Találatok a következő kifejezésre: En egy eves lany vagyok aki (130 db)

én egy 19 éves lány vagyok, aki még mindig szűz. Ez most gáz vagy nem? Mit tegyek?

Egyszer?en nem tudok egy olyan pasit találni akivel szívesen csinálnám. meg amúgy sem vagyok az a típusú lány aki bejön a pasiknak. a túlsúlyom nagyon hátráltat az egészben. de én már nagyon vágyom a szexre. már csak egy partner kellene.

Legjobb válasz: Nekem miért nem jut eszembe, hogy mindez esetleg "gáz" lenne? Én is 19 éves vagyok, én is lány. De nekem nem a szex hiányzik, sokkal inkább az a társ, akivel kölcsönösen megértjük egymást, aki olyan mélységekig ismer, mint más nem. Akivel közösen tervezünk. Meg egyebek.

Nekem miért nem jut eszembe, hogy mindez esetleg "gáz" lenne? Én is 19 éves vagyok, én is lány. De nekem nem a szex hiányzik, sokkal inkább az a társ, akivel kölcsönösen megértjük egymást, aki olyan mélységekig ismer, mint más nem. Akivel közösen tervezünk. Meg egyebek.
A túlsúlyoddal kell kezdeni valamit. Helyes táplálkozás + mozgás.
inkább legyél 19 évesen szûz, de büszkén, mintsem 13 évesen széjjeb*szott k*va, aki miatt szégyenkezik az egész család!
Nem az számít h hány éves vagy, hanem h ne egy vadidegen fasszal csináld.. és 19 évesen sztem nekérdezz ilyet;) 14fiú
utcsó.. van kedved szexelni?:) ha igen dobj egy levelet
Amig nem találsz magadnak párt, addig vegyél pár ezer ft-os rezgõ vibrátort. nekem is vn, és nagyon jó :)
Én 21 évesen voltam elõször fiúval. Nem találom gáznak, mert egyszerûen nem találkoztam olyan fiúval aki "megérdemelte".Pedig sok srác közeledett felém. Igaz szubjektív, de mondhatni szép vagyok, normális testalkatú, lényeg a lényeg, hogy egyszer csak jönni fog és ennyi.:) Egyébként ez a túlsúly dolog agyban dõl el. mármint sok duci lánynak van barátja, gondolom van egy kis magabiztosságuk. Ha nem vagy megelégedve a testeddel, mindenképp tenni kellene valamit különben csak szenvedni fogsz. Én annak a híve vagyok, hogy mindent lehet enni de mértékkel. Mellette pedig valamilyen mozgás mindenképp kell, én futni szoktam. Nekem sem túl jó a kondim, de 1 héten lemész párszor, 2-3szor, mozogsz egy fél órát. Nem túl megterhelõ. Én ezt tudom ajánlani.:) Sok sikert!
ha gondolod írj levelet, segítek 18f
szia! 19 évesen veszítettem el a már férjemmel, és nem vagyok csúnya, se duci, 175cm 60kg, arányos testalkat, van fenekem mellem, azt mondták szép az arcom, szóval ezzel nem volt gond, pusztán egy rövid ideig tartó barátom sem volt a megfelelõ, nem éreztem, hogy le kell velük feküdnöm, hidd el az hogy van rajtad plussz az nem zavaró tényezõ, lény nyitott, öltözz csinosan, na és sportolj vmit, mert a sport endorfint szabadít fel amitõl boldogabb leszel, és magabiztosabb, ne akarj görcsösen párt magadnak, és ne aggódj egyátalán nem gáz, ha szûz vagy sõt a mai világban nagyon nagy dolog :)
szia. én 98 kg voltam mikor egymásba szerettünk a párommal. õ meg akkor 52kg volt(most is annyi) szép szõke 19 éves, én meg akkor 32 éves voltam. késõbb leadtam 18 kg ot(egsézségügyi probléma miatt), és azt mondta a barátnõm hogy hizzak valamennyit vissza mert a pocim is kell neki (legyen hova odabujjon), ahogy anno megismert, most visszajött 10 kg, és igy vagyok 92 kg. az a lényeg hogy aki megszeret az ugy szeressen ahogy vagy. de a fogyás biztos nem árt, sõt használ, egészségileg is és önbizalom téren sok sikert üdv ati 34F
A túlsúlyodon lehet változtatni, ha szeretnél, tegyél is érte. Nem kell éhezned hozzá, annyi féle diéta van... Valakinek biztos tetszeni fogsz, és nem gáz, hogy szûz vagy.
Én 22 éves voltam, és nekem is a férjem volt az elsõ. És nem bántam meg. Keress addig amíg azt nem érzed hogy z igazit meg nem találtad!
én 20 éves koromban vesztettem a férjemmel, pedig nem voltam túlsúlyos...sok duci lányt látok fiúval, de azért a nagy többség a vékonyakat szereti.vagy keress olyan fiút, aki így ducin szeret, vagy fogyj le, ha téged is zavar a dolog.
Szia kérdezõ! Ha erre járnál, írjál nekem.

Mit tegyek? Megőrülök! Én 16 éves lány vagyok. Van egy húgom, aki 12 éves és már totál kikészít!

Itthon vagyunk mind a ketten, egész nyári szünet alatt, mert vigyáznom kell rá. Gond ezzel nem is lenne, de totál fel tud húzni! Mindent én csinálok, mosogatok, f?zök, megágyazok, megetetem a macskáit... És már nem bírom tovább. Elegem van, hogy miközben én fáradozom, ? csak nézi a tv-t és közben még laptopozik is! És van pofája azt mondani, hogy szemét vagyok, hogy nem hozom fel a reggelijét és neki nem ágyazok meg!

