Találatok a következő kifejezésre: En 2hete a (24 db)

Ciki ha írok neki egy rövid szerelmes verset sms-ben? 18évesek vagyunk. én vagyok a lány 2hete vagyunk együtt na öszintén ciki?

Legjobb válasz: õszintén, sztem ciki...2 hét után? meg amúgyis szerelmes VERS? hát nem tudom milyen beállítottságúak vagytok de nekem 2 hónap után is megfeküdné a gyomrom egy szerelmes vers, mondjuk én nem szeretem a nyálas dolgokat, ja én vagyok a lány

õszintén, sztem ciki...2 hét után? meg amúgyis szerelmes VERS? hát nem tudom milyen beállítottságúak vagytok de nekem 2 hónap után is megfeküdné a gyomrom egy szerelmes vers, mondjuk én nem szeretem a nyálas dolgokat, ja én vagyok a lány
atol függ hogy milyen a csaj. lehet nagyon ciki lesz de lehet nagyon tetszeni fog neki :)
sztem nem ciki de ne szerelmi vallomás legyen...:)
A kérdező hozzászólása: ÉN VAGYOK A CSAJ BELE IS ÍRTAM

április22. -én volt a ciklusom és május 4. -én nem védekeztünk, ma kellene megjönnie most mikor sexeltünk, tojás fehérje szinű fehér nyúlós váladékom van. A hasam enyhén görcsöl de már 2hete. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdésed- csak tippelni tudok. Az ápr 22-i "ciklusoddal" arra gondoltál, h akkor jött meg a mensid? Egy nõi ciklus a mensi elsõ napjától annak utolsó napjáig tart, valószínûleg hibásan használtad ezt a kifejezést. A tojásfehérje mensi elõtti napon vagy aznap nem tipikus, de minden test más és más. Ha nem jön meg, tesztelj, ilyenkor már kiderül, babás vagy-e.

Nem értem a kérdésed- csak tippelni tudok. Az ápr 22-i "ciklusoddal" arra gondoltál, h akkor jött meg a mensid? Egy nõi ciklus a mensi elsõ napjától annak utolsó napjáig tart, valószínûleg hibásan használtad ezt a kifejezést. A tojásfehérje mensi elõtti napon vagy aznap nem tipikus, de minden test más és más. Ha nem jön meg, tesztelj, ilyenkor már kiderül, babás vagy-e.
A kérdező hozzászólása: igen nem jól irtam 04.22.-én jött meg és a 13.napon voltunk védekezés nélkül.és máj.18.-án nem kellene megjönnie.van esély hogy terhes vagyok?és miért fájdogál 13.-tól a hasam?nem szokott.
Az esemény utáni gyógyszer eléggé felborítja a hormonháztartást, így simán késhet emiatt. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: hat remelem nm vagyok terhes nem ereztem roxul magam meg.de anyyira felek maga a gondolattol h mar bekepzelem magamba h az vok...esidegelem is magam...lehet marad ateszt...
A második esemény utáni tabletta bevétele az elsõ után minimum 12, de nem több, mint 16 órával történjen! Rigesoft esetén, de sztem az összestöbbinél is, mert a hatóanyag tulajdonképpen ugyanaz. :)
ne stresszeld magad, mert mikor nekem 2 hetet késett a havim annyira bebeszéltem magamnak azt, hogy terhes vagyok, hogy 2 hétig folyamatosan hánytam.olyan rosszúl voltam, és mikor végre megjött elõtte egy nappal elájultam és nem tértem észhez.
A kérdező hozzászólása: na velem is az a gond h bebeszelem magamnak h az vagyok lehet.. h nem vagyok az en nem rigesoftot vettem...hanem postinort
mértnem csinálsz egy terhességi tesztet??utolsó vok
A kérdező hozzászólása: mar nem szukseg.....mert megjott vegre.igazasg szerint hamarabb kellet volna megjojjon de azt hallotam a gyogyszertol meg hamarabb megjon...de most boldog vagyok mert nem lehetek terhes
nah akkor jou vigyázz magadra és figyeljetek mnidig oda.

