Találatok a következő kifejezésre: Emo vagy vagy rocker Vagy (11 db)

Biztos.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat, kérlek!
Elméletileg vannak, hisz mindkét divatirányzat nagyon elterjedt. A nagy számok törvénye alapján kell , hogy legyenek Sárospatakon is emo-k, vagy rockerek.
3: Igen, de ez nem a nagy számok törvénye. :)
A kérdező hozzászólása: És bizonyos neveket tudtok mondani?
Mondjuk azt veszel fel, ami jól áll.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lány vagyok, és ahogy végignézek a többi lányon, azt kell, hogy mondjam, már attól egyedi lennél, ha azt vennél fel, ami jól áll, és nem azt, ami divatos. Semmi bajom a divattal, de mindenki ész nélkül hordja. Ha nem áll jól az arcformádhoz, ne vasald a hajad, csak mert épp az menõ, és ha szõkére szívesen fested a hajad, de most feketére "kell", akkor is fesd szõkére. Manapság divatos kifesteni a szemet tussal, de nekem például nem áll jól. Egyszer mégis kifestettem, része volt egy jelmeznek, és megkérdezték, mért nem szoktam máskor. Teljesen az volt az érzésem, hogy csak azért mondják, hogy jól áll, mert ki van festve. Sokan a tényt nézik, hogy szûk szárú gatyában vannak például, nem azt, hogy tényleg nagy-e a seggük benne. Nem akarok senkit leszólni, bunkóság beszólni valakinek a kinézet miatt, és nem arról beszélek, hogy aki nem topmodell, az ássa el magát. Hanem hogy ne ész nélkül kövesd a divatot. Senkinek nem áll jól minden, ami divatos. Szerintem például ezzel már egyedi lehetsz. Egy idézet a végére (bocs, nem emlékszem, kitõl van): "Ne akarjunk mások lenni, csak legyünk jók. Jónak lenni, az már eléggé más."
Próbáld megtalálnia azt a stílust, amit a csak magadénak érzel. Van több ismerõsöm akik "hippik", bár inkább mû hippik, csak azt hiszik, hogy ezzel egyediek, pedig egyáltalán nem. Az egyik hiába öltözködik úgy, és ragaszkodik a hippik szokásaihoz, ez már feltûnõen erõltetett. Én például nem tudnám meghatároznia stílusom, mert nem followolok semmit. Sokszor olyat hordok amit más nem venne, föl én pedig imádom. Akkor, hogy a kérdésre válaszoljak végre és ne csak meséljek, (amit még tudnék sokat, ha érdekel írj) mondok pár "tippet" amivel egyedi lehetsz: Próbáld meg átalakítani a ruháidat, olyanra amilyenre tetszik. Ne ragaszkodj görcsösen a divathoz, csak olyat vegyél amit úgyis hordani fogsz. Ha valamilyen stílusú ruhadarabot minden második emberen látsz, ne vegyél olyat. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 6-os: Szinte minden második deszkás zöld vagy piros slim farmert hord. :D Kérdezõ: Egyedi? Hát ha nem minden évszakban az adott agyonreklámozott divatkollekciókat veszed föl akkor elvileg már egyedi vagy. Ha felveszel egy (Elsõ ránézésre) össze nem illõ ruhakollekciót amit magad válogatsz össze akkor is egyedi lehetsz. Új hajstílussal is egyedi lehetsz, de ne úgy mint a mostani zselézett hajat válaszd, mert az már nagyon kezd unalmas lenni. ^^ Pl ha olyan közösségbe vagy a raszta haj egyedi, de ha olyan barátaid vannak akik hasonló gondolkodásúak és nagy összejöveteleken mikor minden barátod, hoz még számodra ismeretlen barátaiból minimum kettõt és mindenki raszta az összejövetelen ott nyilván ez nem mondható annyira egyedinek. Bár a rasztát ne keverjük ide, ha már a Gothot se akarják mások felhozni, mert ugye a raszta is egy életfelfogás és egy vallás is, ebbõl adódóan nagyon nagy múltja van ennek is.
Attól hogy valaki felvesz olyan ruhát ami neki jól áll, még nem lesz egyedi, sõt. Ezzel a kérdéssel az a baj, hogy nincs benne hogy kinek akarsz egyedi lenni? Például, én a bnõmet egyedinek tartom, mert megtalálom benne azokat a vonásokat amit más nem. Nem csak amit a legtöbb fiú (jéé, cici, bámuljuk :o )... Lehetsz pl úgy is egyedi hogy vegyítesz stílusokat amik neked tetszenek. Nekem pl tetszik az emo, de nem vagyok az a nagy depresziós fajta, ezért kevertem egy lazább színesebb stílussal. Na meg fültágítóval. Amitõl a sulimban egyedinek számítok. Bár arra mindig rájövök hogy valahol a világba mindig lesz egy-két ilyen ember aki pont ugyan így öltözködik :P 17/emoboy
vettem egy zöld slim farmert. bp-n ilyen nincs senkinek. vagy legalábbis senki nem jött ilyenben szembe velem az utcán így :)
4-es. A hippi meg a rocker szubkultúra is nagy múlttal rendelkezik, a swag-et és társait meg senki nem említette... Kérdezõ: Én úgy vallom magam egyedinek, hogy elsõsorban önmagam vagyok, másodsorban meg mintha egybegyúrtál volna egy gothot, egy rockert, egy "erdei boszorkányt" (LoL :D) meg egy idétlen hülyegyereket. 24L
Az, hogy a saját ízlésed szerint öltözöl. A goth-ot meg légyszi, ne keverjétek ide, mert az nem egy egynyári divat (mint ezek a swag meg egyéb), hanem egy komoly múlttal rendelkezõ szubkultúra. Köszönöm.
Úgy öltözöl ahogy neked tetszik, jól áll, illik hozzád. Az emo/goth/hippi/ésatöbbik pont nem egyediek, hiszen õk is egymást utánozzák, egy csordához tartoznak mint a tucatemberek.
Úgy, hogy önmagát adja. Minden ember különbözik, és ha önmagad adod, akkor vagy egyedi.
Na ne szórakozz, mi van a személyiségeddel? Vállald önmagad és ne kövesd a fõmajmot a többi birkával! Ha magadat adod, azzal már kitûnsz a tömegbõl.

