Találatok a következő kifejezésre: Emelett még is (19 db)

Lehetek terhes ha pharmatex hüvelytablettát használok, és emelett még a megszakításos módszert is alkalmazzuk? Mennyi az esélye?

Legjobb válasz: szerintem a pharmatexszel alapból nulla a teherbeesés lehetõsége,de ha még meg is szakítjátok,akkor aztán pláne. de mért nem elég a tabletta? szerintem a megszakítás elég durva,hiszen nem "egyesültök" teljesen,nem?

szerintem a pharmatexszel alapból nulla a teherbeesés lehetõsége, de ha még meg is szakítjátok, akkor aztán pláne. de mért nem elég a tabletta? szerintem a megszakítás elég durva, hiszen nem "egyesültök" teljesen, nem?
A kérdező hozzászólása: Igen...tényleg igazad van...hogy nem egyesülünk teljesen! De hallottam már sok olyat hogy terhes lett és pharmatexet használt...így inkább még ezt is alkalmazzuk, mert még nem vagyunk felkészülve arra hogy gyermekünk legyen!!!Nálam fõ a biztonság!
mi is ezt alkalmaztuk, 60 nál kiszállás. Minden hónapban rettegve vártuk azt a bizonyos dolgokat! :) Nekünk rossz volt, csípett, égetõ érzés utána napokig, vizelés közben. Azóta új barátnõ, vele is kipróbáltuk, vele sem jött be. Azóta tabletta!

Megeri ciprusba menni bankarkent? Mennyi ott a fizetes? Meg emelett az is erdekel:Milyen ott a gazdasag? Erösek ott a bankok?

Bankar=pénzügyekkel, elemzésekkel, modelleket értékel, hoz létre, portfoliokat elemez, hitelt engedélyez, bankközi piacon kereskedik, kockázatot jelez elõre. Ezek a feladataik.

Legjobb válasz: "Bankar" munkakör még mindig nem létezik.

"Bankar" munkakör még mindig nem létezik.
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a faszomat mondjak ra???!!!! Penzugyi...
Cica, elõször egy számviteli szakot végezz el egyetemen. Ha ez sikerült és nem szórtak ki az elsõ félévben, akkor lehet álmodozni, hogy hova mész bankárkodni. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 23vagyok es ugy gondolom h mar ideje álmodozni h hova menjek bankarkodni
Bankárkodni :D Rohadt jó :D K...kodni menjél ki, abban nagyobbak a lehetõségeid :D
A kérdező hozzászólása: xDDDDD
Nem. Fõfalat kéne ehhez bontani, ami statikailag nem megengedett.
Felejtsd el az ötletedet!
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi a válaszokat.

Tanácsot kérnék.2hónaposa kisbabám, akinek nagyon kevés az alvásigénye, és emelett még hasfájós is. MIndig elalszik a cicin és nem büfizik, hiába veszem a vállamra. Igy ha leteszem hamar ujra felkel és nem alszik vissza. MIt tehetek?

Legjobb válasz: attól fáj a hasa mert nem büfizteted! olyan nincs, hogy nem büfizik, akkor adj rá valami szert (infacol, angolvíz, espumisan...), masszírozd a pocakját és tornáztasd. fél óráig legyen minden etetés után függõlegesen. ha sikerült a büfi, visszateheted kicsit komfortszopizni, hogy el tudjon aludni.

