Találatok a következő kifejezésre: En a negy (60 db)

Mi volt ennek a négy válogatott előző meccseit?

Letudnátok írni Mexikói-, Dél-Afrikai-, Uruguayi- és Franciaországi válogatott el?z? 10 meccsét? Vagy tudtok egy oldalt amin ezek fel vannak tüntetve? Akkor egy linket ha tudnátok adni?

Van egy fx 6100-as procim de 1866-os ramot csak két csatornán támogat. Viszont ha mind a négy csatornára rakok 1866-os ramot és 1600 mhz-en tuttatom akkor menni fog mind a négy ram?

Legjobb válasz: Persze mind a 4 ramnak mennie kell dual channelben nem biztos de, lényegében teljesen mind1 ugyanis a dual channellel se nyersz semmi kimutathato elönyt. Nyugodtan rad be 1866ba mind a 4et es tojd le a dual channelt.Tesztek alapjan nehany tömöritön kivül nem profital belöle semmilyen hetköznapi alkalmazas a tömöritök is max 8-10szazalékot.

Persze mind a 4 ramnak mennie kell dual channelben nem biztos de, lényegében teljesen mind1 ugyanis a dual channellel se nyersz semmi kimutathato elönyt. Nyugodtan rad be 1866ba mind a 4et es tojd le a dual channelt.Tesztek alapjan nehany tömöritön kivül nem profital belöle semmilyen hetköznapi alkalmazas a tömöritök is max 8-10szazalékot.


Nem okoz majd függőséget ha brormocriptint minden héten negyedel emelem? Mert a doki heti féllel emelte, de én inkább negyedre álltam mellékhatások miatt.

égen ugy irták fel hogy napi 2 szer fél. De attól nagyon rosszúl voltam 1 hónapig szedtem az oorrom bedugult t?le fájt a fejem, életem legroszabb hónapja volt!most is szednem kell most napi felet 1 hétig és minden héten féllel emelni. De én olvastam hogy negyeddel iy lehet szedni,és ugy kezdtem negyed szem 1 hétig,majd negyeddel emelni minden héten. igy sokkal jobban megúsztam a mellékhatásokat. De nemtudom hogy baj e ez? dokimat kérdezni akartam kivan kapcsolva a telefonjamost hónapokig kell szednem legalább 4 hónapig, mivel addig mig terhes nem leszek és terhesség után is 3 hónapig.

Legjobb válasz: Én biztos nem merném felül bírálni a doki döntését.De ha neked mellékhatásként ilyen tüneteid vannak,és ráadásul huzamosabb ideig kell szedned,akkor szerintem nem okozol vele gondot.Az nagyobb baj lenne,ha magadtól többet szednél,mint így.

Én biztos nem merném felül bírálni a doki döntését.De ha neked mellékhatásként ilyen tüneteid vannak, és ráadásul huzamosabb ideig kell szedned, akkor szerintem nem okozol vele gondot.Az nagyobb baj lenne, ha magadtól többet szednél, mint így.

Mit tegyek, a bnöm nem akarja az oralis sexet, en meg negyon szeretném, pedig mar tobbszor beszeltunk rola, nagyon kinyalnám, de öt nem izgatja, mit tegyek?

Legjobb válasz: nem szeretet kérdése, ismerek olyan nõt aki nem szereti. Mondjuk én nem tudnék enélkül élni, de a szexben mindkinek teljesen egyéni az izlése. vagy az is lehet hogy esetleg szemérmes, vagy kellemetlen neki, mert úgy ugye az egész berendezés szószerint az orrod elé tárul és ezt nem mindeki veszi természetesen.

