Találatok a következő kifejezésre: En 16 leszek es (36 db)

A párom 4hónap járás után megkérte a kezemet és úgy hogy én 16 leszek ö meg 23 éves? Igent mondtam de az esküvöt én még kb. két év múlva szeretnék csak! Mit csináljak? Az anyjával beszéljek erröl? Én anyumnak említsem meg, hogy mit szeretne?

Szóval ahogy leírtam én még fiatalnak tartom magam egy esküvöhöz és még a párommal sem vagyunk olyan hosszú ideje együtt!Megbántani sem akarom és az anyjátol is félek mert a kapcsolatunk elején volt egy komoly vitám az édesanyjával,de azóta változtak a dolgok úgy néz ki!!

Legjobb válasz: Szerintem õ se most akarja. Rokoni körben van egy pár, akik 8 évet jártak jegyben, és most boldog házasok. Szóval az, hogy most eljegyzett, nem jelent azonnal esküvõt is, és szerintem õ is kivárja azt az idõt.

Szerintem õ se most akarja. Rokoni körben van egy pár, akik 8 évet jártak jegyben, és most boldog házasok. Szóval az, hogy most eljegyzett, nem jelent azonnal esküvõt is, és szerintem õ is kivárja azt az idõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket és a tanácsokat és az okos gondolatokat!!És igen azt hiszem az lesz a legjobb ha leülök vele és megbeszélem ezeket a dolgokat, mert ez így nagyon nem jó senkinek se!Föként nem nekem!!A sírással ö nem zsarol engem, csak nagyon érzékeny lelkû emberrõl van szó, amit nagyon szeretek benne!!Szülni még semmi képpen sem akarok az esküvõvel kapcsolatban meg majd annyit, hogy szülinapomkor(május 20.)a család elõtt is megkéri a kezem és anyum amit mondani fog vagy tanácsolni, szerintem azt fogom tenni!De errõl még most nem akarok szólni, mert félek "seggre ülne"!De szerintem ö is ezeket fogja mondani(vagy ha most tudná)ezeket mondaná mint ti!!A párommal hogyan kezdjek bele ebbe a beszélgetébe?Mit mondjak neki úgy kb.?
Csak annyit írnék 33 éves fejjel, h' az ember semmit nem tud annyira megbánni az életben, mint amit elmulasztott megtenni. El sem tudod képzelni, h' mi mindentõl fosztanád meg magad, ha gyerekfejjel beleugranál egy házasságba, pláne gyerekvállalásba. Gondold végig józanul, h' mennyire érett személyiség egy olyan 23 éves fiú, aki sírással zsarol.
"mondtam neki, hogy míg a tanulást be nem fejezem szó se lehet róla és félre vonult és elkezdett sírni, hogy én öt nem is szeretem meg nem is gondolom vele komolyan a jövöt!!" ÖNZÕ. Kíváncsi vagyok, mi lett veletek.
A hugom 7 évig járt a pasijával. 17 volt mikor összejöttek, a fiú 22. A hetedik évben költöztek össze és egy év múlva volt a lagzi. Két hét után elváltak. Egy munkatársam 9 évig járt a barátnõjével a lány 14 a srác 20 volr mikor összejöttek. Nemrég eljegyezték egymást és két hónap múlva szakítottak. Szerintem 16 évesen még nem feltétlen kell ezen gondolkodnod. Élj, bulizz, ismerkedj és ahogy mondtad még tanulnod kell, de nem csak a suliban!! Egy ilyen döntést amúgy sem szabad elkapkodni. (29/F)