Rocker vagyok. Volt már más rockernél is, hogy leemosozták annak ellenére hogy egyáltalán nem hasonlít emokra? (rockerek, értelmes válaszát várom)

Legjobb válasz: én lány vagyok, és az osztályban emónak hív pár pihentagyú csak azért, mert oldalra van elválasztva a hajam. Rocker annyira nem vagyok, de az emókhoz közöm sincs...

én lány vagyok, és az osztályban emónak hív pár pihentagyú csak azért, mert oldalra van elválasztva a hajam. Rocker annyira nem vagyok, de az emókhoz közöm sincs...
A kérdező hozzászólása: Vannak ribancok, de én nem tartozom oda. Neked is és nekem is van stílusunk, nem kell egymást leszólni rendben?;)
jahogy lány vagy.. Szerintem ha koncertes pólókat horasz, meg bakancsot, nem fognak leemózni, hacsak nem akarják lejáratni magukat.
A kérdező hozzászólása: Sajnos erre mindenki lejáratja magát :) egyépként köszönöm a tippet :)
Bocsi, OFF, de nem hagyhatom szó nélkül. NE hallgassatok erre a 17/f-re. Nem rocker õ, csak annak hiszi magát. Az igazi rockerek nem ilyenek. Hogy divatos szóval éljek "pózerek", nem érzik át a lényegét. Õ lehet, hogy destruktív és igénytelen, de nem mindenki az, sõt, kevesebben, mint hinnéd.
Ember, mibõl gondolod, hogy én igénytelen és destruktív vagyok? Nem tudtam, hogy itt vagy mellettem. Amúgy akkor mondd már el, hogy az igazi rockerek milyenek, meg én milyen vagyok! Vesd be a rólam és a rockról való hatalmas ismereteidet... 17/f
Téged nem ismerlek, ebben igazad van. De a stílus maga az ember. A stílusod meg röhejes. Én megértem, hogy lázadsz, meg minden szar, ami nem rock, de fingod nincs az egészrõl. A rock nem külsõség, a rock életérzés, életvitel. Neked egyelõre még csak a külsõségekrõl szól. Rosszabb esetben kinövöd, jobb esetben meg a fejed lágya nõ be. Na, szép estét, kis pukkancs.
Engem is emoztak már le, elég zavaró, mivel abszolút semmi közöm hozzájuk. Nem vetem meg õket, de egyáltalán nem hasonlítok hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Énsem sõt, van egy két emo ismerõsöm.De ehez a stílushoz eggyáltalán nincs közöm nekem sem.Arról meg sajnos nem tehetek, hogy nincsenek tisztába a dolgokkal.:)
Engem is leemósoztak már. Egyszer az egyik haverom, és csak azért, mert állítólag reggelente süt rólam a világfájdalom. :D Pedig csak fáradt vagyok és alig bírom nyitva tartani a szemem olyankor. Mások azért szoktak, mert ha rossz kedvem van vagy fáradt vagyok, akkor a suliban csak rádõlök a padra, kapucni felhúzva, se kép se hang - emiatt egyesek azt hiszik, hogy jaj de milyen depressziós vagyok, és ezt rögtön az emósággal azonosítják. Szerintem nem nézek ki emonak. Nem lóg a hajam a szemembe, nem hordok térdig érõ fekete-fehér csíkos zoknit, meg nem sminkelem ki magam olyanra, mint egy panda. Nincs bajom az emokkal, csak nem szeretem, ha leemósoznak, miközben nincs túl sok közöm hozzájuk...
