Találatok a következő kifejezésre: Embereket látok Miért (71 db)

Miért van az, hogy ha elutazok egy nagyobb városba (mondjuk 150-200ezer lakossal), egy csomó érdekes embert látok és valahogy az az érzés fog el, hogy szívesebben élnék ott?

Ott ahol élek, úgy érzem nem lehet random ismerkedni és kedvem sincs hozzá, viszont amikor hébe-hóba elutazok egy ilyen városba, az az érzés kap el amit fentebb leírtam.

Legjobb válasz: Abszolút egyetértek veled, én is folyton ezt érzem. Itt falun legfeljebb a Manci meg a Terka nénit tudnám megismerni. Nincsenek is igazán jó stílusú emberek errefelé, biztos nem árad a kultúra vagy nem tudom. Mindenestere alig várom már az egyetemes éveimet, hogy végre körbe legyek véve emberkékkel:D

Abszolút egyetértek veled, én is folyton ezt érzem. Itt falun legfeljebb a Manci meg a Terka nénit tudnám megismerni. Nincsenek is igazán jó stílusú emberek errefelé, biztos nem árad a kultúra vagy nem tudom. Mindenestere alig várom már az egyetemes éveimet, hogy végre körbe legyek véve emberkékkel:D

Miért van az, hogy vannak emberek akiknek soha semmi se jó? Csakis kizárólag nekik lehet igazuk? Akármit csinálsz mindenben a rosszat látja. Miért van ez? (konkrétan a páromról beszélek)

Legjobb válasz: Pl: RÉgebben õ többet keresett (telefonon) mint én õt. Ezt megjegyezte ezért sûrûbben hivtam! Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de õ sose cselekszik úgy mint ahogy tõlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze) "nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó õ más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta.... Melón kívül minden idõmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok??? Néha az agyamra megy már! De ettõl független szeretem! Mit tegyek?

A kérdező hozzászólása: Pl: RÉgebben õ többet keresett (telefonon) mint én õt. Ezt megjegyezte ezért sûrûbben hivtam! Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de õ sose cselekszik úgy mint ahogy tõlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze) "nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó õ más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta.... Melón kívül minden idõmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok??? Néha az agyamra megy már! De ettõl független szeretem! Mit tegyek?
Mondd meg neki szépen, hogy szedje össze magát. Habár ez egy ideig óráig mûködik, de aztán indul minden elõröl, tapasztalat. Az én párom is ilyen. A múltkor hisztizett, hogy mindig õ ír elsõnek, én nem jelentkeznék, ha õ nem tenné... Ott volt, hogy megmondom neki, hogy mert nincs is szükségem arra, hogy minden áldott nap elküldjük egymásnak smsben azt, hogy szeretjük a másikat, enélkül is tudom, hogy szeret, illetve, hogy én szeretem. Társaságban én sem szeretek túlzottan hozzábújni, vagy bármi, de ha kezdeményez, akkor nem utasítom el.

Miert csak nagyon keves embernek latom hogy mikor van a szuletesnapja a facebook esemenyeknel, pedig eddig mindig lattam mindenkinek hogy kinek mikor van a szuletesnapja?

facebook, szuletesnap

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy azért, mert vannak akik nem tették nyilvánossá ezt az adatukat? Vagy arra gondolsz, hogy valakinek publikus a születésnapja, viszont az adott napon mégse jön értesítés róla?

Nem lehet, hogy azért, mert vannak akik nem tették nyilvánossá ezt az adatukat? Vagy arra gondolsz, hogy valakinek publikus a születésnapja, viszont az adott napon mégse jön értesítés róla?
A kérdező hozzászólása: akiknek publikus a szuletesnapjuk azoknak sem latom hogy mikor van


Miért van az, hogy ha megismerek egy fiút, két embert látok benne?

Az egyik, hogy mondjuk szép, csúnya, divatos, művelt, slampos, stb. A másik meg valami más, amit nem nagyon tudok leírni. És ezért mindig tétova vagyok. :D Ezzel mindenki így van?

Legjobb válasz: Mert már megint hajnalig ittál.

