Találatok a következő kifejezésre: Elvileg terhes ezt (19 db)

Elvileg terhes vagyok, ezt bizonyítja 4 pozitív teszt, és hogy nem jött meg. De miért csak 36, 5 a hőmérsékletem?

Nem baj? 37nek kellene lenni, vagy ez nem lényeg?

Legjobb válasz: Mindenkinek máshogy reagál a teste,nekem sem volt kiugróan magas,de nem is méregettem nagyon magamat.Valószínûleg még a terhességed is nagyon fiatal,a tünetek erõsödni fognak,de ezt ne a hõemelkedésben keresd.És ne is várd direkt õket.Könnyedén fogd fel és akkor nem lesz kellemetlen semmi sem.Nekem viszonylag szerencsém van,mert igazán semmi komoly nem volt,de azért egy két este én is rosszul voltam,de ezt úgy kell felfogni ez annyira csekély ahhoz képest,hogy benned egy pici élet kezdõdik és vele mennyi minden történik ez alatt a pár hónap alatt.Kész kis emberke lesz és ez csodálatos.Neked mint mamának mindent meg kell tenni,hogy te is meg a baba is a lehetõ legjobban érezzétek magatokat ezalatt a 40 hét alatt.Gratula a babához!Egy 13hetes kismama

Mindenkinek máshogy reagál a teste, nekem sem volt kiugróan magas, de nem is méregettem nagyon magamat.Valószínûleg még a terhességed is nagyon fiatal, a tünetek erõsödni fognak, de ezt ne a hõemelkedésben keresd.És ne is várd direkt õket.Könnyedén fogd fel és akkor nem lesz kellemetlen semmi sem.Nekem viszonylag szerencsém van, mert igazán semmi komoly nem volt, de azért egy két este én is rosszul voltam, de ezt úgy kell felfogni ez annyira csekély ahhoz képest, hogy benned egy pici élet kezdõdik és vele mennyi minden történik ez alatt a pár hónap alatt.Kész kis emberke lesz és ez csodálatos.Neked mint mamának mindent meg kell tenni, hogy te is meg a baba is a lehetõ legjobban érezzétek magatokat ezalatt a 40 hét alatt.Gratula a babához!Egy 13hetes kismama
Nem az a fontos mennyi a hõd, én most 10 hetes terhes vagyok és az elején mikor mértem nekem sem ment 36, 5-36, 6 fölé.Ez teljesen egyéntõl függ.Gratulálok a babához.
Szia.nekem sem volt hõemelkedésem egyáltalán, és minden rendben van.Ne aggódj. 11 hetes kismami
Szia!Szintén mint sok másnak csak annyi a válaszom, hogy a terhesség alatt mindent lehet, de nem KELL.Pl.lehet is vérezni, meg nem is.Lehet görcsölni meg nem is.Lehet a hõd magas, de nem kell, attól még babás vagy.Gratula a babuhoz.

Több mint egy hete késik, elvileg terhes nem lehetek! Mi miatt lehet ez?

Voltam együtt egy fiúval 7 hete, utána még megjött, és voltunk együtt kb. 5hete is. Mindkétszer védekeztünk gumival de mindig kivette mielõtt elment volna. Most már többi mint egy hete nem jött meg de néha görcsölget a hasam. Régebben is volt már így, és kb. mindig csúszok 2-3 napokat, de mégis zavar, folyásom semmilyen sincsen. Van valami ötletetek hogy mitõl lehet ez ?

Legjobb válasz: ötletem nem nagyon van, de a helyedben biztos csinálnék egy terhességi tesztet holnap reggel.

ötletem nem nagyon van, de a helyedben biztos csinálnék egy terhességi tesztet holnap reggel.
idegesség valami nyavalya csak nem lehetsz, hisz nem jutott sperma-elõváladék a puncidba minek húzza ki ha van gumi a farkán??nyugodtan elélvezhet....
Sok-sok stressz, vagy valami szervi baj (petefészek, méh..) Menj el a nõgyógyászodhoz, vagy próbáld elõsegíteni cickafarkfû teával, v efféle természetes dolgokkal.

Vélemények, tapasztalatok a Dienille fogamzásgátlóról? Nagyon sok rosszat hallottam róla, elvileg terhesek is maradtak páran, bár ezt nem tartom valószínűnek.

