Találatok a következő kifejezésre: En a negy honapja vagyok (5 db)

En a parommal negy honapja vagyok eggyutt! Valamelyik nap aszt almodtam hogy eljegyzett, es eggyutt mentunk gyurut venni! Mikor elmondtam neki, hogy mivolt?

Hogy mit almodtam,csak annyit mondott hogy annak is elfog jonni az ideje mikor eljegyez!Bevallom en mar most szeretnem ha megtenne!Mitt tegyek hogy megkerje a kezemet?

Legjobb válasz: Semmit ne tegyel! Ne eroltesd. Minnel jobban nyomulsz, o annal inkabb nem akarja majd. HAgyd elni es minden megtortenik ahogy azt kell. Nekem nem egeszen ket ev utan kerte meg a kezem a kedvesem. Pont akkor, amikor nem is szamitottam ra.

Semmit ne tegyel! Ne eroltesd. Minnel jobban nyomulsz, o annal inkabb nem akarja majd. HAgyd elni es minden megtortenik ahogy azt kell. Nekem nem egeszen ket ev utan kerte meg a kezem a kedvesem. Pont akkor, amikor nem is szamitottam ra.
Sztem a 4 hónap nagyon kevés idõ, fõleg h az ember nem ismeri még annyira a barátját én se tudok még sok dolgot a barátomról(20 hónapja vagyunk együtt) és még vannak relytéjek.sztem ne erõltesd hidd el jobban fogsz örülni neki akkor amikor nem számítasz rá.
Hát igen, hogy a szerelem mikre nem képes, igaz? :) Nekünk tegnap volt az eljegyzézünk 4 hónap után, és nagyon jól megvagyunk.Kívánom, hogy ti is ilyen boldogok legyetek, ha megkéri a kezedet.
Ha egyszer azt mondta hogy annak is eljön az ideje, akkor légy türelmes. Ne erõltesdd rá.
illetve hárommal elõttem
Elõttem szólónak igaza van.Kettõvel elõttem szólónak: Egy kapcsolat felvállalása nem arról szól, hogy elveszlek e vagy nem.Most vagy nagyon rossz példa volt elõtted, vagy nem tudom... Nem is értem, hogy fordulhatott ez meg a fejedben. Miért érzed megalázónak azt, ha valakinek csak élettársa van? Szurkolok neked, hogy ne legyen a házasságodból korai válás. Na bocs az offért, de most marhára bepipultam . Lehet lepontozni.
Az elõzõ hozzászólás írója vagyok. Fujolnék egy kicsit. Az elõttem hozzá szólónak üzenem, hogy nem irigylem a férjét. Neked a párkapcsolat munka? Bér jár érte? Ha nem vesz el be is fejezhetitek? Hát én befejeztem volna, mert ez egyértelmû jele annak, hogy nem szereted. Te beszélsz hogy kihasználnak a férfiak? Akkor az mi amit te csinálsz? Az nem kihasználás? Nem lehet hogy eddig azért nem vettek el, mert rájöttek hogy nem tudsz szeretni, csak a saját érdekeidet tartod szem elõtt? Véleményem szerint akkor kell házasodni, ha a két fél között önzetlen a szerelem/szeretet, tisztelik egymást, és egymással szeretnék leélni hátra lévõ életüket. A házasság célja nem az, hogy odakössünk valakit magunk mellé, hogy mi ne legyünk egyedül. Egy kapcsolat a házasságtól nem lesz jobb, sõt néha utána romlik meg. Ha szeret, akkor házasság múlva is veled lesz sokáig, ha nem, akkor ha elvesz sem marad melletted. Majd ha 40 évesen elválsz, akkor meg pisloghatsz, hogy hogy találsz magadnak másik palimadarat. Én egy viszonylag rossz házasságban nõttem fel, és nem kívánom ezt egy gyereknek sem. Ha a szülõk veszekednek, az a gyereknek sokkal jobban fáj, mint nekik. Volt, hogy a szobámban zokogtam, amíg õk veszekedtek, és az ilyen jeleneteket soha nem fogom elfelejteni. Pedig pofon talán 1-2-szer csattant el. Ez az én véleményem, lehet erre is fujolni, ha valakinek úgy tetszik.