En 2hete csinalom a 90napos fogyit es lefogytam 2 kilot de azt vettem eszre hogy nagyon faj a fejem es ideges vagyok. Ez a dieta miatt lehet?

Legjobb válasz: Nekem nem fájt a fejem és 6 hét alatt leadtam 6 kg-ot a 9-bõl:DDD Ha fáj a fejed, egyrészt délelõtt egyél többször gyümölcsöt, ebédre és vacsorára egyél annyit hogy jól lakjál. Ne vonj meg magadtól 1-1 szelet t.k. kenyeret, ha kell egyik nap sem. Esetleg iktass be uzsonnát u.a.-ból, mint amit aznap eszel.

Nekem nem fájt a fejem és 6 hét alatt leadtam 6 kg-ot a 9-bõl:DDD Ha fáj a fejed, egyrészt délelõtt egyél többször gyümölcsöt, ebédre és vacsorára egyél annyit hogy jól lakjál. Ne vonj meg magadtól 1-1 szelet t.k. kenyeret, ha kell egyik nap sem. Esetleg iktass be uzsonnát u.a.-ból, mint amit aznap eszel.
Elég sok kérdés volt már ezzel kapcsolatba, több ilyen jellegû panasszal mint a tiéd. Röviden igen, amiatt van, mivel kiegyensúlyozatlan , vitaminhiányos , erõsen savasít, és elsõsorban természetesen az izmokat bontja le, nem pedig a zsírt.
front van
Persze front.. ne fogjunk már mindent a frontra. Ez remek diéta az oka, ami hosszú távon majd kicsinál.
Nekem is fajt a fejem es almos voltam folyton mikor kezdtem de rajottem hogy ha sok vizet iszom sokkal eberebb es jobbkedvubb vagyok. Szerintem ez a lenyege a dietanak a kivalasztas es a sok viz!!!! hajra! :)
Szia!Front?!:-)Holnap lesz az utolsó napom, víznap, aztán vége.Nekem is voltak gondjaim, az elején mindig volt nálam mazsola, ha nagyon nem bírom, csipegessek, talán 2szer ha hozzányúltam.Igyál sok vizet, és egyél normális adagot, amennyi jólesik.3hónap alatt 20.7kg ment le, nem éheztem soha, az elsõ hetet kellett igazán kibírni.Kitartás!
és a 20 kilódból mennyi a ZSÍR? Mert szerintem még a fele se.. többi meg izom....
2 hét...behalok XD
szia! nem fog latszani semmi.esetleg ha súllyal guggolsz a nyakadba, de ket het az semmire nem elég.
Fogyni akarsz? Mert guggolhatsz te 30kg-val is, fogyni nem fogsz tõle.
Már miért ne fogyna guggolással?! A comb a legnagyobb izom, annak megdolgozása használja a legtöbb energiát ("égeti a legtöbb zsírt")! Az étrend dönti el, hogy fogyni fog vagy sem.
Az étrend dönti el. Bár nem is tudom mért az 50perc futást ajánlja mindenki a guggolás helyett akkor...
Az aki az 50 perc futást ajánlja az intervallum edzés és a guggolás helyett, az nincs tisztában azzal, hogy melyikkel lehet többet fogyni. Egyik nap guggolás (súlyzós edzés), másik nap intervallum edzés. Közel 30 kg-ot fogytam, 2 éve tartom, tudom mirõl beszélek.
a fegyencedzésben leírják neked pontosan, hogy mennyit csinálj a hasazásból, meg a guggolásból-amibõl van kb 100fajta, uh te melyikre gondoltál barkóba- ha meg a test edzésérõl beszélünk, akkor a legkisebb idõintervallum a hónapok, nem 2hét.