attól fáj a hasa mert nem büfizteted! olyan nincs, hogy nem büfizik, akkor adj rá valami szert (infacol, angolvíz, espumisan...), masszírozd a pocakját és tornáztasd. fél óráig legyen minden etetés után függõlegesen. ha sikerült a büfi, visszateheted kicsit komfortszopizni, hogy el tudjon aludni.
elsõ vagyok. még a szélcsõ jutott eszembe!
Az én kislányom is 2 hónapos és sokszor nem akar büfizni akármeddig kínlódok vele ha nem akkor nem :) bár õ nem hasfájós de olyankor bukik ha nem büfizik én mindig adok neki ESPUMIZÁNT ha nem büfizik és azzal tudd büfizni meg pukizni is.:)
A kérdező hozzászólása: Infacolt kapott eddig, most Gripe Water-t, puki van már, a hasa se fáj már.Csak amikor nincs büfi, sajnos ha sokáig probálkozom cici után, mindíg felkel és ha visszateszem akkor megint sokat eszik és akkor megint kéne büfizn, de megint ealszik. Igy ringatom büfi után, de az is sok idõ és nem akaro h megszokja.Van valakinek valami más taktikája, válon büfiztetés, a térdemre fektetés/ültetésen kívül? Köszönöm ez eddigi komenteket.
Szerintem mindenképpen csikold fel, hogy ébren legyen. Különben tényleg nem fog kijönni. Nyilván sötétben, hogy ne menjen ki az álom a szemébõl. Szerintem nem rosszabba ringatás a cicinelalvásnál. Az én kicsim elalszik magától szerencsére, de ha nyûgõs én is ringatom. Nekem ez is jó érzés. Fõleg hogy közben énekelhetek bármilyen hangosan:D Õ az egyetlen aki felfedezett mint énekest:D:D:D Attól is elalszik ha a kiságyába téve az arcát simogatom vagy a fejecskéjét. Ezt mind néhány naposan kezdtem el és megszokta. Végig alussza az éjszakát 6 hetes kora óta. De ha netalántán mégis felkel sírva másodpercek alatt megnyugtatom és altatom. Õszintén szólva én örülök hogy ezektõl elalszik. Nem hinném, hogy a cicinbealvásnál ez kényelmetlenebb lenne. Szeretem nézni ahogyan alszik. Engem jó érzéssel tölt el. Bár még 4 hónapos, de nem tudom elképzelni, hogy ezt teherként éljem meg késõbb. A helyedben én felcsikolnám egy kicsit amíg megbüfiztetem és utána egy koncert kíséretében visszaaltatnám:) vagy rátérhetsz arra, hogy a kiságyában elkezded simogatni. Elõször sírni fog akár hoszabb ideig is, de ne add fel! Hozzá fog szokni, hogy a buksija simizésétõl elaludjon. Még szerintem elég kicsi ahoz, hogy megszokja.
Sose hagyd, h a cicin elaludjon, ezt nem szabad, mert megszokja, amikor cicizik kicsit mozgasd meg amikor látod, h lszik elfele, mert igy nem fog tudni aludni, és ha veled alszik z ágyban szoktasd rá, h aludjon a kiságybn, mert késõbb nagyon nehéz lesz.
Ahogy lesz hozzá kitartásod..Én végicsinálnám...
Ha csak a kilóktól akarsz megszabadulni, akkor abbahagyhatod. Ha az anyagcserédet is szeretnéd rendezni, akkor érdemes végigcsinálnod.
sok helyen olvasom, hogy a 90 nap galyra vágja a beleket.... meg azt is hogy utánna jojoó hatással visszaszeded a kilókat.... Szerintem mérlegelj és dönts!
Talán apránként kellene vissza állnod a teljesértékû étkezésre, és akkor a lassú verzió miatt se nem jojoózol, se nem készülsz ki béltanilag.

Nemrég kaptunk egy kilenchonapos fiu cicát. Semmi gond nincs vele, csak állandoan kiakar szökni az erkélyre. Negyedik emeleten lakunk és én még nem láttam repülö cicát, de nem is akarok! Mi a tapasztalat kimerjem engedni?

A multkor kérdeztem a Magic clean-nal kapcsolatban,köszi a válaszokat,kiprobáltuk.Beváltt.Merem javasolni.

Legjobb válasz: Hát mi a régi cicánkat kiengedtük, bár nagyon féltettük, volt is, hogy egyszer majdnem leesett, szerencsére édesapám idõben elkapta. Hiába, egy halom galamb volt a környékünkön, el akarta õket kapni. :/ (8. emeleten laktunk) Ha nagyon ki akar menni, esetleg annyit lehet tenni, hogy körbe hálózzátok az erkélyt, akkor nem fog tudni kiesni. :)

