Találatok a következő kifejezésre: En es fiu lefekudtunk (7 db)

En es egy fiu lefekudtunk egymassal de nem akartuk h masok is megtudjak de az egyik megtudta es elmondta mindekinek aki nekem fontos. Mit csinaljak?

nem akartuk elmondani mert hat 7 ev van koztunk es nem szerettem volna ha megtudjak h mit csinaltunk...

Legjobb válasz: Mégis valaki elmondta kettõtök közül, és ha te nem... gondold meg mennyire megbizható ilyen téren. Lehet, hogy szeret kérkedni az ilyen történetekkel, mert kevés férfi van, aki bensõségesként kezeli a kapcsolatot. Szeretnek ám fecsegni, meg nagyzolni(és még a nõkre mondják, hogy pletykások!).

Mégis valaki elmondta kettõtök közül, és ha te nem... gondold meg mennyire megbizható ilyen téren. Lehet, hogy szeret kérkedni az ilyen történetekkel, mert kevés férfi van, aki bensõségesként kezeli a kapcsolatot. Szeretnek ám fecsegni, meg nagyzolni(és még a nõkre mondják, hogy pletykások!).
ami megtörtént azon már sajnos nem tudsz változtatni!de akinek eddig fontos voltál és most megtudta ezt, ezután is fontos leszel!akinek nem, annak ezelött sem száítottál!szerintem!
Igaza van az elsõ hozzészólónak: akik igazán a barátaid, ezért nem távolodnak el tõled, lassan feledésbe is fog merülni. Már csak azt nem értem, hogyan tudódott ki. Kitõl terjedt el a hir? Tõled vagy a barátodtól? mert azért nem illik egy ilyen dolgot kitálalni másoknak, fõleg, ha még nem is akartad, hogy kitudódjon. Próbálj meg emelt fejjel járni, és ne szégyenkezz emiatt, hisz gondolom az illetõ iránt többet is érzel, mint egy kis kaland. Vagy tévednék?
Ne haragudj, de ezen elõbb kellett volna gondolkodni. Hogy egyáltalán miért feküdtél le egy olyan emberrel, akit nem akarsz felvállalni. Vagy ellenkezõ esetben miért nem vállalod fel, ha annyira szereted, hogy lefeküdtél vele. Ha ez egy hosszútávú kapcsolat, akkor úgyis tudja mindenki, hogy abban szex is van.
A kérdező hozzászólása: hat lehet..
A kérdező hozzászólása: hat en tollem nem, a pasitol se hixem...nem tudom:-s
Miért kell ilyen prûdnek lenni?!?!?! 'el több vagy kevesebb?!?!?! Ha meg kérdezi vki gúnyosan mond azt neki h igen dugtunk! Tán féltékeny vagy?!?! :D Ez tuti beválik:D

Én egy 16 éves fiú vagyok, és a méretemmel vannak nagyon nagy gondjaim.19, 6cm, és eddig 2-ör feküdtem le lánnyal. és ahányszor lefeküdtem velük, mndíg elküldtek a p***ba, mert fájt nekik.. Mit csináljak?

Kérlek,olyan választ adj,amit fel tudok használni,mert tényleg nagyon kellene..:Sel?re is köszi:)

Legjobb válasz: Legyél óvatosabb, mikor beteszed nekik, elõször csak kicsit, lassan, aztán egy idõ után alkalmazkodik a hüvely (ha nem is teljesen) a méretedhez. Max nem tudod teljesen betolni. De ez ezzel jár. Ha meg a combodat is kidörzsöli, kend be a kipirosodott részen testápolóvalXD