Mert már megint hajnalig ittál.
Ez olyan mint a szellemekkel suttogó?
"De akkor ezek szerint ez az élet rendje, és mindenki így van vele." Hát, így. Nem is lehet mondani: "ismerlek, kiismertelek" Mindig mintha nulláról indítanál, úgy kell teljesen jelen lenni: akkor tudod elõítéletmentesen figyelni a másik embert. Ki vagy te? Mit mondasz? Mit teszel? És az önmegismerés is hasonló: ki vagyok én? életreszóló feladatunk ezt megismerni. Nem megtudni(azt nem lehet)- hanem a megismerésben haladni.
A kérdező hozzászólása: Nem gyanakszok semmire...csak mondom, ez néha zavaró. De akkor ezek szerint ez az élet rendje, és mindenki így van vele.
[off: hû, de jó az egyeske neve: Ukas Okni :) ) Látod ebbõl lehet fogni, hogy humoros.. a hiányzó betûk az anyaghiányra utalnak..)
Aham. De ez miért két ember? Az ember sokrétû, van ami látszik azonnal, van ami folyamatában derül ki, van amit titkos és csak véletlenül derül ki. Te szerinted miért van?mire gyanakszol? (ebbõl is jobban tudjuk fogni a problémát)
A kérdező hozzászólása: Jó megpróbálom. Az valami olyan, amit elsõ ránézésre nem veszek észre, és sokszor nem áll összefüggésben az elsõ ránézésre regisztrált dolgokkal, és ez az ellentmondás kétségeket ébreszt bennem.
"A másik meg valami más, amit nem nagyon tudok leírni. " Pedig próbáld meg, mert így nem érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Ezek aztán a hasznos válaszok, fiúcskák.
sziámi ikrek?
Megint egy skizofrén kérdezõ.
Mi baj, gyere mesélj, mondj el mindent :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Bölcs vagy. *-* De tényleg.

Miért fáj ennyire ha tökéletes embereket látok?

A tökéletest nem kell szó szerint venni,tudom hogy mindenkinek vannak problémái,de azért vannak akik közel állnak hozzá.Például az egyik lány az osztályomban nagyon intelligens,természetesen vékony(nem tud hízni se),magas,gyönyörű erős haja van(semmit se kell csinálnia vele)szép,nagy,barátságos szemei vannak(óriási pillákkal)gyönyörűen rajzol,jó a szépérzéke,bárkivel bármiről el tud beszélgetni,imádja a fiús dolgokat is,gördeszkázni,horror filmeket nézni,mindenfélét sportolni,érdeklik a fegyverek,mindenki szereti aki csak szóba áll vele,a fiúk egy pillanat alatt belezúgnak,nincs olyan ember akivel ne lenne kedves és aki nem kedvelné viszont,segítőkész és tettre kész,megbízható,őszinte,kreatív,és így tovább.Hiába figyelem távolról,egyszerűen nem akarok közelebb kerülni hozzá,mert rosszul érzem magam.Tudom hogy kedvelnem kéne,mindenki így teszi,de egyszerűen nem tudom. Az van bennem hogy az a lány minden ami én nem vagyok és lenni akarok,és nem akarok minden nappal egyre jobban szembesülni ezzel. Mit gondoltok erről?Személyes tapasztalat?Éreztetek így?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy, de amiket leírtál, azt vettem ki belõle, hogy kicsit érzékenyebb vagy, mint mások. De, ez nem baj, nekem már két nagy lányom van, most 35 éves vagyok, és fiatalabb koromban én is elég gátlásos voltam. Tõlem mindenki szebb, és csinosabb volt, persze csak én gondoltam így, mások másképp látták, de nehezen tudtak meggyõzni. Mára már abszolút nem érdekel, hogy van e nálam tökéletesebb. Hidd el idõvel te is így fogod gondolni. Tapasztalatból tudom.

