Találatok a következő kifejezésre: En 16 leszek es a (31 db)

A párom 4hónap járás után megkérte a kezemet és úgy hogy én 16 leszek ö meg 23 éves? Igent mondtam de az esküvöt én még kb. két év múlva szeretnék csak! Mit csináljak? Az anyjával beszéljek erröl? Én anyumnak említsem meg, hogy mit szeretne?

Szóval ahogy leírtam én még fiatalnak tartom magam egy esküvöhöz és még a párommal sem vagyunk olyan hosszú ideje együtt!Megbántani sem akarom és az anyjátol is félek mert a kapcsolatunk elején volt egy komoly vitám az édesanyjával,de azóta változtak a dolgok úgy néz ki!!

Legjobb válasz: Szerintem õ se most akarja. Rokoni körben van egy pár, akik 8 évet jártak jegyben, és most boldog házasok. Szóval az, hogy most eljegyzett, nem jelent azonnal esküvõt is, és szerintem õ is kivárja azt az idõt.

Szerintem õ se most akarja. Rokoni körben van egy pár, akik 8 évet jártak jegyben, és most boldog házasok. Szóval az, hogy most eljegyzett, nem jelent azonnal esküvõt is, és szerintem õ is kivárja azt az idõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket és a tanácsokat és az okos gondolatokat!!És igen azt hiszem az lesz a legjobb ha leülök vele és megbeszélem ezeket a dolgokat, mert ez így nagyon nem jó senkinek se!Föként nem nekem!!A sírással ö nem zsarol engem, csak nagyon érzékeny lelkû emberrõl van szó, amit nagyon szeretek benne!!Szülni még semmi képpen sem akarok az esküvõvel kapcsolatban meg majd annyit, hogy szülinapomkor(május 20.)a család elõtt is megkéri a kezem és anyum amit mondani fog vagy tanácsolni, szerintem azt fogom tenni!De errõl még most nem akarok szólni, mert félek "seggre ülne"!De szerintem ö is ezeket fogja mondani(vagy ha most tudná)ezeket mondaná mint ti!!A párommal hogyan kezdjek bele ebbe a beszélgetébe?Mit mondjak neki úgy kb.?
Csak annyit írnék 33 éves fejjel, h' az ember semmit nem tud annyira megbánni az életben, mint amit elmulasztott megtenni. El sem tudod képzelni, h' mi mindentõl fosztanád meg magad, ha gyerekfejjel beleugranál egy házasságba, pláne gyerekvállalásba. Gondold végig józanul, h' mennyire érett személyiség egy olyan 23 éves fiú, aki sírással zsarol.
"mondtam neki, hogy míg a tanulást be nem fejezem szó se lehet róla és félre vonult és elkezdett sírni, hogy én öt nem is szeretem meg nem is gondolom vele komolyan a jövöt!!" ÖNZÕ. Kíváncsi vagyok, mi lett veletek.
A hugom 7 évig járt a pasijával. 17 volt mikor összejöttek, a fiú 22. A hetedik évben költöztek össze és egy év múlva volt a lagzi. Két hét után elváltak. Egy munkatársam 9 évig járt a barátnõjével a lány 14 a srác 20 volr mikor összejöttek. Nemrég eljegyezték egymást és két hónap múlva szakítottak. Szerintem 16 évesen még nem feltétlen kell ezen gondolkodnod. Élj, bulizz, ismerkedj és ahogy mondtad még tanulnod kell, de nem csak a suliban!! Egy ilyen döntést amúgy sem szabad elkapkodni. (29/F)
Hát szerintem 23 évesen õ sem vén. :) Úgyhogy nyugodtan megmondhatod neki, hogy te azért szeretnél még egy kicsit várni. Szerintem teljesen logikus kérés, egyrészt nem évek óta vagytok együtt, másrészt pedig azért ne kösd le magad 16 évesen. Ha olyan nagyon szerelmes, lazán kivárja azt a pár évet. A szüleivel õ beszéljen, a te szüleiddel pedig ti együtt. És elõtte ketten tisztázzátok, hogy a szülõk felé egyértelmûen kommunikáljátok, hogy nem holnapután akartok esküvõt, hanem vártok még néhány évet.
a mai világban, küllönösen a fiatalok körében nagyon divat ez az eljegyzés dolog. nem kell ezt annyira komolyan venni. persze most jegyesek vagytok meg minden azt kész. nem kell ezzel foglalkozni még jó ideig.
lettek volna tiszták a szándékaid. Mielõtt az újjadra húzza a gyûrût mondhattad volna neki viccelõdve, hogy ugye drágám esküvõ csak évek múlva lesz... igy elkerülhetnétek a félreértéseket. Persze az is lehet, hogy õ is évek múlva akarja, bár 23 évesen már sokan nem várnának vele.
A kérdező hozzászólása: Háát nem tudom!!Szerintem ö most akarja nagyon a közeljövöben mert néha utal rá meg arra is hogy gyereket is szeretne de mondtam neki, hogy míg a tanulást be nem fejezem szó se lehet róla és félre vonult és elkezdett sírni, hogy én öt nem is szeretem meg nem is gondolom vele komolyan a jövöt!!Pedig ez nem igaz és nem tudom, hogy hogyan bizonyítsam be jobban!!?
Hát tényleg még fiatal vagy az esküvõhöz. Az nagyon szép, hogy már ilyen fiatalon megtaláltad az igazit. Szerintem ezt Vele beszéld meg, ha tényleg szeret meg fogja érteni, és kivárja azt a napot amikor már az igen után férj és feleség lesztek. :) Szurkolok Neked!
Kismamaként is lehet fõiskolára járni (nálunk is voltak nagy pocakkal is), viszont az esküvõvel még 2 évet legalább várjatok, és ezt vele is próbáld megértetni. Szerintem te 16 évesen nagyon is jól gondolkodsz errõl, nem tudom, kinek gratuláljak, de azt hiszem, neked is mindenképpen. Õ se lesz lekésve 2 év múlva sem semmirõl. Sok sikert!
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Nem kell semmit sem bizonygatni, egy kapcsolat alapja a bizalom. Nagyon helyesen tetted, hogy világosan megmondtad neki, hogy egyszer tanulni akarsz. És ne csak 18 éves korodig, menj egyetemre, fõiskolára is. És azalatt sem muszáj szülnöd. A gyerekrõl õ sincs lekésve. Én a helyedben azért elbeszélgetnék vele arról, hogy is képzeli ezt a gyerekvállalást. Te megszülöd és felneveled, õ pedig heti egyszer "díszpelenkázza"? Mennyi ideig maradnál otthon a gyerekkel, hajlandó lenne-e õ gyesre menni? Házimunkából kiveszi-e a részét? Azt mondom, alaposan ismerd meg, és semmiképpen se menj bele korai esküvõbe, gyerekbe. Elõbb egymást ismerjétek ki, és igenis élj még. Ne 25 évesen válj el amiatt, hogy nem volt lehetõséged semmire a férjed és a gyerek miatt. (22.24-es voltam)