Legyél óvatosabb, mikor beteszed nekik, elõször csak kicsit, lassan, aztán egy idõ után alkalmazkodik a hüvely (ha nem is teljesen) a méretedhez. Max nem tudod teljesen betolni. De ez ezzel jár. Ha meg a combodat is kidörzsöli, kend be a kipirosodott részen testápolóvalXD
soksok elöjáték:) ...és nézz utána milyen pozok alkalmasak neked..sok ilyen portál van, akár még nöi portálokon is:P, v femina.hu, meg sok helyen...asszem iylen pl amikor egymás mellett fekszetek, és ugy rakod be..szoval vannak ere megoldások, csak ügyesen:) :P 19/F
Részvétem! Meccs után a zuhanyzóban jól mutat, de ugye ilyen cumik vannak vele. :) Én is azt tudom javasolni, mint a többiek, lassan melegedjetek bele, és óvatos legyél, ne verd be tövig az elején. :D
Hosszú elõjáték, sikosító. Aztán nagyon lassan csináld. Ha az segít, verd ki elõtte, hogy jobban vissza tudd magad fogni.
ne nyomd be annyira. szval ne tövig csak addig amig látod h a lány is élvezi. am biztos h találni fogsz olyan lányt, aki kifejezetten örülni fog a méreteidnek:)
megadod a számod?:D
Hát itt már minden leírtak. Egyébként biztos lesz olyan lány, akinek nem fog fájni ez a méret.. Az én barátomnak is 20 körül van, és isteni vele szeretkezni, egyáltalán nem fáj, nagyon jó és kéjes érzés, ahogy kitölt.
A kérdező hozzászólása: ..Vágom, köszi;)
Ezt az oldalt ajánlom rengeteg póz van: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. Majd ha betöltöd a 18 at akkor keress meg egy szexfilm rendezõt mert valószinüleg lesz állásod. Amúgy sajnállak tényleg rossz lehet ha egyszer elfeledkezel magadról akkor az elég rossz lehet a lánynak.
Na, ennyit arról, hogy a nagyobb az jobb... A férjemnek "csak" 15 centi van, nincs is ilyen problémánk. Kerüld a mély behatolásos pozíciókat. Ilyen a misszionárius, amikor a lány felhúzza a lábát, esetleg a derekad köré is fonja, vagy a nyakadba teszi. Ellenben minden olyan pozíció jó, amiben a lány lába ki van nyújtva, össze van zárva, és nem húzza fel. Írták már elõttem is az egyiket. A kivitelezése: a lány a hátán, te rajta. Miután betetted neki, tegye le a lábát és zárja össze, te meg vigyázz, hogy ne csússz ki belõle. Óvatosan mozogj, ne dugb be neki tövig, mert az õ hüvelye csak 10-12 centi hosszú, és hosszában alig 1-2 centit képes csak tágulni! Egy másik jó pozíció: ugyanez hason. A lány négykézkáb áll, te hátulró hatolsz be. Ha ez megvan, akkor a lány csusszanjon be alád, zárja össze a lábát, te feküdj rá, és így kezdj el mozogni benne. Megint nagyon fontos, hogy ne akard tövig dugni benne a péniszedet, mert ha a méhszájához és, az fájhat neki. Remélem, segíthettem.
szerintem Boróka Balls-nak bejönne, szólj Kovinak, neki is.. ;)
00:18! Akkor én tuti mutáns vagyok, mert az én hüvelyem nem 12 centi, a barátom micsodája is 19 centis, és majdnem teljesen belemegy. 1-2-3 centi marad odakintt, mert különben fájna. 22/L
http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCvely Bár az anatómiában nagy az eltérés, a nyugalmi állapotban lévõ hüvely hossza nagyjából 6–7.5 cm a külsõ falnál (elõl) és 9 cm a hátsó fal mentén. http://www.szex-szerviz.hu/index_elemei/orgazmus.htm A hosszúság elhanyagolható, hiszen a hüvely hossza nagyjából 12 centiméter körül van, tehát egy abszolut átlagos pénisz se tud teljesen „eltûnni” benne.
Akkor én orvosi csoda vagyok!!! Igaz egy szívmûtéten már túl vagyok, lehet a hüvelyembõl is varrnak majd be!! No mindegy...
Örvendj h ekkora, sok lány ölni tudna h a pasijának ilyen "ékszere" legyen!
NE TÓÓD NEKIK TÖVIGG! Hanem figyelj oda. Ez nagy méret. NE a pornófilmekbõl tanulj. Azok kiélt kvruák könyékig is benyelnek ha elég pénz kapnak. Pénzre tágul a p!csájuk. A lányoknál meg óvatosan gyengéden aztán finoman. Tanulj meg bánni vele, és majd elhencegnek hogy pasijuknak mekkora nagy van és milyen jól csinálod vele.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszi szépen, eztis megfogadom...mondjuk elég hülyén fogok kinézni egy törülközõvel a farkamon, a csajomon meg egy párnával, de megpróbálom azért....Jah, és amugy nem zavarna a mérte, csak mint mondtam, 16 vok, és nem egy magas fajta..zsla elég hülyén néz ki...:D
nekem az a bajom a "szerszámmal" hogy kicsi -.- velünk ott fenn jól ki**sztak... :D
A kérdező hozzászólása: ..Hát, én joban bírnám, ha kicsi lenne...mivel csak 16 vok, így sztem még nõni is fog..:S:S:Sna mind1, az 1.-õnek üzenem, hogy okos lehetsz;)
A kérdező hozzászólása: Miért, kéne?:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, tényleg nagyon rendesek vagytok(már aki persze)....
Nekem is hasonló a méret, de soha nem volt vele probléma. Tanulj meg jól ujjazni, meg nyalni. Amikor azt érzed ujjazáskor hogy tocsog és szinte beszippantja az ujjad akkor már nem fog fájni neki hidd el. (azért eleinte persze csak lassan)
eleinte csináljátok misszináriusban úgy, hogy a lány feneke alá teszel párnát, hogy kicsit meg legyen emelkedve, úgy nem fáj neki annyira, aztán majd beindul és mehet máshogy is ;)
A kérdező hozzászólása: Párnával?:O...:D:D:Dokés, ezt megfogadom..!!
Saját tapasztalat alapján, hogy ha a lány van alul és szembefordul veled, akkor elég nehéz teljesen benyomni. Próbáld ki úgy. És SOK elõjáték!!! Valamint csak lassan, óvatosan.
Próbáljátok ki úgy, hogy a lány van alul, hasra fordul és majdnem összecsukja a lábait. Sikítson, ha nem jó helyre találnál be... de valószínûleg nem lesz ilyen gond. Lassan, óvatosan! Univerzális megoldás: tekerj fel egy kisebb törülközõt, majd tekerd vele körbe magad. Úgy nem tudod nagyon mélyen bedugni: értékelni fogják. Van ilyen szexuális segédeszköz is, amit még kényelmesen is lehet használni: az boltban kapható.
Szerintem keress egy kancát, annak bejön a lóméret :D

A fiúmmal lefeküdtünk és nagyon jó volt de én még néha gondolok arra h maszturbáljak pedig szinte mindennap együtt vagyunk úgy! Mért van ez?