Legjobb válasz: én 16. napja szedem. a menstruáció 5. napján kell elkezdeni, bár tudom, a tájékoztatón 1. nap van írva, de mondta dokim, ha az 1. napon kezdeném el szedni, akk egész hónapban pecsételõ vérzésem lenne. Nálam a mellékhatások közül a hányinger, közömbösség, hasmenés, szédülés, mellfájdalom jött ki.

én 16. napja szedem. a menstruáció 5. napján kell elkezdeni, bár tudom, a tájékoztatón 1. nap van írva, de mondta dokim, ha az 1. napon kezdeném el szedni, akk egész hónapban pecsételõ vérzésem lenne. Nálam a mellékhatások közül a hányinger, közömbösség, hasmenés, szédülés, mellfájdalom jött ki.
Én az elsõ napon kezdtem szedni, volt is pecsételõ vérzésem. 3. levél utáni gyógyszerszünetben kimaradt a menstruációm, doki aztmondta elõfordul az ilyen, laborba is elküldött. Negatív lett a labor. Elég kicsi az esély arra, hogy bárki terhes legyen fogamzásgátló mellett!! Ne higgy a pletykáknak! Ez hülyeség! Bízz a gyógyszeredben!!
Elõzõ vagyok: nekemis kijött egy-két mellékhatás: mellfájdalom és váladékozott is, hányinger.
én kb egy éve szedem és nincs töle semmi bajom, nem lettem terhes... kezdetben volt hogy hányingerem volt, néha hánytam is... de nálam ez menstruációkor amugy is elõfordult, ugyhogy nemhiszem, hogy a gyógyszer miatt lett volna.
Hát én most fogom befejezni az elsõ levelem, de én a rossz és jó tulajdonságaiból is egyaránt kaptam. A melleim elkezdtek nõni, remélem folytatódik =). Hányingerem még nem volt egyáltalán. De mióta elkezdtem, van vérzésem és barnám váltakozva..:S Bár írták, hogy elvileg, ha a mensi 1. napján kezdjük akkor ez az elsõ hónapban természetes. Remélem köv. hónapban már valamelyest javul. De az arcomra ellenkezõleg hatott, eddig egyáltalán nem voltam pattanásos, (néha mensi elõtt kijött pár, de amúgy semmi)de viszont most tele van az arcom és hiába kezelem, pár óra múlva ugyanott virítanak, pedig rendesen megtisztítom elõtte és utána is a bõröm, nem értem a dolgot...bár erre is mondták, hogy elsó pár hónapban természetes...de én úgy gondoltam, ha nem voltak nem is leszenek, hát nem így történt..:S:S De nem is mondanám, hogy nem ajánlom, és azt sem hogy igen, mert én mér elég kis ideje szedem még ehhez, legalább egy félév szerintem kell ahhoz, hogy a hormonháztartásod valamelyest hozzászokjon. Remélem valamiben sikerült segítenem!
Én hallottam olyanról ( rokon ), aki közel 2 évig szedte, abbahagyta és fél évig nem jött meg neki.Elment egy nagyon jó orvoshoz, aki azt mondta, ez a gyógyszer nagyon veszélyes és nem ajánlja senkinek.Elvékonyítja a nyálkahártyát is és meddõséget is okozhat.Szóval attól , hogy valaki 1 hete szedi és nincs semmi baja, az még nem jelent semmit....
Én ma vettem be az elsõ Dienelle-t és eléggé hányingerem van, Diane 35-rõl váltottam, a Diane szedését kb fél éve hagytam abba, tehát volt fél év szünet a 2 között.

Van okom félni? Ma vagyok elvileg 8 hetes 4 napos terhes, eddig voltak rendesen tüneteim (étvágytalanság, rossz közérzet, érzékeny mellek), de kb 2-3 napja ezek mind megszűntek.

Rendesen tudok enni, a melleim pedig "összementek" és már nem érzékenyek.A hasam sem puffadt, de nem görcsölök, semmit nem érzek, csak megy a hasam pár napja(de az lehet mástól is). Szóval jól vagyok. A múlt héten volt Uh, ott még szépen látszott minden, szívverés is volt. Legközelebb csak a jöv? héten kell mennem. Korábbi vetélés miatt utrogestant használok, de félek, hogy így is felszívódhatott a baba. Volt valaki akinek hasonlóan elmúltak ilyen korán a tünetek, mégsem volt baj?