A kérdező hozzászólása: Õszintén reggel kinek van energiája jópofizni meg fentmaradni?istenemxD
Azt se tudják az ilyen tapló parasztok, hogy mi a rock, mi az emo. [email protected] le õket, vagy rugdosd szét acélbetétessel, ezt már rád hagyom.
A kérdező hozzászólása: Egész jó ötlet.. De ilyen hülyékhez nem lehet hozzáérni mert elkezenek sírni. :'D
A kérdező hozzászólása: Nem érzem magam felsõbbrendûnek és rockerek válaszát vártam nem pedig ribancvédõkét akik Spt halgatnak ;) lányvagyok és hosszú a hajam :)
Fekete farmer pulóver szerintem nem igénytelen...
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos nálam is így van. Osztályom televan cicababákkal és ezért is lenéznek nagyon.
A kérdező hozzászólása: Nem foglalkozom velük, csak eléggé idegesítõ a cincogásuk xD kb énis ilyeneket hordok, szupik és köszi a válaszokat:)
Ne hordj csõgatyát, és szerezz be egy bakancsot. 17/f
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet :) bár remélem nem ez a gáz..
növeszd meg a hajadat akkorára h össze tudd fogni, meg szerezz bakkancsot
Soha nem emoztak le.
Miért hiszik a rockerek hogy rockernek lenni jobb mint emonak vagy hogy a cicababa rosszabb mint a rocker? Mintha valami felsõbbrendû kisebbséghez tartoznának azáltal hogy õk "rockerek" és közben igyekszenek úgy tenni mintha nem így lenne csak más emberek hülyesége zavarná õket, pedig valójában nagyon is ítélkeznek mások felett és feljebb sorolják magukat.
Azok a cipõk, amit linkeltek, ocsmányak. És azért hisszük azt, hogy jobbak vagyunk az átlagnál, mert nekünk legalább egy kis eszünk vagy, és számarányt tekintve több értelmes ember kerül ki közülünk, illetve a zenénk is jobban kötõdik a gyökereihez, mint a tüctüc. 17/f
Hát nem lettem meggyõzve ami azt illeti. A rockerek destruktívak, a zenéjük negatív világképre utal és igénytelenül öltözködnek. Nem tudom mire föl olyan büszkék. Semmivel sem tartok többre egy rockert egy emósnál, diszkósnál vagy drogos suttyónál.
Nem minden rocker ilyen, az én haverjaim jól tanulnak nyelvvizsgájuk van, nem beképzeltek.
Ne foglalkozz velük:)

Emo vagy goth vagy rocker? Vagy ennek más neve van?

Szóval van egy srác, rock metál, de leginkább japán zenéket hallgat, rengeteg animét néz, igen vidám fajta srác, nem az a depis fajta.

Legjobb válasz: Ezt a stílust J-Rocknak hívják, és jellemzõ rá az, ahogy leírtad a fiút. A J-rockerek a japán kultúra szerelmesei, animéket néznek, manga-gyûjteményük van otthon, általában szerepjátékosok (élõben vagy neten), japán rockzenét hallgatnak, karatéznak, japánul tanulnak. Jellemzõ rájuk a színes haj, a fura festés, a színes, de nagyon furcsa szabású ruhák. Ennek a fajtának is van depis és kevésbé depis változata. Ja, és heteroszexuálisak, mostanában ezt sem árt megjegyezni. :P