Te mikor vesztettétek el vagy mikor akarjátok elveszteni a szüzességeteket? :D én 16 leszek szeptembere és még szűz

Legjobb válasz: 17 éves voltam akkor nemsokkal szülinapom után.. am nyugi ráérsz még vele bõven:)

17 éves voltam akkor nemsokkal szülinapom után.. am nyugi ráérsz még vele bõven:)
Én a videkilany.hu-t ajánlom. Nekem bevált, azóta sem kerültem ilyen jó nõhöz közelebb, alább meg nem adok. Számít a belsõ is persze, de a külsõ is. A kövér lányok sosem vonzottak.
7-es, miért lenne "kínos"?? Ez hülyeség.
18 évesen, azóta is együtt vagyunk 20/L
19 évesen, nem bántam meg, azóta is vele vagyok, szerintem ne ezen agyalj, mert felesleges, majd 1-2 év múlva vagy késõbb találkozol valakivel akibe szerelmes leszel õ is beléd és amikor már agyalás és tervezgetés helyett megtörténik az elsõ akkor elég érett leszel, 15-16 évesen szerintem jobb így ha még nincs szexuális életed elég korai lenne, í másik hogy nem veszítesz semmi azzal, hogy szûz vagy ellenben azzal ha az elsõ barátoddal már összefekszel gyerekként rengeteg következménye lehet, és rengeteget veszíthetsz
18 évesen 21/n
Utolsó:beszamolok.hu Nekem bejött.
el kéne minél hamarabb, nem csak azért mert kínos hanem mert vágyom rá :/ f18
17 évesen az elsõ komoly kapcsolatommal. De nem kell azt elsietni, bõven van még idõd! :)
Én 19.(L)
Én viszonylag késõn 20 éves koromban.De azóta bepótoltam ami elmaradt:) 25F
17 vagyok és most volt a második alkalom. A szüzességemet 12 évesen veszítettem el és nagyon megbántam