Nem tudom hány éves vagy, de amiket leírtál, azt vettem ki belõle, hogy kicsit érzékenyebb vagy, mint mások. De, ez nem baj, nekem már két nagy lányom van, most 35 éves vagyok, és fiatalabb koromban én is elég gátlásos voltam. Tõlem mindenki szebb, és csinosabb volt, persze csak én gondoltam így, mások másképp látták, de nehezen tudtak meggyõzni. Mára már abszolút nem érdekel, hogy van e nálam tökéletesebb. Hidd el idõvel te is így fogod gondolni. Tapasztalatból tudom.
Kérdezõ megértelek. Bár én srác vagyok, de el kell mondjak egy dolgot: sose irigyeld a másik életét. Bár én is megteszem sokszor de nincs értelme. Egy, mert nem változik ettõl még semmi. Kettõ, mert nem biztos, hogy a felszín alatt minden okés. Mindenkinek az életében vannak szomorú dolgok, helyzetek, értem én, hogy neki most úgy néz ki, hogy összeáll a kép, de ne feledd: te is értékes vagy és jó vagy valamiben (ha még nem jöttél rá, állj rá ennek keresésére) és lehet, hogy Benned meg az van meg, ami abból a lányból hiányzik. Nem szabad másokhoz hasonlítani magunkat. Bár tudom, hogy ez mindig megtörténik. Ma este pl ültem a haverokkal egy sörbár elõtt, és már vagy 10-edjére jött el elõtte két csaj egy fullos BMW-vel, de kb jó ha lehetett 18-19 max a sofõr, a másik meg 17 mellette. Elgondolkodtam, hogy szánalom...vannak, akiknek csak születni volt nehéz. De aztán rájöttem: lehet, hogy ez az össz boldogsága kb, hogy péntek éjjel kocsikázik a városban, majd hazamegy és kb zokog, mert semmi sem változik. Persze ettõl még pénzes marad, ami szerintem jó, ha van az embernek, de nem biztos, hogy boldog. Végsõ soron meg mindenkinek az számít, a boldogság.

Hol tudnék olyan anyagokat olvasni, ahol orvosok/tudósok kutatásai találhatóak meg azzal kapcsolatban, hogy az emberi agy miért nem látja/észleli szemmel láthatóan a szellemvilágot?

A hallottak visszatérésében nem hiszek, viszont azt elhiszem, hogy léteznek rossz szándékú démonok, lények, pokol és mennyország.

Legjobb válasz: "A hallottak visszatérésében nem hiszek, viszont azt elhiszem, hogy léteznek rossz szándékú démonok, lények, pokol és mennyország. " - Te hiszel benne, de a tudósok nem (legalábbis démonokban és szellemekben nem hisznek). Vagyis tudományos kutatások nincsenek áltudományos témában.

"A hallottak visszatérésében nem hiszek, viszont azt elhiszem, hogy léteznek rossz szándékú démonok, lények, pokol és mennyország. " - Te hiszel benne, de a tudósok nem (legalábbis démonokban és szellemekben nem hisznek). Vagyis tudományos kutatások nincsenek áltudományos témában.
Szerintem azért nem észleli, mert nem létezik. De ha mégis létezne, akkor szerintem az rá a magyarázat, hogy a szem a fizikai dolgokat látja. A szellemek meg ilyesmik test nélküli lények. Ez kb. olyan, hogy nem látjuk az oxigént, mégis körülöttünk van, a levegõben. De nem tudjuk megkülönböztetni a többi gáztól.
A lényeg az, hogy a szellemek más dimenzióban vannak, azért nemlátjuk õket.
Kutatták. Amikor még minden szenzációs történet amit a bulvár lehozott érdekelte õket.Rájöttek, hogy nem léteznek szellemek, így a kutatás is felesleges.azt régóta tudják, hogy a szem és egyéb érzékszervek mit képesek észlelni, így nincs értelme olyasmit kutatni ami nem is létezik.A fantáziavilágot meg a vágyakat hagyjuk.
Uccsó! Mirõl beszélsz? Elolvasnád amiket írtál? Kérlek! Utána konzultálj légy szíves egy fizikussal és egy biológussal, dokival, mérnökkel, stb. Magad miatt egy pszichológus sem ártana. Nem sértegetlek, nem trollkodok, csupán amiket leírtál ellenkeznek minden ténnyel... Attól, hogy nem érzékel a szem minden tartományt azok a rezgések még nem önállóak, nem gondolkodnak, csupán egy forrásból elindulva terjednek, haladnak...A szellemvilág létezésére eléggé gagyi érv, hogy nem látjuk az infrát, hát akkor biztosan infrából vannak:-)))) Ne már!!!!! És mielõtt sértésnek vennéd, még egyszer elnézést, itt mindenki megsértõdik ha a valóságról kell olvasnia:-))))
Így elsõre az UFO magazin ugrott be... valószínûleg ott tudsz szellemvilágról olvasni.
Mi azért nem látjuk a "szellemvilágot", mert a szemünk frekvenciatartományán kívülre esik tehát valószínûleg magasabb frekvencián mozognak. Ez kb. olyan mint a kutya meg a kutyasíp, vagy mint a denevér és az ultrahang. A mi fülünk -jó esetben- 16 és 20 000Hz-et képes érzékelni. Ami ennél magasabban vagy alacsonyabban rezeg, azt nem. (Már ha abból indulunk ki, hogy a földön konkrétan nem létezik az anyag, minden energiából van, aminek megvan a maga rezgésszáma)

