Találatok a következő kifejezésre: Emo vagy vagy rocker (7 db)

Biztos.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat, kérlek!
Elméletileg vannak, hisz mindkét divatirányzat nagyon elterjedt. A nagy számok törvénye alapján kell , hogy legyenek Sárospatakon is emo-k, vagy rockerek.
3: Igen, de ez nem a nagy számok törvénye. :)
A kérdező hozzászólása: És bizonyos neveket tudtok mondani?

Emo vagy goth vagy rocker? Vagy ennek más neve van?

Szóval van egy srác, rock metál, de leginkább japán zenéket hallgat, rengeteg animét néz, igen vidám fajta srác, nem az a depis fajta.

Legjobb válasz: Ezt a stílust J-Rocknak hívják, és jellemzõ rá az, ahogy leírtad a fiút. A J-rockerek a japán kultúra szerelmesei, animéket néznek, manga-gyûjteményük van otthon, általában szerepjátékosok (élõben vagy neten), japán rockzenét hallgatnak, karatéznak, japánul tanulnak. Jellemzõ rájuk a színes haj, a fura festés, a színes, de nagyon furcsa szabású ruhák. Ennek a fajtának is van depis és kevésbé depis változata. Ja, és heteroszexuálisak, mostanában ezt sem árt megjegyezni. :P

Ezt a stílust J-Rocknak hívják, és jellemzõ rá az, ahogy leírtad a fiút. A J-rockerek a japán kultúra szerelmesei, animéket néznek, manga-gyûjteményük van otthon, általában szerepjátékosok (élõben vagy neten), japán rockzenét hallgatnak, karatéznak, japánul tanulnak. Jellemzõ rájuk a színes haj, a fura festés, a színes, de nagyon furcsa szabású ruhák. Ennek a fajtának is van depis és kevésbé depis változata. Ja, és heteroszexuálisak, mostanában ezt sem árt megjegyezni. :P
Hmm... ez már elég rétegmûfaj azért, errõl nem is hallottam. Utánanéztem a zenekarnak, valóban az a jrock stílus. Azért kíváncsi lennék hogy néz ki az a srác. :D Elsõ válaszadó
Elõször is. Nem jrock stílus. Ez a visual kei. A visual kei egy Japánból származó stílus. Ugyanolyan mint pl a punk/rocker/divatmajom stb. Amiket írtál, az mind igaz. Ez a visual kei stílus, általában a fiúk lányoknak néznek ki, ezért is sokan már az elején eltávolodnak ettõl a fajta stílustól. Mind heteroszexuálisak, amit már elõttem is leírtak ^^ És az a srác, akit leírtál, jó stílust képvisel ;)
Szerintem ez az illetõ nem "valamilyenes", egyszerûen extravagánsnak nevezném. (Hadd ne foglaljak állást a stílusáról, inkább csak "bekategorizáltam"):-)
Hát 1 bisztos ez a három stílus nagyon hasonlít egymáshoz! De utálják is egymást ez bisztos!
"van egy srác" "néha szoknya, csatos bakancs(?), ilyen lányos dolgok, legtöbbször fekete, de színes dolgokat is " "vidám fajta srác" Légszi ezt magyarázd el, aztán tudok majd választ írni, ha megértetem :D
amm az LM.C az oshare és visual kei keverék*----*
tudom kicsit késõn írok ide és az se biztos h még regelve van e itt a kérdezõ de a jrock az egy zenei stílus és a visual kel meg az oshare kei meg a nagoya kei és ezek azok a stílusok amiket általába a jrockerek szoktak viselni azon kívül nagyon sok stílus van japánban pl gyaru gál punk lolita de sztem is biztos h visual kei nek de inkább oshare keinek öltözik az oshare az sokkal színesebb mint a visual(én is nagyon szeretem japánt*o* és a zenéket*-*)
Jóh késõn válaszolok, de szeretnék én is állást foglalni ebben. Szóval igen, gy visual kei-s srácról beszélgetünk. Néz meg néhány képet az Lm.C nevû zenekarról, gondolom hasonlóan nézhet ki. És csak azért mert valaki valamilyen stílust képvisel, nem biztos, hogy homo- illetve hetero sexuális, elvégre egy transzvesztita is lehet biológiai neméhez képest heterosexuális :)
JRock azon belül Visual Kei Vagy Cyber Goth de kérdezd meg tõle :)
Visual vagy oshare kei. Biztos vagyok benne, hogy a kettõ közül az egyik :D például nézz meg egy képet Bouról, vagy Manáról. Egyébként szívesen megismerném a srácot, jó ízlése van. ;)
A barátod stílusának neve: cyber goth. Nézz utána a neten, mert a goth stílusnak is több válfaja létezik. Azért hasonlít a punkra, mert abból fejlõdött ki a goth, mint stílus Angliában.
Igen, ez a visual-kei. Sokan egyébként keverik az emo-val.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem punk, olyat ismerek, valami teljesen más. Egy zenekart tudok csak most így mondani, Naitomea (remélem jól írtam). De nem ismerem, nem tudom milyen zene vagy stílus.
Ha jobban ismernéd a stílusokat talán rájönnél hogy egyik sem hasonlít egymásra:) Esetleg a Rock, és a Goth. A mai világban sajnos nagyon keverik a szezont a fazonnal a stílusok közt:( Mindenki már csak az emo-t ismeri, és összekeverik a rock/metállal. Remélem hamar vége lesz ennek a tiniõrületnek (mármint az emo) Ha már írok ide, itt átolvasgathatod mi is az a Visual Kei:) http://www.soundofjapan.hu/jrock.html
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat, igen j-rock lehet vagy azon belül valami, mert azt hiszem azon belül is vannak stílusok, majd rájövök egyszer :)
Ha szereti a japánokat, az extrém frizurát, meg a leírt kihívó öltözékeket, akkor biztos Visual key.