Legjobb válasz: Nem is árt, ha a fantáziádat "edzed". Ez is csak jót tesz a közös szexuális életeteknek. De akár csinálhatnád néha elõtte is :) Szerintem díjazná.

Nem is árt, ha a fantáziádat "edzed". Ez is csak jót tesz a közös szexuális életeteknek. De akár csinálhatnád néha elõtte is :) Szerintem díjazná.
mondjuk én nem szoktam ha barátnõmmel vagyok (egy szobába a koliba)de ez egyén függõ ha nem vagyunk eggyütt pl hétvégén akkor én is csinálom ám:P és ez így jó.....
A kérdező hozzászólása: lécci válaszoljatok
elõzõ barátnõmmel rendszeresen masztiztunk egymás elõtt. fergeteges volt... 33/f
csináld nyugodtan, az h szexuális életet élsz valaki mással, nem jelenti azt hogy már nem csinálhatod magadnak, attól csak jobb lesz a szex, megismered magad. Hajrá L21
A kérdező hozzászólása: az nagyon jó! kipróbálom
Csináld nyugodtan elötte, hidd el tetszeni fog neki a dolog.Én egyszer elõjáték közben nyúltam véletlenül magamhoz és a pasim kérte, hogy csináljam csak mert nagyon izgatja.Teljesen begerjed tõle.
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ötlet:D
Teljesen normális. Lehet, h jól megvagytok, de az ember szíve joga, hogy privátba magát kényeztesse. Csak beszélj majd errõl a srácnak, nehogy félreértse. Mond neki, hogy nem vele van a baj, csupán igényled ezt a pici egyedüllétet.
Van barátnõm, 9 hónapja. Ha nincs velem napi 3-4x tuti kiverem ... Ami jó az jó, nincs ezzel semmi gond.

Van egy fiu aki nagyon tetszik de en nem tetszek neki vagyis nem mutatja de lehet es mar lefekudtem vele tobbszor is de csak haverok vagyok. Jo ez igy? Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Akkor valamilyen szinten tetszel neki, ha lefeküdt veled. Bár szerintem neki így tök jó, ahogy van. Nem kell hajtania rád, hiszen simán lefekszel vele, ha akarja. Próbálkozhatsz nála, hátha komolyan gondolja. Konkrétan kérdezz rá, hogy járna-e komolyan veled. De szerintem azt fogja mondani, hogy maradjatok csak "haverok".

Élvezi és kihasználja a helyzetet. Ennyi.
Na akkor pláne jó neki így, ahogy van. Ne számíts tõle komolyabbra, néha egy kis hancúr és kész.
Neki biztosan jó így, kényelmes a dolog...Neked jó?Ha nem, beszélj vele errõl.Akkor kiderül, hogy ez marad ezen a szinten vagy esetleg lehet e ebbõl több is.
Akkor valamilyen szinten tetszel neki, ha lefeküdt veled. Bár szerintem neki így tök jó, ahogy van. Nem kell hajtania rád, hiszen simán lefekszel vele, ha akarja. Próbálkozhatsz nála, hátha komolyan gondolja. Konkrétan kérdezz rá, hogy járna-e komolyan veled. De szerintem azt fogja mondani, hogy maradjatok csak "haverok".
einsteinnek megint igaza volt!
feküdj le vele minél többször, akkor majd felértékelõdsz a szemében
Köszi az eddigi válaszokat, hasznosak számomra :) Am ha kiszakad az csak egy pillre nagyon gyenge alhasi fájdalom is lehet és lehetséges h össz vissz kb csak 3 csepp vér van?
A kérdező hozzászólása: hat mar beszeltem vele errol es csak annyit mondot h maradjunk haverok mert mind2nek jobb lesz.
Nem csodálom. Alapból én sem szeretnék olyan barátnõt akit könnyû ágyba csalni.
A kérdező hozzászólása: akarom mondani h haverok vagyunk ketten semmi mas...

Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.