Az normális hogy valaki szakítás után 2hétre becsajozik, féléves kapcsolat után, elvileg szeretett és én dobtam, összevesztem vele, azóta félév telt el és több lányt hülyít, velem vesztette el a szüzességét ( és énis vele )?

van rá esély hogy még szeret ?:S övönalulian viselkedtem vele :/ és ott vannak a haverjai akik már teli beszélhették a fejét ellenem ugyanis nem bírtak..én még mindig szeretem , mindennap eszembe jut és hiányzik..

Legjobb válasz: ha más csajjal van nem szeret, nem nincs esélyed, ezt buktad, miért olyan nehéz felfogni ... 21

ha más csajjal van nem szeret, nem nincs esélyed, ezt buktad, miért olyan nehéz felfogni ... 21
Ha már csajozik, akkor nincs rá esély szerintem...Hagyd békén ... :S
Te cseszted el. Most örökké sírnia kellene utánad? Ha így viselkedtél vele, akkor talán joggal nem bírtak a barátai.
A kérdező hozzászólása: azt meg kihagytam hogy van a legjobb haverja meg annak a bnõje akik nem bírnak és állandóan belefolytak a dolgokba, amik egyáltalán nem tartoztak rájuk , legutóbbi veszekedésnél is ...
A kérdező hozzászólása: õ 16 én 17 , tudom nem nagy dolog félév , nyáron 1hónapig nem tudtunk találkozni várt rám , nem csajozott akkor (ahogy tudtam , sokat veszekedtünk mindig kibékültünk . viszont a végén nagyon túlléptem a dolgokat veszekedés terén , féléve nem beszéltünk már :S de akkor haragudtam rá :S viszont most egy olyan lányt hülyít aki 2évvel fiatalabb nála ráadásul nekem lehordta mindennek ..
Tudok válaszolni, de ahhoz meg kéne tudnom menyni idõsek vagytok (van 2 ismerõsöm, 1 év járás után szakítottak és együtt veszítették el a szüzességüket... 13 évesen...) úgyhogy kéne a korod. Én jártam egy fiúval, szakítottunk, de én halálosan szerelmes voltam belé. 2 év 2 hónapot vártam rá, és most vagyunk együtt másfél éve (és örökre tervezünk)Szóval semmi nem reménytelen. És még egy dolog. Fél év járás nem nagy dolog. 1 év járás se. És szerintem a mi másfél évünk se az, mivel ez csak a töredéke a majd együtt töltött idõnek. Lehet még túl gyerekek vagytok. De még bármi megeshet. 16/L
még is meddig várjon?? évekig? erre nincs szabály! és az hogy feledni tudjuk a másikat illetve nem gondolni rá arra a legjobb egy másik ember
Hát, sok idõ telt el. Ha megint összejönnétek, akkor is maximum egy alkalom lenne. Keress mást.
Most tulajdonképpen hány kérdést tettél fel?:D Normális egyébként. Így akar elfelejteni. És nem fog menni neki. De majd rájön.
hagyd a francba..keress mást! :) tanulópénznek jó volt..:)
A kérdező hozzászólása: tudom hogy én csesztem el ezzel tisztában vagyok :/ de nagyon szeretem .. elõtte kb.4évig nem volt senkim mert kivoltam az exem miatt , benne sikerült megbíznom mégis elrontottam és most megint nem birok 1pasira sem nézni / gondolni rajta kívül ..
Milyen intenzitással jött meg? Csinálj még egy tesztet ha gyanakodsz!
detto ugyan így vok én is !és a gyanú nagyon bennem van h babás vok hiáb menszeszeltem!pedig menszi után mindíg azt szoktam érezni h megint nem sikerült de most nem ezt érzem!
A kérdező hozzászólása: énis ezt érzem mint te komolyan.de már annyit csalodtam hogy nem merek tesztelni és nemtudom mitévö legyek

Padlószőnyegen jobban menne? Mármint mászna? 6hós kicsim már 2hete 4kézlábra áll, és el is indulna csak én úgy látom kiszúsznak a lábacskái. Parkttánk van. valami tipp?

