerekkel...

Egy 12 éves gyerek számára mennyire ártalmas a Hell energia ital?

Legjobb válasz: 12 éves gyereknek fölösleges ilyet inni, semmi olyan megterhelõ nem éri, ami miatt éjszakázni kelljen és nem tesz túl jót az a nagy koffeinmennyiség meg sok egyéb vacak, amit bevisz a szervezetébe, árt a szívnek. Ezen felül úgy felpörgeti, hogy késõ estig nem fog tudni aludni, másnap meg teljesen fáradt lesz. Nem jó ilyet innia.

12 éves gyereknek fölösleges ilyet inni, semmi olyan megterhelõ nem éri, ami miatt éjszakázni kelljen és nem tesz túl jót az a nagy koffeinmennyiség meg sok egyéb vacak, amit bevisz a szervezetébe, árt a szívnek. Ezen felül úgy felpörgeti, hogy késõ estig nem fog tudni aludni, másnap meg teljesen fáradt lesz. Nem jó ilyet innia.
12 évesen ne fogyassz ekkora mennyiségû koffeint. A kávé sem ajánlott ilyen korban. Igyál inkább fekete teát, az is élénkít, de kevesebb koffeint tartalmaz.
Semmi értelme! Csak a vérnyomásodat emeli meg ha annyira fel akar ébredni a gyerek zavarjuk el idõben aludni!
19:33 Ha neked nincsen tõle bajod, az a te szuvenír dolgod.De nehogy már azt a tanácsot adjad, hogy csak igya nyugodtan?!Remélem a te gyereked nem kap olyan szívritmuszavart, hogy fibrilláljon fél óráig.
nincs gyerekem. Nekem semmi bajom tõle, tisztában vagyok vele hogy szubjektív, és másnak lehet tõle baja. ezért írtam hogy CSAK RITKÁN igya és akkor nem lesz baja, ami tényleg igaz is. Arról meg meg vagyok gyõzõdve, hogy az ilyen italoktól nem kezd el pörögni a gyerek, annyi idõsen én sem kezdtem, és a környezetemben élõk közül senki sem. Megkérdezhetem hogy ki tanított olvasni? Csak mert remélem a gyerekedet nem õ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!