Hát szerintem 23 évesen õ sem vén. :) Úgyhogy nyugodtan megmondhatod neki, hogy te azért szeretnél még egy kicsit várni. Szerintem teljesen logikus kérés, egyrészt nem évek óta vagytok együtt, másrészt pedig azért ne kösd le magad 16 évesen. Ha olyan nagyon szerelmes, lazán kivárja azt a pár évet. A szüleivel õ beszéljen, a te szüleiddel pedig ti együtt. És elõtte ketten tisztázzátok, hogy a szülõk felé egyértelmûen kommunikáljátok, hogy nem holnapután akartok esküvõt, hanem vártok még néhány évet.
a mai világban, küllönösen a fiatalok körében nagyon divat ez az eljegyzés dolog. nem kell ezt annyira komolyan venni. persze most jegyesek vagytok meg minden azt kész. nem kell ezzel foglalkozni még jó ideig.
lettek volna tiszták a szándékaid. Mielõtt az újjadra húzza a gyûrût mondhattad volna neki viccelõdve, hogy ugye drágám esküvõ csak évek múlva lesz... igy elkerülhetnétek a félreértéseket. Persze az is lehet, hogy õ is évek múlva akarja, bár 23 évesen már sokan nem várnának vele.
A kérdező hozzászólása: Háát nem tudom!!Szerintem ö most akarja nagyon a közeljövöben mert néha utal rá meg arra is hogy gyereket is szeretne de mondtam neki, hogy míg a tanulást be nem fejezem szó se lehet róla és félre vonult és elkezdett sírni, hogy én öt nem is szeretem meg nem is gondolom vele komolyan a jövöt!!Pedig ez nem igaz és nem tudom, hogy hogyan bizonyítsam be jobban!!?
Hát tényleg még fiatal vagy az esküvõhöz. Az nagyon szép, hogy már ilyen fiatalon megtaláltad az igazit. Szerintem ezt Vele beszéld meg, ha tényleg szeret meg fogja érteni, és kivárja azt a napot amikor már az igen után férj és feleség lesztek. :) Szurkolok Neked!
Kismamaként is lehet fõiskolára járni (nálunk is voltak nagy pocakkal is), viszont az esküvõvel még 2 évet legalább várjatok, és ezt vele is próbáld megértetni. Szerintem te 16 évesen nagyon is jól gondolkodsz errõl, nem tudom, kinek gratuláljak, de azt hiszem, neked is mindenképpen. Õ se lesz lekésve 2 év múlva sem semmirõl. Sok sikert!
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Nem kell semmit sem bizonygatni, egy kapcsolat alapja a bizalom. Nagyon helyesen tetted, hogy világosan megmondtad neki, hogy egyszer tanulni akarsz. És ne csak 18 éves korodig, menj egyetemre, fõiskolára is. És azalatt sem muszáj szülnöd. A gyerekrõl õ sincs lekésve. Én a helyedben azért elbeszélgetnék vele arról, hogy is képzeli ezt a gyerekvállalást. Te megszülöd és felneveled, õ pedig heti egyszer "díszpelenkázza"? Mennyi ideig maradnál otthon a gyerekkel, hajlandó lenne-e õ gyesre menni? Házimunkából kiveszi-e a részét? Azt mondom, alaposan ismerd meg, és semmiképpen se menj bele korai esküvõbe, gyerekbe. Elõbb egymást ismerjétek ki, és igenis élj még. Ne 25 évesen válj el amiatt, hogy nem volt lehetõséged semmire a férjed és a gyerek miatt. (22.24-es voltam)