Van egy srac, aki tetszik nagyon, de o 15 lesz es en 16 leszek (lany vagyok), az baj ha a fiu kisebb?

Legjobb válasz: nem a kor a lényeg, hanem az érettség! ;) ha úgy érzed, érett hozzád, akkor miért lenne baj? azzal meg ne törödj h mások esetleg cikiznek majd miatta. boldogtalan lennél mások miatt?! :)

nem a kor a lényeg, hanem az érettség! ;) ha úgy érzed, érett hozzád, akkor miért lenne baj? azzal meg ne törödj h mások esetleg cikiznek majd miatta. boldogtalan lennél mások miatt?! :)
A kérdező hozzászólása: bocsi a helytelen irasert de most kerdezte meg ha szeretnek vele jarni es nem tudom mit valaszoljak
figyelj engem is haálra cikiznek mert 23 éves vok a pasim meg 18:) )és õ a legkomolyabb kapcsim eddig:Dúgy érzem pedig volt 3 éves kapcsim is.Szal nem gáz
Nekem is volt már fiatalabb pasim, és az elején cikiztek is miatta. Aztán mindenki elfogadta, amikor látták, hogy boldogok vagyunk. Nem baj, ha kisebb! Ráadásul õ nálad nem is sokkal;)
Nekem annak idején 19 éves koromban a pasim(elsõ szerelmem)16 éves volt.Borzasztó nagy szerelem lett belõle(az elején én nem is tudtam, hogy hány éves, nem merte elmondani).Szóval, ez nem sok, ha tetszik neked, meg ugy látod érett is hozzád, nyugodtan járjál vele.Mások véleményével, meg ne foglalkozzál, ha esetleg cikiznének is, de ez se biztos, hogy fognak.
Te ahogy gondolod, majd utólag kiderül hogy pofára esel e vagy sem!
Sztem ez az egy év nem sok, és nem hiszem h ezért cikiznének. Anyám 39, nevelõapám meg 28 és észre se lehet venni a 11 és fél évet.
szerintem hogyha tényleg tetszik neked, és el tudod képzelni..hogy együtt vagytok...akkor nyugodtan mondd meg neki hogy igen!!és avval meg ne törõdj hogy piszkálnak!!
Na mesélj:D mit mondtál nekiii?:P


Igen normális.Szerintem van esély.
nem normális, és nincs esélyed nála.
"Soha nem kívántam senkit, de õt a nap minden percében" Ez nem szerelem, hanem kémia, sima testi vágy. Szerintem ha szerelmes lennél, nem ezt említenéd elsõnek, ha róla beszélsz. A korotok alapján nincs esély "a jövõbeni bármi biztatóra", nem valószínû, hogy egészséges "kapcsolat" lenne. Egyébként nincs családja?
A kérdező hozzászólása: Nincsen családja...arab...és 9 éve él itt kint Németországban. Egyébként azért gondoltam hogy megemlítem azt is hogy kívánom mert soha nem voltam még senkivel és kívánni sem kívántam senkit...
Hmm. Ha a szived reagal ra akkor meg kene ismerd. Eggyertelmuen azzal kell legy akit szeretsz es kivansz. Ne ertekeld le onmagad. Legy nyitott. Hatha o is ugyanugy erez. Habar en a helyedben vigyaznek az arab ferfiakkal mert maskepp gondolnak a hazassagra mint amit te lattal.
A kérdező hozzászólása: Szinte minden nap beszelgetunk es latom hogy viselkedik velem es hogy masokkal...nyilvam ez is erositi bennem az erzest. Igen tudom es vigyazok.de azt hiszem nala nincs nagy szukseg ra :)
Az semmit sem jelent, hogy látod hogyan viselkedik másokkal meg veled, ez az egész lehet egy hatalmas kamu. A végén meg elrabol és megölnek valahol külföldön. Hidd el erre nagyobb az esély. Magyar fiúk ennyire nem érdekelnek?? Nem hiszem el, hogy nincs olyan srác aki felkeltené az érdeklõdésed. Persze ez attól függ, hogy milyen srácot akarsz magadnak.
A kérdező hozzászólása: Nemetorszagban elek...itt keves a magyar srac :-) a nemetek nem tul helyesek az arab, torok fiuk annal inkabb...de igazatok van valahogy el kell felejtsem... :(
Arab? Az a legjobb! Te nem nézel híreket? Kiviszik a gyereket a sivatagba és te sohasem láthatod majd, te meg csak egy leszel a feleségei közül...