Legjobb válasz: hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))

hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :) )
Középiskolában tanítok, de nem ismerek olyan 14 év feletti gyereket, aki ennyire sötét a témában! Tehát három lehetõség van: 1. nem vagy még középiskolai korosztály, akkor meg a löket igazán várhat pár évet. 2. nagyon tájékozatlan vagy és örülök, hogy nem vagyok az ofõd (anyukád meg pláne) 3. baromira unatkozol, akkor pedig hívd fel valamelyik értelmesebb osztálytársadat, aki lediktálja a kötelezõ olvasmányok listáját. Azzal együtt vonulj a könyvtárba, és OLVASS!!!!
Nem bírta sokáig a srác... De most te lefeküdtél valakivel akkor melyik csaj kapott 3 löketet?
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen. Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
3 nagy löketet... Ez nagyon tetszik!
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?! Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan elõttem is megírták az elõváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!! (Persze elõfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben errõl szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedbõl tisztán látszik, hogy tudatlan õ is. Mennyi idõs vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstõl függ, a fiú elõváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem õ! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nõgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szûz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjérõl. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
így készül a kisbaba :) Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínûleg elkapkodtad a dolgot. Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
Ez kamu kérdés, mert ha naiv kisliba lenne, már régen reagált volna...ez a kérdés simán kikerül a Kommentvitézre, és egyéb facebookos baromságokra..:) Remélem jól szórakozol kérdezõ..:)
Jó lehetett az elsõ alkalom, mindenki 3 löketrõl álmodik...megérte?
#11 vagyok: ezzel én is így vagyok. Egyébként már meg sem merem kérdezni a Natuskát, hogy hány éves...
7-es vagyok, igen igazad van kedves utolsó válaszoló biológia órán is tanították "az én idõmben" 7. osztályos korunkban, de már 6-ban az osztályfõnök is tartott o.fõ óra keretében felvilágosítást. Natuska nektek ilyen nem volt? Remélem azért 6-on már túl vagy. Amúgy mi a túrót tanultok ha ilyen kérdést teszel fel? Vagy még rosszabbat kérdezek édesanyád nem beszélgetett el veled errõl? Ha gondolod privátban szívesen válaszolok az esetleg felmerülõ kérdéseidre, mert borzasztó belegondolni, hogy senki sem segít neked (a kérdés alapján) a VÁLASZOLÓKON kívül. Kis OFF és ne haragudjatok meg érte: szívbõl remélem és keményen küzdeni fogok azért, hogy a lányomnak és a fiamnak ne kelljen soha senkinek ilyen kérdést feltennie.
Az ilyen kérdések hallatán mondom én, hogy nem számítástechnikát kell a mai fiataloknak tanítani, mert azt úgyis megtanulják maguktól, hanem a szexuális felvilágosításról kellen többet beszelni! A kérdésedre csak az elõttem válaszolókat tudom ismételni: igen, lehetsz terhes, hiszen valóban, az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok. De szerintem ezt még egy sima bioszórán is tanították...
Butuska Natuska!

Lefeküdtem fiú létemre egy férfivel. Oráloztuk egymást, majd én análisan közösültem vele. Mélységes szégyent és bűntudatot érzek. Mit tegyek?

Szégyellek tükörbe nézni.Más is volt már így?Mit tehetnék?Tudom, hogy természetellenes a melegszex.Pszihológushoz szégyellek menni..

Legjobb válasz: Hát ezen már nem tudsz változtatni. Ha ennyire nem tetszett, akkor örülj neki, hogy csak kíváncsiság volt és nem vagy meleg. Amúgy meg sportolj vagy találj valami elfoglaltságot és nem fog ilyen hülyeségeken járni az agyad.