Legjobb válasz: Az utolso valaszadoval ertek egyet. Nekem is van egy sokkal fiatalabb öcsem, akivel bizony eleinte nehez volt kijönni, mert van egy batyank is, es a fiuk összetartanak alapon, engem mindig megszivattak, egyedül voltam lany, tehat a sarkamra kellett allnom. Az öcsem a mai napig kiszolgaltatja magat, es lustacska, de velem mar nem. Okos enged, szamar szenved alapon a szurkalodasival nem törödtem, es ereztettem vele, hogy en vagyok a nagyobb, szot kell nekem fogadnia. Elente nehez volt, de rajött, hogy jobb ha joba van velem, min tha rosszba lenne. Mostmar nagyon jo a viszonyunk, es sokat beszelgetünk, kiönti nekem a lelket. Te is a jo kapcsolatra törekedj, hiszen a testvered.

Az utolso valaszadoval ertek egyet. Nekem is van egy sokkal fiatalabb öcsem, akivel bizony eleinte nehez volt kijönni, mert van egy batyank is, es a fiuk összetartanak alapon, engem mindig megszivattak, egyedül voltam lany, tehat a sarkamra kellett allnom. Az öcsem a mai napig kiszolgaltatja magat, es lustacska, de velem mar nem. Okos enged, szamar szenved alapon a szurkalodasival nem törödtem, es ereztettem vele, hogy en vagyok a nagyobb, szot kell nekem fogadnia. Elente nehez volt, de rajött, hogy jobb ha joba van velem, min tha rosszba lenne. Mostmar nagyon jo a viszonyunk, es sokat beszelgetünk, kiönti nekem a lelket. Te is a jo kapcsolatra törekedj, hiszen a testvered.
Nos nézzük az "öcsi" szemszögébõl a dolgokat :) Az én nõvérem 8 évvel idõsebb, de volt egy idõszak amikor együtt kellet lennünk. Õ csak annyit tett amikor szivattam (általában én õt :) ) hogy megvárta míg abba hagyom pl. gépezést, majd leült a gép elé és elkezdett a barátjával/nõjével MSN-ezni. Mikor visszajöttem már csak õt láttam a gép elõtt és egy mondattal: Addig nem ülsz vissza a géphez míg (pl.:) fel nem porszívózol.Ezt egy ideig csinálta mikor már zokszó (zokszó? verekedés) nélkül ment minden akkor mikor megcsináltam a dolgot valami jót csinált nekem. Én ezek után már békéztem vele. Igaz 5 év kellett hozzá :D
Én semmit nem tennék meg érte, majd csak felébredne... Én még a saját anyámnak sem tettem a dolgokat, ha parancsolgatott, ha kért az már más, nem még a szaros kistesómnak. ÁÁÁ Ja és hatásos két nagy pofon, miközben azt mondod el neki, hogy velem nem szórakozhatsz, mert nem hogy nem fogok utána takaritani, hanem ha szemtelenkedsz, fel is pofozlak. Egybõl abba fogja hagyni. Ez a dzsungel törvénye. Az erõsebb, tekintélyesebb gyõz. Légy te a tekintélyesebb!!!
Nem lehet sajna sok mindent, ez a serdülõkor. Ne foglalkozz vele, csináld meg azt amit neked kell, ha kell 1 tányér, hogy ehess , akkor 1-et moss el, többet ne, majd megjavul ha rájön, hogy nélküled semmire se megy. Ne ágyazz meg neki, ne csinálj neki reggelit, majd a passzív ellenállás segít :)
Istenem, mintha csak magamat hallanam :D Ugyan ennyi idos ocsem, es nalunk is ez van. B_zdmeg, nem hagyhatom egyedul 5percre osszebasz mindent, amit kb kemeny 2ora alatt rendbe tettem. Reggel elvarja, hogy hozzam fel a szobajaba a kajat, amig O arra nem meltat, hogy annyit pofazzon utanna, hogy kossz. Elegem van belole. Most is lent van az udvaron, furdik a medencebe, de inkabb le se megyek megnezni, ugyis csak veszekednenk. Annyira erhetetlen.. Ez is mindig azt mondja, hogy barcsak meghalnal. Nem erdekel mar.. Remelem anyam hamar hazaer azt elviszi valami kellemesebb helyre.. (uszoda. pl) Nem birom kivele az eletem. :D Nem vagy egyedul. 15/L
Én mikor annyi idõs voltam mint Te, és a húgom is annyi mint a tiéd, ezt alkalmaztam: Írtam egy heti rendet, hogy kinek, mikor mit kell csinálni. Egyik nap, én csináltam meg bizonyos dolgot (pl. mosogatás) másik nap Õ. Csinálhatnátok Ti is. Mondjuk egyik nap Õ ágyaz meg, de Te viszed a reggelit stb. Ha elvégeztétek ami a listán van ki lehet pipálni, és játszhatok együtt, pl. barkochbázzatok, vagy ország-városozzatok vagy ilyesmi. Ja és már nem kicsi, ne hagyd rá! Sok sikert!
Köztem és a húgom között is 4 év van, és amikor ennyi idõs voltam, mint te ugyan ez ment velünk is.Mi folyton verekedtünk.Megagyabugyáltam rendesen, na persze én is kaptam.Mára a legjobb testvérem és barátnõm.2 év kell hozzá, hogy megváltozzon, hogy tini legyen és komolyabb.Hamarosan kereszteljük a lányom, õ lesz a keresztanyukája.:D
A mi családunkban én vagyok a fiatalabb testvér, és bátyám van, mi szerencsére jóban vagyunk, de akkor most válaszolok a kérdésre. Szerintem anyukádnak van igaza, hogy ne foglalkozz vele, mert még kicsi, illetve annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy ez a serdülõkor. Javaslat: NE FOGLALKOZZ VELE! (Tudom, bárcsak ilyen egyszerû lenne, de mindenesetre sok erõt és kitartást kívánok!!)

Én egy 14 éves lány vagyok aki 173cm és 49kg. Nekem ez elég kevés. Rendszeresen sportolok hát ha jobb étvágyam lesz, de nem. Éhes is alig vagyok naponta, és enni is keveset eszek.55kg szeretnék lenni. Mit csináljak, h elérjem? Hogyan táplálkozzak?

Legjobb válasz: Szia, 14 évesen én is pont ennyi voltam,és sportoltam. Ne aggódj 1-2 éven belül leszel több is, mert fokozatosan elkezdesz fejlõdni. Én most 65 vagyok 19 évesen(176cm).Szóval egyél sok táplálót,hús,zöldség..