Legjobb válasz: Ne aggódj:)Nekem is volt hogy elmúlt, aztán visszajött...én is azt hittem hogy baj van, de minden oké volt!Nekem végül egész végig megmaradt a hányinger...:/ Biztos minden oké, húgomnak az elejétõl semmi tünete nem volt.Azt mondta, ha nem nõne a hasa, észre sem venné, hogy terhes!Minden oké a piciddel:) boldog babavárást:) Egy 3,5hós kispasi büszke anyukája:D

Ne aggódj:) Nekem is volt hogy elmúlt, aztán visszajött...én is azt hittem hogy baj van, de minden oké volt!Nekem végül egész végig megmaradt a hányinger...:/ Biztos minden oké, húgomnak az elejétõl semmi tünete nem volt.Azt mondta, ha nem nõne a hasa, észre sem venné, hogy terhes!Minden oké a piciddel:) boldog babavárást:) Egy 3, 5hós kispasi büszke anyukája:D
A kérdező hozzászólása: Na voltam ma a dokinál, CRL: 34 mm, 9 hetes és 6 napos vagyok, láttam is a picit, mozgatta a kis végtagjait, legközelebb 12 hetesen kell csak menni. Továbbra se újultak ki a tüneteim. remélem rendben lesz minden, azért még korai elkiabálni a dolgokat, annyi rosszat lehet hallani.
Légyszi írj, ha megjöttél a dokitól!
:) Nekem még több, mint 2 hét addig...
A kérdező hozzászólása: Ja egyébként tesztet nem csinálok ellenõrzésképp, mert az akár hetekig is mutathatja még ha terhes az ember, akkor is ha már nem él az embrio. Ez a hormonok miatt van amik nehezen ürülnek ki. Meg nem is mernék tesztelni, ha véletlenül - lenne rögtön beparáznék:(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Továbbra is "jól", esténként van egy 5 perc amikor kicsit émelygek, de aztán rögtön el is múlik. Nem jött vissza a többi tünet. Még 3 nap mire megtudom, hogy mi a helyzet odabent, akkor lesz a következõ uh. próbálok nyugodt lenni addig.
Hogy vagytok?
Nekem is hasonló gondom van. Volt még itthon tesztem, még 2 csík van rajta. Nem tudom, mi lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. utolsó, majd írd meg mi lett veled! Nekem tényleg minden elmúlt, mintha nem is lennék terhes már..:(, jövõ héten kiderül
pont most kérdeztem én is ezt én 9 hetes vagyok...aggódom
Szia! Nekem a 6-9. hétig tartottak a tüneteim, bár nekem pl. a mellem nem is feszült, csak reggelente émelyegtem. Onnantól pedig semmi. :-))) Nagyon jó egészséget és boldog babavárást Neked! Üdv, 14 hónapos kisfiú anyukája
Jaj, de jó! Köszi, hogy megírtad :)

Ma voltam orvosnál, elvileg hat hetes és három napos terhes vagyok, de az orvos azt mondta ultrahang alapján hogy csak 3 hetes lehetek. Hogy lehet ez?

Nem értem,hogy-hogy csak akkora a pici? De mi nem is voltunk együtt a párommal az id? tájt hogy csak 3 hetes legyek...Nem értem.

Legjobb válasz: Te jobban tudod. Mikor a másodikkal lettem terhes mondtam az orvosnak,hogy kb 3 hetes vagyok. Megnézett és azt mondta ,hogy szerinte nem csak max 1,5. Nekem volt igazam, hiába számolta õ az utolsó menzi alapján idõre szültem az én számításaim szerint.:)))