Hol talalhatnank emo vagy rocker haverokat a baratnommel szatmar-nemeti-ben?

Legjobb válasz: Én a 9. Utca sarkán láttam egyet múltkor nézd meg hátha ott van még. Komolyan ilyen hülye kérdést. Nézd meg van e a városban vagy a közeli városokban (megyeszékhelyen pl) rock kocsma. Na ott lesznek.

Én a 9. Utca sarkán láttam egyet múltkor nézd meg hátha ott van még. Komolyan ilyen hülye kérdést. Nézd meg van e a városban vagy a közeli városokban (megyeszékhelyen pl) rock kocsma. Na ott lesznek.

Milyenre vágassam a hajam, hogy kicsit belelogjon a szemembe? [Rocker, kicsit Emo lány vagyok]

Na szóval.Zenekaros polok,fekete ruhák,náha piros ruhák.Ilyenekbe járok.Az arcom inkáébb hosszukás mint gömböly?.Kicsit csontos de nem olyan felt?n?en. Nehéz az ilyen hajat kezelni? nekem ilyen valahol hullámos,valahol még hullámosabb néhol egyenes hajam van,tehát ha oldalfrufrum lenne azt minden nap? vasalni kéne? vagy az máshogy m?ködik?

Legjobb válasz: http://www.hipster-hair.com/ válogass

A kérdező hozzászólása: az egyik szemem amugy is rossz..nem vészes, mert látok csak ha valami messze van akkor nehéz elolvasni.álítolag ez ilyen velem született dolog és már nem romolhat azt mondta a doki.
ha mindenképpen tönkre akarod tenni a szemed akkor mindegy csak a szemedbe lógjon...nekem is hosszú hajam van (16/F), és rocker is vagyok de nem lóg a szemembe..
A kérdező hozzászólása: tudom, ezért mondtam hogy ne takarja el a szemem. csak valamenyyire logjon rá. köszi a képeket. Amugy ha bármilyen hajam lenne akkor taylor momsen haja szóba jöhetne :3 mindig jol néz ki
Ha belelóg, attól elromolhat a szemed! Kozsónak is attól romlott el:S:S Neki ott lógott tincs.
A kérdező hozzászólása: ja és már volt teljes frufrum de utáltam, mert hülyén néztem ki, és minden reggel ki kellet vasalni mert külömben 2-é ált :S
A kérdező hozzászólása: köszi a képeket meg mindent, már egyszer levágattam a majdnem derékig érõ hajam :( de valamikor bánom valamikor nem :) 15 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: hoppá az elõzõ hozzásolasom véletlen 2x küldtem el xD mindegy
A kérdező hozzászólása: kösziköszi :) azt elfelejtettem mondani hogy szinte CSAK kiengedve hordom. aki tud irjon még
Utolsó vagyok. Nekem is olyan hajam van mint neked, néhol egyenes, hullámos, még hullámosabb... Oldalfrufrum van, azt vasalni kell, de mivel a hajszerkezetem kb negyedét se teszi ki a frufrum nem sajnálom, de nem is törik annyira+magamnak is letudom vágni ha már nagyon eltörik. :) Régen volt egész frufrum, az furcsa módon beállt ahogy kellett, nem szorult vasalásra.
Ne vágasd le, egy év múlva, mikor vége lesz ennek a korszakodnak (hány éves vagy?) megbánod.
A kérdező hozzászólása: kösziköszi :) azt elfelejtettem mondani hogy szinte CSAK kiengedve hordom. aki tud irjon még
Ha hullámos hajad van akkor ilyen frizuhoz minden nap vasalni kell vagy beszárítani, szerintem ez nem túl nyerõ. Tönkreteszi a hajad. Na meg az emo féle oldalfrufrukat nagyon be kell lõni minden nap, különben nem áll szépen, kell rá hajlakk, wax, ami ott tartja oldalt.
szia! nekemis ilyesmi frizurám van mint amilyet szeretnél.bár nekem szinte teljesen takarja aszemem ugy jobb mert ha csak részben akkor az zavaró hol látsz hol nem... idö mig megszokod eleinte könnyezel meg pislogsz sokszor.