Miért van az, hogy amerre megyek, csak fehér embereket látok hajléktalannak, és egy cigány sincsen köztük? Gazdagabbak, mint mi vagyunk?

Ezt most komolyan kérdezem,nektek nem t?nt fel?Nincsen cigány haléktalan???

Legjobb válasz: Sajnos én is azon a véleményen vagyok,hogy a cigányok kikövetelik maguknak a szociális bérlakásokat,nekik ezért nem kellett felvenniük különbözõ személyi kölcsönöket és ezért van az,hogy õk soha nem fognak utcára kerülni...

A kérdező hozzászólása: Sajnos én is azon a véleményen vagyok, hogy a cigányok kikövetelik maguknak a szociális bérlakásokat, nekik ezért nem kellett felvenniük különbözõ személyi kölcsönöket és ezért van az, hogy õk soha nem fognak utcára kerülni...
Nincs. De ennek nem az az oka, hogy gazdagabbak lennének. Hanem hogy nekik nem okoz gondot, hogy ha valaki elveszíti a lakását, akkor befogadják. Beszélgettem néhány hajléktalannal már errõl, van olyan, akinek 2-3 testvére van, de egyik sem fogadta be, merthogy "kicsi a lakás", "nincs pénzünk", "most jön a baba", stb. A cigányok ilyenen nem problémáznak, lehet, hogy egy nagy kupacon laknak, de nem dobják ki a másikat az utcára. Egyébként ez pont egy olyan tulajdonságuk, amit szerintem érdemes lenne átvenni tõlük...
Egyetértek 11:09-el.Én is így látom.
ez igaz lehet, a sitten is ha húsz évet ül a cigány csávókám, húsz évig viszi be az asszony, vagy ha asszony nincs akkor valaki más rokon a cigit, kávét, gyümölcsöt. a magyar csak üljön egy évet, mire kijön, nemhogy családja nem lesz, de barátai sem. ez minimum elgondolkodtató. :)
így van, a cigányok összetartanak és nem a saját hasznukat nézik a család ellenében.
valószínûleg nem arra laksz, amerre én! ;-) na ezért!
Az is egy lehetséges indok, hogy rendszerint nem rendelkeznek megfelelõ képesítéssel a jólfizetõ állásokhoz (tiszteletem a kivételnek) a minimálbérre vagy feketemunkára meg ugyebár nem kaphattak lakáshitelt, így aztán nem volt elmaradt törlesztõrészlet, stb. miközben a válság elõtt boldog-boldogtalan felvette a (legtöbben chf alapú) hitelt, aztán meg nem tudta visszafizetni, viszont a lakásából is kirakta a bank...
1. az nem összetartás, h kitartanak a bûnözõ ismerõseik mellett. ha lecsukják egy ismerõsömet aki megölt valakit, akkor én is törlöm az életembõl. ez így logikus. a cigánynál ez dicsõség. 2. a cigányoknak rosszabb van mint a lakáshitelük. õk az uzsorás cigánytól veszik fel a nagy kölcsönöket. Most faxa minden nekik, de pár év múlva majd õk szopnak nagyokat. ismerõsöm önkormányzati dolgozó. meséli, h segélyosztáskor már a segélyezett cigányt kint várja a bmw-s cigány. (micsoda összetartás)
Mert ebben a qva országban cigányt nem lakoltatnak ki, ha mégis azonnal szükséglakást adnak neki.ennyi a rejtély.
Mert a cigány kap házat, míg a magyar nem!
Hát nem tudom én aki hajléktalant láttok az szinte mind cigány.
mert azok szívosak és de ha hajléktalan akkor elbújik.
Hozzám 1-2 hete a Dózsa György úti metrómegállóban jött egy 20~25 éves cigánylány kéregetni Fedél Nélkül újsággal. Jól öltözött volt, nem adtam neki pénzt. Rendesen elküldött melegebb égtájakra...
Ez a válasz 93%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 11:09 Teljes mértékben osztom a véleményedet!
""Hát nem tudom én aki hajléktalant láttok az szinte mind cigány."" Töröld meg a szemüveget és vakard ki a csippát a szemedbõl és máris más lessz a kép!!
OFF! A válasz megírásának idõpontja: ma 18:09 A Parlament nem tehet arról, hogy olyan emberek fetrengenek benne, amelyek tönkre teszik az életedet. Sõt! Arról sem tehet - a Parlament épülete, - hogy 20 éve masszírozzák kívülrõl - körbe-körbe.
Az általad fehér embernek titulált emberi roncsokban még mindig több emberi tartás van...
Egy valamit nem értek! Õszintén ebben az országban jó romának vagy magyarnak lenni?? Hát szerintem ku..ára szar itt mert ugyan úgy a magyar és a roma sem tud dolgozni fõleg vidéken mert egyszerûen nincs hol dolgozni! Úgyhogy ne egymásra mutogassunk hanem össze kellene fogni ennek az országnak származástól függetlenül és a parlamentet felgyújtani de csak azt nem ártatlan emberek tulajdonait tönkre tenni! A Parlament az más azt lehet!
tegnap 19:20-Akkor a nemcigány miért nem bujik el?Mert büszke rá hogy hajléktalan??Javaslom mond Nekik hogy azok is vegyenek példát a cigány hajléktalanokról, bujjanak Õk is el, és megoldottuk a hajléktalankérdést!! Te nagyon egyszerû gondolkodású vagy!!!

