Találatok a következő kifejezésre: Embereket látok Miért lehet ez (4 db)

Miért van az, hogy vannak emberek akiknek soha semmi se jó? Csakis kizárólag nekik lehet igazuk? Akármit csinálsz mindenben a rosszat látja. Miért van ez? (konkrétan a páromról beszélek)

Legjobb válasz: Pl: RÉgebben õ többet keresett (telefonon) mint én õt. Ezt megjegyezte ezért sûrûbben hivtam! Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de õ sose cselekszik úgy mint ahogy tõlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze) "nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó õ más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta.... Melón kívül minden idõmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok??? Néha az agyamra megy már! De ettõl független szeretem! Mit tegyek?

A kérdező hozzászólása: Pl: RÉgebben õ többet keresett (telefonon) mint én õt. Ezt megjegyezte ezért sûrûbben hivtam! Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de õ sose cselekszik úgy mint ahogy tõlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze) "nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó õ más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta.... Melón kívül minden idõmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok??? Néha az agyamra megy már! De ettõl független szeretem! Mit tegyek?
Mondd meg neki szépen, hogy szedje össze magát. Habár ez egy ideig óráig mûködik, de aztán indul minden elõröl, tapasztalat. Az én párom is ilyen. A múltkor hisztizett, hogy mindig õ ír elsõnek, én nem jelentkeznék, ha õ nem tenné... Ott volt, hogy megmondom neki, hogy mert nincs is szükségem arra, hogy minden áldott nap elküldjük egymásnak smsben azt, hogy szeretjük a másikat, enélkül is tudom, hogy szeret, illetve, hogy én szeretem. Társaságban én sem szeretek túlzottan hozzábújni, vagy bármi, de ha kezdeményez, akkor nem utasítom el.

Embereket látok meghalni. Miért lehet ez?

Nem tudom mi ez és miért? De RÉMES, MÉGCSAK 15 éves lány vagyok, de nem skrizofén!!!

Legjobb válasz: Pszichológus vagy pszichiáter a megoldás.

Pszichológus vagy pszichiáter a megoldás.
történtek még ehhez hasonló dolgok azóta?
Ez nagyon érdekes...helyedben utána olvasnék, ahogy már a többiek is mondták. Azért én a helyedben megijednék, ha ilyeneket látok. Mióta vannak ezek a látomásaid?
Elõször is szerintem ezzel ne menj pszichológushoz! Kapásból be fognak gyógyszerezni és azt hiszik skizo vagy. Amid van az egy képesség, válogasd meg, hogy kinek és mit mondasz róla. Próbálj meg utána olvasni... pl. keresd Doreen Virtue könyveit vagy Sylvia Braun - Egy látnok kalandjai c. könyvét. Esetleg megoldás lenne "látóhoz" elmenni, de ebben az a gáz, hogy nagyon sok a szélhámos!
nem kell megijedni, nincs veled semmi baj és nem vagy a legközelebbi horrorfilm sztárja sem :) egyszerûen valószínûleg látod a szellemeket még mindig, vagy látó vagy, vagy ilyesmi. érdemes elkezdened foglalkozni az ezoterikával és spirituálisan fejlõdni, hogy megtanuld kezelni ezt. Jómagam is éltem már át olyat, hogy láttam valakit aki nincs ott, kiderült késõbb hogy szellem az illetõ. De eredetileg mindannyian képesek vagyunk látni õket, vagy legalábbis érzékelni, a gyerekeknél ez jól megfigyelhetõ. Csak aztán szépen elfelejtjük. Szerintem keress fel egy mestert aki tud segíteni a témában és utat mutathat. Aztán óvatosan és sok sikert :)
Ja, és lehet, hogy csak olyan helyeken történik meg, amelyeknek a múlthoz volt közük!Próbáld ki, más várban is látod-e, vagy egy régi börtönben? Lehet, ha elmennél az aradi várba, látnád a 13 aradi vértanú kivégzését is!!!!
Bárcsak nekem is lennének ilyen képességeim!A te történeted filmbe illõ!Bár azért lehet, hogy nem lehet jó érzés. Fogalmam sincs, miért lehet ez, talán kiválasztott vagy.Én a helyedbe utána járnék, hogy ezek a gyilkosságok valósak lehettek-e??Utána járnék, hogy a budai vár környékén voltak.e kivégzések, ugyanis szerintem te belelátsz a múltba!És amit látsz, az valóban megtörtént!!
Létezik ilyen betegség: az agy kipótolja azt, amit egyébként látsz - ezzel. Feltétlenül orvosi segítség kell! Súlyos problémákat (pl. balesetet) okozhat már önmagában is, ha nem létezõ személyeket látsz.
Ne aggodj en velem a halott ismeroseim es hozzatratozoim beszelgetnek almomban es kerdezgetnek hogy mi ujsag hogy vannak a hozzatartozoik...eleinte furcsa volt....most mar megszoktam.....es mielott meg valaki azt mondana hogy viccelek, annak nincs igaza...ezek mind megtortent dolgok
Hú ez nagyon durva! Szerintem mindenképpen beszélj errõl valakivel!
A kérdező hozzászólása: köszi, most jobb. Amúgy amióta az eszemet tudom vannak, olyan 4 éves korom óta.
nézz kevesebb rajzfilmet
Ehhez parapszichológus kell.