Szia, 14 évesen én is pont ennyi voltam, és sportoltam. Ne aggódj 1-2 éven belül leszel több is, mert fokozatosan elkezdesz fejlõdni. Én most 65 vagyok 19 évesen(176cm).Szóval egyél sok táplálót, hús, zöldség..
ahogy elkezdesz rendszeresen sportolni, figyeld meg, hogy rendszeresen fogsz majd enni, mert kell a plusz energia a szervezetednek! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) De attól még szeretnék valahogy hizni, mert nem érzem igy a legjobban magam.
A kérdező hozzászólása: Már 2 éve rendszeresen sportolok, de az se használ..:S
Én 17 éves vagyok, pöccre pontosan ilyen adottságokkal. Néha sikerül elérnem az 52-53 kg-t, de hamar visszaesik. Én rengeteget eszem, nem nagyon sportolok, de nem tudok meghízni. Adottság kérdése...
Mik a sejtéseid?Mert ha konkrét.....több info kéne, kitüntetett ♡doki vagyok, írj rólatok vmit és talán tudok segíteni!

én egy 14 éves lány vagyok aki, 165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS

Legjobb válasz: "Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. " Akkor hányan vagyunk, akik nem vagyunk/voltunk átlagosak... Qrva messze voltam az 50 kg-tól 14 évesen (most is), mégis itt vagyok xD 60-65-re ha le tudsz fogyni, akkor az már jó!

"Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. " Akkor hányan vagyunk, akik nem vagyunk/voltunk átlagosak... Qrva messze voltam az 50 kg-tól 14 évesen (most is), mégis itt vagyok xD 60-65-re ha le tudsz fogyni, akkor az már jó!
mozogj sokat, sokszor egyél keveset.Ha tudod kerülni a közlekedést akkor mindenhova gyalog menjél ne busszal, torna, stb ja és a legfõbb hogy hidj magadba mert az az ami erõt ad :-) F/18
Gondolj bele mennyi idõbe telt amíg felszedted a súlyodat. Ne akard most ezt pár hónap alatt leadni. Ha õrült fogyókúrába kezdesz, hamar megutálod. Inkább válassz egy olyan étrendet amit hosszú hosszú idõn át képes vagy betartani szenvedés nélkül. Lassan, de tartósan fogyj, és sportolj.
Sport, diéta és akaraterõ. 5 hónap alatt simán sikerülhet, ha kitartasz
Naa, most miert vagytok ilyenek? Hogyhogy sehogy? Igenis, lefogsz tudni fogyni. Hogyha nem 5 honap alatt, akkor 10. De ugyis sikerulhet. Es amikor a kituzott datum fele haladsz, es nem ment le annyi amennyit szerettel volna, akkor se add fel. SPORTOLJ SOKAT, EGYEL KEVESEBBET(kisebb adagokat), minimalis edesseg, erosito gyakorlatok, legy aktiv. TARTS KI A CELOD MELLETT, es hidj magadban. :) Es amikor a 'szakadek szelen' fogsz allni, kerj segitseget anyukadtol, vagy valakitol akiben bizol, jol eltudsz beszelgetni, es tamogat. :) Sok kitartast es akaraterot!
Sehogy, ez egyszerûen lehetetlen. Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. Az kb. heti két kilós fogyást jelent. Ha sikerül, olyan lesz a bõröd, mint a sharpei kutyának. Ha az alakodra vigyázol, és lassabban fogysz, az max. 20 kg fogyást jelent, heti 1 kilót, tehát még mindig inkább a duci kategóriában leszel. Sajnálom, de muszáj lesz hosszabb idõt szánnod a fogyásra. Ha most megnyúlik a bõröd, lógni fog a melled, azon már csak a szike segít, soha nem lesz az igazi, feszes, szép nõi test. Még nem is vagy felnõtt, elõtted az élet, ne cseszd el az alakod valami hü1ye dátumra fogyás miatt! (És a szokásos refrén, ha abbahagyod, és "normálisan" eszel, a dupláját szeded vissza. Soha többé nem ehetsz úgy, mint most, mert amitõl egy 80kg-os test nem hízik, egy 50 kg-os igen!)
miert vagy ilyen* elnezest. :)
szia!sokszor egyél keveset.legyen reggeli 10 órai ebéd uzsonna és 6 ig vacsora.nem mondom hogy 1 hét alatt fogyni fogsz, de ha ezt betartod , és mindíg egy idõben eszel akkor tuti hogy fogyni fogsz.én is így fogytam.egyszóval legyen rendszere az evésednek.sok sikert.anett
Én éppen 14 éves voltam, amikor 85 kilóról kb. 6-7 hónap alatt lefogytam 65 kg-ra. Nem ettem édességeket, rendesen reggeliztem, ebédeltem fõtt kaját és délután négykor még valamit hamiztam. Sokat ittam, és heti 2-3-szor jártam aerobicra. Ja, és a tornára is futva mentem, kb. 1 km-re van tõlünk a suli ahol tartották. Én is 165 cm magas vagyok. Szerezz barátnõket, akikkel járhatsz. Kitartással sikerülni fog!
nem 30-at henem 25 harmincat ne
Am ballagásr akarsz lefogyni?
"Este ne egyél"=> Lefekvés elõtt 2-3 órával ne egyél. És estére ne egyél szénhidrátot. Ideálisak: túró, tojás, joghurt, sovány húsok, mellé valami zöldség.
Én zöldet adtam neked :) Viszont szerintem a kérdezõ igenis tûzzön ki maga elé határidõket, vagy legalábbis mérföldköveket, nem muszáj idõben nézni, hisz ezeknek az elérése majd eufóriával tölti el, ha meg nem sikerül betartani (pedig egy reális elvárás volt) akkor változtatni fog. Nem kell ezeket a mérföldköveket megszállottan hajszolni, de ha egyben nézzük a dolgot, hogy fogynia kell 20 kilót, hát az elég gáz. Nekem pl anno volt csomó pólóm ilyen olyan okból amibe nem fértem bele, úgy hogy eldöntöttem, hogy ha törik ha szakad én ezt fel fogom venni, és 1-2-3-4 hónap alatt úgy is lett, és akkor nagyon boldog voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!:) hasznosak azok amiket irtatok.:D ki fogom próbálni.:)
Heti 2 kiló x 5 hónap az 40 kiló, számolni tudni kéne :) Egy havi 5 kiló ha sportolsz is akkor menni fog, 55 kilósan meg már bõven jó leszel.
"Hát te lányom már sehogy"
165 cm-hez 80 kg elég sok! Most ezt nem azért mondom, hanem azért, mert az egészségedre is káros, és cukorbeteg lehetsz :(( Én most 161 cm-hez 63 kg vagyok, és a 90 napos diétát használom, talán az segíthet. Link: http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-dieta-leirasa--cikk
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm nektek a sok vállaszt(): nagyon hasznosak számomra:d már fogtyam egy csomotLÁTVÁNYLAG de a sulyom megmaradt..nem értem...mért lehet lehet hogy csak nõttem és azrét van mert az nem látezik hogy látványosan fogyok de asulyom nem csökken...:D köszönöm még egyszer Puszika:Picurka***
Egy 14 évesnek szerintem ne ajánljunk 90 napos diétákat, meg ilyen sz*rokat, már bocs... Mesterséges anyagokkal telenyomott cuccokat, cukros dolgokat, fehérlisztes ételeket iktasd ki, vagy csak nagyon ritkán fogyassz, vacsorára pedig csak fehérje. Ilyen konkrét fogyókúrákkal ne próbálkozz, mert az egészségednek árthat, és nem is használ, mert ha visszatérsz az elõtte lévõ étrendhez, akkor 2x annyit szedsz vissza!
hát én mindig a sportot ajánlom, hisz az természetes. A diéták közül meg sok csak kidobott pénz az ablakon.. mert nem is használnak a legtöbbjük!!
Ami még nem hangzott el, pedig fontos: ne hagyj el teljesen semmi olyat, ami fontos a szervezetnek! 14 évesen az ember még fejlõdik, a koplalásnak komoly következményei lehetnek. Az igaz, hogy a 80kg sok, de nem szabad hirtelen fogyni! FONTOS, hogy LEGYEN MEG a napi szükséges kalóriabevitel. Neten találhatsz ilyen táblázatokat pl http://dieta-abc.hu/tapanyagtablazat.php a lényeg, hogy magas kalória mellett alacsony szénhidráttartalom legyen az ételben. Sok sikert, de kérlek, vigyázz magadra, légy megfontolt.
Amikor még volt akaraterõm 1, 5 hónap alatt 11 kg-t adtam le..ennek függvényében cselekedj. Ui. Visszaszedtem :) egyéb okok miatt
