Találatok a következő kifejezésre: En es fiu lefekudtunk egymassal (2 db)

En es egy fiu lefekudtunk egymassal de nem akartuk h masok is megtudjak de az egyik megtudta es elmondta mindekinek aki nekem fontos. Mit csinaljak?

nem akartuk elmondani mert hat 7 ev van koztunk es nem szerettem volna ha megtudjak h mit csinaltunk...

Legjobb válasz: Mégis valaki elmondta kettõtök közül, és ha te nem... gondold meg mennyire megbizható ilyen téren. Lehet, hogy szeret kérkedni az ilyen történetekkel, mert kevés férfi van, aki bensõségesként kezeli a kapcsolatot. Szeretnek ám fecsegni, meg nagyzolni(és még a nõkre mondják, hogy pletykások!).

Mégis valaki elmondta kettõtök közül, és ha te nem... gondold meg mennyire megbizható ilyen téren. Lehet, hogy szeret kérkedni az ilyen történetekkel, mert kevés férfi van, aki bensõségesként kezeli a kapcsolatot. Szeretnek ám fecsegni, meg nagyzolni(és még a nõkre mondják, hogy pletykások!).
ami megtörtént azon már sajnos nem tudsz változtatni!de akinek eddig fontos voltál és most megtudta ezt, ezután is fontos leszel!akinek nem, annak ezelött sem száítottál!szerintem!
Igaza van az elsõ hozzészólónak: akik igazán a barátaid, ezért nem távolodnak el tõled, lassan feledésbe is fog merülni. Már csak azt nem értem, hogyan tudódott ki. Kitõl terjedt el a hir? Tõled vagy a barátodtól? mert azért nem illik egy ilyen dolgot kitálalni másoknak, fõleg, ha még nem is akartad, hogy kitudódjon. Próbálj meg emelt fejjel járni, és ne szégyenkezz emiatt, hisz gondolom az illetõ iránt többet is érzel, mint egy kis kaland. Vagy tévednék?
Ne haragudj, de ezen elõbb kellett volna gondolkodni. Hogy egyáltalán miért feküdtél le egy olyan emberrel, akit nem akarsz felvállalni. Vagy ellenkezõ esetben miért nem vállalod fel, ha annyira szereted, hogy lefeküdtél vele. Ha ez egy hosszútávú kapcsolat, akkor úgyis tudja mindenki, hogy abban szex is van.
A kérdező hozzászólása: hat lehet..
A kérdező hozzászólása: hat en tollem nem, a pasitol se hixem...nem tudom:-s
Miért kell ilyen prûdnek lenni?!?!?! 'el több vagy kevesebb?!?!?! Ha meg kérdezi vki gúnyosan mond azt neki h igen dugtunk! Tán féltékeny vagy?!?! :D Ez tuti beválik:D

Lefeküdtem fiú létemre egy férfivel. Oráloztuk egymást, majd én análisan közösültem vele. Mélységes szégyent és bűntudatot érzek. Mit tegyek?

Szégyellek tükörbe nézni.Más is volt már így?Mit tehetnék?Tudom, hogy természetellenes a melegszex.Pszihológushoz szégyellek menni..

Legjobb válasz: Hát ezen már nem tudsz változtatni. Ha ennyire nem tetszett, akkor örülj neki, hogy csak kíváncsiság volt és nem vagy meleg. Amúgy meg sportolj vagy találj valami elfoglaltságot és nem fog ilyen hülyeségeken járni az agyad.