Az miért van hogy facebookon látom olyan embereknek a kiírásait meg mindenféle hülyeségeit akit életemben nem láttam de ráadásul nem is magyarok hogy lehet ezt beállítani hogy ne mutassa?

Legjobb válasz: Van egy prémium szolgáltatása, amivel pénzért ki lehet emeltetni tartalmakat és meg lehet azokat osztatni a rendszerrel mindenhol, ahol csak lehet. Állítsd be, hogy az idõvonaladra csak barátok írhassanak, azzal talán ki tudod védeni. Én személy szerint még nem találkoztam ezekkel a fizetett tartalmakkal, szóval lehet mûködik.

Van egy prémium szolgáltatása, amivel pénzért ki lehet emeltetni tartalmakat és meg lehet azokat osztatni a rendszerrel mindenhol, ahol csak lehet. Állítsd be, hogy az idõvonaladra csak barátok írhassanak, azzal talán ki tudod védeni. Én személy szerint még nem találkoztam ezekkel a fizetett tartalmakkal, szóval lehet mûködik.
Azért láthatod mert ha pl van egy ismerõsöd mondjuk Józsi és Józsi lájkol vagy kom mentel vmit egy ismerõsének (akit te nem ismersz) azt mutathatja meked is ....mivel Józsi az ism erõsöd ezért látod hogy "mi történik vele" :)


Nap mint nap látok sok szimpatikus embert, de nincs bátorságom leszólítani õket. Ez miért lehet? Késõbb változhat majd?

Ha valakihez odamegyek akkor meg nem jut eszembe semmi amit mondhatnék. Emiatt nincsenek barátaim. Ha meg mondok valamit az az érzésem senkit se érdekel.

Legjobb válasz: 18/F vagyok

A kérdező hozzászólása: 18/F vagyok
Engedd el magad! Legyél olyan "ezzel már úgy sem veszíthetek semmit" állapotban és legyél önmagad. Gondolj arra ami a másikkal kapcsolatban érdekel téged és arról kérdezd õket. És ezt próbáld meg rögtön amit elhatároztad vagy úgy érzed, hogy barátkozni akarsz velük. Mert általában mikor az ember túl sokat gondolkodik rajta, nme fogja megtenni.(saját tapasztalat.) Mivel szerintem sokkal jobb gyorsan cselkedni, mint sokáig elmélkedni azon, amit tenni fogsz, így legalább nem lesz idõd elbátortalanítani magadat. :) És remélem sikerülni fog, majd barátokat szerezned. Mert valakit BIZTOSAN érdekelni fog, amit mondasz. Higyj nekem. :) Én általában mindegyik számomra szimpatikus emberrel tudtam beszélni alkalomadtán, pedig sosem voltam az a laza típus, de azért próbálkozok és szerintem már egyre jobban megy. :) Csupán ezeket kell a fejedben tartanod. Mert hidd el, NEM vagy egyedül, tehát lehet lesznek emberekek akiket nem fogsz érdekelni és akik nem fognak kedvelni, viszont olyanok is lesznek, akiknek nagyon fontos leszel, bármilyen hitetlen is belegondolni. :) Remélem segíthettem. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!