Nem szeretnélek megbántani, de gondolom ezt te is tudod hogy a 165 cm-hez nagyon-nagyon sok az a 80 kg...:( Én ugyanennyi cm vagyok és hozzá 63 kg én is 14 éves és rajtam is sok felesleg van:( Én azt ajánlom neked hogy a mostani kaja adagodat csökkentsd a felére vagy ha tényleg nagyon asok akkor a negyedére.Egy nap max.3-szor egyél vagy többször(4-5)nagyon kis adagot:) Ha nassolni van kedved GYÜMÖLCSÖT egyél. Minden nap fuss 10-15 percet, csinálj 100 felülést délben és este minden nap, végezz különféle tornagyakorlatokat mint például:törzskörzés guggolások stb...Csinálj még törzsemeléseket is:) !!És nem szabad túlzásba vinned a fogyást mert nagyon csúnya bõröd lesz utána, ha viszont megcsinálod ezeket amiket írtak minden nap, betartasz mindent és ha nagyon éhes vagy nem esel neki a hûtõszekrénynek és megsezel 1 tábla csokit és egy zacskó gumicukrot:) SOK SIKER A FOGYÁSHOZ!!:)
elõzõ vagyok szóval ha nem eszel csokit és egy zacsi gumicukrot ha éhes vagyok és betartasz mindent akkor szépen fokozatosan lefogyhatsz!! nem fejeztem be bocsi...:DXD
Reggeli: nagyon fontos, ekkor indul be az anyagcsere. Ha nem reggelizel, akkor izomból fogsz fogyni és nem zsírból. Reggelire igyál egy bögre zöld teát(gyorsítja az anyagcserét), és egyél teljes kiõrlésû gabonából készült müzlit. Tízórai csak egy gyümölcs. Ebédre ehetsz egy tányér levest, esetleg csirkemellfilét zöldségkörettel. Uzsonnára teljes kiõrlésû kekszet, gyümölcsöt, teát javasolnék. Vacsorára maximum gyümölcs vagy zöldségsaláta. Nagyon oda kell figyelned, hogy egészségesen fogyj le. Sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de semmit nem mértéktelenül. Édességet, kenyeret a legkisebb mértékben sem szabad fogyasztani. Testmozgásként javasolnám a hetii 4-5 aerobicot. Komolyan. 1-2 pilates és 3-4 zsírégetõ torna nagyon hatásos. Eleinte nagy fizikai megterhelés lehet, de késõbb hozzá fogsz szokni és látványos lesz az eredmény. A lényeg, hogy ne egyedül csináld, hanem edzõhöz járj (akár egyénileg, akár csoportosan). Remélem sikerül! Ha rossz, akkor se add fel, írj privát üzit, ha segítségre lenne szükséged!
Kedves kérdezõ, szerintem 14 évesen teljesen normális a súlyod és nem bunkóságból vagy genyóságból mondod
"Ha az alakodra vigyázol, és lassabban fogysz, az max. 20 kg fogyást jelent, heti 1 kilót, tehát még mindig inkább a duci kategóriában leszel. " Ki ne találd már, hogy 60 kilósan duci kategóriába tartozik az ember!?! Túlzásokba sem kell esni! :) Amúgy meg a kérdésre a válasz: Ne egyél fehér lisztet, vagyis minden olyan ételt zárj ki az életedbõl, amiben liszt található, pl kenyér, péksütemény, pizza, tészta, süti... Az édességet is hanyagold el, csak semmi cukor, csoki! Helyette egyél gyümölcsöt, de csak nappal, este már ne, mert az is tartalmaz cukrot, viszont ennyi kell, meg rengeteg vitamint tartalmaz, ezért napi egy gyümölcs megengedett! Ha lehet, akkor inkább fõtt párolt ételt egyél, nem pedig olajban sültet! Ha nehéz kivitelezned, mert látom fiatal vagy és nem feltétlenül tudod suli mellett megcsinálni magadnak a diétás ételeket, akkor megfelelõ (heti min. 3szor) sport mellett egyelõre elég az is, ha csak a lisztet és a cukrot hagyod el! Napi 2 és fél liter vizet viszont meg kell innod, mert jó az anyagcserének, meg a méreganyagokat is segíti kivinni a szervezetbõl, kevesebbet eszel, ergo gyorsabban fogysz! Tényleg hatásos! Én már attól is fogytam egy keveset, mert megittam az elõírt mennyiséget! :) Egyet ne felejts el, mindennek az alapja a sport! Tényleg! Jobban is érzed magad tõle( lehet, hogy az elsõnél nem is lesz így, de a többinél biztosan), másrészt feszesen fogsz fogyni, nem ereszkedik meg a bõröd, és átalakul a tested! Kevesebb zsír lesz rajtad és több izom! Én azt javaslom neked, hogy kardiózz sokat, min fél órát, de ink háromnegyed óra lenne a legjobb! Ez lehet biciklizés, sífutás, taposógépezés és gyorsgyaloglás, kicsi emelkedõn! Ne fuss! Felesleges, csak az izületeid mennek szét, mivel nagyon gyorsan kell felhasználnia a szervezetünknek közben az energiát, azért NEM a zsírból megy le, hanem az izomból, mert abban több az energia, vagyis a fehérje! Igaz fittség miatt jó a futás, de másra nem! Helyette 6-os fokozaton gyalogolj körülbelül 4-5ös emelkedõn! Aztán utána, kicsit súlyzózz mellre, karra, külsõ-belsõ combra popsira, persze ezt váltott edzésprogramban, egyik nap deréktól lefele dolgozol, másik nap felsõtestre dolgozol rá. Elsõre biztos soknak tûnik, de heti 3X másfél óra meghozza a várt eredményt! Menni fog, hidd el! Csak higgy benne, légy kitartó, és ezt a pár egyszerû szabályt tartsd be! No liszt, no cukor, no kaja este 6-7 után, heti 3 sport! Sok sikert hozzá! Ja, és légy pozitív, mert agyban dõl el minden!!!! :)
A kérdező hozzászólása: 18:47 Nem tudsz olvasni tán?..minek irsz a kérdésemhez hacsak unatkozol?..-.-BUNKÓK KIMÉLJENEK!!!
Szerintem ne azzal törõdj, hogy mennyit fogysz és hogy mire, hanem hogy csökkenjen az a súly, és akkor már nem haladsz rossz felé...ezeknek a határidõs dolgoknak sosincs jó végük...viszont ha igazán akarod menni fog!! Én 2 év alatt 15 kgot szedtem fel, mert folyton beteg voltam, és volt hogy hetekig nem tudtam enni, utána meg jöttek a falási rohamok...84 kg voltam nyár elején(168 cm-hez), amikor elhatároztam, hogy ideje "felállni", most már 75kg alatt vagyok, és bár még fele út hátra van sokkal boldogabb vagyok :) Kitartást kívánok neked!
válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 18:30 Miert kellett lepontozzatok? Most komolyan... ilyen idiota tarsasagot.
ne hallgass a 6 után ne egyél szövegre, az már rég lejárt hiedelem... lefekvés elõtt 3 órával legyen az utolsó étkezés, ennyi :) én hajnalban fekszek, addig tanulok, vajon mennyire fogna az agyam, ha fél 6kor bevacsiznék és onnantól kezdve koplalás?
sportolj sokat, kerüld az édességet és diétázz. 30 kilót ennyi idõ alatt nem hinném hogy letudsz fogyni de a változáss meglesz. (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a vállaszokat(: hasznosak :)
Rendszeresség, betartott mértékek, evéshez zöld tea, és SPORT!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a vállaszokat(: aranyosak vagytok(:
Na most tisztázzuk... Egészségtan szerint amit e.ü.söknek tanítanak, a havi fogyás max egészséges mértéke 5kg. Hagyd el a szénhidrátokat, szaunázz, fuss (ha lehet puha futópályán, h a térded ne küld szét) egyél zöldségeket és ne túl sokat. este ne egyél. Önsanyargatásnak hangzik. de használ
Lehet, hogy izmot szedtél fel, az izom nehezebb mint a zsír. Egy idõ után majd több zsír fog lemenni, ne aggódj. Sok sikert és kitartást!