4 hónap után szerintem még nem is ismeritek egymást rendesen. Minek ilyen korán eljegyzés? Hogy aztán esküvõ után lehessen válni is? Fõleg ha lesz gyerek, õ issza meg a levét a megromló házasságnak. Nem értem ezt a felfogást, hogy azért kell házasodni, hogy a pasi ne hagyjon ott. Inkább csaljon meg, és veszekedjetek állandóan? Az ismerettségi körömben 2 kapcsolat is több mint öt év után ment tönkre. Egyik esetben volt eljegyzés is. Sok ember 1-2 év után összeházasodik, aztán csodálkoznak, hogy miért van annyi válás meg rossz házasság.
Én formabontó módon fél év után megkértem a párom kezét lány létemre. Most lehet fújolni, de tény: megmondtam neki, hogy ha nem mer felvállalni mindenki elõtt, mint élete párját, akkor én sem fogom õt felvállalni, és talán itt és most be is fejezhetjük. Esküvõ szeptemberben. Túl sokat csalódtam már, túl sokat hitegettek ahhoz, hogy elegem legyen. Ha szeret, vegyen is el. A férfiaknak alapból nagyon kényelmes dolog, ha van egy házvezetõnõjük, szakácsnõjük, pszichológusuk, második anyukájuk, szexuális játékszerük ingyen, minden kötelezettség nélkül. Aztán ha úgy gondolja, szó nélkül kidobja a lányt az utcára azzal, hogy "ja, bocs, nem tudom, miért vagy meglepõdve, hiszen sosem ígértem, hogy elveszlek!". A lány meg koppan. Na neee hagyjuk már magunkat kihasználni, lányok! Munkáért bér jár. Nekem ezt jelenti az egész.
elfelejtettem írni, hogy lány vagyok.
Nálunk az én párom harcolt az eljegyzésért, szerintem azért mert én közöltem vele még az elején, hogy nem akarok se eljegyzést, se esküvõt, se gyereket. Akkor teljesen komolyan is gondoltam. Szerintem ez hajtotta õt, hogy ezzel talán jobban magához köt, vagy nem is tudom... Bár közöltem vele, hogy az hogy igen mondtam, még nem jelenti azt, hogy nem kell tovább küzdenie értem:) ))) utolsó hozzászólónak üzenem, hogy legyen erõs, ne szomorkodjon, és fõleg õrizze meg a tartását !!!!
Örülj neki, hogy nem ijedt meg. Fõzzél Neki finom gyertyafényes vacsikat, ... s nézd áhítozva a gyûrûket, ha elmentek egy ékszerbolt elõtt:) De egy eljegyzés még nem jelent semmit. Engem tegnap hagyott ott a võlegényem, egy búcsúlevéllel, s már el is költözött.... Sok sikert!
négy hónapja? ne siettesd !!én már 5 ÉVE együtt vagyok a párommal , van 1 lányunk de még mindig nem kérte meg a kezem. :( már azon vagyok hogy nem érdekel már nem bizakodok beletörõdtem! de neked sok sikert
:-)én is álmodtam még nyáron hogy megkéri a kezem. el is mondtam neki, õ is valami hasonlót válaszolt. Aztán nem hoztam szóba a témát többször, 2 hónappal késõbb megkérte a kezem, jól meg is lepõdtem (ekkor mi 1évesek voltunk). Már javában szervezzük az esküvõt, júliusban lesz. Szóval, ne erõltesd, mert akkor tutira menekülésre fogja.
Minden a maga idejében fog megtörténni. Ne mondogasd neki. Vga kérd meg te az õ kezét :D Nem megszokott, de miért ne? :D
4hónap :O az még szerintem korai lenne, hogy összeházasodjatok. Anyukámék 6év után házasodtak össze. Ha azt mondta, hogy majd elfog jönni az ideje akkor biztos így lesz szerintem hagyd. Élvezd, hogy vele lehetsz. Õ is élvezi és majd megkéri a kezed egyszercsak :)

Ez most akkor hogy van? Egyesek írják, hogy 3 hónap alatt szabadultak meg 30 kilótól, vagy négy hónap alatt 35 kilótól, én meg egy éve szenvedek mint a kutya és most járok csak a -25 kilónál!