Van egy srac, aki tetszik nagyon, de o 15 lesz es en 16 leszek (lany vagyok), az baj ha a fiu kisebb?

Legjobb válasz: nem a kor a lényeg, hanem az érettség! ;) ha úgy érzed, érett hozzád, akkor miért lenne baj? azzal meg ne törödj h mások esetleg cikiznek majd miatta. boldogtalan lennél mások miatt?! :)

nem a kor a lényeg, hanem az érettség! ;) ha úgy érzed, érett hozzád, akkor miért lenne baj? azzal meg ne törödj h mások esetleg cikiznek majd miatta. boldogtalan lennél mások miatt?! :)
A kérdező hozzászólása: bocsi a helytelen irasert de most kerdezte meg ha szeretnek vele jarni es nem tudom mit valaszoljak
figyelj engem is haálra cikiznek mert 23 éves vok a pasim meg 18:) )és õ a legkomolyabb kapcsim eddig:Dúgy érzem pedig volt 3 éves kapcsim is.Szal nem gáz
Nekem is volt már fiatalabb pasim, és az elején cikiztek is miatta. Aztán mindenki elfogadta, amikor látták, hogy boldogok vagyunk. Nem baj, ha kisebb! Ráadásul õ nálad nem is sokkal;)
Nekem annak idején 19 éves koromban a pasim(elsõ szerelmem)16 éves volt.Borzasztó nagy szerelem lett belõle(az elején én nem is tudtam, hogy hány éves, nem merte elmondani).Szóval, ez nem sok, ha tetszik neked, meg ugy látod érett is hozzád, nyugodtan járjál vele.Mások véleményével, meg ne foglalkozzál, ha esetleg cikiznének is, de ez se biztos, hogy fognak.
Te ahogy gondolod, majd utólag kiderül hogy pofára esel e vagy sem!
Sztem ez az egy év nem sok, és nem hiszem h ezért cikiznének. Anyám 39, nevelõapám meg 28 és észre se lehet venni a 11 és fél évet.
szerintem hogyha tényleg tetszik neked, és el tudod képzelni..hogy együtt vagytok...akkor nyugodtan mondd meg neki hogy igen!!és avval meg ne törõdj hogy piszkálnak!!
Na mesélj:D mit mondtál nekiii?:P
Igen normális.Szerintem van esély.
nem normális, és nincs esélyed nála.
"Soha nem kívántam senkit, de õt a nap minden percében" Ez nem szerelem, hanem kémia, sima testi vágy. Szerintem ha szerelmes lennél, nem ezt említenéd elsõnek, ha róla beszélsz. A korotok alapján nincs esély "a jövõbeni bármi biztatóra", nem valószínû, hogy egészséges "kapcsolat" lenne. Egyébként nincs családja?
A kérdező hozzászólása: Nincsen családja...arab...és 9 éve él itt kint Németországban. Egyébként azért gondoltam hogy megemlítem azt is hogy kívánom mert soha nem voltam még senkivel és kívánni sem kívántam senkit...
Hmm. Ha a szived reagal ra akkor meg kene ismerd. Eggyertelmuen azzal kell legy akit szeretsz es kivansz. Ne ertekeld le onmagad. Legy nyitott. Hatha o is ugyanugy erez. Habar en a helyedben vigyaznek az arab ferfiakkal mert maskepp gondolnak a hazassagra mint amit te lattal.
A kérdező hozzászólása: Szinte minden nap beszelgetunk es latom hogy viselkedik velem es hogy masokkal...nyilvam ez is erositi bennem az erzest. Igen tudom es vigyazok.de azt hiszem nala nincs nagy szukseg ra :)
Az semmit sem jelent, hogy látod hogyan viselkedik másokkal meg veled, ez az egész lehet egy hatalmas kamu. A végén meg elrabol és megölnek valahol külföldön. Hidd el erre nagyobb az esély. Magyar fiúk ennyire nem érdekelnek?? Nem hiszem el, hogy nincs olyan srác aki felkeltené az érdeklõdésed. Persze ez attól függ, hogy milyen srácot akarsz magadnak.
A kérdező hozzászólása: Nemetorszagban elek...itt keves a magyar srac :-) a nemetek nem tul helyesek az arab, torok fiuk annal inkabb...de igazatok van valahogy el kell felejtsem... :(
Arab? Az a legjobb! Te nem nézel híreket? Kiviszik a gyereket a sivatagba és te sohasem láthatod majd, te meg csak egy leszel a feleségei közül...


Te mikor vesztettétek el vagy mikor akarjátok elveszteni a szüzességeteket? :D én 16 leszek szeptembere és még szűz

Legjobb válasz: 17 éves voltam akkor nemsokkal szülinapom után.. am nyugi ráérsz még vele bõven:)

17 éves voltam akkor nemsokkal szülinapom után.. am nyugi ráérsz még vele bõven:)
Én a videkilany.hu-t ajánlom. Nekem bevált, azóta sem kerültem ilyen jó nõhöz közelebb, alább meg nem adok. Számít a belsõ is persze, de a külsõ is. A kövér lányok sosem vonzottak.
7-es, miért lenne "kínos"?? Ez hülyeség.
18 évesen, azóta is együtt vagyunk 20/L
19 évesen, nem bántam meg, azóta is vele vagyok, szerintem ne ezen agyalj, mert felesleges, majd 1-2 év múlva vagy késõbb találkozol valakivel akibe szerelmes leszel õ is beléd és amikor már agyalás és tervezgetés helyett megtörténik az elsõ akkor elég érett leszel, 15-16 évesen szerintem jobb így ha még nincs szexuális életed elég korai lenne, í másik hogy nem veszítesz semmi azzal, hogy szûz vagy ellenben azzal ha az elsõ barátoddal már összefekszel gyerekként rengeteg következménye lehet, és rengeteget veszíthetsz
18 évesen 21/n
Utolsó:beszamolok.hu Nekem bejött.
el kéne minél hamarabb, nem csak azért mert kínos hanem mert vágyom rá :/ f18
17 évesen az elsõ komoly kapcsolatommal. De nem kell azt elsietni, bõven van még idõd! :)
Én 19.(L)
Én viszonylag késõn 20 éves koromban.De azóta bepótoltam ami elmaradt:) 25F
17 vagyok és most volt a második alkalom. A szüzességemet 12 évesen veszítettem el és nagyon megbántam

Milyen lesz ekkora korkülönbséggel csókolózni? ő 21 tapasztalt én 16 és nem volt még barátom

Legjobb válasz: Borzalmas élmény lesz... Szerencséd, hogy nem 22, mert akkor mentõk is kellenének.