Rocker vagyok. Volt már más rockernél is, hogy leemosozták annak ellenére hogy egyáltalán nem hasonlít emokra? (rockerek, értelmes válaszát várom)

Legjobb válasz: én lány vagyok, és az osztályban emónak hív pár pihentagyú csak azért, mert oldalra van elválasztva a hajam. Rocker annyira nem vagyok, de az emókhoz közöm sincs...

én lány vagyok, és az osztályban emónak hív pár pihentagyú csak azért, mert oldalra van elválasztva a hajam. Rocker annyira nem vagyok, de az emókhoz közöm sincs...
A kérdező hozzászólása: Vannak ribancok, de én nem tartozom oda. Neked is és nekem is van stílusunk, nem kell egymást leszólni rendben?;)
jahogy lány vagy.. Szerintem ha koncertes pólókat horasz, meg bakancsot, nem fognak leemózni, hacsak nem akarják lejáratni magukat.
A kérdező hozzászólása: Sajnos erre mindenki lejáratja magát :) egyépként köszönöm a tippet :)
Bocsi, OFF, de nem hagyhatom szó nélkül. NE hallgassatok erre a 17/f-re. Nem rocker õ, csak annak hiszi magát. Az igazi rockerek nem ilyenek. Hogy divatos szóval éljek "pózerek", nem érzik át a lényegét. Õ lehet, hogy destruktív és igénytelen, de nem mindenki az, sõt, kevesebben, mint hinnéd.
Ember, mibõl gondolod, hogy én igénytelen és destruktív vagyok? Nem tudtam, hogy itt vagy mellettem. Amúgy akkor mondd már el, hogy az igazi rockerek milyenek, meg én milyen vagyok! Vesd be a rólam és a rockról való hatalmas ismereteidet... 17/f
Téged nem ismerlek, ebben igazad van. De a stílus maga az ember. A stílusod meg röhejes. Én megértem, hogy lázadsz, meg minden szar, ami nem rock, de fingod nincs az egészrõl. A rock nem külsõség, a rock életérzés, életvitel. Neked egyelõre még csak a külsõségekrõl szól. Rosszabb esetben kinövöd, jobb esetben meg a fejed lágya nõ be. Na, szép estét, kis pukkancs.
Engem is emoztak már le, elég zavaró, mivel abszolút semmi közöm hozzájuk. Nem vetem meg õket, de egyáltalán nem hasonlítok hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Énsem sõt, van egy két emo ismerõsöm.De ehez a stílushoz eggyáltalán nincs közöm nekem sem.Arról meg sajnos nem tehetek, hogy nincsenek tisztába a dolgokkal.:)
Engem is leemósoztak már. Egyszer az egyik haverom, és csak azért, mert állítólag reggelente süt rólam a világfájdalom. :D Pedig csak fáradt vagyok és alig bírom nyitva tartani a szemem olyankor. Mások azért szoktak, mert ha rossz kedvem van vagy fáradt vagyok, akkor a suliban csak rádõlök a padra, kapucni felhúzva, se kép se hang - emiatt egyesek azt hiszik, hogy jaj de milyen depressziós vagyok, és ezt rögtön az emósággal azonosítják. Szerintem nem nézek ki emonak. Nem lóg a hajam a szemembe, nem hordok térdig érõ fekete-fehér csíkos zoknit, meg nem sminkelem ki magam olyanra, mint egy panda. Nincs bajom az emokkal, csak nem szeretem, ha leemósoznak, miközben nincs túl sok közöm hozzájuk...
A kérdező hozzászólása: Õszintén reggel kinek van energiája jópofizni meg fentmaradni?istenemxD