Keresek egy rendes, odaadó jó pasit, aki nem bánt meg és szeretne. Én 19 éves lány vagyok és vágyom hogy szeressenek, vágyom egy normális fiúra! Van ilyen?

Legjobb válasz: Van, én ilyen srác vagyok, kicsit félénk, nem szoktam csajozni, én is vágyom a szeretetre, hogy átölelhessek valakit akivel szeretjük egymást. Az ilyen kapcsolatok úgy alakulnak ki lassacskán, leginkább szerencse kell hozzá. 20f

Van, én ilyen srác vagyok, kicsit félénk, nem szoktam csajozni, én is vágyom a szeretetre, hogy átölelhessek valakit akivel szeretjük egymást. Az ilyen kapcsolatok úgy alakulnak ki lassacskán, leginkább szerencse kell hozzá. 20f
Túlságosan ráerõlteted a pasikra magadat, ez nem jó, mert a pasi elõbb-utóbb megunja..a pasinak az a jó, ha mindig újat mutatsz, és nem kell túlságosan szeretni(úgyis tudod, mit akarnak a legtöbbször..), nekik nem a világ az, hogyha szereted õket..:S:( erre már én is rájöttem, ne aggódj..egybe se bízok meg.XD hála az expasimnak.
Van. De ha már itt keresel párt ott gondok vannak...
Szia! én pont egy ilyen lányt keresek aki tud szeretni mert az elõzõ kapcsolatomban nem sokat kaptam belõle.ha fehérvári vagy környéki vagy megismerkedhetnénk:) .
vagy írj a 20f-nek:) õ aranyos, nekem elhiheted:;)
A kérdező hozzászólása: Szegedi vok:S Nem akarom görcsösen, csak eddig azt hittem megtaláltam amit kerestem, erre megkapom h unalmas velem lenni :S Holott én mondtam mindig h menjünk vhova. Ma is mondtam, hát a gép fontosabb volt. Mestere a megbántásnak:S
minden kommentedben ottvan a "megbánt" szó. Nem túl nagyok a kisasszony igényei?
Akkor várj egy olyan pasira, akitõl nem csak bántást kapsz. Ha nem szegedi lennék, most azt mondanám, hogy szívesen taliznék veled :$
Van, pontosan ugyanez a bajom mint neked, csak túl idõs vagy hozzám =/ 15/F
Lehet, hogy akkor kicsit pihentetned kéne a dolgot. Ne akar már görcsösen pasit! 19 éves vagy, ha most egy fél évet lazítasz, nem azon gyötröd magad, hogy hol találsz pasit, azzal még semmi nincs veszve, nem leszel egy vénség. És mint írtam, legalább kicsit kipihened magad. Lazíts, és figyeljd meg, akkor fog rádtalálni a szerelem, amikor a legkevésbé számítasz rá.
A kérdező hozzászólása: De már nagyon belefáradtam. Örökké bõgök, vhogy mindig meg tudnak bántnai. Nem járok discóba, útálom az olyanokat. Volt 1 1 éves kapcsolatom, de annyira bunkó volt velem :S Nagyon sokat tûrtem, és mégtöbbet kaptam :S Elegem van ebbõl, de normálisat nem találok
Hamar ráunnál egy ilyen srácra...
Nincs veled gond, csak egyszerûen nehéz találni egy rendes, megértõ, odaadó pasit, aki nem birtokolni akar, aki tényleg a társad, és akinek nem csak egy menetre kellesz. De ha ez megnyugtat, egy rendes, megértõ, normális csajt ugyanilyen nehéz találni. De ettõl még ne add fel!
Nagy fába vágtad a fejszét
Van, csak nem a discoban kéne keresni. Meg nem éjjel az utcán amint részegen énekelgetve lõdörögnek.
A kérdező hozzászólása: Olyan rossz h inkább már lemondok a pasikról, úgyis mind1ik megbánt, és annyira szeretem h a végén már le se szar:S Bennem van a hiba? Lassan jégkirálynõ vok, nem engedek magamhoz közel senkit, jobb 1edül :S Igen, bajok vannak:S
Én is ebben a cipõben járok, csak pasi vagyok, egy tizessel idõsebb kivitelben.
Én is ugyanilyen bajokkal küzdök 18/F szerintem osszeillunk irj ram privatban ;)

Én egy 16 éves lány vagyok aki tegnap lefeküdt a barátjával és kiszakadt az óvszer csak azt nem tudjuk hogy a hüvelyembe ment-i ondó?

Mert késik a menstruàcióm de a többiek azt mondják hogy ez ezért van mert ebben a hónapban vesztettem el a szüzeségemet és ha került is volna ondó a hüvelyembe akkor sem tudnák terhes lenni mert még nincs felkészülve a méhem. Ez igaz?

Legjobb válasz: Jesszus,még ne szexelj,ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal.Ki volt az a nagyon okos aki aztmondta,hogy nem lehetsz terhes mert még nincs felkészülve a méhed?Már az elsõ menstruáció elõtt is teherbe eshetsz,mivel megelõzi egy peteérés..