Ezt a stílust J-Rocknak hívják, és jellemzõ rá az, ahogy leírtad a fiút. A J-rockerek a japán kultúra szerelmesei, animéket néznek, manga-gyûjteményük van otthon, általában szerepjátékosok (élõben vagy neten), japán rockzenét hallgatnak, karatéznak, japánul tanulnak. Jellemzõ rájuk a színes haj, a fura festés, a színes, de nagyon furcsa szabású ruhák. Ennek a fajtának is van depis és kevésbé depis változata. Ja, és heteroszexuálisak, mostanában ezt sem árt megjegyezni. :P
Hmm... ez már elég rétegmûfaj azért, errõl nem is hallottam. Utánanéztem a zenekarnak, valóban az a jrock stílus. Azért kíváncsi lennék hogy néz ki az a srác. :D Elsõ válaszadó
Elõször is. Nem jrock stílus. Ez a visual kei. A visual kei egy Japánból származó stílus. Ugyanolyan mint pl a punk/rocker/divatmajom stb. Amiket írtál, az mind igaz. Ez a visual kei stílus, általában a fiúk lányoknak néznek ki, ezért is sokan már az elején eltávolodnak ettõl a fajta stílustól. Mind heteroszexuálisak, amit már elõttem is leírtak ^^ És az a srác, akit leírtál, jó stílust képvisel ;)
Szerintem ez az illetõ nem "valamilyenes", egyszerûen extravagánsnak nevezném. (Hadd ne foglaljak állást a stílusáról, inkább csak "bekategorizáltam"):-)
Hát 1 bisztos ez a három stílus nagyon hasonlít egymáshoz! De utálják is egymást ez bisztos!
"van egy srác" "néha szoknya, csatos bakancs(?), ilyen lányos dolgok, legtöbbször fekete, de színes dolgokat is " "vidám fajta srác" Légszi ezt magyarázd el, aztán tudok majd választ írni, ha megértetem :D
amm az LM.C az oshare és visual kei keverék*----*
tudom kicsit késõn írok ide és az se biztos h még regelve van e itt a kérdezõ de a jrock az egy zenei stílus és a visual kel meg az oshare kei meg a nagoya kei és ezek azok a stílusok amiket általába a jrockerek szoktak viselni azon kívül nagyon sok stílus van japánban pl gyaru gál punk lolita de sztem is biztos h visual kei nek de inkább oshare keinek öltözik az oshare az sokkal színesebb mint a visual(én is nagyon szeretem japánt*o* és a zenéket*-*)
Jóh késõn válaszolok, de szeretnék én is állást foglalni ebben. Szóval igen, gy visual kei-s srácról beszélgetünk. Néz meg néhány képet az Lm.C nevû zenekarról, gondolom hasonlóan nézhet ki. És csak azért mert valaki valamilyen stílust képvisel, nem biztos, hogy homo- illetve hetero sexuális, elvégre egy transzvesztita is lehet biológiai neméhez képest heterosexuális :)
JRock azon belül Visual Kei Vagy Cyber Goth de kérdezd meg tõle :)
Visual vagy oshare kei. Biztos vagyok benne, hogy a kettõ közül az egyik :D például nézz meg egy képet Bouról, vagy Manáról. Egyébként szívesen megismerném a srácot, jó ízlése van. ;)
A barátod stílusának neve: cyber goth. Nézz utána a neten, mert a goth stílusnak is több válfaja létezik. Azért hasonlít a punkra, mert abból fejlõdött ki a goth, mint stílus Angliában.
Igen, ez a visual-kei. Sokan egyébként keverik az emo-val.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem punk, olyat ismerek, valami teljesen más. Egy zenekart tudok csak most így mondani, Naitomea (remélem jól írtam). De nem ismerem, nem tudom milyen zene vagy stílus.
Ha jobban ismernéd a stílusokat talán rájönnél hogy egyik sem hasonlít egymásra:) Esetleg a Rock, és a Goth. A mai világban sajnos nagyon keverik a szezont a fazonnal a stílusok közt:( Mindenki már csak az emo-t ismeri, és összekeverik a rock/metállal. Remélem hamar vége lesz ennek a tiniõrületnek (mármint az emo) Ha már írok ide, itt átolvasgathatod mi is az a Visual Kei:) http://www.soundofjapan.hu/jrock.html
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat, igen j-rock lehet vagy azon belül valami, mert azt hiszem azon belül is vannak stílusok, majd rájövök egyszer :)
Ha szereti a japánokat, az extrém frizurát, meg a leírt kihívó öltözékeket, akkor biztos Visual key.
Babázz inkább!
13 évesen, inkább még barátnõkkel legyél :D 15/F
Rocker vagy emo ... biztos 13 vagy? A kettõ kõzõtt van egy kis külömbség..! Vagy te is valami felszines kis liba vagy akinek mind 1 csak legyen pasim mert az menõ és legyen hosszú haja... hogy a barátnõk lássák te már nagy lány vagy .. pedig NEM! !!! Menyél vissza a baránõkhõz barbizni ...!! Pasik... várj még 2-3 évet kicsi lány!