Hát ezen már nem tudsz változtatni. Ha ennyire nem tetszett, akkor örülj neki, hogy csak kíváncsiság volt és nem vagy meleg. Amúgy meg sportolj vagy találj valami elfoglaltságot és nem fog ilyen hülyeségeken járni az agyad.
Ne legyen bûntudatod! Nincs miért! Nem vagy egyedül az ilyen élményekkel! Sõt sokkal többen vannak, mint gondolnád! Nem befolyásolja semmiben a szexuális jövõdet. legfeljebb tapasztaltabb leszel másoknál!Ne menj pszichológushoz, mert semmi okod sincs rá!
Mennyit ittál elõtte? Vagy valami egyéb..? Komolyan kérdezem, számít, akármennyire is lesznek akik lehurrognak érte. Ha van benned egy pici kíváncsiság és nagyon részeg vagy, akkor ez simán elõfordulhat (ritkán szerencsére), anélkül, h biszexebb lennél mint a legtöbb lány. Tudom, fiú vagy, és a fiúk 10000% heterók, de ez nem fekete-fehér, van arány is... Ha józanon csináltad, neccesebb, de végülis ha nem akarod többet és rosszul vagy tõle most, akkor kiderült, h mégsem vagy te annyira meleg. Csak ne foglalkozz vele annyit. 20L
A kérdező hozzászólása: Bár kamu lenne...De sajnos nem az..Istenem bárcsak az lenne
De nem értem, nem volt nálad a szemüveged? Hogy botlottál bele a pasiba? Be voltál szívva? Az a hivatásos dolog még párszor javallott! De jó minõségben!
Háát ha élvezted akkor minimum biszex vagy...
De amúgy jó volt?? mert az egy dolog, hogy bûntudatod van... Ezen amúgy nincs mit szégyellni akkor se ha meleg vagy, ha meg nem volt jó akkor nem csinálod még egyszer és kész.
Uhh bazzeg -.-''......
nincs az a pénz amiért lefeküdnék egy férfival. ezen nem tudsz változtatni meleg vagy és kész!!! (abban az esetben ha nem kamu a kérdés)
he... én nem tudom hogy vagy vele, de engem tuti nem dumálnának rá ilyen buzulás partyra már megbocsás (még Torrente sem :D)...nincs mit szépíteni...buznya vagy!!!
keresztény világrendben élsz, így ezt nem fogod megérteni... nem tetszik, ne fogadd el a homoszexualitást, szíved joga... a teremtéstörténetet ne hozd fel, mert az egy mese, nem is értem, hogy hívõ keresztényként hogyhogy nem jutott el a tudatodig, hogy nem szó szerint kell értelmezni, hanem képletesen... az aktuális kor emberének szemlélteti a dolgokat... a keresztény egyház hivatalos álláspontja is ez, hiszen két embertõl származtatni a Föld népességét elég együgyûség lenne én is keresztény vagyok, csak nem olyan beszûkült világnézetû, mint te, ideje lenne felébredned, bár mint tudjuk, leélheted az egész életed is anélkül, hogy felébrednél... nézz utána a dolgoknak, gondolkodj, kételkedj, kérdezz rá a miértekre, ennyi...
nem, nem kérdezek, nem gondolkodom, csak HISZEK! tudod, ez a vallás alapja, a hit, ami a nem látott dolgokról való meggyõzõdést jelenti. A teremtés meg hogy a csudába lehet mese, ha a bibliában van???? nagy keresztény lehetsz nem mondom, ha a bibliában sem hiszel.....
igen, keresztény ember vagyok és nem olyan aki csak ünnepekkor találkozik a templommal. Tudom, h voltak homók a múltban is, csak kár hogy nem pusztultak ki mind egy szálig Sodomában és Gomorában. Akkor is megvetették sokan és most is....Ha Isten jónak látná, miért teremtett nõt Ádám mellé??????
# 13/16 Idõpont 09-02 18:45 a mai világ mocska? látom, neked is kimosták az agyad :D milyen mai világé? az ókori rómában és hellászban mindenki homoszexuális volt, azt tartották helyesnek, a nõvel való közösülésre pedig a fajfenntartás miatt volt szükség... igen, a keresztény világrend természetesen elítéli a homoszexualitást...
Hányingert nem érzel? Mert ha nem, ne érezz se szégyent, se bûntudatot.
szerintem van is miért szégyellned magad...a mai világ mocska, hogy engedi, sõõõõt bátoritja az azonos nemmel való szexet! természetellenes, hogy férfi létedre férfivel kefélsz! Isten nem hiába teremtette Évát nõnek, és nem férfinek, mert tudta hogy igy a jó neki! Könyörgöm csak egy kis józan ész kéne, és fel lehetne fogni!
Egyedül csak azért van bûntudatod mert úgy neveltek, hogy a homoszexualitás rossz, bûnös dolog. Ha azt nevelik neked, hogy a befõtt rossz, akkor most a befõtt evés miatt szégyenkeznél. Sajnos vagy szerencsére ilyen egyszerû az emberi lény. Ha nem lépsz túl rajta, akkor életed végéig ez fog kísérteni és teszi tönkre az életed. Ha túl lépsz, akkor talán végre ráébredsz arra, hogy te valójában a férfiakhoz vonzódsz és végre megélheted az igazi vágyaid, érzéseid. Minden csak tõled függ. Nincs jó és rossz, helyes és helytelen. Ezt mind csak az emberek találták ki.
Utolsó vagyok. Én úgy egy évvel ezelõttig meg voltam róla gyõzõdve, hogy teljesen heteró vagyok, azóta 3 alkalommal smároltam lánnyal (3 különbözõvel), egyikre sem emlékszem, de mindenki állítja, hogy megtörtént. (Elég sokat fogytam, és jóval kevesebb alkohol is teljesen kiütött mint amit elõtte gond nélkül meg tudtam inni, nem vagyok rá büszke, csak gondoltam hátha segít, hogy leírom az egészet.) Józanon nem vonzanak a lányok. Egy van akit szépnek tartok, és el tudnám képzelni, h hozzábújjak ilyenek, de még talán meg se csókolnám józanon, többet meg még hullarészegen sem szeretnék lánytól. Tehát mondjuk mittudomén 90-10%on állok, te meg mondjuk 98-2% vagy éppen te is valami más, rád bízom. De maximum biszex vagy ettõl, nem meleg. És ha nem csinálod többet és elfelejted, akkor még ezt sem muszáj állítanod magadról (magad számára sem.) 20L
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon élveztem.De miután elmentem, mintha a mennybõl a pokolba zuhantam volna.Rettenetes érzés volt.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ utam egy hivatásoshoz vezetett...Részben segített, ideig óráig.De akkor is csak egy homárnak érzem magam..
te kretén, nézd már meg a KERESZTÉNY EGYHÁZ HIVATALOS ÁLLÁSPONTJÁT!!!! A TEREMTÉSTÖRTÉNET MESE, AMIT KÉPLETESEN KELL ÉRTENI!!! A SAJÁT EGYHÁZOD ÁLLÁSPONTJA EZ!!! és egy idézet: Bátran kérdõjelezzétek meg akár Isten létét is; ha ugyanis van Isten, akkor õ bizonyára többre fogja értékelni a józan ész tiszteletét, mint a vak félelemét. Thomas Jefferson Szép dolog, hogy van hited, de ha mellé nincs eszed, és félsz, akkor nem hiszem, hogy túl sok jóra számíthatsz, sem ebben az életben, sem az ezutániban.