Jesszus, még ne szexelj, ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal.Ki volt az a nagyon okos aki aztmondta, hogy nem lehetsz terhes mert még nincs felkészülve a méhed?Már az elsõ menstruáció elõtt is teherbe eshetsz, mivel megelõzi egy peteérés..
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nem... Az van hogy kilyukadt.. De a barátom azt mondta hogy kint élvezet el és nem bennem..és kint szakatt el már vissza nem tette belém..csak olyan volt az egész pinukam és kívül a hüvelyem de utána néztem és a hüvelyem bent nem volt olyan... Csak nedves volt..
Sajna ha terhes lettél, mire kiderül (tehát mire a teszt kimutatná), már csak abortusszal lehetne megszakítani. Ha tegnap történt az eset, ahogyan a többiek is írták, mindenképpen el kell menned esemény utáni tablettáért, ez az egyetlen jó megoldás, mert az jó esetben megakadályozza, hogy teherbe ess. De minnél hamarabb el kell menned, mert az sem 100%-os, de minnél elõbb mész, annál valószínûbb, hogy használni fog!!! Akkor is simán terhes lehetsz, ha ez volt az elsõ alkalom!
A kérdező hozzászólása: Ha nem bennem élvezet el hanem kint es akkor lyukadt ki a gumi.es mar nem tette vissza be...de kivul olyan vagyok akkor terhes lehetek?
Bocs, az valamiért elkerülte a figyelmemet, hogy tegnap voltatok együtt. Akkor nem azért késik, ami miatt aggódsz, viszont még maradhatsz terhes, ha nem veszed be a 72 órás tabit, amirõl a többiek is beszéltek. Budapesti vagy? Nekem megvan a sürgõsségi száma, ahol az esemény utánit gyorsan el lehet intézni. Ha kell, írj privit és elküldöm!
A kérdező hozzászólása: Szlovákiában lakok..csak hétfõn tudnánk max megszerezni..vagy nem tudom csak 72 órám van hogy bevegyem??
Nem véletlenül hívják így.A kórházban adnak.És ha épp normálisak, kicsit fel is világosítanak, ami azt hiszem nem ártana.Szex után folyt ki belõled valami?Azzal azért nem árt tisztába lenned, hogy ez a tabi csak pár ezer forint, viszont az abortusz nem éppen.Ráadásul fent áll a veszély, hogy az életben többet nem lesz gyereked.Ja és kedvességre ne nagyon számíts a kórházban ilyen esetekben.Hozzáteszem jogosan.Még fogalmad sincs róla mennyi nõ szenved meg egy gyerekért.
Én is Szlovàkiàban lakom és a többieknek üzenem hogy nàlunk nincs biologia óra, vagy szexuàlis felvilàgositàs! Te pedig vegyél 72 oràs tabit patikàban recept nélkul adjàk 20 euro körül van.Alap esetben csak 18 év felettinek adjàk ki de egyszer a baràtnömnek is adtak ö is csak 17 éves volt! Hova valósi vagy pontosan?
A kérdező hozzászólása: Írtam privát üzit..
miért kell ilyen fiatal kislányoknak szexelni???ez nekem annyira nagyon magas :(((
Édes Istenem! :) Szlovákiában nincs biológia óra és felvilágosítás?! És magas hormontartalmú gyógyszert boldog-boldogtalan vehet recept nélkül ha elmúlt 18 és van 20 eurója?! Hát ez elég gáz...fõleg ha ilyen hiányosak az ismeretek... Ez egyébként nem mentesít az alól, hogy ha szexelni kezdek utánaolvasok, hogy mi, hogy, merre, csak látott már terhes nõt, tudja, hogy nem a gólya hozza. Internet azért Szlovákiában is van... (ha nem vagyok olyan viszonyban a szüleimmel, hogy azok világosítsanak fel, fõleg ha van komoly kapcsolata az illetõnek.)
Ha nincs ismereted a szexrõl miért csinálod? Az még ok hogy kiszakadt az óvszer, mert létezhet ilyen, legalább megpróbáltatok védekezni, de hogy ilyen hülyeséget, hogy amikor elveszted a szüzességet még nem tudnál terhes lenni...... el ne hidd. Amikor már menstruálsz már van peteérés és bizony terhesség is lehet belõle. Nõgyógyászaton esemény utáni tabletta lehet a megoldás. Fogalmad sincs még arról hogy készül a gyerek, de már csinálod..... szuper.
bahh, tegnap feküdtetek le és késik??? TE vagy nagyon hülye vagy, vagy szórakozol.
Utokso, szimplan csak nem hallott arrol, hogy egy rendszeres 28 napos ciklusnal keves eselye van hogy a legvegen terhes legyen. Az esely szinte nulla. Sajnos a kerdezo iq ja is :)
menj el még ma 72 órás tablettáért, ha nem akarsz gyereket!!!
Téged nem világositottak fel? Elég szomorú.
Jjjjjjééézusmáriám. Szerintem az elõbbi válaszolók mindent elmondtak, de ez naggggyon durva. Gyerek, te se voltál ott, amikor az észt osztották... Persze dugni meg már van eszed. Congrats.
Ha van menstruációd, akkor képes vagy teherbe esni. 16 évesen egyáltalán van rendesen mensid? hány napos a ciklusod? a szüzesség elvesztése nem befolyásolja a mensid, legalábbis én ilyenrõl még nem hallottam. ha kiszakadt az óvszer, lehet hogy el kellett volna menni nõgyógyászhoz esemény utáni tablettáért... vegyél tesztet, az a biztos.
Ha 10 éves kislányok képesek teherbe esni, akkor sajna a rossz hírem számodra, hogy bizony te is. Ha csak tegnap történt a dolog, futás a tiniambulanciária esemény utáni tablettáért.72 órán belül kell bevenni.Legközelebbre legyetek kicsit felkészültebbek, mert így gyorsan anyukává válhatsz.
Ha késik a mensid, akkor tesztelj légy oly kedves! Ez butaság, hogy nincs felkészülve a méhed.
A kérdező hozzászólása: Ha tegnap feküdtünk le és hétfõn csinálom meg a tesztet akkor már kifogja mutatni hogy terhes-e vagyok vagy nem??
Dehogy mutatja, ne írjatok már neki butaságokat.Tegnap történt csak!Menj 72 órás tablettáért!!
Nem, minimum 2 hét. Vegyél be egy esemény utánit.
Nem fogja kimutatni. Szextôl számitva 15 nap mulca szexelj. Menj ûgyeletre irass 72 órâs tabit. Teherbe eshetsz , én is ennyi idõsen terhes lettem.
A kérdező hozzászólása: Ha terhes is vagyok... Honnét tudhatom azt???
Ismeretterjesztés: [link] [link] [link] [link]
Ne azon törd a fejed, hogy terhes lehetsz-e, hanem menj el orvoshoz és MÉG MA írass fel 72 órás tablettát és SZEDD is be. Ez az egyetlen BIZTOS módszer arra, hogy ne legyen gyereked.
Nem, az ondó nagyon intelligens, ha kiszakad a koton akkor szépen visszamászik a péniszbe.
Nekem elég kamu-gyanus, a kérdés, minden esetre elég zavaros. Mert mi az, hogy tegnap szakadt ki a gumi, és hogy késik a menstruációja? Tehát tegnap szexeltél, ma meg kellett volna jönnie? Akkor nyilván ez nem a tegnapi szextõl van. De ha ezt sem tudod, talán tényleg nem kéne még szexelni. Teszt ilyenkor semmit nem mutathat ki, de mindenképp esemény utánit vennék be ebben az esetben!
Istenem add, hogy az ilyen emberek ne szaporodjanak!
utolsó ilyet ne írj :) mert majd még a végén naptármódszerezni fog aztán csodálkozik, hogy esetleg máskor volt peteérése, van aki menstruáció alatt lesz terhes...... de amúgy igazad van tök 0-a az IQ-ja :)

Van egy 12 éves fiú aki nagyon tetszik én 13 éves lány vagyok. A fiúval már többször is találkoztam sulin kívül is és egyszerűen szerelmes lettem. És tudom h a fiú is többet akarna . Szerintetek ez a kor különbség sokat számít?