Azt se tudják az ilyen tapló parasztok, hogy mi a rock, mi az emo. [email protected] le õket, vagy rugdosd szét acélbetétessel, ezt már rád hagyom.
A kérdező hozzászólása: Egész jó ötlet.. De ilyen hülyékhez nem lehet hozzáérni mert elkezenek sírni. :'D
A kérdező hozzászólása: Nem érzem magam felsõbbrendûnek és rockerek válaszát vártam nem pedig ribancvédõkét akik Spt halgatnak ;) lányvagyok és hosszú a hajam :)
Fekete farmer pulóver szerintem nem igénytelen...
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos nálam is így van. Osztályom televan cicababákkal és ezért is lenéznek nagyon.
A kérdező hozzászólása: Nem foglalkozom velük, csak eléggé idegesítõ a cincogásuk xD kb énis ilyeneket hordok, szupik és köszi a válaszokat:)
Ne hordj csõgatyát, és szerezz be egy bakancsot. 17/f
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet :) bár remélem nem ez a gáz..
növeszd meg a hajadat akkorára h össze tudd fogni, meg szerezz bakkancsot
Soha nem emoztak le.
Miért hiszik a rockerek hogy rockernek lenni jobb mint emonak vagy hogy a cicababa rosszabb mint a rocker? Mintha valami felsõbbrendû kisebbséghez tartoznának azáltal hogy õk "rockerek" és közben igyekszenek úgy tenni mintha nem így lenne csak más emberek hülyesége zavarná õket, pedig valójában nagyon is ítélkeznek mások felett és feljebb sorolják magukat.
Azok a cipõk, amit linkeltek, ocsmányak. És azért hisszük azt, hogy jobbak vagyunk az átlagnál, mert nekünk legalább egy kis eszünk vagy, és számarányt tekintve több értelmes ember kerül ki közülünk, illetve a zenénk is jobban kötõdik a gyökereihez, mint a tüctüc. 17/f
Hát nem lettem meggyõzve ami azt illeti. A rockerek destruktívak, a zenéjük negatív világképre utal és igénytelenül öltözködnek. Nem tudom mire föl olyan büszkék. Semmivel sem tartok többre egy rockert egy emósnál, diszkósnál vagy drogos suttyónál.
Nem minden rocker ilyen, az én haverjaim jól tanulnak nyelvvizsgájuk van, nem beképzeltek.
Ne foglalkozz velük:)
Babázz inkább!
13 évesen, inkább még barátnõkkel legyél :D 15/F
Rocker vagy emo ... biztos 13 vagy? A kettõ kõzõtt van egy kis külömbség..! Vagy te is valami felszines kis liba vagy akinek mind 1 csak legyen pasim mert az menõ és legyen hosszú haja... hogy a barátnõk lássák te már nagy lány vagy .. pedig NEM! !!! Menyél vissza a baránõkhõz barbizni ...!! Pasik... várj még 2-3 évet kicsi lány!

Punk, rocker vagy emo srácok, ti összejönnétek egy olyan tipikus lányos lánnyal?

Legjobb válasz: Nem stílus alapján választok barátnõt, bár nyilván egy plázacica meghalna mellettem... :D

Nem stílus alapján választok barátnõt, bár nyilván egy plázacica meghalna mellettem... :D
Összejönnél egy lánnyal mert fiú vagy? Kb. ez a kérdésed.
Igen.
Bezonyám :) Mondjuk nem az az úgymond "tipikus" rocker vagyok, hogy szegecses kabát + bokától nyakig tele varrva.
Miért ne?
Jah! :D egy punk
igen most is egy ilyennel vagyok együtt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!