En 16 eves leszek es a baratom 17. es minden nap pont ugy faj a hasam mit havi elott szokott. Akkor miert faj a hasam ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor azért, mert a méh növekszik. Védekezni szoktatok?

Ha terhes vagy, akkor azért, mert a méh növekszik. Védekezni szoktatok?
Amikor én terhes voltam, nekem is úgy fájt, mintha meg akarna jönni. Szerintem menj nõgyógyászhoz.
Ha téyleg terhes vagy, akkor attól még fájhat a hasad. Én is így voltam ezzel.
Hát jól fiatalon terveziktek ti a gyereket.Kiváncsi vagyok hogy a kedves szülõk mit szólnak majd az unokához :)

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Szülők, lakás, stb? 1hónapja leszek együtt a barátnőmmel én 17 éves vagyok ő 16, nagyon szeretjük egymást és most jött el az az idő hogy be kell mutatnom itthon , az én szüleim elváltak szoval hétvége apu , hétköznap anyu.

mennyire fog neki számitani az hogy az én szüleim 50évesek és nem 40 ? vagy hogy nem családi házba lakok hanem egy 2szobás lakásba anyukámmal? az ilyen dolgok mennyire lényegesek ? mert most félek ett?l az egészt?l de nagyon.. valami lány leirhatná hogy forditva ez hogy néz ki.

Legjobb válasz: En lany vagyok. Egy ket szobas panellakasban lakom anyukammal, a szuleim elvaltak. 20 eves leszek, 2 eve vagyok egyutt a parommal, anyammal imadjak egymast (aki amugy nem mai darab), es tok jol elvagyunk. Abszolut nem szamit, hogy hol laksz, meg hogy hany evesek a szuleid, ha normalisak.