nem szeretet kérdése, ismerek olyan nõt aki nem szereti. Mondjuk én nem tudnék enélkül élni, de a szexben mindkinek teljesen egyéni az izlése. vagy az is lehet hogy esetleg szemérmes, vagy kellemetlen neki, mert úgy ugye az egész berendezés szószerint az orrod elé tárul és ezt nem mindeki veszi természetesen.
Vedd tudomásul, hogy õ nem szereti.Ha erõszakos leszel, az a kapcsolatotok végét jelentheti.Ne csak a te igényeid számítsanak, hanem az övé is.Ha a pár egyik tagja önzõ, az nem vezet jóra.Az orális szex divat, de enélkül is lehet jókat szeretkezni.
"Légy kicsit erõszakosabb, fogd le, " nahát ezzel tuti "menõ" leszel nála. ez nem járható út. inkább probáld meg feltérképezni hogy hol vannak még erogén zonái. simizd, becézd, mesélj neki törnétete hogy nyalnád ki, vázold fel neki hogy mekkora boldogásban lehet része.
16:35ösnek: nem azt mondtam hogy a lefogással kezdje. ha elolvasnád figyelmesen, akkor azt írtam, hogy izgassa fel másképp elõször (amit te is írtál), és mikor már teljesen kész van a lány, akkor esetleg kicsit lefogni (ha hagyja), van aki számára az is nagyon izgató, és akkor is lehet próbálkozni orálisan... de beszélgetni is lehet, hogy miért nem engedi... fel kell oldani a gátlásokat.
Ha nem szeretné, akkor ne erõltesd rá semmiképp se, akár szakítás is lehet a vége! Inkább beszélj vele, kérdezz rá, miért nem szeretné, esetleg voltak-e ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatai, vagy csak simán nem jön be neki. Ha az elõbbi, akkor tényleg ne erõltesd, de ha még nem próbálta, talán rá tudod beszélni, hogy próbáljátok ki egyszer, hátha rájön, hogy nem olyan rossz, amilyennek õ hiszi. Aztán ha nem tetszik neki, legfeljebb nem csináljátok többször. Vannak, akiknek ez nem jön be, én is ilyen vagyok, próbáltam már, nekem is csinálta a barátom, de nem tetszett. Ki ilyen, ki olyan.
Próbáld rávenni hogy csak egyszer engedje meg, , lehet utánna már tetszeni fog neki, sõtt , biztos!!!Szerintem nincs nõ aki ne szeretné, abból kiindulva hogy férfi sincs olyan aki nem szereti ha orálisan izgatják..
Szia. Ha jól sejtem akkor azért akarod kinyalni, mert te is elvárnád cserébe az orált. :) Ha ez így van, akkor lehet, hogy nem az a baj, hogy nem kívánná a dolgot, csak õ nem akar neked orált adni. Ennyi. Szerintem ha megmondod, hogy nem vársz viszonzást, akkor õ is engedékenyebb lesz. Persze lehet, hogy csak egyszerûen fél. Fene tudja. Sok sikert.
Izgasd fel másképp, és utána próbálkozz nála orálisan. Légy kicsit erõszakosabb, fogd le, de azért finoman, az is izgató:)
Nyald ki. Ha jól felizgatod szerintem nem fog lerúgni magáról ha szeret...
16:40-es, én nem a te kommentedre reagáltam, hanem a saját véleményemet írtam le. Egyébként szerintem nem akkor kell elkezdeni "megbeszélni" a dolgot, amikor már rajta fekszik a srác a barátnõjén.
szerintem is fél, és szemérmes tisztázd vele ezt egy beszélgetéssel
Én sem szeretem ha nyalnak, nekem nem jó érzés és nem is izgat, sõt az sem ha közvetlenül a csiklómat simogatják, az már szinte kellemetlen! Csak úgy a jó ha a szemérem ajkaimat dörcsölik erõsebben és ezek érnek a csiklómhoz. Nem tudok mit csinálni ezzel:S ha nem jó akkor nem jó.. és ha csak azért engedem, mert a barátom nyalni akar akkor még a szextõl is elmegy a kedvem:S 22/L

Következtetés: 1. Bizonyítsd be, hogy bármely négy oldalú egyenes hasáb testátlói egy pontban metszik egymást. Mi a megoldásmenete ennek a feladatnak?

Jó estét mindenkinek! Mértan feladat elvégzésében akadtam meg. A probléma picit fennebb, a kérdés mezőben található. Előre is köszönöm segítségeteket! További szép estét! :)

Legjobb válasz: Hát én ezt gondolom: Ugye ha egyenes a hasábok, akkor felölnézetbõl nézve az alapot látjuk. És a négyoladlú négyszögek átlói egy pontban metszik egymást. De ugyanígy ha oldalról nézzük vagy bárhonnan, minden oldalánál így van. és szerintem ezért lehet tudni h akkor a hasáb átlói is egy pontban metszik egymást. Én így gondolom, de lehet h hibás :) remélem segítettem

Hát én ezt gondolom: Ugye ha egyenes a hasábok, akkor felölnézetbõl nézve az alapot látjuk. És a négyoladlú négyszögek átlói egy pontban metszik egymást. De ugyanígy ha oldalról nézzük vagy bárhonnan, minden oldalánál így van. és szerintem ezért lehet tudni h akkor a hasáb átlói is egy pontban metszik egymást. Én így gondolom, de lehet h hibás :) remélem segítettem
négyszög alapú?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egyelõre még nem juttam konkrét megoldásra.... Igen négyszög alapú. :)
Nem csoda, hogy nem sikerült. A bizonyítandó állítás ugyanis hamis. A testátlók merõleges vetülete az alaplapokra ugyanis a lapátló, így a közös metszéspont kizárólag az átlók metszéspontja fölött lehetne. Ámde két szomszédos csúcsból indulótestátló csak akkor lesz azonos magasságban e csúcsfölött, ha az átlók azonos arányban osztják egymást. Két "szemközti" testátló meg mindig a magasság felénél metszi egymást (egy téglalap átlói), ezért a fenti állítás kizárólag abban az esetben igaz, ha az alapnégyszög átlói felezik egymást, azaz ha az alapnégyszög PARALELOGRAMMA.