Te jobban tudod. Mikor a másodikkal lettem terhes mondtam az orvosnak, hogy kb 3 hetes vagyok. Megnézett és azt mondta , hogy szerinte nem csak max 1, 5. Nekem volt igazam, hiába számolta õ az utolsó menzi alapján idõre szültem az én számításaim szerint.:) ))
Én eleve azt nem értem, hogy beszélhet az orvos másfél hetes, illetve három hetes terhességrõl... Épp az orvoslás által terjedt el az a "hagyomány", hogy két hetes korig nem is beszélhetünk terhességrõl (mert még nincs is) és a három hetes terhesség még a beágyazódás folyamata. Sok orvossal és szülészeten illetve terhesgondozásban dolgozó emberrel beszéltem már, de még egyik sem használta eddig a fogantatástól való számítást, a terhességet az elsõ menstruáció napjától számítjuk. Ez annyit tesz, hogy egy optimális (28 napos ciklusnál) a 12-13 napon van elméletileg peteérés és ha ekkor történik megtermékenyítés, akkor az a terhesség második hetének vég, a beágyazódás ettõl számított 5-7. napon van, tehát ez a harmadik hét vége, a kimaradt menstruációval pedig kezdetét veszi az ötödik hét, tehát betöltött négy hetes a terhesség. Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ vagyok, az utolsó menszim elsõ napja június 14

Elvileg 5 hetes 4 napos terhes vagyok. Jövő héten tudok menni dokihoz, hátha akkor már lesz szívhang is. Viszont borzasztóan görcsöl a hasam. Ez mitől lehet? Főleg ma éjjel fájt, mintha meg akarna jönni.

Valaki járt már így?Mert már 4 vetélésem volt,viszont van egy 3 éves kisfiam.Nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Szia!Szerintem teljesen normális a görcsölésed, mivel én amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, még görcsoldót is vettem be...mert annyira fájt, mint amikor meg akar jönni!!!SZÓVAL SZERINTEM NYUGODJ MEG!!!De ha neked megnyugtatóbb, akkor kérdezz meg egy orvost!:D Boldog és problémamentes babavárást:D 32hetes kismama

Szia!Szerintem teljesen normális a görcsölésed, mivel én amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, még görcsoldót is vettem be...mert annyira fájt, mint amikor meg akar jönni!!!SZÓVAL SZERINTEM NYUGODJ MEG!!!De ha neked megnyugtatóbb, akkor kérdezz meg egy orvost!:D Boldog és problémamentes babavárást:D 32hetes kismama
Szerintem is minden rendben, a "mindjárt megjön görcs" érzés teljesen normális. Ám ha barnázást, vagy vérzést tapasztalsz azonnal menj orvoshoz, ne várj jövõ hétfõig!
SZIA!SZERINTEM NEM NORMÁLIS HA GÖRCSÖLSZ, FÖLEG HA MÁR 4 VETÉLÉSED VOLT.SZERINTEM ILYENKOR A BÉBIKE NEHEZEN ÁGYAZODIK BEFELÉ.MINÉL HAMARABB MENJ ORVOSHOZ.
Szia! Szerintem is menj minél elõbb orvoshoz, ne várd meg a jövõ hetet! És addig is szedj MagneB6-ot a görcsökre! Ha barnázol vagy vérzés jelentkezik irány az ügyelet!
Szia!Én napra pontosan annyi idös terhes vagyok, mint Te!És ugyanugy görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni.Jövöhéten megyek én is dokihoz, remélem, igazuk van az elöttem szoloknak.

Ma hajnalba együtt vtunk a btommal, éshát bennem ment el. Nekem elvileg szerdán lesz ovum, de ez szokott 1-2 nappal elötte is lenni! Van esêlye annak h terhes leszek?

Legjobb válasz: Én sem nagyon értem a kérdést, elég bugyutának hat, már ne haragudj. Olvasd vissza a kérdésed...szerinted erre van, aki azt fogja mondani, hogy áhh, nem, semmi esély rá? Az, hogy mikor szokott ovud lenni, jelen helyzetben semmit sem jelent. Tételezzük fel, hogy te remekül ismered a tested, és mondjuk tuti, hogy szerdán lesz az ovud, a spermák napokig eléldegélhetnek, mire célt érnek, (van, akinél akár 1 hétig is!!!). Tök egyszerû dolgok ezek: védekezés nélküli szex = minden esély megvan a terhességre. Ennyi az egész, nem több! :)