Legjobb válasz: az én fiam már majdnem 9 hós, mi épp az elõbb szõnyegeztük le az egész lakást, a manó jön -megy hol ide hasal, hol oda, csõccs ide, csüccs oda, a parketta meg hihetetlen hideg ha kb perceket hasal(na) rajta.

az én fiam már majdnem 9 hós, mi épp az elõbb szõnyegeztük le az egész lakást, a manó jön -megy hol ide hasal, hol oda, csõccs ide, csüccs oda, a parketta meg hihetetlen hideg ha kb perceket hasal(na) rajta.
1. vagyok, és talán a 3. nekünk van ilyenünk, 2 percig volt érdekes, aztán ment a parkettára a manó:) )
Rá fog jönni nem sokára. Az én kislányom még csak 5 hónapos, most tanult meg hasra fordulni. Õ is nagyon fel tudja spanolni magát, ha nem sikerül valami:) Nem sokára úgy fog a babád mászni, mint a csuda, csak bírd utolérni!:)
Ne aggódj, még ilyen korban csak ritkán tudnak mászni, inkább kúsznak. De nálunk a szõnyeg jobban bejött.
hát pár hét... én úgy vettem rá, hogy kitettem a cumiját kicsit messzebbre tõle és oda kellett jutnia, h elérje. és tök természetesen odamászott, pedig elõtte esett kelt. aztán pár nap alatt simán belejött, de 1-2 hétig a cumis projektem elõtt õ is ilyen volt.
A kérdező hozzászólása: a mászásnál még nem használja a talpát, nem?
nem csúszik, legalábbis ha nem olyan gatya van rajta, ha pamut, akkor elméletileg mennie kellene. mi is a 2.on lakunk és azért hideg...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Lehet olyan zoknit kapni, amin csúszásgátló tappancskák vannak. Abban lehet, hogy nem csúszkálna.
A kérdező hozzászólása: akkor meddig fog még "bénázni"?úgy betud gurulni szegénykém.
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Esetleg próbálj meg ilyen habszivacs szõnyeget oda lerakni, ahol napközben van. http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=HSZ Ezt késõbb is tudjátok használni, és nem kell átpadlószõnyegezni az egész lakást.
A kérdező hozzászólása: köszi, dokink szerint ez a 9.ken lehet gond, kizárt hogy felfázna.viszont a csúszás kérdésemre nem kaptam választ.
Szia! A mi bébink is 6 hósan kezdett el mászni, de én azt vettem észre, mivel így hamar elfárad sokkal inkább szeret kúszni. Mászik egy ideig aztán átmegy kúszásba, de nem hiszem hogy a csúszás miatt. Kicsik még õk, majd belejönnek:) Ami a parkettát illeti, mi a 7. emeleten vagyunk és biztosan nem fázik, sajnos szinte állandóan 25 fok körül van benn, és a padló egyáltalán nem hideg. Nálunk az õ szobájában szõnyeg van és ott is ugyanúgy közlekedik mint a lakás többi részében. Hol négykézláb, hol hason csúszva... Sõt olykor morog is, mert a szõnyegen nehezebben kúszik:) Minden jót!

Tegnap randiztam egy sráccal és körülbelül 2hete ismerem de már lassan szerelmes belém. De én a barátomat nagyon imádom. Hogy mondjam meg neki hogy ne bántsam meg annyira vagy mi?

Tegnap randiztam egy fiúval akit körül belül 2-3 hete ismerek. De nekem közben van barátom de a fiú akivel tegnap randiztam már lassan szerelmes belém. Nagyon érzékeny és aranyos srác. Eleinte úgy éreztem hogy igen jó lenne vele együtt járni, de nagyon messze lakunk egymástól. De én nem akarom megbántani a barátomat nagyon szeretem! Most hogy mondjam meg neki vagy mi legyen? SOS