Nagy súlyfeleslegről indultam. Kezdetben csak életmódváltás, majd elkezdtem a diétát, majd mikor a térdem elbírta a súlyom, elkezdtem sportolni. A mai napig szenvedek mint a sz.r és mégis csak 25 kiló ment le egy év alatt. A többieknél meg azt olvasom, hogy megcsinálták 2,5 hónap alatt. Kérlek, valaki magyarázza ezt meg! Én akkor sem tudtam volna ezt megtenni, ha éhen pusztulok. Naponta sportolok aktívan, tologatom felfelé a határaimat, hogy hónapról hónapra többet bírjak. Még 25 kiló van rajtam leadni való. Úgy számoltam, hogy ez még egy év lesz, de ha van rá mód, hogy begyorsítsam a folyamatot, hát ide vele! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A 3 hónap 30 és a 4 hónap 35 NEM lesz tartós. A tied nagyobb eséllyel. Ez nem fontosabb? Heti 0,5-1 kiló az egészséges. 1 év 52 hét, azaz egy év alatt 26-52 közötti fogyás a normális.

A 3 hónap 30 és a 4 hónap 35 NEM lesz tartós. A tied nagyobb eséllyel. Ez nem fontosabb? Heti 0, 5-1 kiló az egészséges. 1 év 52 hét, azaz egy év alatt 26-52 közötti fogyás a normális.
Akirõl 10 kg/hó mentek le a kilók, nézd meg a bõrüket. Te valósznûleg szépen fogysz, nem lóg a bõröd, nem néz ki az arcod úgy, mintha saját édesanyád/édesapád lennél. És gondolj bele abba, hogy hány év kellett ahhoz, hogy az 50 kiló felesleget felpakold magadra. Az egy év/25 kg (átlagosan 2kg/hó) tökéletes eredmény, ennél jobban nem is csinálhatnád. És valószínûleg tartós is lesz, mert bõven adsz idõt a szervezetednek megszokni az új életformádat. Ügyes vagy, csak így tovább!
Nem mindegy, ki hogy diétázik. Aki nem eszik normálisan, hanem koplal, az lehet, hogy lead 10 likót egy hónap alatt, de majd vissza is mennek azok a kilók többszörösen. Az se jó diéta egyébként, ami miatt szenvedsz és utálod. Rendszeres, egészséges táplálkozás (éhezés nélkül), napi 1-2 óra mozgás. Ha valaki ennyit tesz, nem kúraszerûen, hanem tartósan egész életében, annak nem lesz gondja a súlyával, és ez azért annyira nem megerõltetõ, hogy szenvedni kelljen tõle.
"Ez most akkor hogy van? Egyesek írják, hogy 3 hónap alatt szabadultak meg 30 kilótól.." Heti 0, 5 - 1 kg fogyás a reális. Te rendesen, húst és zöldségeket eszel vagy esetleg mellé glutént, tejfehérjét vagy gyógyszereket eszel? Esetleg magas a szénhidrát beviteled.. ezek megakadályozzák a fogyást.
Ne érdekeljenek mások, fõleg azok nem, akik egészségtenül fogynak, s tuti nem csak izomból. Viszont az baj, hogy szenvedsz. Én félév alatt fogytam 10 kilót, de teljesen fegyelmezetlen vagyok, nem keveset és finomakat eszem, jobbakat, mint régen, pedig akkor is igyekeztem :P Viszont egészségesebben táplálkozom s nekem ez a fõ, 10-20 kiló súlyfelesleg még nem zavar annyira, hogy fontos legyen a fogyás sebessége :D
majd fog, ne légy türelmetlen!!!ha beszéltek és tetszettél neki akkor nincs mitõl félned!!!sya
Hány évesek vagytok?
Várnék nyugdíjas koromig.


Kevesebb pénz
Elég egyértelmû, kb. a felére csökken a fizetésed. A gyermekvállalással kapcsolatos juttatások ugyanúgy járni fognak, hiszen a biztosítási jogviszonyod megmaradt, csak jelentõsen csökken a jövedelemhez kötötteknél (TGYÁS, GYED, illetve táppénz, ha érintett leszel) az igénybe vehetõ összeg.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszi is az eddigi válaszokat, de a fizetésem ugyanannyi maradt, csak azért csökkentettek, hogy a vállalkozás kiadása kevesebb legyen. Remélem így jobban érthetõ... Idegesít engem az, hogy ez lett volna a hatodik hónapom, és egy év után ( ha akarok) elvileg mehetek gyes-re. Így meg gondolom csak az alanyi jogon járó összeget kapnám. Légyszi írjatok erre is valamit :-) köszi
Magyarul a fõnököd adót csal, te pedig társtettes leszel, ha lesz egy APEH ellenõrzés.
A kérdező hozzászólása: Az komoly, bár én kimagyarázhatom, hogy nem tudtam, mert valóban a hátunk mögött tették meg mindezt. Nagy kib.-ás! Mindegy, ápr.1-tõl nem tudnak fizetni, így lelépek. De köszi a válaszokat.

