Találatok a következő kifejezésre: En a negy honapja vagyok eggyutt! (1 db)

En a parommal negy honapja vagyok eggyutt! Valamelyik nap aszt almodtam hogy eljegyzett, es eggyutt mentunk gyurut venni! Mikor elmondtam neki, hogy mivolt?

Hogy mit almodtam,csak annyit mondott hogy annak is elfog jonni az ideje mikor eljegyez!Bevallom en mar most szeretnem ha megtenne!Mitt tegyek hogy megkerje a kezemet?

Legjobb válasz: Semmit ne tegyel! Ne eroltesd. Minnel jobban nyomulsz, o annal inkabb nem akarja majd. HAgyd elni es minden megtortenik ahogy azt kell. Nekem nem egeszen ket ev utan kerte meg a kezem a kedvesem. Pont akkor, amikor nem is szamitottam ra.

Semmit ne tegyel! Ne eroltesd. Minnel jobban nyomulsz, o annal inkabb nem akarja majd. HAgyd elni es minden megtortenik ahogy azt kell. Nekem nem egeszen ket ev utan kerte meg a kezem a kedvesem. Pont akkor, amikor nem is szamitottam ra.
Sztem a 4 hónap nagyon kevés idõ, fõleg h az ember nem ismeri még annyira a barátját én se tudok még sok dolgot a barátomról(20 hónapja vagyunk együtt) és még vannak relytéjek.sztem ne erõltesd hidd el jobban fogsz örülni neki akkor amikor nem számítasz rá.
Hát igen, hogy a szerelem mikre nem képes, igaz? :) Nekünk tegnap volt az eljegyzézünk 4 hónap után, és nagyon jól megvagyunk.Kívánom, hogy ti is ilyen boldogok legyetek, ha megkéri a kezedet.
Ha egyszer azt mondta hogy annak is eljön az ideje, akkor légy türelmes. Ne erõltesdd rá.
illetve hárommal elõttem
Elõttem szólónak igaza van.Kettõvel elõttem szólónak: Egy kapcsolat felvállalása nem arról szól, hogy elveszlek e vagy nem.Most vagy nagyon rossz példa volt elõtted, vagy nem tudom... Nem is értem, hogy fordulhatott ez meg a fejedben. Miért érzed megalázónak azt, ha valakinek csak élettársa van? Szurkolok neked, hogy ne legyen a házasságodból korai válás. Na bocs az offért, de most marhára bepipultam . Lehet lepontozni.
Az elõzõ hozzászólás írója vagyok. Fujolnék egy kicsit. Az elõttem hozzá szólónak üzenem, hogy nem irigylem a férjét. Neked a párkapcsolat munka? Bér jár érte? Ha nem vesz el be is fejezhetitek? Hát én befejeztem volna, mert ez egyértelmû jele annak, hogy nem szereted. Te beszélsz hogy kihasználnak a férfiak? Akkor az mi amit te csinálsz? Az nem kihasználás? Nem lehet hogy eddig azért nem vettek el, mert rájöttek hogy nem tudsz szeretni, csak a saját érdekeidet tartod szem elõtt? Véleményem szerint akkor kell házasodni, ha a két fél között önzetlen a szerelem/szeretet, tisztelik egymást, és egymással szeretnék leélni hátra lévõ életüket. A házasság célja nem az, hogy odakössünk valakit magunk mellé, hogy mi ne legyünk egyedül. Egy kapcsolat a házasságtól nem lesz jobb, sõt néha utána romlik meg. Ha szeret, akkor házasság múlva is veled lesz sokáig, ha nem, akkor ha elvesz sem marad melletted. Majd ha 40 évesen elválsz, akkor meg pisloghatsz, hogy hogy találsz magadnak másik palimadarat. Én egy viszonylag rossz házasságban nõttem fel, és nem kívánom ezt egy gyereknek sem. Ha a szülõk veszekednek, az a gyereknek sokkal jobban fáj, mint nekik. Volt, hogy a szobámban zokogtam, amíg õk veszekedtek, és az ilyen jeleneteket soha nem fogom elfelejteni. Pedig pofon talán 1-2-szer csattant el. Ez az én véleményem, lehet erre is fujolni, ha valakinek úgy tetszik.