Hát ezen már nem tudsz változtatni. Ha ennyire nem tetszett, akkor örülj neki, hogy csak kíváncsiság volt és nem vagy meleg. Amúgy meg sportolj vagy találj valami elfoglaltságot és nem fog ilyen hülyeségeken járni az agyad.
Ne legyen bûntudatod! Nincs miért! Nem vagy egyedül az ilyen élményekkel! Sõt sokkal többen vannak, mint gondolnád! Nem befolyásolja semmiben a szexuális jövõdet. legfeljebb tapasztaltabb leszel másoknál!Ne menj pszichológushoz, mert semmi okod sincs rá!
Mennyit ittál elõtte? Vagy valami egyéb..? Komolyan kérdezem, számít, akármennyire is lesznek akik lehurrognak érte. Ha van benned egy pici kíváncsiság és nagyon részeg vagy, akkor ez simán elõfordulhat (ritkán szerencsére), anélkül, h biszexebb lennél mint a legtöbb lány. Tudom, fiú vagy, és a fiúk 10000% heterók, de ez nem fekete-fehér, van arány is... Ha józanon csináltad, neccesebb, de végülis ha nem akarod többet és rosszul vagy tõle most, akkor kiderült, h mégsem vagy te annyira meleg. Csak ne foglalkozz vele annyit. 20L
A kérdező hozzászólása: Bár kamu lenne...De sajnos nem az..Istenem bárcsak az lenne
De nem értem, nem volt nálad a szemüveged? Hogy botlottál bele a pasiba? Be voltál szívva? Az a hivatásos dolog még párszor javallott! De jó minõségben!
Háát ha élvezted akkor minimum biszex vagy...
De amúgy jó volt?? mert az egy dolog, hogy bûntudatod van... Ezen amúgy nincs mit szégyellni akkor se ha meleg vagy, ha meg nem volt jó akkor nem csinálod még egyszer és kész.
Uhh bazzeg -.-''......
nincs az a pénz amiért lefeküdnék egy férfival. ezen nem tudsz változtatni meleg vagy és kész!!! (abban az esetben ha nem kamu a kérdés)
he... én nem tudom hogy vagy vele, de engem tuti nem dumálnának rá ilyen buzulás partyra már megbocsás (még Torrente sem :D)...nincs mit szépíteni...buznya vagy!!!
keresztény világrendben élsz, így ezt nem fogod megérteni... nem tetszik, ne fogadd el a homoszexualitást, szíved joga... a teremtéstörténetet ne hozd fel, mert az egy mese, nem is értem, hogy hívõ keresztényként hogyhogy nem jutott el a tudatodig, hogy nem szó szerint kell értelmezni, hanem képletesen... az aktuális kor emberének szemlélteti a dolgokat... a keresztény egyház hivatalos álláspontja is ez, hiszen két embertõl származtatni a Föld népességét elég együgyûség lenne én is keresztény vagyok, csak nem olyan beszûkült világnézetû, mint te, ideje lenne felébredned, bár mint tudjuk, leélheted az egész életed is anélkül, hogy felébrednél... nézz utána a dolgoknak, gondolkodj, kételkedj, kérdezz rá a miértekre, ennyi...
nem, nem kérdezek, nem gondolkodom, csak HISZEK! tudod, ez a vallás alapja, a hit, ami a nem látott dolgokról való meggyõzõdést jelenti. A teremtés meg hogy a csudába lehet mese, ha a bibliában van???? nagy keresztény lehetsz nem mondom, ha a bibliában sem hiszel.....
igen, keresztény ember vagyok és nem olyan aki csak ünnepekkor találkozik a templommal. Tudom, h voltak homók a múltban is, csak kár hogy nem pusztultak ki mind egy szálig Sodomában és Gomorában. Akkor is megvetették sokan és most is....Ha Isten jónak látná, miért teremtett nõt Ádám mellé??????
# 13/16 Idõpont 09-02 18:45 a mai világ mocska? látom, neked is kimosták az agyad :D milyen mai világé? az ókori rómában és hellászban mindenki homoszexuális volt, azt tartották helyesnek, a nõvel való közösülésre pedig a fajfenntartás miatt volt szükség... igen, a keresztény világrend természetesen elítéli a homoszexualitást...
Hányingert nem érzel? Mert ha nem, ne érezz se szégyent, se bûntudatot.
szerintem van is miért szégyellned magad...a mai világ mocska, hogy engedi, sõõõõt bátoritja az azonos nemmel való szexet! természetellenes, hogy férfi létedre férfivel kefélsz! Isten nem hiába teremtette Évát nõnek, és nem férfinek, mert tudta hogy igy a jó neki! Könyörgöm csak egy kis józan ész kéne, és fel lehetne fogni!
Egyedül csak azért van bûntudatod mert úgy neveltek, hogy a homoszexualitás rossz, bûnös dolog. Ha azt nevelik neked, hogy a befõtt rossz, akkor most a befõtt evés miatt szégyenkeznél. Sajnos vagy szerencsére ilyen egyszerû az emberi lény. Ha nem lépsz túl rajta, akkor életed végéig ez fog kísérteni és teszi tönkre az életed. Ha túl lépsz, akkor talán végre ráébredsz arra, hogy te valójában a férfiakhoz vonzódsz és végre megélheted az igazi vágyaid, érzéseid. Minden csak tõled függ. Nincs jó és rossz, helyes és helytelen. Ezt mind csak az emberek találták ki.
Utolsó vagyok. Én úgy egy évvel ezelõttig meg voltam róla gyõzõdve, hogy teljesen heteró vagyok, azóta 3 alkalommal smároltam lánnyal (3 különbözõvel), egyikre sem emlékszem, de mindenki állítja, hogy megtörtént. (Elég sokat fogytam, és jóval kevesebb alkohol is teljesen kiütött mint amit elõtte gond nélkül meg tudtam inni, nem vagyok rá büszke, csak gondoltam hátha segít, hogy leírom az egészet.) Józanon nem vonzanak a lányok. Egy van akit szépnek tartok, és el tudnám képzelni, h hozzábújjak ilyenek, de még talán meg se csókolnám józanon, többet meg még hullarészegen sem szeretnék lánytól. Tehát mondjuk mittudomén 90-10%on állok, te meg mondjuk 98-2% vagy éppen te is valami más, rád bízom. De maximum biszex vagy ettõl, nem meleg. És ha nem csinálod többet és elfelejted, akkor még ezt sem muszáj állítanod magadról (magad számára sem.) 20L
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon élveztem.De miután elmentem, mintha a mennybõl a pokolba zuhantam volna.Rettenetes érzés volt.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ utam egy hivatásoshoz vezetett...Részben segített, ideig óráig.De akkor is csak egy homárnak érzem magam..
te kretén, nézd már meg a KERESZTÉNY EGYHÁZ HIVATALOS ÁLLÁSPONTJÁT!!!! A TEREMTÉSTÖRTÉNET MESE, AMIT KÉPLETESEN KELL ÉRTENI!!! A SAJÁT EGYHÁZOD ÁLLÁSPONTJA EZ!!! és egy idézet: Bátran kérdõjelezzétek meg akár Isten létét is; ha ugyanis van Isten, akkor õ bizonyára többre fogja értékelni a józan ész tiszteletét, mint a vak félelemét. Thomas Jefferson Szép dolog, hogy van hited, de ha mellé nincs eszed, és félsz, akkor nem hiszem, hogy túl sok jóra számíthatsz, sem ebben az életben, sem az ezutániban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!