Berugtam. Reggel 1 fiu mellett ébredtem meztelenül. Azt mondta lefeküdtünk. Én erre nememléxem. Honnan tudhatom h szűz vagyok-e még. És egyátalán lehetséges h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehet 1átalán nem emlékezni erre?

14 vagyok. Hétvégén egy buliban voltam ahol a barátaim ittak és én sem akartam kilógni a sorból. Sajnos rossz vége lett reggel egy fiu mellett ébredtem meztelenül. A gond az, h ? azt mondta lefeküdtünk. Én elég sok dologra emléxem az estéb?l, de erre nem! Azt szeretném tudni, h honnan tudhatom, h sz?z vagyok-e még, mert nagyon zavar ez a "tudatlanság". És egyátalán lehetséges, h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehetséges 1átalán nem emlékezni erre?

Legjobb válasz: Biztosat csak a nõgyógyász mondhat. Ami esetedben szükséges lenne, mert ha tényleg megtörtént a dolog, nem biztos hogy gondoltatok védekezésre ... Ha jó a kapcsolatotok, beszéld meg anyukáddal, ha nem mered, szülõ nélkül is mehetsz nõgyógyászhoz. A dokitól nem kell parázni. Jófejek ;)

Biztosat csak a nõgyógyász mondhat. Ami esetedben szükséges lenne, mert ha tényleg megtörtént a dolog, nem biztos hogy gondoltatok védekezésre ... Ha jó a kapcsolatotok, beszéld meg anyukáddal, ha nem mered, szülõ nélkül is mehetsz nõgyógyászhoz. A dokitól nem kell parázni. Jófejek ;)
1./ sürgõsen menj el nõgyógyászhoz, aki megállapítja, hogy valóban megtörtént- e "az" 2./ 14 évesen talán nem a legcélszerûbb eljárás merevrészegre inni magad...(persze késõbb sem) 3./ ha nem történt semmi, akkor mormolj el egy imát, és legyen ez egy nagyon komoly figyelmeztetõ jel, hogy hogyan viselkedj a jövõben!
De hát arra sem emlékszel hogy levetkõzetett?ha nem akkor lehet hogy mégis megtörtént...de nem tudom hogy lehet az hogy ilyenre nem emlékszik valaki.ha mindenképp megakarod tudni hogy szûz vagy-e akkor menj el nõgyógyászhoz.
esetleg még beszélhetsz azzal a fiuval is akivel voltál.mondd meg neki hogy nagyon komolyan és õszintén mondja meg hogy õ mire emékszik...de tényleg menj el nõgyógyászhoz mert biztosat csak õ mondhat.
Ha valóban megdugott akkor 1.: jó kis köcsög, hogy csak hulla részeg, beájult csajt képes kefélni. 2.: könnyen elõfordulhat, hogy sehogy nem védekezett, és a szüzességed elvestésénél sokkal nagyobb problémád lesz (terhesség, vagy nemi betegség). Azonban én emlékszem fiatal koromban mi is megszivattunk így pár csajt. Mondjuk mi nem vetkõztettük õket meztelenre, csak alsónemüre, és befeküdtünk melléjük, majd reggel azzal ébresztettük õket, hogy "neked is jó volt?":) Utána egyik se itta le magát többet. Szóval lehet, hogy csak durván szivat, vagy menõzik, ezért mindenképpen tisztázni kellene a helyzetet.
Lehetséges, hogy nem emélkszel erre. Ha nem emlékszel arra, hogy hogy kerültél a fiú mellé és hogy elaludtál, akkor arra sem elmékezhetsz, hogy lefeküdtél vele. Megállapítani úgy tudod, hogy megnézed hány ujjad fér be... persze ehhez tudni kell, hogy elõtte mennyi ment be.
hát az ilyen meg is érdemli...
Remélem terhes lettél...Hülye picsa
14 éves szar takony
Még is mire számítottál?? Egy buli attól buli, hogy isznak a haverok és mikor tajrészegek lesznek meg a dugás hajnalig..
te ribanc én voltam aki megbaszott
Mia faszért kell megszólni???? valaki 14 évesen nem lehet elég érett ehez? szerintem elég rosz neki, bárkivel megtörténhet hogy átlépi a határt... ti meg ilyen hülye konzervatív seggfejek vagytok h rögtön leszóljátok h "14 évesen buliba balbla" én 12 éves koromóta járok piázgatni, és tudjátok mit kurva jól érzem magam, ésha imádom magam merev részegre inni ahotz sincs senkinek semmi köze, amíg nem hánylak le addig sztem nemsok közöd van hozzá, és ha valaki nem úgy tölti az estélyit hogy otthon készül a biosz dogára, hanem megpróbálja élvezni az életet az nem baj, az hogy mi történt na az már para, de akkor se õt kell lecseszni hanem szidjátok inkább a "barátait" akik ezt hagyták, vagy magát a srácot... Ja és neked énis csak azt tudom mondani hogy nõ gyógyász... és azért vigyázz magadra ;)