Embereket látok meghalni. Miért lehet ez?

Nem tudom mi ez és miért? De RÉMES, MÉGCSAK 15 éves lány vagyok, de nem skrizofén!!!

Legjobb válasz: Pszichológus vagy pszichiáter a megoldás.

Pszichológus vagy pszichiáter a megoldás.
történtek még ehhez hasonló dolgok azóta?
Ez nagyon érdekes...helyedben utána olvasnék, ahogy már a többiek is mondták. Azért én a helyedben megijednék, ha ilyeneket látok. Mióta vannak ezek a látomásaid?
Elõször is szerintem ezzel ne menj pszichológushoz! Kapásból be fognak gyógyszerezni és azt hiszik skizo vagy. Amid van az egy képesség, válogasd meg, hogy kinek és mit mondasz róla. Próbálj meg utána olvasni... pl. keresd Doreen Virtue könyveit vagy Sylvia Braun - Egy látnok kalandjai c. könyvét. Esetleg megoldás lenne "látóhoz" elmenni, de ebben az a gáz, hogy nagyon sok a szélhámos!
nem kell megijedni, nincs veled semmi baj és nem vagy a legközelebbi horrorfilm sztárja sem :) egyszerûen valószínûleg látod a szellemeket még mindig, vagy látó vagy, vagy ilyesmi. érdemes elkezdened foglalkozni az ezoterikával és spirituálisan fejlõdni, hogy megtanuld kezelni ezt. Jómagam is éltem már át olyat, hogy láttam valakit aki nincs ott, kiderült késõbb hogy szellem az illetõ. De eredetileg mindannyian képesek vagyunk látni õket, vagy legalábbis érzékelni, a gyerekeknél ez jól megfigyelhetõ. Csak aztán szépen elfelejtjük. Szerintem keress fel egy mestert aki tud segíteni a témában és utat mutathat. Aztán óvatosan és sok sikert :)
Ja, és lehet, hogy csak olyan helyeken történik meg, amelyeknek a múlthoz volt közük!Próbáld ki, más várban is látod-e, vagy egy régi börtönben? Lehet, ha elmennél az aradi várba, látnád a 13 aradi vértanú kivégzését is!!!!
Bárcsak nekem is lennének ilyen képességeim!A te történeted filmbe illõ!Bár azért lehet, hogy nem lehet jó érzés. Fogalmam sincs, miért lehet ez, talán kiválasztott vagy.Én a helyedbe utána járnék, hogy ezek a gyilkosságok valósak lehettek-e??Utána járnék, hogy a budai vár környékén voltak.e kivégzések, ugyanis szerintem te belelátsz a múltba!És amit látsz, az valóban megtörtént!!
Létezik ilyen betegség: az agy kipótolja azt, amit egyébként látsz - ezzel. Feltétlenül orvosi segítség kell! Súlyos problémákat (pl. balesetet) okozhat már önmagában is, ha nem létezõ személyeket látsz.
Ne aggodj en velem a halott ismeroseim es hozzatratozoim beszelgetnek almomban es kerdezgetnek hogy mi ujsag hogy vannak a hozzatartozoik...eleinte furcsa volt....most mar megszoktam.....es mielott meg valaki azt mondana hogy viccelek, annak nincs igaza...ezek mind megtortent dolgok
Hú ez nagyon durva! Szerintem mindenképpen beszélj errõl valakivel!
A kérdező hozzászólása: köszi, most jobb. Amúgy amióta az eszemet tudom vannak, olyan 4 éves korom óta.
nézz kevesebb rajzfilmet
Ehhez parapszichológus kell.
Meg is välaszoltad. A FENY miatt!
Utcán úgy, ahogy te utcán a tükörbe nézel. Sajnos természetes fénynél több hiba meglátszik...