Ja és a fiú kinézetre és érettségre elmenne vagy 14-nek is. És előre is szépen meg kérnék mindenkit h olyat ne irjatok h inkább tanuljunk vagy h ennyi idősen még nem ezzel kéne foglalkoznunk stb.. Előre is mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Felõlem azt csináltok amit akartok. De csóknál tovább azért nem kéne lépni legalább gimnáziumig.

Felõlem azt csináltok amit akartok. De csóknál tovább azért nem kéne lépni legalább gimnáziumig.
Jó, te kérted, hogy ne írjuk, de szerintem lesz olyan, aki úgyse bírja ki, mert igaz is. Az a fontos, hogy te hogy érzed. Hogy érted, hogy többet is akarna? Puszit az arcodra?:D huuuu :D Viccet félretéve... Nem számít az az egy év.
Bocsi nem tudok segíteni! Az én idõmben ennyi idõsen még barbiztam! :)
Ez olyan, mint a pedofil vicc: - Megismerkedtem egy gyönyörû 8 évessel, de a teste olyan, mint egy 5 évesé. Figyi te 13 éves lány. Csináld meg a leckét. Tanulj holnapra, segíts anyukádnak vacsit csinálni, és 3 év múlva visszatérünk az ilyen problémáidra, oks?
A kérdező hozzászólása: nem is szándékoztam összefeküdni vele :D és úgy értettem h többet h barátságnál. és az 1.-õt meg puszilom hogy nem bírta ki.. de egyébként meg nálam úgy van hogy mindig a tanulás volt az 1. és már a szabadidõmbe azt csinálok amit "akarok" ..de m1 nem is ez a lényeges :)
Sokat szamit igen.
Nem számít sokat, ugyanis ez tök egyén függõ. A korkülönbség ne tartson vissza :)
Aszta 14 hu
Nem számít az semmit. Én is jártam ebben a cipõben és jártam is vele, semmivel sem volt éretlenebb mint a velem egyidõs fiúk. Egy fejjel magas is volt nálam. Igaz mi szakítottunk, mert inkább csak barátok voltunk. De sok sikert neked ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
lehet, hogy sérült a hámszövet, és gombát, vagy valamit kaptál
Sok mindentõl viszkethet. Lehet bakteriális vagy gombás fertõzés, amit jobb ha orvos is lát, de lehet hogy csak kiütéses vagy a mosóportól vagy tusfürdõtõl. Ez utóbbira megoldást jelenthet a Canesten krém. De ha nem múlik néhány napon belül akkor mindenképp menj dokihoz. Amint látod magától nem múlik el.
Legyél már eszednél. Fél éve viszket, és nem akarsz dokihoz menni? Meddõ akarsz lenni, vagy mi a szösz? Magadtól nem fogsz meggyógyulni, menjél el orvoshoz.
Ne kísérletezz semmivel mert csak sokkal rosszabb lesz! El kell menned orvoshoz mindenképpen!
nem, nem jó az aloe verás krém. intim területekre nem kenhetsz mindenfélét. elõször is: vegyél intim mosakodót, és minden fürdéskor azt használd. ne kenegesd mindenfélével. másodszor: nemi(szervi) betegséget szûzen is elkaphatsz és szûzen is el lehet menni a nõgyógyászhoz. van kifejezetten gyermek rendelés. pl ha bulizol és ott elmész wcre, hozzáérsz valamihez, kész is a fertõzés. de ezek veszélyesek, kezeltetni kell õket, mert a szervezeted úgy reagálhat rá, hogy elzáródik ott valami, ami meddõséget okozhat. ez nem játék, amikor kislányos zavarodban nem mész el az orvoshoz. legyen eszed. nem is idõpontot kell kérned már, hanem sürgõs eset vagy.
Mindenképpen el kéne menned nõgyógyászhoz, sok helyen van tini rendelés pl.
ha szégyenlõs vagy akkor keress nõi nõgyógyászt és jelentkezz be hozzá, sokkal kevésbé ciki elötte vetkõzni, terpeszteni, mint egy idegen férfi elött. Azonkívûl õ nem csak orvos, hanem nõ is, aki nyilván könnyebben megérti minden esetleges nyavajádat, mint férfi kollegája, aki csak könyvbõl tanulhatott róla és nem élhetett át.
Drágaságom. Tudom, hogy félsz menni nõgyógyászhoz, de már ilyen esetekbe muszáj. Kenni viszont semmivel se kend, amig nem voltál nõokinál. Õ majd tuggya, hogy ilyenkor mi jó és mi nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönök mindent de az jelent valamit akkor kezdett el elösszõr viszketni mikor le borotváltam??
A kérdező hozzászólása: köszönöm és az aloe verás krém jó lehet rá
hol viszket kívûl, vagy belül? folyás, büdösség nincs? Lassan azért keresni kellene egy nõgyógyászt, hogy, ha valami sürgõs dolog támad, akkor ne hirtelen essél be az ajtón, és aki éppen ott van az vizsgáljon. Szerintem egy nõi dokit keress, sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés is elötte, mint egy esetleg 30 éves férfi elött. És mivel nem csak orvos, hanem nõ is, ezért feltehetõleg jóval empatikusabb, hiszen õ is átélhette a többségét annak amivel hozzá fordulsz és nem csak tanulta.

Én egy 15 éves lány vagyok aki szeret sportolni, mozogni, és ennek ellenére a combom vastag és egyáltalán nem feszes. De a hasammal semmi baj, azon meglátszik a mozgás. Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Futás,görkori,úszás,biciklizés.Ja és a Rubint Réka Napi húsz perc önmagadért,abban van egy comb kategória

Futás, görkori, úszás, biciklizés.Ja és a Rubint Réka Napi húsz perc önmagadért, abban van egy comb kategória
a biciklizés, a futás, és az úszás tényleg jó tesz a combjaidnak
A kérdező hozzászólása: ezekközül mindeggyiket csinálom és hiába..:(
A kérdező hozzászólása: De azért köszi a tanácsokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!