Figyelj sztem is az a megoldás ha nõgyógyászhoz mész!De lehetséges az is h az a gyerek mondta azt dierkt, hogy menõzhessen.Ha nagyképû lehet h csak õ csinálta meg veled szivatásból.Ebben kéne reménykedni.Bár muszály elmenni dokihoz mert lehet tényleg pont arra a "dologra" nem szeretnél emlékezni!De sztem akkor biztos érezted volna ha az elsõ volt/lesz.Menj dokihoz és abból semmi gond nem lesz.Sztem avasd be anyukádat is.Lehet nem enged el hónapig sehova vagy elõbb kell hazamenned de ha mégis megtörtént a dolog akkor jó lenne neked vki akisegítene!Mert gondolom nem annak a fiúnak szántad magad elõször.Sok szerencsét, sztem el fér.Szia
Jah még mindig az elõzõ vok:D Nem kéne lepicsázna, elõfordul az ilyen de sokan direkt csinálják.Szóval egy kis baki becsúszhat.Megoldás van rá.Biztos rossz lehet neki és nem belekell még egyet rúgni hanem segíteni a válaszunkkal.Azzal nem megy semmire ha azt írja egypár nem intellinges ember h kis picsa!Rengeteg embernek van hibája.Nincs olyan ember akinek nem csúszott volna be vmi baki.Szóval ne dumáljon senki neki MERT Õ SEM TÖKÉLETES!SÕT BIZTOS H NEM AZ!!!!!
Tudod, nem most kell izgulni, hanem akkor kellett volna, amikor hülyére ittad magadat. Sztem tanulj az esetbõl, és nagyon gondold meg h mégegyszer csinálsz-e ilyet!!!!!!
Az éjszakai piálás és buli helyett a korodban inkább tanulnál meg helyesen irni, EMLÉXEM , mi a suliban igy tanultuk EMLÉKSZEM.
A kérdező hozzászólása: Na most vagyok nagyon ideges! Ki a faszt érdekel a helyesen írás? Képzeld tudok én is ;) Csak tudod a világ fejlõdik megjelenik az msn, chat és ezekkel együtt a rövidítések is. Amúgy meg 4-es tanuló vagyok, szóval amíg nem ismersz addig örülnék ha nem szólogatnál be ;)
A kérdező hozzászólása: Jha am köszi mindenkinek aki nem picsázott és normálisan válaszolt. A helyzet megoldódott, nem vagyok terhes, és úgy tûnik, hogy azon a bulin sem történt komolyabb dolog. Bár ez nem 100%-os. A fiúval beszéltem de nem tudta kétszer elmondani ugyanazt a történetet, szóval... Reménykedem :-) És még1x köszi mindenkinek!
Az utolsó kettõ aki írt az szerintem egykicsit bunkó.. mert a kérdezõnek biztos nem az volt a célja, hogy szexeljen egy fiúval 14 évesen. amúgy is õ tanácsot kért és nem kritikákat! Lehet , hogy a fiú tényleg csak beszívatott, de az is lehet , hogy nem:S mert akkor ténylegkellen emlékezned, hogy levetkõztetett.. szóvl irány a nõgyógyász! sok sikert! Uí: Máskor vigyázz, ilyen bulikon, vagy ne nagyon igyál, hogyha meg iszol akkor alkohol menteset:P
Hát ha ki akarnám nyomozni nõgyógyászati vizsgálat nélkül akkor azzal kezdtem volna hogy mi volt rajtad ébredéskor, bugyi, melltartó vagy teljesen csupasz voltál? Ha igen akkor megnéztem volna hogy magamon vagy a lepedõn vannak e spermafoltok, vagy óvszer az ágy mellett stb, mert ezekre majdnem biztos h nem figyeltetek a tivornyázás közben. Ja és legközelebb tudd hol a határ! Nincs undorítóbb egy részeg picsánál, van egy barátnõm aki beült egy diszkó klotyójára, magárazárta és 2 órán át figyelte h hány csaj meg be okádni, volt hogy 5 percenként váltotta egymást 2 pár, ez már abszurd...
Szia! Figyelj! Reggel mikor felkeltél nem fájt a puncid? Nem volt furcsa érzés ülni? Szerintem éreznéd, ha nem lennél szûz, de biztosat csak az orvos tud mondani. Angliában azt csinálják, hogy a lányok poharába valamilyen drogot raknak a diszkóban, utána elájulnak és így megerõszakolják õket. Ilyen is van sajnos. Biztos tanultál az esetbõl. Vigyázz magadra! Szia.
14 évesen leiszod magad annyira h arra se emlékszel h lefeküdtél e egy fiúval? már megbocsáss de sztem feküdj vissza a kiságyadba és szégyel magad de jó erõsen. vagy menj el a fiúhoz és csináld meg tényleg azt.nem érdekel ha lepontoztok, de ez az igazság!!!14 évesen, te normális vagy?