Legjobb válasz: barátod mellett randizol....gratulálok na erre mondják a pasik h ribanc

barátod mellett randizol....gratulálok na erre mondják a pasik h ribanc
A kérdező hozzászólása: nem fáj csak az zavar hogy le ribancoz egy ismeretlen valaki azért mert együtt kajáltam egy sráccal akinek tetszek de semmi nem történt csak megtetszettem neki de tudja hogy van barátom és most nem rég már meg is beszéltük a dolgokat.. de amúgy is nem vagyok se házas se eljegyezve szóval azzal eszek akivel akarok.. ez nem ribanckodás.. -.-
Ez szép... sajnálom nagyon a barátodat is, meg ezt a csóri fiút is
Na, ezért szidják itt sokan a lányokat a fiúk. Most már mindent értek. Tanácsot erre adni? Ne haragudj, de nem tudok.
nekem lesülne a bõr a pofámról ha a párom háta mögött talizgatnék (még ha csak egy kajára, vagy beszélgetésre ahogy te fogalmaztál) egy másik pasassal...szánalmas...:/ N22
hát akkor sok sikert...;) -.-"
*ha fáj, minek írtad ki? (javítás) n22
A kérdező hozzászólása: aki ocsmányul beszél az eltakarodhat innen! Beképzeld idióták! Tudjátok mindenki követ el hibákat az élete során, nem lehet senki se hibátlan!
Riba.c!!!!!
így van mindenki követ el hibákat...és ha elköveti vállalja a következményeket, amibe beletartozik mások véleménye az illetõrõl...ha nem fáj, minek írtad ki??? N22
remélem ezt megtudja a pasid is ... és olyan pofont kapsz hogy a takony menetet vág a nyakadon
Én az igazmondást úgy értettem, hogy mondja el neki, hogy van neki barátja, akit nem akar otthagyni. Ennyi. Nem kell a másik pasinak úgy elõadni a dolgokat, hogy õ jól jöjjön ki belõle. Hagyd azt a csávót, messze is lakik, meg nem is akarsz vele igazán járni, mert akkor a barátoddal rég szakítottál volna.
most ebben semmi nincs szerintem ha találkozik mással, gondolom fiatal még, sztem hülyeség még 16-17 évesen életre szóló fogadalmat kötni, amíg nem csalja meg miért ne találkozhatna mással? amúgy mi az h h mondd meg neki? egy rossz taktika van, amikor a csajok szépítik a dolgokat, pl: hogy nagyon aranyos vagy, lehetne is valami, de messze vagy, ez rossz!! cask mondd meg h nem érzed hogy mûködne,
De, ha van barátom, akkor nem hülyítek egy másik csávót. Nem ülök be vele kajálni, csak akkor, ha esetleg közömbösek vagyunk egymás iránt. De te tudtad, hogy tetszel neki, ennek ellenére, mégis belementél. Nem tudsz mást csinálni, mint, hogy bocsánatot kérsz attól a sráctól és megmondod neki az igazat.
Szakíts a barátoddal, jobban jár!
A kérdező hozzászólása: együtt kajáltunk..akkor nem randinak nevezem ha nem egy baráti beszélgetésnek..
Le vagyok döbbenve, milyen könnyen felbukkan a ribanc szó úton-útfélen mindenféle válaszokban. Ne aggódj, nem követtél el semmi olyat, amit ne lehetne helyre rakni, és nem, nem vagy bûnös azért, amiért beszélgettetek. Ha így lenne, minden barátság örökké tartana, elsõ körben nem hinném, hogy így lenne (a sok ribancozó, az majd jól kijavít :) ). Ami viszont stimmel, ha nem akarsz tõle semmit, akkor ezt mondd meg neki minél hamarabb és minél egyértelmûbben. Nincs értelme burkoltan célozgatni vagy puhítani az ügyet: "nagyon jó fej vagy, de nekem barátom van, és õt szeretem, sajnálom, de ez nem fog megváltozni. Szerintem mindkettõnknek jobb, ha most egy ideig nem találkozunk." Ha vígasztalni próbálnád, azzal reményt keltenél benne, nincs értelme. Ne találkozz utána vele tényleg, ne fájdítsd a szívét feleslegesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!