En lany vagyok. Egy ket szobas panellakasban lakom anyukammal, a szuleim elvaltak. 20 eves leszek, 2 eve vagyok egyutt a parommal, anyammal imadjak egymast (aki amugy nem mai darab), es tok jol elvagyunk. Abszolut nem szamit, hogy hol laksz, meg hogy hany evesek a szuleid, ha normalisak.
16/L vagyok, nekem egyáltalán nem számít, hogy milyen családi körülmények között él a fiú, akit SZERETEK. Szerintem annyi az egész, hogy kicsit pakolj, ne legyen hatalmas kupi.:) Az azért sok láynt elijeszt.:D Az, hogy 50 évesek a szüleid nem számít semmit.(: Szval szerintem ezek a dolgok egyáltalán nem lényegesek... Én családi házban lakok, és semmi bajom azokkal, akik tömbben nõnek fel...8-) Szval ne izgulj, ezek a pici dolgok nem fogják zavarni, ha szeret.:)
Már bocs, de egy hónapja együtt vagytok és nem tudja, hogy hány évesek a szüleid, hogy hol laktok stb? nem szoktatok beszélgetni? Amúgy, ha szeret téged, semmi baj nem lesz. Az, hogy a szülök hány évesek, nem számít. Az a lényeg, hogy jófejek legyenek. A lakás pedig, ha otthonos és te jól érzed benne magad, mindegy, hogy milyen. Én pl. mindíg jól kijöttem a pasijaim szüleivel, pedig az egyikük apja alkoholista volt, és sosem számított, hogy mijük van, vagy hogy mekkora házban laknak.
ne fontos egyáltalán, fõleg ha normális a csaj. ha meg ilyesmin fennakad, az már régen rossz.
A kérdező hozzászólása: apum nagyon jó fej , anyum meg nem a legjobb arc mindig de mondjuk õ bármikor eltudom küldeni ha ugy adódik. nincs kupi meg ilyesmi teljesen normális a szobám csak nagyon félek tõle h mi van ha emiatt lesz vége.. mert õ pl családiházba lakik és 40éves jófej szülei vannak..
Ha emiatt elhagy, akkor nem is szeretett. Ha valakit igazán szeretsz, nem érdekel más!
Nézd, az én szüleim sem fiatalok (bár mivel 4 báttyal rendelkezem, ezen nem kell meglepõdni), édesapám 60 elmúlt, édesanyám pár év múlva lesz 60 éves. Mi is panellakásban lakunk, és nagyon jól megvagyunk. Hidd el, ha valaki szeret, nem azt fogja nézni, mennyire vagy tehetõs, mennyire fiatalok, vagy fiatalosak a szüleid. Egyáltalánis, örülni fog annak, hogy bemutatod õt nekik, mert tartod õt ennyire fontosnak. Örülni fog, hogy megosztod vele az életedet azzal, hogy elhívod hozzátok. Nem fog ebbõl ügyet csinálni, ebben biztos vagyok! :) Az én párom sem csinált belõle ügyet soha, meg én sem abból, hogy náluk mi a helyzet. Örülünk egymásnak, és kész. :) (23/L)
Egyáltalán nem azon múlik kinek a szülei hány évesek, mert az én szüleim fiatalabbak egy jó 10-essel mint a páromé és az õ szülei sokkal dinamikusabbak... ha igazán szeret, semmi baj nem lehet.
Paff.:D Emiatt nem fog elhagyni... De én még mindig nemértem, hogy mi a baj azzal, ha nem jó fej az egyik szülõd... nem az anyukádba szerelmes.:D Az meg nemhiszem, hogy zavar bárkit is, h a pasija tömbházban lakik. És a 10 évvel idõsebb szülõk? Azzal mi a gond?:/ Nem nagyon értem, miért félsz... sztem ebben nincs semmi gáz.

A barátom 21 éves én 16, 2 hónapja járunk külön városban lakunk és nála újévezem, mi lesz ha probálkozik:?

Ha megprobál lefeküdni velem,hogy mondjam meg neki ,hogy én ezt még nem akarom,nem akarom ,hogy vita legyen belõle de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte,de valamiért félek megmondani neki azt,mit csináljak?Nagyon tetszik a srác és habár távkapcsolatban élünk mert mindketten tanulunk de annyira közel állunk egymáshoz,olyan jó tudni,hogy van nekem,és õ az egyetlen fiú akivel nem akarok veszekedni,de szeretném tudni , hogy mi is érez irántem...mit tegyek hogy?Hogy mondjak neki kedvesen nemet?Hogy mondjam meg,hogy én ezt nem akarom:?

Legjobb válasz: Hát attól függ te hány éves vagy?

Hát attól függ te hány éves vagy?
"de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte" Már ennyibõl is látszik, hogy mennyire ostoba vagy. Az ilyen hülye liba ne pasizzon még!
"Az én korosztályombeli fiuk kicsik, egyszerüen nem nõt be az agya lágyuk." Ez azért erõs általánosítás már neharagudj. Tudod nem csak a nyomorék páwákat kell nézni, hanem a normálisabb srácokat is.Mondjuk én állítólag jóképû vagyok, izmos, normálisan viselkedem, tisztelem a lányokat/nõket, divatosan öltözködöm. Tessék én egy kib_aszott kivétel vagyok.
ugyanolyan kis hüjepitsa vagy mint akiknek még szerinted nem nõtt be a fejük, ha felnõttnek érzed magad old meg
A kérdező hozzászólása: 1. 17 leszek újév után. 2. Nem fog erösködni 3. Több mint valoszinû , hogy nem iszunk, vagyis igy beszéltük meg. 4. Az én korosztályombeli fiuk kicsik, egyszerüen nem nõt be az agya lágyuk. 5. Van még egy kis gond január 3 án õ jön hozzám nekem lesz szülinapi bulim, szoval ezért aggodom nagyon szeretném, hogy õ is velem legyen akkor de ha valamik rossz lesz újévkor akkor ez nem sikeröl 6. Ott többen leszünk, vagyis csak az õ barátai
Ez van akkor ha egy lánynak nem a hozzá való korosztályból kell fiú.
* Négyes lehetõség: Csak a barátod józan -> ld. Hármas lehetõség
Ha próbálkozik? Egyes lehetõség: Mind a ketten józanok lesztek -> elutasítod Kettes lehetõség: Csak te leszel józan -> elfutsz Hármas lehetõség: TE sem leszel józan -> igazán emlékezetesen kezditek az évet
eleve gáz, ha vita van abból, ha nem fekszel le vele. elõször mondd meg neki, hogy neked még korai, és nem akarod. ha ezután is erõsködik, meg zsarol, akkor hagyd a fenébe, és menj haza!
Beszéld meg vele. Ember! A kapcsolat kommunikációból is áll!
Így: xy, én még nem érzem elég felkészültnek magam, ennél és ennél ne legyen több. Egyébként pettingeltek már - az nem árt, hasznos és kellemes is :)