4 hónap után szerintem még nem is ismeritek egymást rendesen. Minek ilyen korán eljegyzés? Hogy aztán esküvõ után lehessen válni is? Fõleg ha lesz gyerek, õ issza meg a levét a megromló házasságnak. Nem értem ezt a felfogást, hogy azért kell házasodni, hogy a pasi ne hagyjon ott. Inkább csaljon meg, és veszekedjetek állandóan? Az ismerettségi körömben 2 kapcsolat is több mint öt év után ment tönkre. Egyik esetben volt eljegyzés is. Sok ember 1-2 év után összeházasodik, aztán csodálkoznak, hogy miért van annyi válás meg rossz házasság.
Én formabontó módon fél év után megkértem a párom kezét lány létemre. Most lehet fújolni, de tény: megmondtam neki, hogy ha nem mer felvállalni mindenki elõtt, mint élete párját, akkor én sem fogom õt felvállalni, és talán itt és most be is fejezhetjük. Esküvõ szeptemberben. Túl sokat csalódtam már, túl sokat hitegettek ahhoz, hogy elegem legyen. Ha szeret, vegyen is el. A férfiaknak alapból nagyon kényelmes dolog, ha van egy házvezetõnõjük, szakácsnõjük, pszichológusuk, második anyukájuk, szexuális játékszerük ingyen, minden kötelezettség nélkül. Aztán ha úgy gondolja, szó nélkül kidobja a lányt az utcára azzal, hogy "ja, bocs, nem tudom, miért vagy meglepõdve, hiszen sosem ígértem, hogy elveszlek!". A lány meg koppan. Na neee hagyjuk már magunkat kihasználni, lányok! Munkáért bér jár. Nekem ezt jelenti az egész.
elfelejtettem írni, hogy lány vagyok.
Nálunk az én párom harcolt az eljegyzésért, szerintem azért mert én közöltem vele még az elején, hogy nem akarok se eljegyzést, se esküvõt, se gyereket. Akkor teljesen komolyan is gondoltam. Szerintem ez hajtotta õt, hogy ezzel talán jobban magához köt, vagy nem is tudom... Bár közöltem vele, hogy az hogy igen mondtam, még nem jelenti azt, hogy nem kell tovább küzdenie értem:) ))) utolsó hozzászólónak üzenem, hogy legyen erõs, ne szomorkodjon, és fõleg õrizze meg a tartását !!!!
Örülj neki, hogy nem ijedt meg. Fõzzél Neki finom gyertyafényes vacsikat, ... s nézd áhítozva a gyûrûket, ha elmentek egy ékszerbolt elõtt:) De egy eljegyzés még nem jelent semmit. Engem tegnap hagyott ott a võlegényem, egy búcsúlevéllel, s már el is költözött.... Sok sikert!
négy hónapja? ne siettesd !!én már 5 ÉVE együtt vagyok a párommal , van 1 lányunk de még mindig nem kérte meg a kezem. :( már azon vagyok hogy nem érdekel már nem bizakodok beletörõdtem! de neked sok sikert
:-)én is álmodtam még nyáron hogy megkéri a kezem. el is mondtam neki, õ is valami hasonlót válaszolt. Aztán nem hoztam szóba a témát többször, 2 hónappal késõbb megkérte a kezem, jól meg is lepõdtem (ekkor mi 1évesek voltunk). Már javában szervezzük az esküvõt, júliusban lesz. Szóval, ne erõltesd, mert akkor tutira menekülésre fogja.
Minden a maga idejében fog megtörténni. Ne mondogasd neki. Vga kérd meg te az õ kezét :D Nem megszokott, de miért ne? :D
4hónap :O az még szerintem korai lenne, hogy összeházasodjatok. Anyukámék 6év után házasodtak össze. Ha azt mondta, hogy majd elfog jönni az ideje akkor biztos így lesz szerintem hagyd. Élvezd, hogy vele lehetsz. Õ is élvezi és majd megkéri a kezed egyszercsak :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség az eljegyzési gyűrű, kísérő gyűrű, karikagyűrű, jeggyűrű között? Melyik melyiknek a szinonimája, és melyiket mikor szokás adni/kapni?

1

Ha egy férfi szeret egy nőt együtt élnek boldogok, miért hezitál a lánykéréssel, miért vár ha tudja, hogy ezzel mekkora örömet okozna a nőnek? Mégis polcra teszi a gondolatot és halad tovább az élet.