Borzalmas élmény lesz... Szerencséd, hogy nem 22, mert akkor mentõk is kellenének.
Margit-szigeten dugni szoktak, amatõr...
A kérdező hozzászólása: még annyit, hogy a margitszigeten már olelkeztunk es ott akarom a csókot is
én 15 voltam nem volt pasim õ 21 volt és tapasztalt és nagyon jó nekem nem kellene egy velem egykorú mert éretlen... sokkal jobb idõsebb pasival és mi azóta is együtt vagyunk 4 éve :)
ha tudja hogy nem volt még csávód akkor nem teszi magasra a lécet majd õ megtanít hogyan "éld az életet"! Bízd rá magad és bízz az ösztöneidben :) nem atomfizika a csókolózás :D
A kérdező hozzászólása: 2# ez vicc lett volna? 4# sokáig még nektek:) :)
lehet el is hányod magad, vagy õ

Kicsi szobám lesz és lassan el kell döntenem milyen színű szobám legyen. én a halvány lilára gondoltam. Amúgy szeretem a színeket és vidám természetű 16 éves lány vagyok. Szerintetek jó ez a szín?

Leírhatnátok nektek milyen szín? a szobátok. (kor,nem) köszi

Legjobb válasz: nem:) nekem sokáig halványkék volt. szerettem.most élénk pink ilyen playboy rózsaszín. és sokkal élettelibb http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://store.sticker411.c.. na ilyesmi. és sokkal több benne az élet. nem kicsinyíti meg semmi. szerintem a lila jó:) csak valami élettel teli színt válassz!

Nekem zöld, hol vannak a fiuk? 10/L
A kérdező hozzászólása: jól néz ki az orgonalila?:O
Ja 13/L
Nálunk úgy van a nappali megcsinálva , hogy narancssárga a fal és a plafon citromsárga.
nem:) nekem sokáig halványkék volt. szerettem.most élénk pink ilyen playboy rózsaszín. és sokkal élettelibb http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://store.sticker411.c.. na ilyesmi. és sokkal több benne az élet. nem kicsinyíti meg semmi. szerintem a lila jó:) csak valami élettel teli színt válassz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) Még írjatok!
nekem napsárga és én nagyon szeretem :) az én szobám is elég picike... :P 16 / L
az én szoban narancssárga és imádom! De írtad, hogy kicsi a szobád, szóval, javasolnék néhány trükköt, ami optikailag csal :) H azt szeretnéd, hogy a szobád hosszabbnak tûnjön, az oldalsó falakat sötétebb színnes fejsd be, a másik kettõt, pedig világossal (pl: Narancs és fehér) És hasonló csalások vannak, például, ha a plafon sötét, akkor alacsonyabbnak tûnik, de ha világos, akkor magasabbnak.. :)
az én szobám is kicsi. 3 fal világos tejeskávé a negyedik, ami az ablakkal szemközt van az padlizsán, de mivel rásüt a fény, egyáltalán nem csökkenti a térérzetet
A kérdező hozzászólása: hm..jól nézhet ki a szobátok. :D Írjatok még! :-)
Nekem kicsi a szobám és kék színû. "kékszakáll" :"D húgomé "orgonalila" a konyhánk pedig "narancskoktél"
az enyém lila L/17
sziia..igen sztem is jó ez a szín, de ami fontos, hogy inkább azért elõször a bútorok, lámpák, szõnyegek stb. színét vedd és utánna válassz falszínt..nekem okkersárga a szobám színe 13/L
Szia! Szerintem igen. :) Nekem is halvány lila szobám van. De még azt is nézd meg, hogy illenek-e a bútorok hozzá, és szerintem úgy válassz színt. 15/L

A barátom 21 éves én 16, 2 hónapja járunk külön városban lakunk és nála újévezem, mi lesz ha probálkozik:?

Ha megprobál lefeküdni velem,hogy mondjam meg neki ,hogy én ezt még nem akarom,nem akarom ,hogy vita legyen belõle de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte,de valamiért félek megmondani neki azt,mit csináljak?Nagyon tetszik a srác és habár távkapcsolatban élünk mert mindketten tanulunk de annyira közel állunk egymáshoz,olyan jó tudni,hogy van nekem,és õ az egyetlen fiú akivel nem akarok veszekedni,de szeretném tudni , hogy mi is érez irántem...mit tegyek hogy?Hogy mondjak neki kedvesen nemet?Hogy mondjam meg,hogy én ezt nem akarom:?