Hát mi a régi cicánkat kiengedtük, bár nagyon féltettük, volt is, hogy egyszer majdnem leesett, szerencsére édesapám idõben elkapta. Hiába, egy halom galamb volt a környékünkön, el akarta õket kapni. :/ (8. emeleten laktunk) Ha nagyon ki akar menni, esetleg annyit lehet tenni, hogy körbe hálózzátok az erkélyt, akkor nem fog tudni kiesni. :)
Mi is a 6.-on lakunk, és bár tériszonya van a cicának, így is nagyon féltem. :) Én kijárok vele, ha menni akar. Persze ez nem mindig jön össze. Csináltam egy szúnyoghálót, hogy ne tudjon kimenni, viszont szellõztetni tudjunk. Ajánlom, mert nekünk bevált.
Az én egyik cicám egyszer kiuhant a hatodikról... Túlélte végül, de hónapokih gyógyult, és nagyon drága volt a kezelése is. Amúgy én is válaszoltam a macskaalmos kédésedre. Örülök hogy bevált. :)
Lehet kapni erkélyre szerelhetõ macskahálót a fressnapfban érdemes lenne beszerezni .Te is nyugodtabb lennél ha tudnád hogy a cicád biztonságban van
A macskahálót javaslom én is. Mi a 7.-en lakunk, az elõzõ, thai cicámat nem kellett félteni, soha nem akart ugrani, csak kikönyökölt és nézelõdött. Most másik van, az õ elsõ ténykedése az volt, hogy felugrott az erkélykorlátra, másnap be is hálóztuk az erkélyt.
Ha olyan az erkélyetek, hogy alul ki tud nézni, szagolgatni, akkor talán kevésbé kell félni, hogy lesz kedve felugrani a korlátra. De ha vadászik, vagy tüzel, akkor elveszti az eszét. Én is mindig féltettem az enyémet. Eleinte kb. minden reggel úgy indult, hogy körbesasszézott az erkélykorláton, mert direkt bedeszkáztuk az alsó rést, nehogy kiessen. Mikor elbontottuk a deszkákat és alul is ki tudott nézegetni kényelmesen fekve, akkor már nem volt olyan sok kedve felugrani.

Miért van az hogy a macskám ha fent van az emeleten belemegy a macska alomba lent meg csak néha? És bejárkál a garnitúra mögé. Megpróbáltuk elbarikádozni de még így is bemegy. Odatettük a garnitúra mellé az almot és elmegy mellette. Pedig tiszta.

Legjobb válasz: egyéniség. nem tetszik ott neki, vagy pont az az alom nem jön be neki, vagy van vmi rejtett szaga. a garnitúra mögé pakoljatok le alufóliát, azt általában nem szeretik, kellemetlen ráállniuk, fõleg körömmel, plusz még zörög is és a nagy zajt sem csípik.

egyéniség. nem tetszik ott neki, vagy pont az az alom nem jön be neki, vagy van vmi rejtett szaga. a garnitúra mögé pakoljatok le alufóliát, azt általában nem szeretik, kellemetlen ráállniuk, fõleg körömmel, plusz még zörög is és a nagy zajt sem csípik.
Jah, meg hipózd fel vagy valami extraszagos nagyon büdös fertõtlenítõ, vagy csak citrom.Mellesleg, a macskák magok választják hova akarnak, ha csak az emeleten akar, akkor fogadd el, ott is fog.
lent nem jó helyen van az alom, helyezd át, próbáld úgy ahogy fönt is van.

Fiúk! Elhagynátok azért a bnõtõket mert nem passzoltok annyira a sexben? De emelett hiszitek azt is h le lehetne élni vele az életet. A kettõ mennyire határozza meg egymást a mai világban?

Legjobb válasz: hát olyan nincs hogy a szexet nem lehet összehangolni ha szeretitek egymást csak meg kell beszélni meg gyakorolni a dolgokat hogy jobb legyen

hát olyan nincs hogy a szexet nem lehet összehangolni ha szeretitek egymást csak meg kell beszélni meg gyakorolni a dolgokat hogy jobb legyen
ez így tényleg butaság. A szex idõvel lehet jobb. Ha sehogy sem lesz jobb akkor a megértés sem a legjobb.
csak félrekúrnék.
Igaz, én nõ vagyok... Az igényeket össze hangolni, közelíteni lehet az igényeket. De ha valóban olyan messze állnak egymástól ezek, hogy nagyon lehet egymás közelébe hozni, az valóban kihathat egy kapcsolatra.
Nem. Max akkor, ha ezt nem lehetne vele megbeszélni, és látnám rajta, hogy nincs benne semmi hajlandóság a változtatásra. nálam sokadlagos szempont a szex, szerencsémre kis igényû ember vagyok!
attól függ miben nem passzolunk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!