Sony Xperia S-en a Vice City egy autóba beszállás után olyan kegyetlenül lefagy, hogy vagy negyed óráig mutatja a játékot megfagyva, aztán újraindul maga a telefon. Mi ez?

Fura, mert kommentek között olvasom, hogy feleekkora teljesítmény? telefonok hibátlanul viszik. Valakinek ötlet?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen telóm van, nekem is lefagy, aza baja hogy nem bírja a telefonod bár ezegy elég jó teló szóval nem értem az egészet, bár van jobb is de egy játéknak ilyen telefonon kéne müködnie :) és igen én is láttam hogy úgymond "szar" telefonok bírják de lehet azért mert nekem 4.0.4 Androidom van:(

Nekem is ilyen telóm van, nekem is lefagy, aza baja hogy nem bírja a telefonod bár ezegy elég jó teló szóval nem értem az egészet, bár van jobb is de egy játéknak ilyen telefonon kéne müködnie :) és igen én is láttam hogy úgymond "szar" telefonok bírják de lehet azért mert nekem 4.0.4 Androidom van:(
Én már letölteni se tudom, mert nem kompatibilis. Nekem is Xperia S.
lyen problémába szenvedek én is lehet tudni vmit hogy lesz e rá gta vice city
szerintem itt, az a probléma hogy gyenge a procija. a baratomnak is S-e van.Szoval ratettük a mi is a GTA VC és fél perc utan leégett. úgyhogy a fagyas még a jobbik eset.

Már több mint négy hónapja udvarolok egy lánynak! De ő még mindig azt mondja nekem hogy valamiféle gátlás van benne felém. Azt mondja hogy benne van a hiba és nemtudja hogy tudna ezen túllépni. Van-e így még értelme ennek a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: Az elsõ egy éretlen tapló. Igenis légy türelmes. Valamilyen oknál fogva gátlásos. Ez a nõknél általában testi okok miatt van (a média keltette tökéletes nõ képe miatt) ill. lelki (gyerekkori stb.) okai is lehetnek. Én tudom, hidd el. 22 vagyok és egy boldog szerelemmel teli házasságban élek (kamaszan ismerkedtünk meg).

Az elsõ egy éretlen tapló. Igenis légy türelmes. Valamilyen oknál fogva gátlásos. Ez a nõknél általában testi okok miatt van (a média keltette tökéletes nõ képe miatt) ill. lelki (gyerekkori stb.) okai is lehetnek. Én tudom, hidd el. 22 vagyok és egy boldog szerelemmel teli házasságban élek (kamaszan ismerkedtünk meg).
Rájöhettél volna már akár 2 hét után is, hogy semmi. Ennyit egy lány sem érdemel meg. Pedig én tisztelem a nõket. De nem érdemlik meg, hogy várj rájuk.
2. vagyok. Szóval próbáld kideríteni az okát, adj neki valamennyi idõt (reálisat) és támogasd. Mást nem tudsz. Mondd neki, hogy gyönyörû és a nagyon fontos neked. Sokszor mondd és elhiszi. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindhátmotoktól, hogy véleményeteket megosztottátok velem

A négy év soknak számít ha én 15 a barátom pedig 19 éves?

Nagyon kedves velem és egyáltalán nem siettet semmit... nagyon sokan azt mondják hogy nincs vele semmi baj mert hogy nagyon kedves. De van egy barátnõm aki szerint még azelõt szakítanom kéne vele, hogy igézem : bármibe bele rángatna amit nem akarok".. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Addig nincs gond, míg te igézel. Akkor lesz gond, ha már õ igéz téged. :D Egyébként szerintem, ha jól megvagytok, nincs ezzel semmi gond sem.