Legjobb válasz: Hát attól függ te hány éves vagy?

Hát attól függ te hány éves vagy?
"de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte" Már ennyibõl is látszik, hogy mennyire ostoba vagy. Az ilyen hülye liba ne pasizzon még!
"Az én korosztályombeli fiuk kicsik, egyszerüen nem nõt be az agya lágyuk." Ez azért erõs általánosítás már neharagudj. Tudod nem csak a nyomorék páwákat kell nézni, hanem a normálisabb srácokat is.Mondjuk én állítólag jóképû vagyok, izmos, normálisan viselkedem, tisztelem a lányokat/nõket, divatosan öltözködöm. Tessék én egy kib_aszott kivétel vagyok.
ugyanolyan kis hüjepitsa vagy mint akiknek még szerinted nem nõtt be a fejük, ha felnõttnek érzed magad old meg
A kérdező hozzászólása: 1. 17 leszek újév után. 2. Nem fog erösködni 3. Több mint valoszinû , hogy nem iszunk, vagyis igy beszéltük meg. 4. Az én korosztályombeli fiuk kicsik, egyszerüen nem nõt be az agya lágyuk. 5. Van még egy kis gond január 3 án õ jön hozzám nekem lesz szülinapi bulim, szoval ezért aggodom nagyon szeretném, hogy õ is velem legyen akkor de ha valamik rossz lesz újévkor akkor ez nem sikeröl 6. Ott többen leszünk, vagyis csak az õ barátai
Ez van akkor ha egy lánynak nem a hozzá való korosztályból kell fiú.
* Négyes lehetõség: Csak a barátod józan -> ld. Hármas lehetõség
Ha próbálkozik? Egyes lehetõség: Mind a ketten józanok lesztek -> elutasítod Kettes lehetõség: Csak te leszel józan -> elfutsz Hármas lehetõség: TE sem leszel józan -> igazán emlékezetesen kezditek az évet
eleve gáz, ha vita van abból, ha nem fekszel le vele. elõször mondd meg neki, hogy neked még korai, és nem akarod. ha ezután is erõsködik, meg zsarol, akkor hagyd a fenébe, és menj haza!
Beszéld meg vele. Ember! A kapcsolat kommunikációból is áll!
Így: xy, én még nem érzem elég felkészültnek magam, ennél és ennél ne legyen több. Egyébként pettingeltek már - az nem árt, hasznos és kellemes is :)
Te elmaradottnak érzed önmagad? Magadnak válaszold meg ezt a kérdést, a többi nem számít! :)
én 18 voltam amikor elõször csókolóztam valakivel. már nem is emlékszem a srác nevére sem csak túl akartam rajta lenni, mert már cikinek éreztem hogy még soha nem smároltam. nem volt nagy szám. mikor viszont elõször olyannal történt meg aki tényleg fontos volt nekem, na az már nagyon nagyon jó volt :) szóval én azt mondom hogy várj addig amíg nem jön egy megfelelõ srác.
teljesen igy vagyok csok mar volt de amikor hallom h 14 eves leankak miket csinalnak... teljesen furan erzem magam de ugyerzem h en meg nem vagyok felkeszulve :/ 16/l
szerintem ha érett vagy már ezekre a dolgokra akkor sokkal jobb lesz, és elmondhatod magadról hogy érett voltál mire eljutottál idáig. nem csak a menõzésrõl hanem a szerelemrõl fog szólni, csak gratulálni tudok, komolyan!!
sztem nem vagy elkésve semmivel, sõt büszke lehetsz magadra, ne akarj hasonlítani a többiekre, majd mikor eljön az ideje veled is megtörténik minden, és sokkal jobban fogod értékelni ezeket a dolgokat :)
Nem gáz egyáltalán... Legalább különlegesebb vagy, mint a sok divatmajom!! :) Én pl. 17 voltam mikor elõször csókolóztam és szeretkeztem. Nem bántam meg, mert szerettem az akkori páromat. Azóta 25 lettem és azalatt a 8 év alatt amióta pasizok 3-mal csókolóztam és 2-vel feküdtem le. Jaah nem, nem érzem cikinek. Sõt, az a gázos szerintem, ha minden 2. napon más jár a szádba és minden héten más a bugyidba...
Ugyanez. Fel a fejjel. Sorra kerülünk mi is. Értékelni fogjuk. :) 16/L
teljesen ugyan ez csak én fiú vagyok :D
Nem vagy. Aki túl korán kezd el tapasztalatot gyûjteni, az nem tudja késõbb értékelni ezeket a dolgokat, mert már fiatalon sem tudta. Sokan csak úgy belevetik magukat a szexbe kíváncsiságból vagy mások nyomására teljesen felkészületlenül, és nem úgy élik meg, ahogy azt kellene vagy lehetne. Azt pedig már visszahozni vagy megváltoztatni nem lehet.
Egyszer úgyis megtörténik. Semmit sem kell elsietni.
Minek akarnál rájuk hasonlítani és beállni a sorba? :D Nem tök mindegy, aranyom? Ki nem szarja le?
Akkor én még elmaradottabb vagyok, mert 20 évesen nem volt párkapcsolatom. A többit meg lehet sejteni. Igen, manapság már 14 évesen kezdik, de lehet már 12 évesen is.:/ Aki meg 17, 18, vagy akár 23 évesen se volt senkivel se párkapcsolatban, az vagy szégyenkezik emiatt (hogy neki nem volt) vagy letojja magasból.
Magadra.
A szuzessegedre.
Gratulálok...
sok sikert, rólam nevezd el a gyerekedet
Nem értem én már ezt a mai világot, miért akarják a fiatalok ilyen korán elveszíteni?Az más, ha a párjával veszti el, de így egy partyn...Mintha a szüzesség valami betegség lenne amitõl minél elõbb meg szeretnél szabadulni.Ne tedd, késõbb bánni fogod.
Jól van már, nem kell leszólni õt, mindenki azt teszi az életével amit akar. Hát kedves kérdezõ, ezt csak akkor tedd, ha eléggé ismered magad és van egy szintû lelki érzéketlenséged, pont annyi, hogy utána nem fogod megbánni és bõgni miatta, hanem úgy fogsz rá emlékezni, mint egy jó bulira. Szóval ha ez megvan benned, akkor ne is törõdj azzal, hogy mások mit mondanak. Egy csomó embert ismerek, akik igy szórakoznak. De ha romantikus lélek vagy inkább ne!!! Ja, és védekezzél, addig minden oké amig nem leszel terhes vagy beteg.
Ennyi ésszel semmire nem kell.Csak menj és [email protected] magad ;)
Meg majd a gyerekedre is! Jobban mint magadra!
Arra, hogy anyád meg apád ne tudja meg!
az ekezetekre ;)
Szerintem megbánnád a szüzességed elvesztését egy olyan emberrel aki nem szeret csak 1x kellenél neki...
én miért nem találkozok ilyen csajokkal?? de ha el akarod vesziteni a szüzességed, abban én is tudok segíteni...