Beszéltünk már róla elég sokszor,ő is ezt szeretné majd utánna házasságot közös életet.2 éve vagyunk együtt A 2.hónapban már összeköltöztünk.Elfogadjuk egymás dolgait.Én 26 ő 29 éves úgyhogy nem vagyunk éretlenek sem.
Miért olyan nehéz egy férfinak megérteni,hogy az eljegyzés egy megerősítő lépés egy kapcsolatban és igenis kell a továbbiakhoz.A válasza az hogy el foglak jegyezni,de nekem már így is olyan mintha a feleségem lennél hiszen együtt élünk közösek a dolgaink.Hát nekem nem és tudom,hogy attól lennék boldog.Mennyi hezitálási idő fér bele a kapcsolatba?
Miért gondolkodtok így ti férfiak?
Mire kéne várni ha az életben a szép dolgokat úgy gondolom igenis meg kell élni...

19

Ártalmas a kapcsolatra ha hosszú a jegyesség?

28

Rendkívül egyedi nagyon szép eljegyzési gyűrűt szeretnék venni szívem hölgyének. Tudnátok segíteni, hogy Budapesten milyen ékszer üzletekben próbálkozhatok?

6

Szerintetek az baj, ha 2 ember úgy van együtt csaknem 10 évet, hogy még csak beszélgetés szintjén sem merül fel az eljegyzés?

Az a szó, hogy "baj", talán csúnya kifejezés is ide.Arra gondolok, hogy 2 ember kapcsolata akkor számít igazán komolynak és erősnek, ha eljegyzés/házasság is történik valamikor?Mert én (sajnos) úgy vettem észre, hogy addig a környezet sem hiszi el, hogy tényleg komoly a dolog, amíg "csak" járás van. És sokszor szóvá is teszik az "elmaradást".
Gond az, ha 5-8-10 év alatt elméleti szinten sem merül fel az eljegyzés, hogy mi lenne ha...?

17

Elolvasod, és válaszolsz?

megszeretném kérni a párom kezét, nah most veszek neki egy szép gyűrűt, de ha azt szeretném hogy nekem is legyen eljegyzési gyűrűm, akkor vegyek kettő egyformát, vagy azt is válasszuk ki együtt?!

23/F

14

Miért nem lehet ezüstgyűrűvel eljegyzés? FONTOS!

Na szóval arról lenne szó h a párommal vettünk ezüst karikagyűrűt h a ballagásán bejelentsük az eljegyzésünket. De mikor a szüleim megtudták h ezüst gyűrűt vettem arany helyett rögtön lehurrogtak meg h akkor nemlessz meg stb. Szerintetek mit tegyek?? Mert a párom meg nemakar aranyat csakis ezüstöt és abbólis csak azt amit vettünk. Légyszi adjatok tanácsot. Előreis köszönöm a válaszokat. CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK !!!!

17

Ki a fontosabb? A család vagy én?

Párommal két éve vagyunk együtt. Szóba került az eljegyzés és az esküvő köztünk.
Megbeszéltük, hogy karácsonyra megcsináljuk az eljegyzést. Elment a karácsony nem lett semmi.
Ezután mondta, hogy akkor megcsináljuk születésnapomra. Márciusban volt a születésnapom akkor sem lett semmi.
Nem hoztam fel a témát, mert úgyis akkor jegyez el amikor akar, erőltetni meg nem akarom, de magától felhozta a témát, hogy majd évfordulós ajándéknak megkapom.
Most közölte, hogy nem kapom meg, mert az anyja mit szólna hozzá, meg hogy honnan van neki pénze meg ilyenek. Jönnek megint a kifogások ahogy érkezik az évfordulónk. Szerintetek érdemes vele tovább lenni, mert ezek szerint nem meri felvállalni a családja előtt, hogy velem tervezi az életet. Mert egy 10-20ezer forintos gyűrűt nem mer megvenni akkor mi lesz később az esküvővel?
(ja a családja amúgy is kijelentette, hogy nem jön el sem az eljegyzésünkre sem az esküvőnkre úgy tervezzünk bármit).

19

Szerintetek ebben az esetben "elvárható" lenne egy eljegyzés?

Persze azt, hogy "elvárható" képletesen értsétek...A lány az egyetemet, ahol eddig járt ott hagyja, máshol mesterizik amiatt, hogy 3 év után a párjával lehessen, más városba is költözik a párja miatt, feladja eddigi életét, sikereit. A srác megkéne hozza ezt a döntést? Fontos gesztus lenne ez most részéről? Főleg, ha amúgy is régóta szeretnék az eljegyzést, ez most még aktuálisabbá teszi szerintetek, vagy nem változtat ez semmin?

16

Csajok! Nektek mi a véleményetek a leánybúcsúról? Volt nektek, és ha még nem akkor szeretnétek, ha lenne?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!