A kérdező hozzászólása: Jaj! Félreértitek :-) Én emléxem elég sok dologra. Sõt. Majdnem mindenre. Csak az a kis részlet maradt ki amit õ mondott! :S Am tudom, h hülye kis picsa vok, de ezt így nem volt durva kijelenteni?:S Átkozom magam így is eleget ez miatt...
Nem kell kioktatni mostmár, nyilván õ is megbánta. Mindenki volt fiatal, tudatlan is. Szerintem tanultál ebbõl, hogy legközelebb ne veszitsd el a kontrollt. A lényeg: attól, hogy csak erre a kisrészletre nem emlékszel, még nyugodtan megtörténhetett. Én is számtalanul voltam már úgy részeg, hogy szinte mindenre emlékeztem az estébõl, aztán a haverok mondták, hogy még ez és ez is történt, én meg csak néztem, hogy "tényleg??" Szerintem menj el nõgyógyászhoz, még akkor is ha lehet, hogy csak szivatnak, és nem történt semmmi. Gondolj bele, mi van, ha tényleg történt valami! Ne halogasd a nõgyógyászt, ha már tényleg nem vagy szûz 72 órás tablettát fog neked felirni, hogy ne ess teherbe. Úgyhogy indulj orvoshoz, minél elõbb: )
Lehet hogy a tudatalattid nem is akar emlékezni a dologra. Akik meg a fiút szídják, gondoljanak arra is, a szexhez két ember kell. Hiába volt full részeg, talán gondolkodott volna elõbb a kis picsa. Így szoktak indulni a nagy karrierek... Visszatérve a témára, a gyerek lehet kamuzik, õ csak szerette volna hogy a maci bemenjen a málnásba!:D
A kérdező hozzászólása: Lécci aki kb annyit tud írni, h "hülye kis picsa" az inkább ne kommenteljen. MEGBÁNTAM MÁR NAGYON, NEM KELL A FEJEMHEZ VÁGNI 10 PERCENKÉNT, H HÜLYE VOLTAM. TUDOM ÉN IS!!
jah, csak ismétlés a tudás anyja.... hol vannak ilyenkor a szülõk? alapból milyen szülõ az már aki a 14 éves lányát elengedi úgy egy buliba, hogy ott is aludjon meg ilyenek.... az ilyenekbõl lesznek a hülye narkós picsák akik 14-16 évesen már anyák.
Mert ti tökéletesek vagytok, sosem hibáztatok.Mindenki követ el hibát ki ilyet ki olyat!Nem mondom hogy nem volt felelötlen és nem volt hülyeség de mostmár mind1, menj el nögyogyászhoz vagy a tiniambulanciára , mondd el mi történt nem fognak lenézni vagy beszolni gyakran találkoznak ilyennel meg fognak vizsgálni ha van vmi felirnaki 72órás fogamzásgátló tabit.Kiváltod beveszed és akkor nem lehet baj, de muszály lépned ne félj mert ebböl csak nagyobb baj lehet!
Szerintem sem kéne minden egyes válaszban lecseszni..Midnenki követ el hibát, az meg a másik, hogy nem feltétlenül szülõktõl függ.Van jópár olyan ismerõsöm, akik teljesen normálisak, odafigyelnek a gyerekükre, intelligens család.Mégis a 13éves kislány a város kurvája, és elég szép dolgai vannak...élményfürdõ öltözõjében fogadta a kuncsaftjait, akit leszopott.13 éves!!Anyja, apja tisztességes, viszonylag jómódúak, és foglalkoztak rendesen a gyerekkel.Anyuja, és a nõvére is tanár.A kiscsaj mégis egy kattant liba... Ja, és attól, hogy 14-15évesen olyan "buliba" mennek, ahol ott is alszanak, kb már teljesen "normális" manapság.És én se tiltanám a gyerekemet ilyentõl, hogyha biztosra tudná, hogy kikkel van, milyen helyen, és megbíznék bennük.Engem is elengedtek szüleim 15éves koromtól ilyen "bulikba", mert ismerték a barátaimat, és tudták, hogy megbízhatóak vagyunk, nem csinálunk hülyeséget.Hozzáteszem, hogy én voltam a legfiatalabb , többiek akkor 17-18 évesek voltak, még mindig ugyanezzel a társasággal járunk el szórakozni.18éves vagyok most. Szerintem a csajszi ezerszer megbánta, és kétlem h többször csinálna ilyet.Vagy ha mégis, várj vele 20éves korodig, ott már nem fog annyira zavarni.:D egyébként tényleg menj el nõgyógyászhoz, szülõi engedély nem kell, elõször vizsgáljon meg, és ha tényleg történt vmi az éjjel, nem csak kamu, felír 72órás tabit.Jobb, mint 1 abortusz, hidd el!Ne várj vele. Remélem nem lesz semmi gond.
üh

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!