Kisfiam négy éves, másfél hónapja a bíró ideiglenes gyermekelhely­ezésben úgy döntött, hogy nálam helyezi el, /én az apa vagyok/, de azóta még a címe sem ismert, rendőrségi kőrözés van kiadva, bírósági végrehajtó keresi, tehetek-e még valamit?

Három hónapja nem láttam, mert nejem elvitte a kisfiút t?lem 400km-re!A bírói döntés el?tt napi telefonos kapcsolatban lehettem a fiúval, /esti mese, stb. /, de azóta „nem akar velem beszélni“, telefonszám, lakhely /még a város is/ titkos lett, a gyermek állítólag azóta folyamatosan beteg. Csak emailban tudok feleségemmel levelezni, s kb. tíznaponta felhív a „kisfiam“: apa jól vagyok, játszom, s nem akarok veled beszélni!

Legjobb válasz: Semmi nem tiltja,hogy felfogadj egy magánnyomozót.

Semmi nem tiltja, hogy felfogadj egy magánnyomozót.
Elvileg az emialt és a telefonszámot is ki lehet nyomozni, magánhekus kellene.
Bocs, most olvasom, hogy 4 éves.De jó volt vele a kapcsolatod, szóval szerintem csak azt mondja amit az anyjától hall.Ha folyton beteg is akkor meg fõleg így van. Szerintem ha csak nincsenek komoly gondok az anyával akkor nem adják az apának a gyereket, szóval nem hiába ítélték neked a gyereket. Harcolj érte, és az idõ és a tûrelem mindent eldönt úgyis.
szia én ugyanilyen cipõben járok!de még nem volt tárgyalás!az érdekelne mi kellett ahhoz vagy mi alapján helyezték el nálad a gyereket?még idézésem sincs4válaszod köszönöm
A kisfiú lehet hogy csak azt mondja amit az anyjától hall, vagy amire õ utasítja.Valahogy ki kellene harcolnod hogy nálad lehessen egy rövid idõre a gyerek és akkor úgy is kiderülne, hogy tényleg így érez, vagy csak össze van zavarodva, esetleg más befolyása miatt mondja ezeket. Mennyi idõs a kisfiú?És azelõtt jó kapcsolatban voltál vele?Az anyának milyen gondja van, hogy nálad helyezték el a gyereket?Milyen anyja volt a gyerekenek? Szerintem össze van zavarodva és idõ kell neki is, ki tudja mit mondhatnak neki.A telefonszámot nem lehet valahogy leellenõrizni?
A kérdező hozzászólása: A gyámhatóság jogkör hiányában elutasított, és megírták, kapcsolattartási joga az anyukának van, nálam csak elhelyezték a gyermeket! A rendõrség nem nyomoz titkosszolgálati eszközökkel /tel, email, stb./, mert még szerintük nem biztos, hogy mindez bûncselekmény-e?! A bírósági végrehajtó pedig a rendõrségre vár! Én meg "csak" a kisfiamra 2400 órája!
http://www.elvaltapak.hu/ Szerintem ez az egyesület tud Neked segíteni.
Gyámhatoság és rendõrség!
Gyámhatósághoz fordultál már? A rendõrségi körözést a gyerekre adták ki? Érdemes lenne az anyát is feljelenteni. És mindenképpen keress fel (ha még idáig nem tetted meg) egy családjogban igen jártas ügyvédet. Õ biztosan tudja, hogy ilyenkor még hova lehet fordulni.
Ha feljelentést teszel a rendõrségen, akkor õk könnyen megtalálják.Ha nálad van hivatalosan elhelyezve, akkor neki nincs joga elvinni igy a gyereket.Bár úgy látszik õt nem érdekli a jog.
Szerintem is harcolj, mert komoly ok kell hogy elvegyék a gyereket az anyjától.És egy apa is úgyanúgy tud róla gondolkodni, sõt ha rossz anyja van akkor túl teljesíti simán.A szeretett, gondoskodás és a törödés a fontos.Foggal-körömmel ragaszkodj és harcolj.HA rossz helyen, körülmények között van a gyerek azt nagyon megsinyli.
és a kapcs. tartási joga az anyának milyen idõszakra terjed ki? le szokták fektetni, hogy pl. kéthetente egy nap, vagy minden második nap, nyári nyaralás ideje, stb. nem ?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!