Találatok a következő kifejezésre: Elvileg holnap kéne megjönnie (3 db)

Ha az előző menstruációmnak 25. -én lett vége akkor elvileg holnap kéne megjönnie?

fél éve jött meg el?ször..tudom hogy mig évekbe telhet míg beáll de 17-t?l 21-ig megyek nyaralni és...és még egy kérdés h ugye a tampon teljesen megvég hogy ne follyon ki? köszi a válaszokat

Legjobb válasz: bocsi 23-án lett vége

A kérdező hozzászólása: bocsi 23-án lett vége
A ciklust a menzesz elsõ napjától számoljuk. És a ciklusod hosszáról nem írtál semmit, így még csak logikázni sem lehet. Egyébként is, ilyen fiatal korban általában tök kiszámíthatatlan. A tampon értelemszerûen csak bizonyos mennyiségû vért képes felszívni. Ha megtelik, és tovább maradt bent, akkor azon keresztül is elkezd csöpögni/folyni a vér. Vízbe egyébként nem nagyon ajánlott menzesz alatt menni, még tamponnal se, mert nagy a fertõzésveszély.
A kérdező hozzászólása: általában 6-7 napig szokott tartani
De azt még mindig nem árultad el, hogy hány napos a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ..tudom hogy nem ajánlott de ha kb 1-2 óránként cserálném akk gondolom nem ázna át
A kérdező hozzászólása: 24 szokott lenni a ciklusom
Akkor 11.-e körül kellene megjönnie, ha rendszeres a vérzésed.
A kérdező hozzászólása: köszi akk kb jól számoltam és a nyaralásig el is mulhat:)
Ciklus.hu-t ajánlom, ha nem akarsz számolgatni. Ha beírod az eddigi vérzéseid, akkor kiszámolja, hogy kb mikor kellene megjönnie.
ha úgy gondolod, hogy érdemes akkor mindenképpen válts ki. sosem árt
Mindig árt ... De ha holnap jön meg akkor kicsi rá esély ha észrevettétek és abbahagytátok rögtön szerintem annyira ne parázz ...
1 napos terhességet nem mutat ki a teszt, mert még lehet nem is vagy terhes. és az esemény utáni tablettát se úgy képzeld el h 2 nap és 23 óránál ha beveszed akk 100% h nem esel teherbe. minél tovább vársz annál nagyobb a hibaszázalék. én a helyedben felíratnám és bevenném (persze minél elõbb).
újabb baba a láthatáron, gratulálok kedves anyuka :D
A kérdező hozzászólása: Háhá nem nyert, megjött! :D
lehet, hogy baba van a dolgoban, tesztelj, ha nem jön meg kb. 5 nap múlva
Szerintem is azt csináld, amit az elsõ hozzászóló írt.
Nekem jan.18.án jött meg utójára.Csináltam két tesztet, mind a kettö pozitiv.Ugyan ezeket erzem mint te.Én is barnázom reggel ota.Holnap megyek UH-ra.Sokan biztatnak, hogy nincs baj a barnaság miatt, sokan pedig azt mondják ez rossz jel.Csinálj tesztet, ha pozitv vigyázz magadra.Bár nekem az elmaradt mensi után 5.napon lett csak pozitív.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.örülnék, ha baba lenne, habár még csak 3 hónapja próbálkozunk, de nekem már az is sok:) csak azt nem értettem, h eddig 37 aztán tegnap esett le a hõm 36-ra, ma reggel 37, most meg megint 36.1!most akkor mi van?tudom, várjak...:)
Nézd, nekem 3X volt ilyen a mensi elõtt, sõt, késett is napokat, aztán mégis megjött 2-3-4 nap késéssel. A mensi jele lehet a mellfájdalom, a hõingadozás akár a melegfrontnak is köszönhetõ vagy csak simán a mensi elõtti állapotnak, szerintem legyél türelmes, még nem olyan régóta próbálkoztok (mi is még csak 4 hónapja)!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!