Én sem nagyon értem a kérdést, elég bugyutának hat, már ne haragudj. Olvasd vissza a kérdésed...szerinted erre van, aki azt fogja mondani, hogy áhh, nem, semmi esély rá? Az, hogy mikor szokott ovud lenni, jelen helyzetben semmit sem jelent. Tételezzük fel, hogy te remekül ismered a tested, és mondjuk tuti, hogy szerdán lesz az ovud, a spermák napokig eléldegélhetnek, mire célt érnek, (van, akinél akár 1 hétig is!!!). Tök egyszerû dolgok ezek: védekezés nélküli szex = minden esély megvan a terhességre. Ennyi az egész, nem több! :)
Remélem nem!!
Persze, hogy van. Ha védekezés nélkül szexelsz, mindig meg van rá az esély:) Ovu pedig bármikor lehet, akár még orgazmus hatására is. Az én fiam pl. mensi után 3 nappal fogant:) 16hkm.
A kérdező hozzászólása: Miaz h rem nem?
A kérdező hozzászólása: Akkor itt az összes kérdés amit feltesznek ilyen témában mármint ovuláció témába, az bugyuta...

Elvileg 12. héten a CRL 79 mm. A leleten az szerepel, hogy ez a méret 13 hét, 5 napos terhességnek felel meg. Akkor ez azt jelenti, hogy valójában 13 hét, 5 napos terhes vagyok, vagy egyszerűen csak nagy a baba?

Legjobb válasz: Tapasztalati értékek alapján határozzák meg méretekbõl a magzat korát! Ha az átlagba vagy benne, akkor lehet 13 hetes 5 napos (körüli). Ellenkezõ esetben nagyobb az átlagosnál.

Tapasztalati értékek alapján határozzák meg méretekbõl a magzat korát! Ha az átlagba vagy benne, akkor lehet 13 hetes 5 napos (körüli). Ellenkezõ esetben nagyobb az átlagosnál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Eddig attól féltem, hogy kicsik lesznek (ikrek), most meg azon filózok, hogy miért nagyok. :-)
20. hétig kb. egyformán nõnek, szóval sztem kicsit idõsebb terhes vagy, mint gondoltad. :)
ne aggódj, ha nagyobb, az csak jó...de ikrek meg lehet nem is nõnek "benned" akkorára :) Sok sikert!

Olyan, mintha a hüvelyem környékén tele lennék levegővel. Ez nyitott méhszájat jelent? Elvileg most fog a napokban megjönni. Így biztos nem vagyok terhes? Normális ez egyáltalán?

Már el?jöttek a szokásos tünetek, és valamikor mostanában kell megjönnie. Kb két napja érzem ezt a furcsa érzést, mintha leveg?buborékok keletkeznének amikor hirtelen leülök vagy felállok. Próbáltam kitapogatni, és tényleg olyan érzés, mintha valami lejjebb jött volna. (Ugye ebb?l nem lehet baj?) Igazából nem emlékszem, hogy volt-e már ilyen máskor miel?tt megjött (mondjuk erre nem is nagyon figyeltem eddig), de utánanéztem, és valahol azt írták, hogy ez lehet annak, hogy nyitott a méhszáj. Így már biztosan nem vagyok terhes? Meg fog jönni?

Legjobb válasz: miért nem tesztelsz egyet?

miért nem tesztelsz egyet?

2 napig olyan érzésem volt mintha feszitették volna szét a méhem, és nyomás is volt benne nagy. Lehetek terhes? Vagy a beágyazódás jele, elvileg most lennék az aktustól számitva a 10 napon. De lehet h már ez késöbbi terhesség?

méh,feszülés,feszités,nyomás,lufi,terhes,terhesség,baba,mama,beágyazódás,aktus,mensi,teherbe esés

Legjobb válasz: En ugy ereztem, mintha jonne meg a menszeszem , de kozben a terhesseg jele volt, 3, 4 nap mulva vegyel 1 tesztet, addig turelem!

En ugy ereztem, mintha jonne meg a menszeszem , de kozben a terhesseg jele volt, 3, 4 nap mulva vegyel 1 tesztet, addig turelem!
Én is ilyen voltam. Minden tünetre ugrottam és nem lettem terhes. Aztán egyik hónapban már 3 hetet késett mikor feleszméltem, hogy hoppá!! Na akkor lettem terhes... Hidd el, nem érzel semmit az elején. Majd ha a hormonok beindulnak!
A kérdező hozzászólása: köszii csajok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!