Mikor engedjem meg? 20 napja vagyunk együtt a barátommal. Nem bírom már visszafogni magam, megkérdeztem tőle hogy ő akarná e már. és azt mondta igen. Én 16 éves leszek októberbe. Nem korai még vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed hogy 100%-ban biztos vagy benne és bízol a barátodban,akkor nem korai,de ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy,akkor már igen!

Ha úgy érzed hogy 100%-ban biztos vagy benne és bízol a barátodban, akkor nem korai, de ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy, akkor már igen!
franciázás* bocsi
Ha már alig bírtok magatokkal akkor minek türtõzteted magad? A szex az egy jó dolog, jó szórakozást.
Ha teljes mértékben kívánod, miért lenne korai?
Ha elso, akkora korai. Varj meg vele legalabb egy honapot! En 8 honapot vartam... nem azt mondom hogy varj nyolc honapot, mert az meg mar hosszu ido, de ismerjetek meg egymast, stb.
Hát, szerintem 20 nap után még elég korai. Úgy, hogy még szûz vagy, még inkább. Mi lenne ha pettingelnétek? Esetleg frcanciázás? :) 16/L Honey
nõj fel. 15 éves kis csitri ne szexeljen. ha nagyon viszket, akkor maszturbálj. Nem bírod már visszafogni magad... ugyanmár.
A kérdező hozzászólása: 13:01.. nem az volt a kérésem h lehordj mindennek... hanem segítséget kértem , lehetett volna azt írni h szerintem nem kellene még ilyen hamar.. amúgy ma manapság 12 évesen már egy csomóan túl vannaka szexen akkor én mitmondjak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!