Rocker vagy emo lányok ismerkedni? 14/f.

Priviben szívesen mesélek magamról és küldök képet is magamról ha szeretnétek. Írjatok nyugodtan :)

Legjobb válasz: 14 évesen ne akarj már csajozni... Attól még hogy áll a farkad még közel sem biztos hogy használni tudod... És van rá egy fogadásom hogy fingod nincs mit jelent valojában az emo... Megsugom: nem a vasalt fekete hajú pi**ákat :)

14 évesen ne akarj már csajozni... Attól még hogy áll a farkad még közel sem biztos hogy használni tudod... És van rá egy fogadásom hogy fingod nincs mit jelent valojában az emo... Megsugom: nem a vasalt fekete hajú pi**ákat :)
a sok kivenhedt f*** irigykedik, ne foglalkozz veluk :)
Csak rockerek és emok?:/
szia :) ) en rock&metal rajongo lany vagyok:) ) ha gonolod irhatsz priviben:) )
Szia:) Én is úgy vagyok, mint az elõzõ válaszoló. Rock és a Metál a legjobb! \m/ :) )
Rocker vagyok ;) Írhatsz :)
Rock és metál :) 13/L
Szia, én rocker csaj vagyok, régen az emo irányzat is érdekelt, de a rock az maradt:) Írj:) 14/l

Hol talalhatnank emo vagy rocker haverokat a baratnommel szatmar-nemeti-ben?

Legjobb válasz: Én a 9. Utca sarkán láttam egyet múltkor nézd meg hátha ott van még. Komolyan ilyen hülye kérdést. Nézd meg van e a városban vagy a közeli városokban (megyeszékhelyen pl) rock kocsma. Na ott lesznek.

Én a 9. Utca sarkán láttam egyet múltkor nézd meg hátha ott van még. Komolyan ilyen hülye kérdést. Nézd meg van e a városban vagy a közeli városokban (megyeszékhelyen pl) rock kocsma. Na ott lesznek.

Rocker, emo, vagy bárki aki nem páwa, fiúk ismerkedni?

16/L

Legjobb válasz: Igen:)17/páwa

Igen:) 17/páwa
A kérdező hozzászólása: ja és ne várjatok sokat, nem vagyok az a tipikus szép lány, bár csúnyának sem gondolom magamat, de azért...hát igen
Kamu.Írtam neki normális levelet és nem írt vissza.Nagy kamu.
:dd normalis srac mar nemjo?! 17/f..irjal

Emo vagy rocker fiúk beszélgetni? Ismerkedni?

Legjobb válasz: És együtt a kettõ? Sírassuk a homokozóban az eltört gitárom?

És együtt a kettõ? Sírassuk a homokozóban az eltört gitárom?
írj ha szeretnél 19/f
A kérdező hozzászólása: Jó ember vagy :D korod? :)
Én szeretem a jó rockot :) )) van is jópár muzsika itten raktáron, tán neked is tetszet... De az emós "felvágomazereim" baromságtól a hideg ráz.
A kérdező hozzászólása: De van..:) gondolom :D Tulajdonképpen mindnekinek van..csak az említett stílus elõnyben :D
Írj. 16/F
Én egy igazi Fat Joe vagyok underground rapper már esélyem sincs?
én szoktam Rock-ot hallgatni
Ismerkedni simán. Írj ha gondolod
00:38 vagyok Kérdezõ :) 28 vagyok, ha gondolod, írj.

Punk, rocker vagy emo srácok, ti összejönnétek egy olyan tipikus lányos lánnyal?

Legjobb válasz: Nem stílus alapján választok barátnõt, bár nyilván egy plázacica meghalna mellettem... :D

Nem stílus alapján választok barátnõt, bár nyilván egy plázacica meghalna mellettem... :D
Összejönnél egy lánnyal mert fiú vagy? Kb. ez a kérdésed.
Igen.
Bezonyám :) Mondjuk nem az az úgymond "tipikus" rocker vagyok, hogy szegecses kabát + bokától nyakig tele varrva.
Miért ne?
Jah! :D egy punk
igen most is egy ilyennel vagyok együtt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!