Beszedhetem? 16 hetes terhes vagyok idáid a piros dobozos Magne B6-ot szedtem, most nem én voltam a patikába és a Béres Magnézium + B6-ot hozták. Nem lesz baja a pindurinak?

Legjobb válasz: Szia!Nyugodtan szedjed csak be,nem lesz tõle semmi bajod.Csak arra vigyázz,hogy nagyobb dózisú,mint a sima magneB6.A dobozra rá is van írva,hogy mennyit szedhetsz belõle.Én napi egyet szedtem csak végig a terhességem alatt.Makkegészséges a kislányom! További boldog pocakosodást!

Szia!Nyugodtan szedjed csak be, nem lesz tõle semmi bajod.Csak arra vigyázz, hogy nagyobb dózisú, mint a sima magneB6.A dobozra rá is van írva, hogy mennyit szedhetsz belõle.Én napi egyet szedtem csak végig a terhességem alatt.Makkegészséges a kislányom! További boldog pocakosodást!
Persze hogy szedheted, én is sokszor voltam igy mint te, mikor melyik volt a gyógyszertárban. Jó egészséget nektek:)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Még annyi, hogy nem mindegy, hogy egy doboz 30 napig elég napi egy szemmel, vagy csak 10 napig, napi 3*1-gyel.
Én a Bérest szedem, és azt mondta a védõnõ, hogy nyugodtan szedjek akár 3szor 1-et is, ha szükséges. Meg hozzátette, hogy van, aki 6-ot is bevesz belõle. Én azért azt túlzásnak gondolom.
Nyugodtan szedjed, még jobb is, mert kevesebb adag kell belõle. Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor beszedem!
Magadra.
A szuzessegedre.
Gratulálok...
sok sikert, rólam nevezd el a gyerekedet
Nem értem én már ezt a mai világot, miért akarják a fiatalok ilyen korán elveszíteni?Az más, ha a párjával veszti el, de így egy partyn...Mintha a szüzesség valami betegség lenne amitõl minél elõbb meg szeretnél szabadulni.Ne tedd, késõbb bánni fogod.
Jól van már, nem kell leszólni õt, mindenki azt teszi az életével amit akar. Hát kedves kérdezõ, ezt csak akkor tedd, ha eléggé ismered magad és van egy szintû lelki érzéketlenséged, pont annyi, hogy utána nem fogod megbánni és bõgni miatta, hanem úgy fogsz rá emlékezni, mint egy jó bulira. Szóval ha ez megvan benned, akkor ne is törõdj azzal, hogy mások mit mondanak. Egy csomó embert ismerek, akik igy szórakoznak. De ha romantikus lélek vagy inkább ne!!! Ja, és védekezzél, addig minden oké amig nem leszel terhes vagy beteg.
Ennyi ésszel semmire nem kell.Csak menj és [email protected] magad ;)
Meg majd a gyerekedre is! Jobban mint magadra!
Arra, hogy anyád meg apád ne tudja meg!
az ekezetekre ;)
Szerintem megbánnád a szüzességed elvesztését egy olyan emberrel aki nem szeret csak 1x kellenél neki...
én miért nem találkozok ilyen csajokkal?? de ha el akarod vesziteni a szüzességed, abban én is tudok segíteni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!