Addig nincs gond, míg te igézel. Akkor lesz gond, ha már õ igéz téged. :D Egyébként szerintem, ha jól megvagytok, nincs ezzel semmi gond sem.
Nem szàmit soknak! Ne törõdj màssal!
Ne hallgass a barátnõdre, a barátodtól függ hogy milyen õ. Attól hogy 19 éves nem kell egybõl azt hinni hogy nem lehet egy normális fiú... Mivel lenne különb egy 16-17 évesnél?
nem! én 21 éves vagyok, és összejönnék 15 évessel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) és az utólsó válaszolóhoz lenne az a kérdésem, hogy téged nem zavar hogy a barátnõd ennyivel fiatalabb??
Ha nem is szakítasz vele, de tényleg csak abba menj bele, amit 100%-osan akarsz, és csak akkor, ha már tudod, hogy tényleg szeret a fiú, nem csak szexre kellesz neki! Hagyj idõt, hogy kiérdemeljen Téged!!!

Fittymaszűkület esetén teljes vagy részleges, esetleg zplasztika? Vagy van komoly esélye a konzervatív kezelésnek a négy fal között? Én magam persze ez utóbbit preferálnám.

Okolhatnám itt a felmen?imet az elmaradt higiéniai felvilágosítás vagy a kiskorban elhanyagolt szükséges teend?k miatt, de ez más lapra tartozik, nem is releváns. Lényeg a lényeg, fitymasz?külettel bajlódom idestova 22 éve. Nem vagyok különösebben zárkózott, flörtölök is a szebbik nemmel (ha nem is mindennaposan), de ugye kénytelen vagyok egy ponton túl visszavonulót fújni. A betegség önmagában is átkozottul frusztráló, ez meg csak növeli a gátlásokat. El?bb-utóbb ebb?l úgyis urológus lesz, no de addig kivel beszéljem meg ezeket? Család kil?ve. Barátok? Esetleges barátn?? Értitek.

Legjobb válasz: Fityma fék elvágása nem hiszem eredményes ennyi év után, így hát a teljes marad.

Fityma fék elvágása nem hiszem eredményes ennyi év után, így hát a teljes marad.
A kérdező hozzászólása: A leggyorsabb, a legegyszerûbb, kérdés hogy hosszútávon legjobb-e. Egyáltalán, a teljes azt jelenti, csak a makkot fedõ bõrt vágják le, vagy az alatt is? És ne is nagyon reménykedjek pl. a kamilla teás nyújtás vagy csodabalzsam segítségében? Az meg külön "érdekes" lesz, ha a féltve õrzött angyalbögyörõvel majd egy fehérköpenyes faszi fog gyurmázni. Teszem hozzá, rajtam kívül elõször. Már elnézést.
A teljessel jársz a legjobban. A részleges megoldások nem azonnaliak, és könnyen vissza is térhet a probléma, és akkor mehetsz megint neki az egésznek. A mûtét kellemetlen, az igazán durva az utána következõ egy hét. Aztán viszont nem lesz gondod vele.
Részleges körülmetéléssel, sõt akár fitymaplasztikával is meg lehet oldani a fitymaszükületed, a visszaszükülés esélye igen csekély.Jobb ha több orvost keresel fel, mert sok orvos körülmetélést javasolja, csak ezt mondja el mint lehetõséget még akkor is ha van más mód is rá és többnyire van más mód.Menj urologushoz mielõbb és mond el ha lehetne szeretnéd hogy a fitymád megmaradjon, , már ha te ezt úgy gondolod.A teljes metélést nem javaslom, nem mindenki elégedett az eredménnyel és lehetnek ott is problémák, makk szárazsága, foltosodása.
Nem feltétlenül kell körülmetélni, szerintem kerüld el ha nem szükséges, lasabban is gyógyul és nem bíztos hogy tetszeni fog, kérdezz rá az orvosra milyen alternatívák vannak még. Nyugodtan merev állapotban fürdéskor nézzd meg mennyire tudod hátrahúzni a fitymád, fiatalok ezzel a fürdéskori hátarhúzogatással szoktak próbálkozni és van akinek bejött, többeknek is.Nem kell erõltetni, csak rendszresen csinálni, és mindig egy kicsivel hátrább lehet húzni általában és kevésbbé kellemetlen érzés egy idõ után ez a folyamat. Orvosokkal meg óvatosan, sok körülmetéléspárti és ha lenne is más megoldás még sem közlik a betegükkel, szóval mond el az orvosnak hogy szeretnéd ha a fitymád megmaradna, fitymaplasztika az jó, ekkor vágással lazítanak a fitymán, gyorsabban gyógyul, és kevésbbé látni a heget.
22 év után a házi módszereket sztem elfelejtheted. Szedd már össze magad és menj utológushoz, mit vackolódsz, felnõtt vagy nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!