Miért mondják az emberek, hogy mennyire szép vagyok mikor én nem ezt látom?

Nem értem. Mikor tükörbe nézek egy tök átlagos,inkább csúnyácska arcot látok. Nem akarnak megbántani?

Legjobb válasz: Mások egyszerûen nem úgy látnak ahogy te magadat. Az ember mikor a tükörbe néz legtöbbször azt nézi mi a rossz rajta, hogy van-e épp új pattanása vagy rossz szögben áll-e a haja, vagy bármi. Ezeket vesszük észre elõször a tükörben, nem a szépet. De mások nem a hibákat keresik rajtad, sokszor észre sem veszik amit te csúnyának tartasz magadon mondjuk.

Mások egyszerûen nem úgy látnak ahogy te magadat. Az ember mikor a tükörbe néz legtöbbször azt nézi mi a rossz rajta, hogy van-e épp új pattanása vagy rossz szögben áll-e a haja, vagy bármi. Ezeket vesszük észre elõször a tükörben, nem a szépet. De mások nem a hibákat keresik rajtad, sokszor észre sem veszik amit te csúnyának tartasz magadon mondjuk.
Nekem is ez volt, ráadásul kis penészvirág voltam mindig. Volt kollégák, ügyfelek is próbáltak sokszor kikezdeni velem, pedig nem voltam az a miniszoknyában lejtõ démon. Az egyik srác azt mondta, hogy nem az a szépségversenyre való szép lány vagyok, hanem egy bájos és csini pofika, aki nagyon szimpatikus. Lehet, hogy nálad is ez van, egy helyes pofika vagy nem pedig az a klasszikus szépség, egy normális viselkedéssel pedig "felturbózhatod" és ezáltal még szimpatikusabbnak találnak.
Ad1 nem akarnak megbantani. Ad2 nincs onbizalmad.
Mert vsz.az is vagy.Szánalomból nem szokták mondani.
Mert valószínûleg tényleg szépnek látnak. ROkonok lehetnek elfogultak is :)
Egy szavukat se hidd el! Csak ágyba akarnak bújni veled!
Nincs önbecsülésed:/ de a szépség relatív. Lehet, hogy Nekik Te valóban egy szép lány vagy, de Neked meg más tetszik:) :D
A kérdező hozzászólása: Hát utolsó ebben van igazság, nincs önbizalmam. Szerintem csak az van, hogy nem akarnak megsérteni.
Küldj magadról képet és megmondom, hogy szép vagy e :D 20N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!